eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Garwolin › DOSTAWA ŻYWNOŚCI NA POTRZEBY KUCHNI SP ZOZ GARWOLIN

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-11-22

Garwolin: DOSTAWA ŻYWNOŚCI NA POTRZEBY KUCHNI SP ZOZ GARWOLIN
Numer ogłoszenia: 377834 - 2010; data zamieszczenia: 22.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej , ul. Lubelska 50, 08-400 Garwolin, woj. mazowieckie, tel. 25 6844700 w.619; 684 37 08, faks 25 6844700 w.619; 684 37 08.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozgarwolin.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ŻYWNOŚCI NA POTRZEBY KUCHNI SP ZOZ GARWOLIN.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, przypraw, warzyw i owoców, tłuszczy roślinnych i odżywek, mięs i wędlin, artykułów piekarniczych, nabiału oraz ryb i produktów mrożonych dla Kuchni Szpitala Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Garwolinie przy ul. Lubelskiej 50 w okresie 12 miesięcy. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, gdzie część (zadanie) stanowi: Zadanie nr 1 - Nabiał; Zadanie nr 2 - Pieczywo; Zadanie nr 3 - Mrożonki; Zadanie nr 4 - Mięso i wędliny; Zadanie nr 5 - Warzywa i owoce; Zadanie nr 6 - Artykuły spożywcze; Zadanie nr 7 - Przyprawy; Zadanie nr 8 - Tłuszcze roślinne i odżywki..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.54.21.00-0, 15.53.00.00-2, 15.81.00.00-9, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.81.22.00-5, 15.22.10.00-3, 15.23.40.00-7, 15.33.11.70-9, 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.13.11.30-5, 15.13.13.10-1, 15.30.00.00-1, 15.33.11.00-8, 15.87.00.00-7, 15.87.12.00-6, 15.89.15.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający w niniejszym postępowaniu nie żąda wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Działalność prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych uprawnień

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy, wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Dokument potwierdzający, że Wykonawca wdrożył i stosuje system HACCP; 2. Dostarczenie do każdej dostawy (mięsa, drobiu, jaj i nabiału); 3. Zaoptrywabnie dostarczanych produktów w czytelne etykiety z opisem składu produktu oraz terminem spozycia i numerem partii.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Strony dopuszczają możliwość zmiany niniejszej umowy w przypadku zmiany stawki podatku VAT na skutek wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę. 2. Powyższe zmiany nastąpią w formie pisemnego aneksu.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzozgarwolin.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej w Garwolinie ul. Lubelska 50, 08-400 Garwolin I piętro, pokój nr 136.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.11.2010 godzina 09:00, miejsce: Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej w Garwolinie ul. Lubelska 50, 08-400 Garwolin II piętro, Sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mleko spożywcze 2% folia litr 20 000 2 Mleko spożywcze 2% karton litr 5 000 3 Ser biały (klinek, pergamin) kg 1500 4 Masło śmietankowe 200g kg 1500 5 Śmietana 18% 400g szt. 1 000 6 Śmietana 12% 400g szt. 500 7 Serek waniliowy kubek 200g szt. 3500 8 Serek truskawkowy kubek 200g szt. 3500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.54.21.00-0, 15.53.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb krojony 0,50kg szt. 13000 0,5kg 2 Chleb wieloziarnisty krojony 0,40kg szt. 1000 0,4kg 3 Bułka długa krojona 0,40kg szt. 12 000 0,4kg 4 Bułka tarta kg 100 0,5kg 5 Bułeczki drożdżowe szt. 3 500 0,1kg 6 Rogal maślany szt. 500 0,1kg 7 Chałka szt. 150 0,4 8 Pączki szt. 1 000 0,09kg 9 Pączki liliputki kg 50 10 Ciastka kruche kg 50 2kg 11 Makowiec 0,40kg kg 50 0,4kg 12 Sernik kg 50 13 Ciasta różne( babka piaskowa,piernik,keks,rolada,napoleonka itp.) kg 80 14 Ciasto drożdżowe kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.81.22.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Ryba mrożona (tilapia , panga, dorsz, miruna) kg 900 5kg 2 Ryba wędzona (makrela, dorsz) kg 300 6kg 3 Brokuły mrożone kg 1000 1,5kg 4 Kalafior mrożony kg 1 000 2kg 5 Włoszczyzna mrożona słupki kg 400 2kg 6 Fasolka szparagowa mrożona kg 400 2kg 7 Marchew mrożona kostka kg 500 2kg 8 Truskawki mrożone kg 100 2kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3, 15.23.40.00-7, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Schab środkowy bez kości kg 900 2 Schab karkowy bez kości kg 800 3 Szynka surowa bez kości kg 600 4 Łopatka wieprzowa bez kości kg 1 200 5 Wołowe bez kości I kg 500 6 Udka drobiowe kg 1 500 7 Filet z kurczaka kg 400 8 Filet z indyka kg 500 9 Udziki z indyka bez kości kg 200 10 Kurczaki kg 600 11 Korpusy paczkowane kg 1 000 12 Polędwica sopocka kg 100 13 Szynka z wędzarni kg 350 14 Szynkowa luksusowa kg 380 15 Kiełbasa krakowska kg 200 16 Schab parzony z majerankiem kg 300 17 Karczek królewski kg 200 18 Baleron gotoany kg 200 19 Luncheon królewski kg 300 20 Pieczeń wiedeńska kg 280 21 Parówki odtłuszczone kg 800 22 Pasztet drobiowy kg 350 23 Pasztetowa drobiowa kg 300 24 Biała kiełbasa drobiowa parzona kg 300 25 Fantazja drobiowa kg 200 26 Filet z indyka wędzony kg 200 27 Pierś drobiowa miodowa kg 200 28 Polędwica drobiowa w majeranku kg 200 29 Szynka z piersi indyka kg 300 30 Kiełbasa śląska kg 100 31 Kiełbasa toruńska kg 100 32 Kaszanka kg 200 33 Paszteciki drobiowe szt 1500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.13.11.30-5, 15.13.13.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Kapusta biała główka kg 600 2 Kapusta biała główka szt 500 3 Kapusta czerwona główka kg 300 4 Kapusta pekińska kg 400 5 Kapusta włoska szt 100 6 Kapusta kiszona kg 900 7 Ziemniaki kg 26000 8 Pietruszka świeża kg 700 9 Marchew świeża kg 3500 10 Buraki czerwone kg 1500 11 Cebula żółta kg 600 12 Pieczarki świeżer kg 300 13 Seler świeży kg 200 14 Jabłka kg 500 15 Ogórki kiszone kg 500 16 Fasola biała kg 100 17 Sałata zielona szt 600 18 Sałata lodowa szt 600 19 Botwinka szt 100 20 Ogórki zielone śwwieże kg 500 21 Koper szt 200 22 Natka pietruszki szt 200 23 Pory kg 100 24 Rzodkiewka szt 200 25 Kalafior świeży szt 500 26 Pomidory kg 800 27 Papryka świeża kg 100 28 Szczypiorek szt 100 29 Czosnek szt 100 30 Banany kg 300 31 Truskawki swieze kg 50 32 Owoce sezonowe arbuz kg 20 33 Brzoskwinie/ nektarynki kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.33.11.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Groch łupany kg 100 1kg 2 Jaja szt 26000 3 Budyń (różne smaki) szt 250 0,09kg 4 Mąka pszenna kg 1000 1kg 5 Kasza manna kg 350 1kg 6 Ryż kg 350 1kg 7 Cukier kg 2500 1kg 8 Makaron łazanka kg 100 1kg 9 Makaron świderki kg 150 1kg 10 Makaron wstążka kg 150 1kg 11 Makaron krajanka kg 200 1kg 12 Sól drobna jodowana kg 900 1kg 13 Płatki owsisane kg 200 1kg 14 Płatki jęczmienne kg 150 1kg 15 Płatki ryżowe szt 420 0,4kg 16 Herbata granulowana typu saga szt 1400 0,1kg 17 Herbata granulowana typu lipton szt 300 0,1kg 18 Kawa inka szt 300 0,15kg 19 Mąka ziemniaczana kg 100 1kg 20 Chrzan konserwowy szt 100 0,15kg 21 Chrupki kukurydziane szt 300 0,011kg 22 Koncentrat pomidorowy szt 700 0,18kg 23 Olej uniwersalny szt 250 1l 24 Kisiel różne smaki szt 300 0,09kg 25 Szczaw konserwowy szt 100 0,3kg 26 Galaretka owocowa różne smaki szt 300 0,09kg 27 Kasza jęczmienna kg 200 1kg 28 Dżemy różne smaki szt 1500 0,26kg 29 Groszek konserwowy szt 100 0,4kg 30 Cukier waniliowy szt 100 0,032kg 31 Ketchup szt 50 0,15kg 32 Musztarda szt 100 0,1kg 33 Majonez szt 200 0,28kg 34 Syrop owocowy l 60 5l 35 Ciastka kruche (różne smaki) kg 100 2kg 36 Cukierki (różne smaki) kg 10 1kg 37 Batoniki (różne smaki) szt 100 0,1kg 38 Fasola czerwona konserwowa szt 100 0,4kg 39 Kukurydza konserwowa szt 50 0,4kg 40 Ocet winny szt 20 0,4kg 41 Koncentra barszcz czerwony w płynie l 50 0,25l.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Przyprawy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Rosołek drobiowy kg 6 20kg 2 Przyprawa szefa kuchni kg 12 5kg 3 Sosy do mięs (typu myśliwski , grzybowy kg 15 1kg 4 Przyprawa w płynie typu magii l 25 1kg 5 Sosy do sałatek typu koperkowy, ogrodowy kg 25 0,8kg 6 Rosołek wołowy kg 5 0,8kg 7 Rosołek o smaku wędzonki kg 5 0,8kg 8 Przyprawa do mięs ( typu delikat) kg 15 0,6kg 9 Przyprawa do drobiu kg 15 0,6kg 10 Przyprawa do ryb kg 6 0,6kg 11 Zupa typu żurek kg 5 3kg 12 Barszczyk czerwony kg 2 3kg 13 Pieprz naturalny mielony kg 15 0,5kg 14 Papryka mielona kg 10 0,5kg 15 Ziele angielskie kg 10 0,5kg 16 Majeranek kg 10 0,5kg 17 Marynata do wieprzowiny ( na bazie soli morskiej) kg 15 0,75kg 18 Zioła w oleju (typu zioła włoskie) kg 15 0,34kg 19 Zioła prowansalskie szt 50 0,01kg 20 Oregano szt 30 0,01kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7, 15.87.12.00-6, 15.89.15.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Tłuszcze roślinne i odżywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Margaryna kg 100 7kg 2 Ser żółty kg 200 3 Ser topiony bloczki po 100g szt 1500 4 Serki kanapkowe do smarowania pudełko 150g szt 1000 5 Krem czekoladowy słoik 630g typu nutella szt 50 6 Mleko typu BEBIKO 1 szt 120 7 Mleko typu BEBIKO 2R szt 120 8 Jogurty owocowe kubek 150g szt. 2000 9 Serki owocowe typu Bakuś, Danio, Danonki szt. 2000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.22.00-1, 15.43.11.00-9, 15.54.10.00-2, 15.54.40.00-3, 15.55.13.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.