eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Popów › Dostawy wędlin, mięsa, podrobów i konserw

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-12-30

Popów: Dostawy wędlin, mięsa, podrobów i konserw
Numer ogłoszenia: 376143 - 2010; data zamieszczenia: 30.12.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 362693 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, Kule 2, 42-110 Popów, woj. śląskie, tel. 034 3104030, faks 034 3103653.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Służba Więzienna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wędlin, mięsa, podrobów i konserw.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania od 1 do 4. 2. Każdy z Wykonawców może złożyć ofertę na wybrane przez siebie zadanie lub zadania. 3. Opis przedmiotu zamówienia Przedmiotem zamówienia są dostawy na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej wędlin, mięsa, podrobów i konserw. Wykonawca dostarczy produkty wytworzone zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914) oraz rozporządzeniami wykonawczymi do tej ustawy. Dostawy będą realizowane sukcesywnie w ilości i terminach określonych przez zamawiającego, po uprzednim zgłoszeniu. Wykonawca zrealizuje dostawy do siedziby zamawiającego własnym transportem na własny koszt. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne do przewozu artykułów żywnościowych. Szczegółowy opis produktów objętych dostawami zawierają dla każdego z zadań poniższe tabele. 3.1 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy dostawy wędlin - opis przedmiotu zamówienia, szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie, L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Polska Norma Opis przedmiotu zamówienia J. m. L.p. 1. Baleron 15131133-6 PN-A-82007 Mięso wieprzowe,- przyprawy. Kształt uzależniony od mięśnia, użytej osłonki, siatki formującej lub sposobu wiązania. Powierzchnia nieuszkodzona, czysta sucha dla wędzonek gotowanych lekko wilgotna. Struktura plastra o grubości 3 mm dość ścisła. Konsystencja soczysta , krucha, powierzchnia przekroju lekko wilgotna. Barwa charakterystyczna dla danego sortymentu, uzależniona od obróbki cieplnej lub jej braku. Smak i zapach charakterystyczne dla danego sortymentu. Zapach charakterystyczny dla procesu wędzenia. Produkowany zgodnie z recepturami odpowiednio do asortymentu metodą tradycyjną oraz zgodnie z PN. Niedopuszczalne są skupiska galarety na przekroju oraz wyciek soku. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 270 2. Blok szynkowy 15131133-6 PN-A-82007 Mięso wieprzowe z szynki wieprzowej. Smak charakterystyczny dla poszczególnych przypraw i surowców, powierzchnia bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Produkowany metodą tradycyjną bez konserwantów. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 140 3. Karczek po królewsku 15131133-6 PN-A-82007 Mięso z karczku, przyprawy. Powierzchnia bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Produkowany zgodnie z recepturą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju oraz wyciek soku. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 165 4. Kiełbasa szynkowa 15131133-6 PN-A-82007 Mięso wieprzowe grubo rozdrobnione z szynki, przyprawy. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia batonu brązowa błyszcząca, bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Produkowana zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 150 5. Kiełbasa śląska 15131133-6 PN-A-82007 Mięso wieprzowe średnio rozdrobnione bez dodatków białka roślinnego, przyprawy. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Plaster o grubości 3mm nie powinien rozpadać się w temp 18 °C. Zapach charakterystyczny dla procesu wędzenia .Produkowana zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 900 6. Kiełbaski śląskie 15131133-6 PN-A-82007 Mięso wieprzowe średnio rozdrobnione bez dodatków białka roślinnego, przyprawy. Zapach charakterystyczny dla procesu wędzenia Produkowane zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 310 7. Ogonówka 15131133-6 PN-A-82007 Mięsień wieprzowy wędzony i parzony. Rozdrobnienie: całe elementy, barwa charakterystyczna dla asortymentu, powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Konsystencja zwięzła. Produkowana zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalne skupiska galarety na przekroju oraz wyciek soku. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 230 8. Parówki śląskie 15131133-6 PN-A-82007 Mięso wieprzowo - wołowe drobno rozdrobnione, podgardle wieprzowe, bez dodatków modyfikujących. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia nieuszkodzona, bez śladów pleśni. Produkowane zgodnie z recepturą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 460 9. Polędwica drobiowa 15131135-0 PN-A-86526 Mięso: filet z indyka, przyprawy. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia bez zanieczyszczeń i pleśni. Produkowana zgodnie z recepturą metodą tradycyjną oraz PN. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. Niedopuszczalne są zabrudzenia, okopcenia, oślizłość powierzchni wyrobu i naloty pleśni. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. kg 200 10. Rolada schabowa 15131133-6 PN-A-82007 Mięsień grzbietu wieprzowy poddany obróbce parzenia i wędzenia, formowany. Produkowana zgodnie z recepturą metoda tradycyjną oraz PN. niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 200 11. Szynka gotowana 15131133-6 PN-A-82007 Mięso z szynki wieprzowej parzone i wędzone w osłonce. Rozdrobnienie: całe elementy. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia przekroju lekko wilgotna Struktura plastra o grubości 3mm dość ścisła. Produkowana zgodnie z recepturą metodą tradycyjną oraz PN. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 300 12. Szynka wiejska 15131133-6 PN-A-82007 Mięso z szynki wieprz. parzone, sznurowane. Rozdrobnienie: całe elementy. Konsystencja zwięzła. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i śladów pleśni, produkowana zgodnie z recepturą metodą tradycyjna i PN. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 300 13. Szynka z indyka 15131135-0 PN-A-86526 Filet z indyka wędzony i parzony w osłonce ( całe elementy) Konsystencja soczysta, plaster o grubości 3 mm nie powinien rozpadać się. Barwa charakterystyczna i typowa dla użytego mięsa drobiowego i zastosowanej obróbki technologicznej. Niedopuszczalna jest barwa szarozielona lub inna nietypowa. Smak i zapach powinien być typowy dla mięsa drobiowego poddanego obróbce termicznej dla gatunku drobiu i zastosowanego procesu technologicznego. Wyczuwalny ma być smak i zapach użytych przypraw. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, np gorzki, kwaśny , pleśniowy. Produkowana zgodnie z recepturą metodą tradycyjną oraz PN. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 200 14. Wędzonka myśliwska 15131133-6 PN-A-82206 Mięso wieprzowe grubo rozdrobnione, przyprawy. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Produkowana zgodnie z recepturą metoda tradycyjną oraz Polską Normą. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, np gorzki, kwaśny , pleśniowy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 150 15. Wędzonka chłopska 15131133-6 PN-A-82206 Mięso wieprzowe, przyprawy. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i pleśni. Produkowana zgodnie z recepturą metoda tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, np gorzki, kwaśny , pleśniowy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 200 16. Boczek wędzony 15131133-6 PN-A-82007 Dolna część tłuszczowo - mięsna. Rozdrobnienie: całe elementy. Barwa charakterystyczna dla asortymentu. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i pleśni. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, np gorzki, kwaśny , pleśniowy Zamawiający nie dopuszcza boczku pakowanego próżniowo i mrożonych. kg 460 17. Karczek pieczony 15131133-6 PN-A-82007 Mięso z karczku. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i pleśni. Produkowany zgodnie z recepturą metoda tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny jest smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, np gorzki, kwaśny , pleśniowy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 130 18. Kiełbasa biała 5131133-6 PN-A-82007 Mięso wieprzowe średnio rozdrobnione, przyprawy. Struktura właściwa dla danego stopnia rozdrobnienia. Składniki równomiernie rozmieszczone, konsystencja zwięzła Plaster o grubości 3 mm nie powinien rozpadać się w temperaturze 18 C. Barwa charakterystyczna dla sortymentu w zależności od użytych surowców , dodatków i przypraw ; mięsa- jasnoróżowa do ciemnoczerwonej, barwa tłuszczu - biała lub kremowa. Smak charakterystyczny dla poszczególnych przypraw i surowców. Produkowana zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 330 19. Kiełbasa parówkowa 15131133-6 PN-A-82007 Mięso wieprzowe i wołowe drobno rozdrobnione, podgardle wieprzowe, bez dodatków modyfikujących. Produkowana zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 250 20. Sopel z indyka 15131135-0 PN-A-86526 Filet z indyka wędzony i parzony. Rozdrobnienie: całe elementy. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i pleśni. Produkowany zgodnie z procedurą metoda tradycyjną i PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 150 21. Pasztet wieprzowy 15131133-6 PN-A-82012 Mięso podrobowe, podroby, tłuszcz, poddany procesowi pieczenia .Bloki o zróżnicowanej wielkości i masie w zależności od użytej formy. Powierzchnia gładka. Konsystencja smarowna do dość ścisłej, jednolita. Składniki równomiernie wymieszane. Barwa powierzchni wyrobów niekrwistych różowa lub beżowa do brązowej, wyrobów krwistych: brunatna do ciemnobrunatnej. Smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców, przypraw i zastosowanym procesem technologicznym z nieznacznym wyczuciem goryczki wątroby, wyraźnie wyczuwalne przyprawy. Zawartość chlorku sodu( soli) nie więcej niż 2,5 %. Produkowany zgodnie z procedurą metoda tradycyjna oraz PN. Niedopuszczalne : niejednolitość barwy wyrobów niekrwistych, a wyrobów krwistych jasnoczerwone plamy świadczące o niedopieczeniu. Niedopuszczalne są przypalenia. Niedopuszczalne są skupiska poszczególnych składników. Niedopuszczalne: smak i zapach nieświeżych surowców oraz kwaśny i jełki, gorzki, pleśniowy lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza pasztetu pakowanego próżniowo i mrożonego. kg 80 22. Polędwica parzona 15131133-6 PN-A-82007 Mięso wieprzowe schabowe wędzone i parzone. Rozdrobnienie: całe elementy. Barwa charakterystyczna dla asortymentu. Powierzchnia nieuszkodzona, bez zanieczyszczeń i śladów pleśni. Produkowana zgodnie z procedurą metoda tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 310 23. Schab pieczony 15131133-6 PN-A-82007 Mięsień wieprzowy poddany obróbce cieplnej z przyprawami. Rozdrobnienie: całe elementy. Produkowany zgodnie z procedurą metodą tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 170 24. Blok łopatkowy 15131133-6 PN-A-82007 Mięso wieprzowe z łopatki, przyprawy. Produkowany zgodnie z procedurą metoda tradycyjną oraz PN. Niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Zamawiający nie dopuszcza wędlin pakowanych próżniowo i mrożonych kg 130 25. Pieczeń wiedeńska 15131133-6 PN-A-82012 Wyrób bez osłonki z mięsa wieprzowo-wołowego ze zmielonej masy o zróżnicowanym kształcie i masie w zależności od użytej formy. Powierzchnia boczna i spodnia gładka, wierzch w miarę gładki, wyrównany, wypukły. Mogą być widoczne elementy dekoracyjne: paski słoniny, przyprawy, warzywa. Niedopuszczalne: zniekształcenia batonów( połamanie, zgniecenie, pokruszenie), zabrudzenia, oślizgłość, zapleśnienie i przypalenie. Konsystencja dość ścisła, związanie dobre, plastry o grubości 5 mm nie powinny rozpadać się. Struktura jednolita, wszystkie składniki równomiernie wymieszane. Niedopuszczalne: skupiska poszczególnych składników, części niejadalnych: ścięgien, powięzi, odłamków kości oraz liczne otwory wypełnione galaretą lub tłuszczem ze zmienioną barwą wokół otworów. Barwa powierzchni wyrobów niekrwistych złocista do brunatnej, wyrobów krwistych : brunatna do ciemnobrunatnej. Niedopuszczalna barwa czarna świadcząca o przypaleniu. Niedopuszczalne: niejednolitość barwy świadcząca o niewłaściwym procesie technologicznym, dla wyrobów krwistych jasnoczerwone plamy świadczące o niedopieczeniu. Smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców, dodatków i przypraw i zastosowanych procesów technologicznych. Wyraźnie wyczuwalne przyprawy. Niedopuszczalny smak kwaśny, jełki, gorzki, pleśniowy lub inny obcy. Zawartość chlorku sodu ( soli) nie więcej niż 2,5 %. Produkowana metodą tradycyjną zgodnie z PN. Zamawiający nie dopuszcza pieczeni pakowanych próżniowo i mrożonych. kg 80 3.2 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy dostawy mięsa - opis przedmiotu zamówienia, szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie, L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia J.m. Ilość 1. Antrykot 15113000-3 PN 91/A-82004 Mięso pochodzące z podziału półtuszy wołowej na części zasadnicze .Mięso czyste o konsystencji jędrnej, o zapachu swoistym charakterystycznym dla świeżego mięsa, pozbawione całkowicie skrzepów krwi oraz strzępów tkanki mięsnej. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 1800 2. Karkówka z/k 15113000-3 PN 91/A-82002 Element wieprzowy zawierający kości w kształcie nieforemnego walca, pozyskany z przedniej części półtuszy, tkanka mięśniowa przerośnięta tłuszczem. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 1200 3. Łopatka z/k 15113000-3 PN 91/A-82002 Element wieprzowy zawierający kości. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 800 4. Schab z/k 15113000-3 PN 91/A-82002 Element wieprzowy zawierający kości, zawierający najdłuższy mięsień grzbietu pozbawiony tkanki tłuszczowej, tkanka mięśniowa gruba, soczysta, delikatna. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 2000 5 Wołowina b/k 15113000-3 PN 91/A-82004 Wyselekcjonowane części udźca, bez ścięgien i tkanki tłuszczowej. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 700 6. Golonka z/k 15113000-3 PN 91/A-82002 Mięso czyste, o barwie od bladoróżowej do jasnoczerwonej, konsystencji jędrnej, półelastycznej o zapachu swoistym charakterystycznym dla świeżego mięsa, pozbawione całkowicie skrzepów krwi oraz strzępów tkanki mięsnej. Tłuszcz jędrny, miękki, odkształcający się barwy białej lub kremowej, bez zanieczyszczeń, ciał obcych i śladów pleśni. Waga 400-600g. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 300 7. Golonka b/k 15113000-3 PN 91/A-82002 Mięso czyste, o barwie od bladoróżowej do jasnoczerwonej, konsystencji jędrnej, półelastycznej o zapachu swoistym charakterystycznym dla świeżego mięsa, pozbawione całkowicie skrzepów krwi oraz strzępów tkanki mięsnej. Tłuszcz jędrny, miękki, odkształcający się barwy białej lub kremowej, bez zanieczyszczeń, ciał obcych i śladów pleśni. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 350 8. Żeberka wieprzowe PN 91/A-82002 Kości żebrowe obrośnięte warstwą tkanki mięśniowej, słonina i skóra całkowicie zdjęta. Powierzchnia czysta, gładka, bez opiłków kości, przekrwień, ponacinań. Zamawiający nie dopuszcza mięsa mrożonego. kg 200 3.3 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy dostawy podrobów - opis przedmiotu zamówienia szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia J.m. Ilość 1. Flaki 15100000-9 PN-88/A-82003 Żołądki wołowe, oczyszczone, krojone, poddane wstępnej obróbce termicznej .Produkt oczyszczony, gotowany cięty- ok. 50 mm, długość śr.10 mm. Opakowanie jednostkowe- folia do opakowania próżniowego do 2,50 kg kg 200 2. Kaszanka 15131134-3 PN-A-82007 Kaszanka produkt z surowców podrobowych wieprzowych, z domieszką krwi w osłonkach naturalnych wieprzowych O 28-30, długość do 20 cm, produkt parzony. Niedopuszczalne skupiska niewymieszanych składników. Niedopuszczalny smak i zapach nieświeżych składników, pleśniowych, kwaśny , gorzki lub obcy. Zamawiający nie dopuszcza kaszanki mrożonej. kg 200 3. Smalec 15412100-0 PN-A- 86940:2001 Produkt powstały z wytopienia słoniny wieprzowej, bez dodatku łoju, przeznaczony do smażenia lub pieczenia . Struktura i konsystencja w temp. 20 °C stała, lekko miękka, barwa biała z odcieniem kremowym, zapach swoisty dla smalcu wieprzowego. Opakowanie jednostkowe kostka o wadze 200-250g lub walec o wadze do 1,5 kg. kg 300 4. Wątroba Narządy klatki piersiowej otrzymywane po uboju i wykrwawieniu trzody chlewnej. Podroby czyste, o barwie swoistej dla narządu, konsystencji jędrnej, półplastycznej, zapachu swoistym, charakterystycznym dla narządu, pozbawione całkowicie skrzepów krwi. Oznakowanie - pieczęć IW na wątrobie, etykieta identyfikacyjna z pieczęcią IW oraz z datą przydatności do spożycia na pojemnikach. Zamawiający nie dopuszcza wątroby mrożonej. kg 200 5. Słonina, PN - A- 86940 : 2001 Zewnętrzna okrywa półtuszy wieprzowej, tzw. płat słoniny bez skóry, o masie nie mniejszej niż 0,25 kg, jednego rodzaju. Struktura i konsystencja jędrna, miękka, odkształcająca się, barwa biała jednolita w całej masie, zapach swoisty dla słoniny surowej. Opakowanie pojemnik. kg 50 3.4 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy dostawy konserw - opis przedmiotu zamówienia szczegółowy zakres, ilość, wyszczególnienie L.p. Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia J.m. Ilość 1. Pasztet drobiowy 15131000-5 Op jedn 100-135g. Pasztet z drobiu w foremce aluminiowej zamkniętej platynką, poddany procesowi sterylizacji. (wyklucza się puszki i słoiki). Pasztet typu profi lub równoważny. Skład chemiczny : białko nie mniej niż - 7g,Tłuszcz całkowity nie więcej niż 18 g, węglowodany około 5 g wartość energetyczna min. 200 kcal. Skład: mięso drobiowe, podroby, tłuszcz , jaja, kasza manna. kg 300 2. Konserwy turystyczne 15131000-5 Op jedn 100-135g. Konserwa turystyczna w foremce aluminiowej zamknięta platynką poddana procesowi sterylizacji ( wyklucza się puszki i słoiki). kg 300.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: dostawa wędlin

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.P.H.U ROMAN EKSPORT - IMPORT SP. Z o. o. 42 -100 Kłobuck, ul. 11 Listopada 92, 42 -100 Kłobuck, ul. 11 Listopada 92, 42-100 Kłobuck, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 77729,27 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 72798,90

  • Oferta z najniższą ceną: 72798,90 / Oferta z najwyższą ceną: 76125,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa mięsa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD MASARSKI Małgorzata i Eugeniusz Jędrycha sp. j. Konieczki 53, 42-140 Panki, Konieczki 53, 42-140 Panki, 42-140 Panki, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 101892,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 89395,00

  • Oferta z najniższą ceną: 89395,00 / Oferta z najwyższą ceną: 93320,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawa podrobów

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD MASARSKI Małgorzata i Eugeniusz Jędrycha sp. j. Konieczki 53, 42-140 Panki, Konieczki 53, 42-140 Panki, 42-140 Panki, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5914,80 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4705,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4705,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4705,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Dostawa konserw

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KONSHURT Marek Kasprzyk ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4108,56 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4848,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4848,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4848,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.