eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jarosław › Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU w kategoriachI. PIECZYWO 15810000-9 II. PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3 III. MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV. DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V. RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6 VI. MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII. JAJA 03142500-3 VIII. OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-11-29

Jarosław: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU w kategoriach: I. PIECZYWO 15810000-9 II. PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3 III. MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV. DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V. RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6 VI. MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII. JAJA 03142500-3 VIII. OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1
Numer ogłoszenia: 387448 - 2010; data zamieszczenia: 29.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , pl. Mickiewicza 4, 37-500 Jarosław, woj. podkarpackie, tel. 0-16 624-37-80, faks 0-16 624-37-80.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jaroslaw.domypomocy.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa Starostwa Powiatowego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU w kategoriach: I. PIECZYWO 15810000-9 II. PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3 III. MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8 IV. DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0 V. RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6 VI. MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6 VII. JAJA 03142500-3 VIII. OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W JAROSŁAWIU w kategoriach: PIECZYWO 15810000-9; PRODUKTY MLECZARSKIE 15500000-3; MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE 15110000-2 15130000-8; DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY 15112100-7 15114000-0; RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 15800000-6; MROŻONE OWOCE, WARZYWA I RYBY CPV 15330000-0; 15220000-6; JAJA 03142500-3; OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY 15300000-1; Zakres zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy do siedziby zamawiającego począwszy od 01.01.2011 do 30.06.2011..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca spełni w/w warunek jeżeli prowadzi działalność gospodarczą w zakresie objętym niniejszym zamówieniem.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie ma szczególnych wymagań w tym zakresie.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca musi dysponować właściwym środkiem transportu do dostawy artykułów spożywczych danej kategorii oraz posiadać wdrożony system HACCP.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie ma szczególnych wymagań w tym zakresie

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie ma szczególnych wymagań w tym zakresie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • inne dokumenty

    6. Oświadczenie o spełnianiu wymogów wynikających z systemu HACCP zgodnie z Rozporządzeniem (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2006r Nr 171, poz. 1225). Dla wykonawców kategorii III Mięsa i wyroby garmażeryjne oraz IV Drób świeży i podroby - Aktualna decyzja lub zaświadczenie właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Inspektora Weterynarii stwierdzające dopuszczenie wykonawcy do obrotu handlowego mięsem i wędlinami, wystawione lub poświadczone nie wcześniej niż 6 m-cy przed terminem składania ofert.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jaroslaw.domypomocy.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej Plac Mickiewicza 4 37-500 Jarosław Administracja.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.12.2010 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Plac Mickiewicza 4 37-500 Jarosław Administracja.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb pszenno-żytni, krojony (0,9-1kg ) - 3.500kg, Chleb pszenny, krojony (0,5-1kg ) - 2.200kg, Bułki pszenne 100g - 9.000szt, Chleb razowy krojony - 550kg, Rogale słodkie - 1.000 szt, Bułka tarta - 40kg, Bułki drożdżowe z nadzieniem słodkim( w tym dżem, ser, czekolada, mak, jagoda, budyń ) - 3.000 szt, Babka drożdżowa z rodzynkami - 150kg, Pączki z nadzieniem - 500szt, Bułki drożdżowe z kapustą - 2.000szt, Bułki drożdżowe z ziemniakami i kaszą - 2.000 szt, Cebulaki - 1000szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko pasteryzowane 3,2 % 1l - 5.000l, Śmietana 18% folia ( 0,5-1l ) - 550l, Śmietana 30% - 20l, Masło z zawartością tłuszczu zwierzęcego min. 82% - 900kg, Ser biały półtłusty (1kg-2kg) -550kg, Ser żółty typu edamski - 40kg, Ser żółty typu salami- 40kg, Ser żółty wędzony - 30kg, Ser topiony smakowy 100g - 130kg, Ser topiony (kiełbaska) 100g - 50kg, Jogurt owocowy (150-250g )- 250l, Jogurt naturalny b/c (150-250g) - 30l, Maślanka folia 1l - 400l, Kefir kubek (200g-250g ) - 300l, Serek biały z dodatkami do smarowania pieczywa (100g-200g )-80kg, Serek homogenizowany słodki lub z owocami (100g-200g) -150kg, Serek biały ziarnisty (100g-200g) - 100kg, Ser Feta - 15kg, Ser Mozarella 15kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSA I WYROBY GARMAŻERYJNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kiełbasa zwyczajna - 200kg, Kiełbasa mortadela - 80kg, Kiełbasa żywiecka wieprzowa -100kg, Kiełbasa szynkowa - 80kg, Kiełbasa kminkowa lub inna z przyprawami - 80kg, Kiełbasa firmowa - 80kg, Kiełbasa wiejska - 100kg, Kiełbasa golonkowa - 60kg, Kiełbasa kanapkowa - 50kg, Szynka wieprzowa - 80kg, Szynka wiejska - 60kg, Polędwica wieprzowa gotowana - 40kg, Boczek wędzony gotowany - 30kg, Baleron - 50kg, Lencz - 80kg, Kiszka gryczana - 100kg, Pasztetowa wieprzowa - 70kg, Pasztet zapiekany - 100kg, Salceson wieprzowy - 70kg, Słonina - 20kg, Smalec - 15kg, Kości wieprzowe cięte - 300kg, Kości wędzone - 10kg, Karkówka b/k - 300kg, Udziec wołowy - 40kg, Metka - 300kg, Nogi wieprzowe - 60kg, Rosół tani, szponder - 15kg, Rosół drogi , rostbef - 40kg, Schab bez kości -60kg, Schab faszerowany - 60kg, Parówkowa - 250kg, Wątroba wieprzowa - 60kg, Biodrówka - 15kg, Mięso od szynki - 90kg, Kiełbasa biała - 60kg, Kiełbasa grillowa - 60kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 80
    • 2. Jakość - 20

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: DRÓB ŚWIEŻY I PODROBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Żołądki drobiowe ( świeże) - 30kg, Udka drobiowe ( świeże) - 180kg, Filet z kurczaka ( świeży) 100kg, Filet z indyka (świeży) - 60kg, Kurczak ( świeży) - 50kg, Wątroba drobiowa ( świeża) - 70kg, Kiełbasa drobiowa - 40kg, Salceson z indyka - 50kg, Szynka drobiowa - 30kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7, 15.11.40.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas kawałki (340g-500g ) - 15kg, Barszcz biały w proszku (30g-60g) - 3kg, Baton z nadzieniem owocowym (50g-80g)- 200szt, Bazylia (10g-20g) - 0,8 kg, biszkopty (150g-250g) - 15kg, Brzoskwinia w syropie (500g - 850g) - 40kg, Budyń (60g - 1kg) - 45 kg, Bulion drobiowy w kostkach (60g-120g) - 2,5kg, Bulion grzybowy w kostkach (60g-120g) - 2,5kg, Bulion warzywny w kostkach (60g-120g) - 2,5kg, Chrzan tarty (270-300g) - 20kg, Ciastka b/ c kruche (80g-100g) - 3kg, Ciastka b/c wafle (80g-100g ) - 6kg, Ciastka herbatniki w czekoladzie - 25kg, Ciastka kruche z marmoladą - 30kg, Ciastka typu markiz - 10kg, Ciastka z galaretką typu delicje - 30kg, Cukier kryształ (0,5-1kg) - 800kg, Cukier puder (0,5-1kg) -20kg, Cukier waniliowy (16g- 32g) - 2,5kg, Cukierki czekoladowe - 20kg, Cynamon (10g-20g)- 0,3kg, Czekolada b/c (80g-100g) - 6kg, Czekolada nadziewana 100g -20kg, Drożdże (0,5kg - 1kg) - 5kg, Dżem owocowy (0,9 - 1kg) - 200kg, Filet z makreli w oleju 170g - 200szt, Filet z makreli w pomidorach 170g- 200szt, Galaretka owocowa (80g-90g ) - 10kg, Galaretka w czekoladzie 15kg, Groch połówki (0,25kg - 1kg) - 25kg, Groszek konserwowy 400g - 30kg, Gulasz angielski 300g - 350szt, Herbata liściasta 100g - 60kg, Kakao ciemne (0,25-1kg) -4kg, Kasza gryczana (0,5 -1kg) - 80kg, Kasza jęczmienna (0,5 - 1kg) - 60kg, Kasza kukurydziana (0,5 -1kg) - 40kg, Kasza manna (0,5kg- 1kg)- 70kg, Kawa naturalna (0,5 - 1kg) - 3kg, Kawa zbożowa (0,5 - 1kg) - 7kg, Ketchup ( 0,25l- 1l) - 130kg, Kisiel owocowy (50g - 0,5kg) - 25 kg, Kminek (10g - 20g) - 2kg, Koncentrat buraczany (300ml- 380 ml) -15l, Koncentrat pomidorowy 30% (0,9 kg - 1kg) - 40kg , Krakersy (100g - 150g )- 3kg, Krem orzechowy do smarowania( 380g-400g) - 60kg, Kukurydza konserwowa 400g - 25kg, Kwasek cytrynowy (10g 20g) - 1,5kg, Liść laurowy (10g - 20g )- 0,5kg, Majeranek (10g-20g) - 0,5kg, Majonez 1000g - 150kg, Makaron z semoliną nitka ( 0,5- 1kg ) - 10kg, Makaron łazanka (0,25-1kg) - 70kg, Makaron muszelka (0,25-1kg) - 30kg, Makaron nitka (0,25-1kg) - 50kg, Makron świderki (0,25-1kg) - 250kg, Makaron wstążka falowana (0,25- 1kg) - 30kg, Makaron zacierka (0,25-1kg) - 50kg, Margaryna mleczna 250g - 60kg, Marmolada 1000g -40kg, Mak suchy niebieski (250g-500g) - 15kg, Mąka pszenna tortowa 1kg - 100kg, Mąka pszenna zwykła 1kg- 300kg, Mąka ziemniaczana (0,5- 1kg) - 40kg, Miód prawdziwy 400g - 60kg,Masa krówkowa gotowa do smarowania wafla 0,4-1kg-27kg, Musztarda stołowa (0,5kg - 1kg) - 50kg, Ocet 0,5l - 15l, Ocet winny (0,5-1l) - 2l, Ogórek konserwowy (500g- 1000g) - 80kg, Oliwa z oliwek 1l - 3l, Olej słonecznikowy 1l - 300l, Oregano (10g-20g) - 0,3kg, Paluszki 100g - 30szt, Papryka marynowana( 400g-900g)- 40kg, Papryka słodka (10g-20g)- 2kg, Paprykarz 300g- 200szt, Pasztecik drobiowy( 130g-135g) -1000szt, Pieczarka marynowana ( 400g-900g) - 30kg, Pieprz ( 10g-20g) - 2kg, Pieprz ziołowy (10g-20g) - 2kg, Pierniczki w czekoladzie nadziewane - luz - 20kg, Pierniczki nadziewane lukrowane - luz - 20kg, Płatki kukurydziane ( 0,25-1kg) - 40kg, Płatki owsiane górskie ( 0,25-1kg)- 40kg, Pomidory w puszce 400g - 30kg, Powidło 1000g - 40kg, Proszek do pieczenia (16g-32g) - 1kg, Przyprawa w proszku do mięsa typu delikt do 1kg - 2,5kg, Przyprawa do zup i sosów w proszku typu ziarenka smaku do 1kg - 8kg, Przyprawa do zup w płynie 1l - 70l, Przyprawa do ryb do 0,5-0,5kg, Przyprawa do mięsa mielonego do 0,5-0,5kg, Przyprawa Curry 20g - 0,2kg, Rodzynki 100g - 4kg, Ryż (0,5-1kg) - 180kg, Sałatka z buraczków i papryki do 1kg - 20kg, Sałatka z kapustą i warzywami do 1kg, - 40kg, Sałatka z ogórków krojonych do 1kg, - 20kg, Seler marynowany ( 400g-1kg) - 20kg, Sok pomarańczowy 2l - 15szt, Sok Jabłkowy 2l -15szt, Sok marchwiowo-owocowy (0,3l-0,4l) - 1200szt, Sok owocowy b/c (200ml - 300ml) - 60szt, Sok wieloowocowy 2l - 15szt, Sok z czarnej porzeczki 2l - 15szt, Soki zagęszczone do herbaty extrakt min 60% (04l -0,5l) - 30l, Sos pieczarkowy ( 30g-50g) - 2kg, Sos pieczeniowy ( 30g-50g) - 3kg, Sos pomidorowo-paprykowy( 30g-50g) - 6kg, Sos sałatkowy 9g- 1kg, Sól (0,5-1kg) 200kg, Szprot w pomidorach 170g - 150szt, Szynka wieprzowa konserwowa 910g - 33kg, Śledzie w oleju marynowane ( 2kg-3kg) - 70kg, Śliwka wędzona 100g - 3kg, Tuńczyk w oleju w kawałkach dużych 185g- 400szt, Wafelek czekoladowy 50g,- 200szt, Wafelek śmietankowy 50g - 100szt, Wafelki czekoladowe - luz - 20kg, Wafelki śmietankowe - luz 10kg, Wafle tortowe suche 200g - 50szt, Wiórki kokosowe 100g - 1kg, Woda mineralna niegazowana 1/5l - 300l, Woda gazowana 1/5l - 1500l, Ziele angielskie ( 10g - 20g) 1kg, Zioła prowansalskie ( 10g-20g) 1kg, Zupa cebulowa w proszku (35g-60g) - 3kg, Zupa grochowa w proszku ( 35g-60g) - 3kg, Zupa grzybowa w proszku (35g- 60g) - 3kg, Zupa ogonowa w proszku ( 35g-60g) - 6kg, Zupa pieczarkowa w proszku ( 35g-60g)- 4kg, Żurek ( 0,5-1l) 50l..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: MROZONE OWOCE, WARZYWA I RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kalafior ( 0,45kg - 2,5kg) - 50kg, Bukiet jarzyn ( 0,45 - 2,5kg) - 80kg, Mieszanka kompotowa ( 0,45-2,5kg) - 30kg, Truskawka ( 0,45-2,5kg)- 50kg, Fasolka szparagowa zielona ( 0,45-2,5kg)- 50kg, Brokuły ( 0,45kg-2,5kg) - 30kg, Wiśnia b/pestki ( 0,45-2,5kg) - 30kg, Ryba panga - płaty - 120kg, Ryba mintaj - kostki - 30kg, Fasola szparagowa żółta ( 0,45-2,5kg) - 20kg, Brukselka ( 0,45-2,5kg) - 30kg, Mieszanka chińska ( 0,45-2,5kg) - 20kg, Lody owocowe 200ml - 250 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0, 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja świeże - 10.000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: OWOCE, WARZYWA I PODOBNE PRODUKTY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Arbuz - 60kg, Burak ćwikłowy- 400kg, Banan - 250kg, Borowik krojony - 1kg, Botwinka pęczki - 30 szt, Brokuły - 30szt, Brzoskwinia - 150kg, Cebula - 300kg, Cebula czerwona - 20kg, Czosnek - 15kg, Cytryna - 150kg, Cebulka zielona pęczki - 130szt, Fasola Jaś - 50kg, Jabłko - 800kg, Kapusta młoda 150szt, Kapusta biała -250kg, Kapusta pekińska - 40szt, Kapusta czerwona - 35kg, Kapusta włoska - 60kg, Kapusta kiszona - 50kg, Koper zielony pęczki - 150szt, Kalarepa - 15szt, Klementynka - 80kg, Marchew - 700kg, Malina - 15kg, Orzechy włoskie - 5kg, Ogórek świeży - 250kg, Ogórek kiszony - 90kg, Pieczarka - 200kg, Pietruszka korzeń - 130kg, Pietruszka natka pęczki - 350szt, Podgrzybek krojony 1kg, Pomidory - 200kg, Papryka świeża - 20kg, Por - 60kg, Pomarańcze - 120kg, Rzodkiewka pęczki - 40szt, Seler korzeń - 150kg, Seler nać - 15szt, Sałata zielona - 100szt, Sałata lodowa 40szt, Winogron biały - 20kg, Winogron ciemny - 25kg, Truskawka - 150kg, Ziemniaki 7500kg, Ziemniaki młode - 1000kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.