eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-11-20

Białystok: Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 380556 - 2014; data zamieszczenia: 20.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 1 w Białymstoku , ul. Strażacka 25, 15-687 Białystok, woj. podkarpackie, tel. 85 6531779, 85 6531779 wew. 30, faks 85 6531779.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sp16.bialystok.pl/

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych, w/g poniższych PAKIETÓW, tj.: PAKIET 1 Jaja PAKIET 2 Mięso i wędliny PAKIET 3 Mrożonki PAKIET 4 Owoce i warzywa PAKIET 5 Pozostałe produkty spożywcze PAKIET 6 Wyroby mleczarskie PAKIET 7 Ziemniaki PAKIET 8 Pieczywo.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 01.24.20.00-5, 15.10.00.00-9, 15.33.11.70-9, 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.90.00.00-3, 15.33.00.00-0, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4, 15.50.00.00-3, 15.31.00.00-4, 15.81.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna, iż wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w pkt 3, poprzez złożenie przez wykonawcę oświadczenia wynikającego z art. 44 ustawy (wzór - zał. od nr 1 do 8, stosownie dla właściwego PAKIETU) i tym samym wykaże, iż w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert świadczył dostawy minimum trzem podmiotom w zakresie objętym zamówieniem.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Ponadto do oferty należy dołączyć następujące informacje i dokumenty: a)formularz ofertowy (wzór - zał. od nr 1 do 8, stosownie dla właściwego PAKIETU - FORMULARZ OFERTOWY W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO); b)pełnomocnictwo do podpisywania oferty oraz do podpisywania zobowiązań w imieniu wykonawcy/konsorcjum (np. jeśli ofertę podpisuje osoba/osoby nie figurujące w odpisie z właściwego rejestru); c)listę podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w przypadku gdy Wykonawca należy do grupy kapitałowej o której mowa w art. 24 ust. 2 pkt 5 ustawy; Złożenie przez wykonawcę fałszywych lub stwierdzających nieprawdę dokumentów lub nierzetelnych oświadczeń mających istotne znaczenie dla prowadzonego postępowania jest karalne. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej zamiast dokumentów, o których mowa w ppkt. 2 lit. b-f, może przedłożyć równoważne dokumenty określone Rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 lutego 2013 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać Zamawiający od wykonawcy oraz form w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. z 2013 poz. 231).tj. dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że: a)nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, Na podstawie art. 26 ust. 2b ustawy wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia. W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (spółka cywilna, konsorcjum), każdy z wykonawców składa oddzielnie dokumenty wymienione w ppkt 2. W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia oraz w przypadku innych podmiotów, na zasobach których wykonawca polega na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy, kopie dokumentów dotyczących odpowiednio wykonawcy lub tych podmiotów są poświadczane za zgodność z oryginałem odpowiednio przez wykonawcę lub te podmioty

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 90
  • 2 - Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy w zakresie terminu realizacji zamówienia w przypadku powstania okoliczności których nie można było wcześniej przewidzieć, a które uniemożliwiają realizację zamówienia w pożądanym terminie oraz w przypadku zmiany obowiązujących przepisów prawa związanych z przedmiotowym zamówieniem.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sp16.bialystok.pl/
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkolno - Przedszkolny Nr 1 w Białymstoku, 15-687 Białystok, ul. Strażacka 25.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.12.2014 godzina 16:00, miejsce: Zespół Szkolno - Przedszkolny Nr 1 w Białymstoku 15-687 Białystok, ul. Strażacka 25, pokój Intendenta.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja świeże rozmiar L (waga 1 sztuki - od 0,063 do 0,073 kg) szt. 13137 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 01.24.20.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: boczek wędzony parzony kg 53,46 filet wędzony z piersi kurczaka kg 22,00 kurczak świeży - korpusy kg 42,77 łopatka wieprzowa bez kości kg 213,28 mięso mielone mieszane kg 959,76 parówka drobiowa kg 66,00 pasztet drobiowy kg 20,00 pierś z kurczaka kg 1910,96 polędwica wieprzowa - sopocka kg 112,20 szynka gotowana kg 37,00 udko z kurczaka kg 534,60 udziec z indyka kg 533,20 wędlina drobiowa kg 32,53 schab wieprzowy bez kości kg 855,36 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: brokuły mrożone, pakowane luzem kg 267,30 fasolka szparagowa zielona, mrożona, pakowana luzem kg 534,04 groszek zielony, mrożony, pakowany luzem kg 53,32 kalafior mrożony, pakowany luzem kg 160,38 maliny mrożone kg 155,00 marchew mrożona - kostka, pakowana luzem kg 250,80 ryby mrożone ( miruna lub morszczuk) typu shatter pack, glazura maksymalnie do 5% kg 79,98 mieszanka kompotowa mrożona, pakowana luzem (czarna porzeczka, aronia, truskawka i śliwka) kg 590,35 mini marchewki mrożone kg 319,92 paluszki rybne mrożone kg 534,60 szpinak mrożony pakowany luzem (rozdrobniony brykiet) kg 186,62 włoszczyzna mrożona CIĘTE PASKI, pakowana luzem kg 4069,20 zupa kalafiorowa, mrożona - mieszanka warzyw kg 106,64 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Owoce i warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bakłażan kg 106,64 botwina kg 106,92 buraki kg 587,22 cebula biała kg 196,97 cukinia kg 677,36 czosnek (główki) kg 11,73 dynia żółta kg 159,96 kapusta biała kg 240,43 kapusta pekińska kg 239,94 koper kg 21,34 ogórki kiszone kg 501,98 ogórki świeże kg 289,88 papryka świeża kg 23,00 pieczarki kg 373,52 pietruszka w korzeniu kg 85,54 pietruszka zielona natka zwykła pęczek 139,08 pomidory świeże kg 317,46 pory kg 426,98 rzodkiewka pęczek 428,20 sałata lodowa kg 213,28 sałata masłowa kg 186,41 seler naciowy kg 160,38 szczypior kg 65,12 arbuz kg 132,00 banany kg 254,92 brzoskwinia kg 100,00 cytryny kg 183,30 gruszki deserowe kg 558,08 jabłka kg 534,60 kiwi kg 33,00 mandarynki kg 246,28 morele suszone kg 10,00 mięta świeża szt. 22,00 pomarańcze kg 551,22 rodzynki kg 25,00 śliwki świeże kg 373,24 śliwki wędzone (kalifornijskie) kg 30,00 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pozostałe produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: liść laurowy /opakowania cateringowe min. 0,5 kg, max. 1 kg/ kg 1,50 majeranek otarty - opakowania min. 0,5 kg max. 1 kg kg 2,00 majonez wyborowy na bazie oleju rzepakowego o zawartości 70% w produkcie, zawartości 2,5% żółtka jaja kurzego w proszku, opakowania 0,73 L kg 15,35 cynamon mielony, opakowania cateringowe kg 0,5 pieprz naturalny czarny, mielony - opakowania cateringowe min. 0,5 kg, max 1 kg kg 3,00 klasyczna przyprawa do zup, sosów, mięs, warzyw, ryb w płynie opakowania cateringowe min. 1000 g. L 120,00 przyprawa do mięs (sól, mąka pszenna, papryka łagodna, papryka ostra, cebula, cukier, koncentrat pomidorowy, tłuszcz roślinny, czosnek, natka pietruszki, rozmaryn, pieprz czarny, oregano, tymianek, majeranek - opakowania cateringowe 0,2 kg kg 10,00 sól drobna, warzona, próżniowa, jodowana, do celów spożywczych, opakowanie 1 kg kg 290,00 przyprawa warzywna do potraw (sól kuchenna, suszone warzywa 15,5 %, - marchew, pasternak, ziemniaki, cebula, seler, natka pietruszki, cukier, przyprawy, skrobia kukurydziana,) -opakowania cateringowe min. 1 kg kg 186,00 ziele angielskie ziarna - opakowania cateringowe min. 0,5 kg kg 0,50 przyprawa do ryb (sól, mąka pszenna, papryka łagodna, papryka ostra, cebula, cukier, koncentrat pomidorowy, tłuszcz roślinny, czosnek, natka pietruszki, rozmaryn, pieprz czarny, oregano, tymianek, majeranek - opakowania cateringowe 0,2 kg kg 10,00 ananasy w lekkim syropie - plastry, w puszce, pakowana 0,34 kg kg 373,52 budyń śmietankowy lub waniliowy (opakowania cateringowe min. 1 kg- max. 5 kg) kg 15,00 kakao extra ciemne, o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12% tłuszczu), o składzie zawierającym soję, gluten i mleko , pakowane 0,15 kg kg 14,80 miód naturalny kg 182,13 wiśnie (lub truskawki) w żelu (drążone 60% owoców w składzie) opakowania cateringowe 3,2 kg kg 110,00 dżem niskosłodzony , pakowany 0,28 kg kg 30,38 ketchup łagodny (1L) L 10,50 kukurydza w puszce, min 55% surowca, pakowana 0,4 kg kg 106,64 soki owocowe 100 % naturalne 0,33 l L 1286,40 cukier biały - opakowanie 1 kg kg 925,98 herbata czarna ekspresowa szt. 4161,00 herbata miętowa ekspresowa szt. 500,00 herbata owocowa ekspresowa szt. 3600,00 kasza kukurydziana kg 15,00 kasza kuskus kg 373,52 Kasza manna, pakowana 1 kg kg 128,64 Kasza jęczmienna, średnia, (min. 0,5 kg, max. 5 kg) kg 363,53 kawa Inka kg 8,80 kawa zbożowa kg 15,20 koncentrat pomidorowy 30 % , pakowany w szklanych opakowaniach - 1 kg kg 336,05 makaron spagetti (zawartość w 100 g produktu - węglowodany 72,7 g, białko 11,5, błonnik 0,8) kg 266,60 makaron kokardki (zawartość w 100 g produktu - węglowodany 72,7 g, białko 11,5, błonnik 0,8) kg 497,30 ryż biały, długoziarnisty kg 521,97 płatki owsiane typu Górskie kg 140,25 mąka typ 500 pakowana luzem po 25 KG lub 1 kg kg 1314,87 zacierka makaronowa, dwujajeczna kg 159,96 makrela w pomidorach (puszka) kg 36,00 płatki czekoladowe kg 30,00 płatki kukurydziane kg 47,00 musli owocowe kg 72,00 orzechowy krem do smarowania pieczywa (cukier, olej palmowy, orzechy laskowe (13%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (7,4%), mleko odtłuszczone w proszku (6,6%), serwatka w proszku, emulgator: lecytyny (soja), wanilina) kg 26,73 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.33.00.00-0, 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Wyroby mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jogurt naturalny pakowany 0,4 ml kg 149,19 jogurt pitny 250 ml - butelka plastikowa kg 2100,00 kefir 0% tłuszczu pakowany 0,4 ml kg 55,00 mleko spożywcze pasteryzowane 1,5% tłuszczu, bez laktozy w opakowaniu kartonowym 1 Litr kg 785,93 mleko spożywcze pasteryzowane 2% tłuszczu, w opakowaniu kartonowym lub plastikowym 1 Litr kg 5830,95 ser biały, twarogowy, mielony półtłusty, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, zawierający żywe kultury bakterii mlekowych, pakowany 0,5 kg kg 345,38 ser żółty typu GOUDA, plasterkowany, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, zawierający żywe kultury bakterii mlekowych ,min. 23% tłuszczu w 100 g produktu kg 208,70 ser topiony (typu -kiełbaska)różne smaki kg 78,50 serek waniliowy, homogenizowany, wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, zawierający żywe kultury bakterii mlekowych, pakowany 0,5 kg kg 15,00 śmietana do zup, sosów i sałatek 18% tłuszczu, z dodatkiem skrobi modyfikowanej kukurydzianej, zagęszczana pektyną oraz mączką chleba świętojańskiego, pakowana 0,4 kg kg 1023,17 masło śmietankowe, miks tłuszczowy do smarowania min. 67 % tłuszczu (tłuszcz mleczny35 %, tłuszcz roślinny32 %, na bazie śmietanki pasteryzowanej, zawierające kultury bakterii mlekowych, pakowane 0,2 kg kg 161,93 masło roślinne , pakowane 0.25 kg lub 0,5 kg kg 150,80 olej uniwersalny, rzepakowy, rafinowany, o zawartości tłuszczu 10 g , pakowany w 1 litrowych butelkach l 557,90 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne - odmiana IRGA - opakowanie min. 25 kg, max. 30 kg kg 11771,00 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.31.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka tarta kg 133,23 Bułeczka drożdżowa z dżemem 60 g szt. 2200,00 Bułki pszenne-z ziarnem słonecznika 0,07 kg szt. 1000,00 Bułki wrocławskie, pszenne 50 g. kg szt. 10466,50 Chleb pszenny - krojony 0,5 kg kg 224,00 Chleb mieszany - krojony 0,5 kg kg 35,00 Chleb razowy - krojony 0,5 kg kg 100,00 CHAŁKA - pieczywo pszenne z ciasta maślanego posypane na wierzchu kruszonką - warkocz spleciony z kawałków ciasta drożdżowego- waga 0,35 kg kg 86,00 Pączek z lukrem i dżemem 70 g. szt. 1000,00 Rogal lub paluch maślany 80 g. szt. 2100,00 Wafle zbożowe - opakowanie (100 g ) opak. 1100,00 (wielkość zamówienia i asortyment może ulec zmianie w zakresie do 30 %).

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Czas realizacji zamówienia uzupełniającego złożonego w dniu dostawy (od 1 godziny do 6 godzin) - 10

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.