eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kwidzyn › artykuły żywnościowe

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-11-30

Kwidzyn: artykuły żywnościowe
Numer ogłoszenia: 389650 - 2010; data zamieszczenia: 30.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kwidzynie , ul. Lotnicza 1, 82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie, tel. 055 27922945.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: artykuły żywnościowe.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - cukier 1. Cukier biały w opakowaniach 1 kg - w ilości do 8 000 kg Kod CPV 15831200 - 4 cukier biały Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część II - makaron 1. Makaron gruby typu świderki, rurki w opakowaniach 1 kg - w ilości do 4 200 kg Kod CPV 15851100 - 9 makaron niegotowany Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część III - soja 1. Kotlet sojowy w opakowaniach do 4 kg - w ilości do 50 kg 2. Kostka sojowa w opakowaniach do 4 kg - w ilości do 50 kg 3. Granulat sojowy w opakowaniach do 4 kg - w ilości do 600 kg Kod CPV 15800000 - 6 różne produkty spożywcze Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy. Część IV - artykuły strączkowe 1. Groch cały w opakowaniach do 25 kg - w ilości do 2 000 kg 2. Fasola drobna w opakowaniach do 25 kg - w ilości do 4 500 kg Kod CPV 03212200 - 2 warzywa strączkowe suszone, łuskane Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy. Część V - artykuły żywnościowe 1. Majonez w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 100 kg 2. Ocet w opakowaniach do 1 l - w ilości do 500 l 3. Musztarda w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 2 700 kg Kod CPV 15871273 - 8 majonez, 15871110 - 8 ocet, 15871250 - 1 musztarda Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część VI - artykuły rybne 1. Konserwa rybna - szprot w sosie pomidorowym o gramaturze 170g/szt - w ilości do 400 kg 2. Konserwa rybna - szprot w oleju o gramaturze 170g/szt - w ilości do 100 kg 3. Śledź filet mrożony, płat, blok do 20 kg - w ilości do 300 kg 4. Paprykarz o gramaturze 330g/szt - w ilości do 1 000 kg 5. Śledź solony matias w zalewie, pakowany w wiadra do 25 kg - w ilości do 4 500 kg ( waga po odcieku) Kod CPV 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowane, 15221000-3 ryby mrożone Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi dla konserw 6 miesięcy, dla śledzia mrożonego i śledzia solonego 1 miesiąc. Część VII - zupy i sosy 1. Rosół wołowy w opakowaniach 1 kg - w ilości do 400 kg 2. Barszcz biały w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 3.Barszcz czerwony w opakowaniach 1 kg - w ilości do 500 kg 4. Zupa żurek w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 5. Zupa kalafiorowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 6. Zupa pieczarkowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 7. Zupa cebulowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 8. Zupa szparagowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 9. Zupa grzybowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 10. Zupa selerowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 11. Zupa brokułowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 12. Sos myśliwski w opakowaniach 1 kg - w ilości do 200 kg 13. Sos węgierski w opakowaniach 1 kg - w ilości do 200 kg 14. Sos cygański w opakowaniach 1 kg - w ilości do 200 kg 15. Sos pieczeniowy w opakowaniach 1 kg - w ilości do 200 kg 16. Sos boloński w opakowaniach 1 kg - w ilości do 200 kg 17. Sos pieczarkowy w opakowaniach 1kg - w ilości do 200 kg 18. Sos biały w opakowaniach 1 kg - w ilości do 400 kg Kod CPV 15891400 - 4 zupy, 15871260 - 4 sosy, 15891500-5 buliony Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część VIII - mąka 1. Mąka pszenna, typ 550, w opakowaniach 1 kg - w ilości do 4 000 kg Kod CPV 15612100 - 2 mąka pszenna Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część IX - jaja w proszku 1.Jaja w proszku całe w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 100 kg Kod CPV 15800000 - 6 różne produkty spożywcze Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część X - ryż Ryż długoziarnisty w opakowaniach do 10 kg - w ilości do 4 200 kg Kod CPV 15614100 - 6 ryż długoziarnisty Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część XI - woda mineralna Woda mineralna, niegazowana, butelki plastikowe 1,5 l - w ilości do 1 500 l Kod CPV 15981000 - 8 wody mineralne Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.12.00-4, 15.85.11.00-9, 15.80.00.00-6, 03.21.22.00-2, 15.87.12.73-8, 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4, 15.89.15.00-5, 15.61.21.00-2, 15.61.41.00-6, 15.98.10.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

W trakcie trwania umowy strony dopuszczają możliwość zmiany cen wyłącznie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto, cena netto pozostanie bez zmian. Zmiana cen brutto zostanie wprowadzona aneksem do niniejszej umowy na wniosek jednej ze stron. Nową cenę brutto ustali Służba Żywnościowa Zakładu Karnego.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.12.2010 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: cukier.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier biały w opakowaniach 1 kg - w ilości do 8 000 kg Kod CPV 15831200 - 4 cukier biały Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.12.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: makaron.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Makaron gruby typu świderki, rurki w opakowaniach 1 kg - w ilości do 4 200 kg Kod CPV 15851100 - 9 makaron niegotowany Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: soja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kotlet sojowy w opakowaniach do 4 kg - w ilości do 50 kg 2. Kostka sojowa w opakowaniach do 4 kg - w ilości do 50 kg 3. Granulat sojowy w opakowaniach do 4 kg - w ilości do 600 kg Kod CPV 15800000 - 6 różne produkty spożywcze Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: artykuły strączkowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Groch cały w opakowaniach do 25 kg - w ilości do 2 000 kg 2. Fasola drobna w opakowaniach do 25 kg - w ilości do 4 500 kg Kod CPV 03212200 - 2 warzywa strączkowe suszone, łuskane Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.22.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: artykuły żywnościowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Majonez w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 100 kg 2. Ocet w opakowaniach do 1 l - w ilości do 500 l 3. Musztarda w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 2 700 kg Kod CPV 15871273 - 8 majonez, 15871110 - 8 ocet, 15871250 - 1 musztarda Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.73-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 23.10.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: artykuły rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Konserwa rybna - szprot w sosie pomidorowym o gramaturze 170g/szt - w ilości do 400 kg 2. Konserwa rybna - szprot w oleju o gramaturze 170g/szt - w ilości do 100 kg 3. Śledź filet mrożony, płat, blok do 20 kg - w ilości do 300 kg 4. Paprykarz o gramaturze 330g/szt - w ilości do 1 000 kg 5. Śledź solony matias w zalewie, pakowany w wiadra do 25 kg - w ilości do 4 500 kg ( waga po odcieku) Kod CPV 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowane, 15221000-3 ryby mrożone Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi dla konserw 6 miesięcy, dla śledzia mrożonego i śledzia solonego 1 miesiąc..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.11.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: zupy i sosy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Rosół wołowy w opakowaniach 1 kg - w ilości do 400 kg 2. Barszcz biały w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 3.Barszcz czerwony w opakowaniach 1 kg - w ilości do 500 kg 4. Zupa żurek w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 5. Zupa kalafiorowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 6. Zupa pieczarkowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 7. Zupa cebulowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 8. Zupa szparagowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 9. Zupa grzybowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 10. Zupa selerowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 11. Zupa brokułowa w opakowaniach 1 kg - w ilości do 260 kg 12. Sos myśliwski w opakowaniach 1 kg - w ilości do 200 kg 13. Sos węgierski w opakowaniach 1 kg - w ilości do 200 kg 14. Sos cygański w opakowaniach 1 kg - w ilości do 200 kg 15. Sos pieczeniowy w opakowaniach 1 kg - w ilości do 200 kg 16. Sos boloński w opakowaniach 1 kg - w ilości do 200 kg 17. Sos pieczarkowy w opakowaniach 1kg - w ilości do 200 kg 18. Sos biały w opakowaniach 1 kg - w ilości do 400 kg Kod CPV 15891400 - 4 zupy, 15871260 - 4 sosy, 15891500-5 buliony Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4, 15.89.15.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: mąka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mąka pszenna, typ 550, w opakowaniach 1 kg - w ilości do 4 000 kg Kod CPV 15612100 - 2 mąka pszenna Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.21.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: jaja w proszku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Jaja w proszku całe w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 100 kg Kod CPV 15800000 - 6 różne produkty spożywcze Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: ryż.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryż długoziarnisty w opakowaniach do 10 kg - w ilości do 4 200 kg Kod CPV 15614100 - 6 ryż długoziarnisty Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.41.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: woda mineralna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda mineralna, niegazowana, butelki plastikowe 1,5 l - w ilości do 1 500 l Kod CPV 15981000 - 8 wody mineralne Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 6 miesięcy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.