eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wrocław › D/Kw-220/64/12 Sukcesywne dostawy mięsa wędlin drobiu oraz konserw

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-10-04

Wrocław: D/Kw-220/64/12 Sukcesywne dostawy mięsa wędlin drobiu oraz konserw
Numer ogłoszenia: 382284 - 2012; data zamieszczenia: 04.10.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 271038 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy we Wrocławiu, ul. Świebodzka 1, 50-950 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 071 3272400, 3272502, faks 071 3436610.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: D/Kw-220/64/12 Sukcesywne dostawy mięsa wędlin drobiu oraz konserw.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy do Aresztu Śledczego we Wrocławiu artykułów spożywczych w asortymencie podanym poniżej, stanowiących jednocześnie kolejne części zamówienia. Zamówienie podzielone zostało na cztery części. Część I -Drób Tuszki z kurcząt P kl. A schłodzone lub mrożone w ilości 2000 kg, PN-A-86520; Podudzia z kurcząt schłodzone lub mrożone w ilości 1000 kg, PN-A-86520; Część II - Mięso, podroby Mięso wieprzowe w półtuszach, bez głowy i bez nóg, chłodzone, klasy R w ilości 12000 kg, PN-A-91/82001 ze zmianami; Mięso wołowe w ćwierćtuszach tylnych bez ogona, chłodzone, klasa umięśnienia R, klasa otłuszczenia 3 w ilości 5000 kg, PN-A-91/82001 ze zmianami; Wątroba wieprzowa w ilości 1 400 kg, PN-86/A-8200; Część III - Wędliny Wędlina podrobowa - kaszanka w ilości 1900 kg, PN-A-82007; Wędlina podrobowa - salceson w ilości 2200 kg, PN-A-82007; Kiełbasa drobno rozdrobniona - typu litewska w ilości 2600 kg, PN-A-82007; Kiełbasa drobno rozdrobniona - typu kanapkowa w ilości 1400 kg, PN-A-82007; Produkt blokowy drobno rozdrobniony - typu pieczeń w ilości 2400 kg, PN-A-82007; Produkt blokowy drobno rozdrobniony - typu mielonka wieprzowa w ilości 1200 kg, PN-A-82007; Szynka drobiowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Polędwica drobiowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami Produkt blokowy drobiowy - typu kiełbasa golonkowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa grubo rozdrobniona drobiowa - typu szynkowa w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu kanapkowa w ilości 2200 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu zwyczajna w ilości 3400 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu śląska w ilości 3400 kg, PN-A-86526 ze zmianami Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu kiełbaski lubuskie w ilości 600 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu mielonka w ilości 2200 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa homogenizowana drobiowa - parówka cienka w ilości 3000 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa homogenizowana drobiowa - mortadela w ilości 3400 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa homogenizowana drobiowa - serdelek w ilości 1500 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Wędlina podrobowa drobiowa - pasztetowa w ilości 2200 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa drobno rozdrobniona drobiowa - typu mielonka - wymagana gramatura - 200 g, w osłonie barierowej ( flaku sztucznym) zamykanej obustronnie klipsami, pozwalająca rozdzielić poszczególne opakowania jednostkowe w taki sposób, aby nie doszło do ich uszkodzenia i otwarcia a ich zawartość pozostała nienaruszona, termin przydatności do spożycia minimum 7 dni w ilości 1500 kg, PN-A-86526 ze zmianami; Kiełbasa średnio rozdrobniona - Kiełbasa biała parzona w ilości 2400 kg, PN-A-82007; Baleron z indyka w ilości 180 kg, PN-A-86526:1995/AZ2:2000, Polędwica z indyka w ilości 180 kg, PN-A-86526:1995/AZ2:2000; Szynka z indyka w ilości 180 kg, PN-A-86526:1995/AZ2:2000; Część IV -Konserwy mięsne Pasztet drobiowy - konserwa, puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane lub konserwa tzw. alupak z możliwością łatwego otwarcia, wymagana gramatura 1 puszki - 290-330g, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy w ilości 1500 kg; PN-A-86525:1996 Pasztet drobiowy - konserwa tzw. alupak z możliwością łatwego otwarcia, wymagana gramatura 1 puszki - 130-160g, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy w ilości 150 kg PN-A-86525:1996; Konserwa mięsna wieprzowa - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane lub konserwa tzw. alupak z możliwością łatwego otwarcia, wymagana gramatura 1 puszki - 290-330g, termin przydatności do spożycia minimum 6 miesięcy w ilości 2 100 kg, PN-A-82022:1998.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.40.00 - Podroby 15.11.21.00 - Świeży drób 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Część I Drób

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.10.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Borowina Zakład Mięsny Podsiadły s.j., Broszki 34, 98-270 Złoczew, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 19140,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 26302,50

  • Oferta z najniższą ceną: 23310,00 / Oferta z najwyższą ceną: 26302,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Część IV Konserwy mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.10.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KONSHURT Marek Kasprzyk, Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 18420,60 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 19526,78

  • Oferta z najniższą ceną: 19248,08 / Oferta z najwyższą ceną: 22924,13

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.