eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zakopane › Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-11-30

Zakopane: Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem
Numer ogłoszenia: 389256 - 2010; data zamieszczenia: 30.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa Nr 3 , ul. Karłowicza 6, 34-501 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 018 2015633, faks 018 2015633.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp3zakopane.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa artykułów spozywczych do stołowki szkolnej przy Szkole Podstawowej Nr 3 w Zakopanem przy ul.Karłowicza 6 polegajaca na sukcesywnej dostawie artykułów: Zakres zamówienia obejmuje : PAKIET I -mięso wołowe i wieprzowe Wołowe pieczeń bez kości kg 200 Schab bez kości kg 300 Karkówka bez kości kg 200 Szynka wieprzowa kg 300 Łopatka bez kości kg 250 Rozbratel wołowy kg 90 PAKIET II - mięso drobiowe, podroby Filet z kurczaka kg 200 Udka z kurczaka kg 650 Filet z indyka kg 100 Skrzydełka kg 250 Porcje rosołowe kg 350 PAKIET III -wędliny wołowe, wieprzowe, drobiowe Kiełbasa toruńska kg 75 Kiełbasa podwawelska kg75 kiełbasa śląska kg 25 Kiełbasa biała kg 25 Boczek wędzony kg 250 Smalec wieprz. kg 60 PAKIET IV - nabiał Twaróg półtłusty kg 100 Masło 82% kg 25 Margaryna mleczna kg 100 Śmietana 18% l 500 Mleko karton 3% l 200 Kefir l 120 Śmietana kremówka 30% l 200 ser zółty edamski kg 30 jogurt zott ml 200 szt 750 jogurt bakoma ml 200 szt 750PAKIET V - jarzyny, owoce, przetwory Mieszanka warzywna mrozona trzyskładnikowa kg 80 Buraki kg 400 Cebula kg 120 Czosnek kg 3,5 Gruszki kg 100 Fasola JAŚ kg 35 Fasolka szparagowa kg 15 Fasolka szparagowa mrożona kg 100 Groch łuszczony kg 25 Kapusta kiszona kg 350 Kapusta biała kg 300 Kapusta czerwona kg 150 Kapusta włoska kg 10 Kapusta pekińska szt. 200 Koper zielony pęczek 200 Kalafior szt. 60 Kalafior mrożony kg 40 Marchew kg 600 Mieszanka warzywna mrożona 6-składnikowa kg 80 Ogórki zielone kg 120 Ogórki kiszone kg 200 Pietruszka korzeń kg 120 Pietruszka zielona pęczek 350 Pory szt. 50 Papryka czerwona kg 30 Pieczarki kg 70 Pomidory kg 150 Rzodkiewka pęczek 35 Seler kg 120 Sałata zielona szt. 90 Ziemniaki kg 6000 Banany kg 100 Mandarynki kg 100 Pomarańcze kg 100 Kiwi kg 100 Nektarynki kg 100 Cytryna kg 50 Rodzynki kg 5 Śliwka suszona kg 4 Truskawki mrożone kg 50 brokuły mrozone kg 50 Mieszanka kompotowa mrożona kg 180 Jabłka kg 150 Groszek konserwowy szt. 50 Kukurydza konserwowa szt. 20 Chrzan tarty 0,40l szt. 26 Koncentrat pomidorowy 0,8l szt. 40 Syrop malinowy l 30 Soczki Kubuś 0,3 l szt 750 Soczki Tymbark 0,2 l szt 750PAKIET VI - pieczywo Chleb pszenno- żytni 600g szt. 200 Bułki zwykłe szt. 500 Bułka tarta w 1kg opakowaniach kg 150 PAKIET VII - ryby Filet z mintaja kg 100 Filet z pangi kg 100 PAKIET VIII - artykuły sypkie i przetwory Cukier kg 400 Kasza jęczmienna wiejska -gruba kg 60 Kasza manna kg 20 Mąka pszenna poznańska Typ 500 (lubella)kg 350 Makaron łazanki(lubella) kg 80 Makaron świderki(lubella) kg 25 Makaron muszelki (lubella) kg 25 Makaron rurki (lubella) kg 25 makaron nitki (lubella) kg 25 Makaron nitki typu Czaniecki Babuni kg 50 Makaron zacierka Babuni kg 40 Ryż biały długoziarnisty kg 80 Sól kg 50 Herbata granulowana szt. 160 Herbata expresowa Saga(100 ) szt 20 Kwasek cytrynowy szt. 50 Kminek szt. 25 Liść laurowy szt. 30 Majeranek szt. 30 Przyprawa w płynie typu Magii 1 l szt. 75 Ocet spirytusowy l 30 Pieprz naturalny mielony szt. 150 Papryka słodka szt. 90 Przyprawa grill klasyczny typu Kamis szt 30 Przyprawa do mielonego typu Kamis szt 50 Przyprawa do kurczaka łagodna typu Kamis szt 50 Przyprawa do gulaszu typu Kamis szt 50 Przyprawa do ryb typu Kamis szt 20 Przyprawa sypka typu Kucharek kg 25 Ziele angielskie szt. 60 Żurek w proszku Winiary szt 50 Barszcz czerwony w proszku Winiary szt 50 Bulion drobiowy Winiary op.60 g szt 400 Bulion wołowy Winiary op.60g szt 400 Olej Kujawski roślinny 1 l szt. 300 Majonez typu kielecki l 35 Wafelki w czekoladzie - typu grześki szt 250 Wafelki w czekoladzie Princessa szt 250 Wafelki w czekoladzie Prince Polo szt 250 Baton Nestle Lion szt 200 Baton Twix szt 200 Pepitki Lubisie szt 200 Draże w czekoladzie szt 150 PAKIET IX- jajka Jaja I gat. szt. 2500 PAKIET X - wyroby mrożone Naleśniki z serem szt. 3000 Pierogi ruskie kg 200 Pierogi z mięsem kg 200 Pierogi z truskawkami kg 200 Knedle kg 100 Gołąbki szt 1000.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.11.20.00-6, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.81.10.00-6, 15.20.00.00-0, 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 10.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wpłacania przez Wykonawcę wadium przetargowego.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży stosowne oświadczenie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiajacy przewiduje możliwość zmiany zawartej umowy w stosunku do treści oferty ,na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w następujacym zakresie; cena jednostkowa danego produktu może ulec zmianie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku Vat przy czym zmianie ulegnie cena jednostkowa brutto, ceny jednostkowe netto pozostaja bez zmian

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp3zakopane.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul.Karłowicza 6.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.12.2010 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul.Karłowicza 6.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego na potrzeby stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul.karłowicza 6 zakres zamówienia obejmuje:Wołowe pieczeń bez kości kg 200 Schab bez kości kg 300 Karkówka bez kości kg 200 Szynka wieprzowa kg 300 Łopatka bez kości kg 250 Rozbratel wołowy kg 90..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.11.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów do stołowki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Karłowicza 6 Zakres zamówienia obejmuje: Filet z kurczaka kg 200 Udka z kurczaka kg 650 Filet z indyka kg 100 Skrzydełka kg 250 Porcje rosołowe kg 350..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.11.40.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: dostawa wędlin wołowych, wieprzowych, drobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wędlin wołowych,wieprzowych ,drobiowych do stołowki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Karłowicza 6 Zakres zamówienia obejmuje:Kiełbasa toruńska kg 75 Kiełbasa podwawelska kg 75 Kiełbasa śląska kg 25 Kiełbasa biała kg 25 Boczek wędzony kg 250 Smalec wieprzowy kg 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa nabiału.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa nabiału do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Karłowicza 6 Zakres zamówienia obejmuje:Twaróg półtłusty kg 100 masło 82% kg 25 Margaryna mleczna kg 100 Śmietana 18% l 500 Mleko karton 3% l 200 Kefir l 120 Śmietana kremówka 30 % l 200 Ser żółty Edamski kg 30 Jogurt Zott 200 ml szt 750 Jogurt Bakoma 200 ml szt 750.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa jarzyn ,owoców ,przetworów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa jarzyn, owoców, przetworów do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Karłowicza 6 Zakres zamówienia obejmuje:Mieszanka warzywna mrożona trzyskładnikowa kg 80 Buraki kg 400 Cebula kg 120 Czosnek kg 3,5 Gruszki kg 100 Fasola Jaś kg 35 Fasolka szparagowa kg 15 Fasolka szparagowa mrożona kg 100 Groch łuszczony kg 25 Kapusta kiszona kg 350 Kapusta biała kg 300 Kapusta czerwona Kg 150 Kapusta włoska kg 10 Kapusta pekińska szt 200 Koper zielony pęczek 200 Kalafior szt 60 Kalafior mrożony kg 40 Marchew kg 600 Mieszanka warzywna mrożona 6-składnikowa kg 80 Ogórki zielone kg 120 Ogórki kiszone kg 200 Pietruszka korzeń kg 120 Pietruszka zielona pęczek 350 Pory szt 50 Papryka czerwona kg 30 Pieczarki kg 70 Pomidory kg 150 Rzodkiewka pęczek 35 Seler kg 120 Sałata zielona szt 90 Ziemniaki kg 6000 Banany kg 100 Mandarynki kg 100 Pomarańcze kg 100 Kiwi kg 100 Nektarynki kg 100 Cytryna kg 50 Rodzynki kg 5 Śliwka suszona kg 4 Truskawki mrożone kg 50 Brokuły mrożone kg 50 Mieszanka kompotowa mrożona kg 180 Jabłka kg 150 Groszek konserwowy szt 50 Kukurydza konserwowa szt 20 Chrzan tarty 0,40 l szt 26 Koncentrat pomidorowy 0,8 l szt 40 Syrop malinowy l 30 Soczki (Kubuś 0,3 l ) szt 750 Soczki Tymbark 0,2l szt 750.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa pieczywa do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Karłowicza 6 Zakres zamówienia obejmuje:Chleb pszenno-żytni 600 g szt 200 Bułki zwykłe szt 500 Bułka tarta w 1kg opakowaniach kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: dostawa ryb.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa ryb do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Karłowicza 6 Zakres zamówienia obejmuje:Filet z mintaja kg 100 Filet z pangi kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 30.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Dostawa artykułów sypkich i przetworów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów sypkich i przetworów do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Karłowicza 6 Zakres zamówienia obejmuje:Cukier kg 400 Kasza Jęczmienna wiejska gruba kg 60 Kasza manna kg 20 Mąka pszenna poznańska typ 500 lubella kg 350 Makaron Łazanki lubella kg 80 Makaron Świderki lubella kg 25 Makaron muszelki Lubella kg 25 Makaron Rurki lubella kg 25 Makaron Nitki lubella kg 25 Makaron Nitki typu Czaniecki babuni kg 50 Makaron zacierka babuni kg 40 Ryż biały długoziarnisty kg 80 Sól kg 50 Herbata granulowana szt 160 Herbata Expresowa Saga(100) szt 20 Kwasek cytrynowy szt 50 Kminek szt 25 Liść laurowy szt 30 Majeranek szt 30 Przyprawa w płynie typu Magii 1l szt 75 Ocet spirytusowy l 30 Pieprz naturalny mielony szt 150 Papryka słodka szt 90 Przyprawa grill klasyczny typu kamis szt 30 Przyprawa do mielonego typu kamis szt 50 Przyprawa do kurczaka łagodna typu kamis szt 50 Przyprawa do gulaszu typu kamis szt 50 Przyprawa do ryb typu kamis szt 20 Przyprawa sypka typu Kucharek kg 25 Ziele angielskie szt 60 Żurek w proszku Winiary szt 50 Barszcz czerwony w proszku winiary szt 50 Bulion drobiowy winiary op.60 g szt 400 Bulion wołowy Winiary op.60 g szt 400 Olej Kujawski roślinny 1 l szt 300 Majonez typu kielecki l 35 Wafelki w czekoladzie Grześki szt 250 Wafeleki w czekoladzie Princessa szt 250 Wafelki w czekoladzie Prince Polo szt 250 Baton Nestle Lion szt 200 Baton Twix szt 200 Pepitki Lubisie szt 200 Draże w czekoladzie szt 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 30.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Dostawa jaj.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa jaj do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Karłowicza 6 Zakres zamówienia obejmuje:Jaja I gat szt 2500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 30.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Dostawa artykułów mrozonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów mrożonych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem ul. Karłowicza 6 Zakres zamówienia obejmuje:Naleśniki z serem szt 3000 Pierogi Ruskie kg 200 Pierogi z mięsem kg 200 Pierogi z truskawkami kg 200 Knedle kg 100 Gołąbki szt 1000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.