eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Łódź › 12/10 Dostawa artykułów spożywczychmięso i produkty mięsne, wędliny, podroby, produkty mleczarskie, pieczywo, ciasta, warzywa, owoce, ryby, artykuły spożywcze różne, wyroby garmażeryjne dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej Filia Łódź - Śródmieście.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-11-24

Łódź: 12/10 Dostawa artykułów spożywczych: mięso i produkty mięsne, wędliny, podroby, produkty mleczarskie, pieczywo, ciasta, warzywa, owoce, ryby, artykuły spożywcze różne, wyroby garmażeryjne dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej Filia Łódź - Śródmieście.
Numer ogłoszenia: 382172 - 2010; data zamieszczenia: 24.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej Filia Łódź-Śródmieście , ul. Piotrkowska 147, 90-440 Łódź, woj. łódzkie, tel. 042 6366351, faks 042 6366351 w. 58.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mops.lodz.pl, www.uml.lodz.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: 12/10 Dostawa artykułów spożywczych: mięso i produkty mięsne, wędliny, podroby, produkty mleczarskie, pieczywo, ciasta, warzywa, owoce, ryby, artykuły spożywcze różne, wyroby garmażeryjne dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej Filia Łódź - Śródmieście..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: a. Zadanie nr 1: mięso i produkty mięsne, wędliny, podroby b. Zadanie nr 2: produkty mleczarskie c. Zadanie nr 3: pieczywo d. Zadanie nr 4: ciasta e. Zadanie nr 5: warzywa, owoce f. Zadanie nr 6: ryby g. Zadanie nr 7: artykuły spożywcze różne h. Zadanie nr 8: wyroby garmażeryjne.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9, 15.11.20.00-6, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.13.10.00-5, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 15.30.00.00-1, 15.23.00.00-0, 15.80.00.00-6, 15.89.00.00-3, 15.89.40.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie dotyczy

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie dotyczy

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie dotyczy

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie dotyczy

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie dotyczy

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

nie dotyczy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Strony dopuszczają zmiany cen jedynie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uml.lodz.pl ; www.mops.lodz.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej Filia Łódź - Śródmieście 90 - 440 Łódź, ul. Piotrkowska 147.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.12.2010 godzina 11:00, miejsce: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej Filia Łódź - Śródmieście 90 - 440 Łódź, ul. Piotrkowska 147.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1: mięso i produkty mięsne, wędliny, podroby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Karczek wieprzowy bez kości, świeży Kości schabowe wędzone Kości schabowe, świeże Łopatka wieprzowa bez kości, bez skóry, świeża Mięso gulaszowe wołowe, świeże Mięso gulaszowe wieprzowe, świeże Mięso mielone wieprzowo - wołowe, świeże Schab wieprzowy bez kości, świeży Słonina bez skóry, świeża Szynka wieprzowa bez kości, świeża Wołowina bez kości typu zrazowa, świeża Wołowina z kością typu antrykot, świeża Żeberka wieprzowe paski, świeże Filet z piersi kurczaka bez skóry, świeży Flaki wołowe, gotowane, mrożone Kurczak cały, świeży Ozory wieprzowe, świeże Podudzie z kurczaka, świeże Porcja rosołowa bez skrzydeł, świeża Udka z kurczaka, świeże Wątroba wieprzowa Wątroba drobiowa Żołądki drobiowe Baleron gotowany Baton-blok łopatkowy Bekon Blok-baton drobiowy Boczek wędzony bez żeber, bez skóry-parzony Filet z indyka wędzony Golonka prasowana Kaszanka Kiełbasa biała surowa Kiełbasa podwawelska Kiełbasa swojska, pieczona Kiełbasa śląska Kiełbasa toruńska Kiełbasa zwyczajna Kurczak faszerowany Łopatka rolnika Mielonka drobiowa Mielonka prasowana Mielonka tyrolska Mortadela Mortadela z papryką Ogonówka Parówki wieprzowe-cienkie Parówkowa wieprzowa-serdelki Pasztet borowikowy Pasztet drobiowy Pasztet francuski Pasztet mazowiecki Pasztet wieprzowy Pasztetowa Pieczeń rzymska Polędwica drobiowa Salceson biały, wiejski Salceson włoski Schab drobiowy Szynka drobiowa Szynka firmowa Szynka galicyjska Szynka kapitańska Szynka konserwowa Szynka polska Szynka prasowana Szynka tostowa Szynka wieprzowa gotowana Szynka wieprzowa wiejska Szynkówka Wędlina cytrynowa Wędlina dębicka Wędlina golonkowa Wędlina krakowska Wędlina szynkowa Wędlina tatrzańska Wędlina zielonogórska Wędlina żywiecka.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9, 15.11.20.00-6, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.13.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2: produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Masło o zawartości tłuszczu 82 % bez dodatku oleju op. od 200 g do 250g Jogurt naturalny op. od 120g do 200 g Jogurt naturalny op. od 350g do 500 g Jogurt owocowy, różne smaki op. od 120g do 250 g Jogurt owocowy, różne smaki op. od 350g do 500 g Kefir op. od 120 g do 200 g Kefir op. od 350 g do 500 g Krem lub serek kanapkowy op. od 100 g do 200g Maślanka op. a 1 litr Mleko spożywcze pasteryzowane o zaw. tłuszczu 2% op. a 1 l Ser biały , świeży półtłusty Ser topiony kremowy i z dodatkami (szynka, papryka, szczypiorek, itp.) tzw. trójkąciki op. od 15 g do 30 g Ser topiony kremowy i z dodatkami (szynka, papryka, pieczarka, itp.) a 100 g Ser żółty twardy Serek homogenizowany naturalny op. od 120 g do 200 g Serek homogenizowany różne smaki op. od 120 g do 200 g Serek wiejski ziarnisty lub twarożek niedojrzewający op. od 120 g do 200 g Śmietana 18 % op. od 200 g do 300 g Śmietana 18 % op. od 300 g do 450 g Śmietana 30 % op. od 200 g do 300 g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie nr 3: pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Angielka a 400 g Bułka maślana a 100 g Bułka tarta a 500 g Bułka zwykła z przedziałkiem a 100 g Chałka a 500 g Chleb długi a 600 g Chleb graham ok. 500 g Chleb razowy a 500 g Chleb ziarnisty a 500 g Rogal 80-120 g Pączki 100g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4: ciasta.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Babeczka drożdżowa 100 g Babka drożdżowa z bakaliami Babka herbaciana Baletki - ciastka Bułki z owocami a 100 g Ciastka kruche - mieszanka Ciasto cytrynowe Ciasto jogurtowe Drożdżowe z owocami Krajanka piernikowa Makowiec Pączki małe Piernik przekładany czekoladą Rolada śmietankowa Sernik Sernik wiedeński Zebra bułki z serem ciasto drożdżowe z kruszonką tort z bitą śmietaną.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie nr 5: warzywa, owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Arbuz Banany Botwina Brokuły Brukselka Brzoskwinie Buraki Cebula Cebula młoda (dymka) Cytryny Czosnek/główka Dynia Fasolka szparagowa Grapefruit Gruszki kalibrowane 8 - 12 cm Jabłka kalibrowane 8 - 12 cm Kalafior w przeliczeniu na główki o wadze ok. 800g Kapusta biała Kapusta czerwona Kapusta kwaszona Kapusta młoda Kapusta pekińska Kapusta włoska Kiwi Koperek Mandarynki Marchew Morela Natka pietruszki pęczki po ok. 50g Nektarynka Ogórek gruntowy Ogórek kwaszony Ogórek zielony szklarniowy Papryka czerwona, żółta Papryka zielona Pieczarki Pietruszka Pomarańcze Pomidor szklarniowy/gruntowy Por Rabarbar Rzodkiewki w przeliczeniu na pęczki o wadze min. 300g Sałata w przeliczeniu na główki o wadze min. 300g Seler Szczaw Szczypiorek w przeliczeniu na pęczki o wadze min. 50g Śliwki Truskawki Winogrono Wiśnie Włoszczyzna młoda w przeliczeniu na pęczki o wadze min. 300g Włoszczyzna w przeliczeniu na pęczki o wadze min. 800g Zestaw do kiszenia op. a 100 g Ziemniaki typu bryza, mineta lub satyna Ziemniaki młode.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zadanie nr 6: ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet śledziowy - matjas woda solona filet z dorsza świeży bw zs Filet z karpia świeży Filet z mintaja mrożony shp Filet z miruny mrożony shp Filet z pangi mrożony 20% Karp świeży z głową patroszony Konserwa rybna - szprot w pomidorach op. 120-200 g Makrela wędzona Paprykarz szczeciński 100-200 g Tuńczyk w oleju puszka a 1705 g Tuńczyk w puszcze a 100g Konserwa rybna - śledź w pomidorach od 110 do 200g Konserwa rybna - szprot w oliwie od 110 do 200g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Zadanie nr 7: artykuły spożywcze różne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananasy w plastrach w puszce op.400-700g Barszcz biały w proszku op. 40-70g Barszcz biały, żur w płynie (butelka plastikowa) op. od 400 do 600 ml. Brokuły mrożone Brzoskwinie w puszce op. 700-900 g Budyń różne smaki bez cukru op. 40-70 g Bulion w płynie op. 1 litr Bulion w płynie op. 200 -300ml. Chrzan tarty - słoik 150-300 g Ciastka typu delicje op. 150-300 g Cukier biały a 1 kg Cukier puder Cukier waniliowy op. 15 -40g Cukierki czekoladowe Cynamon op. 15 -40g Dżem, powidła owocowe wysoko słodzony różne smaki op. 200-500g Dżem, powidła różne smaki, jednorazowe op.20-30g Fasola sucha Jaś Fasolka konserwowa 350-500 g Fasolka szparagowa mrożona Galaretka owocowa op. 50-100 g Groch łuskany Groszek konserwowy puszka 2000-3000g Groszek konserwowy puszka op.300-500 g Herbata ekspresowa czarna op. 80-150 szt.saszetka min.1,3g herbaty Herbata ekspresowa op. 20-30 szt saszetka min. 2g herbaty Herbata granulowana czarna Herbata liściasta czarna op. 80-200 g Herbata owocowa ekspresowa różne smaki saszetka min.2 g op. 20-25 szt. Jaja wielość L Kakao naturalne ciemne op.80-200 g Kalafior mrożony Kasza gryczana Kasza jęczmienna Kasza manna Kawa capuccino - różne smaki saszetka min.12,5 g Kawa capuccino różne smaki op. 800-1500g Kawa naturalna mielona op. 200-300 g Kawa naturalna rozpuszczalna op.80-200 g Kawa zbożowa ekspresowa op. 80-160g ketchup łagodny, pikantny op. 200-500 g Kisiel różne smaki bez cukru op. 40-70 g Koncentrat buraczany op. 200- 500 ml Koncentrat pomidorowy 30% op.150- 250 g Koncentrat pomidorowy 30% op. 850-1000g Konserwa turystyczna op.150-200 g Kukurydza konserwowa puszka 300-500 g Kwasek cytrynowy op. 15-40g Listek laurowy op. 5-20 g Majeranek op. 10-30 g Majonez wysoko tłuszczowy (w słoiku) op. 200-300 g Majonez wysoko tłuszczowy (w słoiku) op. 300-500 g Mak Makaron - kolanka, nitki, muszelki, rurki, świderki op. 900-1200g Margaryna roślinna op. 200-300g Masło roślinne Mąka pszenna Mąka ziemniaczana Mieszanka warzywna mrożona 7 składnikowa op. 400-700 g Mięta ekspresowa op. 15-25 szt Miód naturalny polski 1300-1500g Miód naturalny polski 300-400g Miód naturalny jednorazowy 0,025-0,030 kg Musztarda - sarepska, stołowa (op. szkło, plastik) op. 350-550 g Ocet op. 500 ml Ogórki konserwowe słoik 800-1000 ml Olej roślinny op. a 1 l Paluszki op. 100-250 g Pasztet drobiowy op. 80-150 g Pieprz czarny mielony,ziarnisty op. 15-30 g Pierniki nadziewane w czekoladzie - op. 100-250 g Płatki jęczmienne Płatki kukurydziane Płatki owsiane Podgrzybek suszony Proszek do pieczenia op. 10-40 g Przyprawa do kurczaka op. 30-50 g Przyprawa do potraw typu kucharek, degusta op.400-600g Rodzynki sułtańskie 80-200 g Rosołek drobiowy,wołowy, grzybowy kostka op. 50-120 g Ryż Sałatka wielowarzywna słoik 800-1100ml Sałatka z czerwonej kapusty słoik 600-1000 ml Sałatka z ogórków typu szwedzka - słoik 2300-3000 ml Słonecznik łuskany op.100-250g Smalec Sok owocowy 100% różne smaki butelka 300-400ml Sok owocowy różne smaki 100% karton a 1 litr Sok pomidorowy 300-400ml Sos grzybowy w proszku op. 15-30 g Sos myśliwski w proszku op. 15-30g Sól a 1 kg Susz owocowy - kompot wigilijny Syrop owocowy op. 300-500ml Szczaw konserwowy 800 -1000ml Szpinak mrożony Szynka konserwowa - konserwa op.100-200 g Śliwka kalifornijska 100-200 g Śmietanka błyskawiczna w proszku op. 5-15g Wafle różne smaki - luz Woda mineralna,smakowa - gazowana, niegazowana op. 1-2 l Wyroby czekoladowe okolicznościowe - mikołaje,zające. Sztuka 30-80g Ziele angielskie op. 10-30 g Zioła prowansalskie op. 10 -30g Zupa grzybowa w proszku 50-100 g Zupa pieczarkowa w proszku op. 50-100g Żelatyna spożywcza op. 30 -60g Drożdże 80-120g Papryka mielona 10-30g Goździki 10-30g Natka suszona 10-30g Koperek suszony 10-30g Bazylia 10-30g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.89.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Zadanie nr 8: wyroby garmażeryjne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kluski na parze a500g Kluski śląskie z mięsem a500g Pierogi z mięsem Pierogi z serem Pierogi z kapustą i grzybami.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.40.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.