eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lubań › Dostawa artykułów mięsnych, przetworów mięsnych i artykułów drobiarskich

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-12-22

Lubań: Dostawa artykułów mięsnych, przetworów mięsnych i artykułów drobiarskich
Numer ogłoszenia: 375213 - 2008; data zamieszczenia: 22.12.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 332353 - 2008r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Łużycki Oddział Straży Granicznej, ul. Wojska Polskiego 2, Lubań, woj. dolnośląskie, tel. 075 7254052, 7254173, faks (075) 72 54 775.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów mięsnych, przetworów mięsnych i artykułów drobiarskich.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje: - w BLOKU NR 1 - dostawa nw. artykułów mięsnych do punktu żywienia ŁOSG w Lubaniu: 1) mięso wieprzowe świeże - łopatka bez kości, bez skóry i tłuszczu, kl. I w ilości 600 kg 2) mięso wieprzowe świeże - karkówka bez kości, kl. I w ilości 350 kg 3) mięso wieprzowe świeże - schab bez kości, kl. I w ilości 350 kg 4) golonka wieprzowa peklowana bez kości, surowa, kl. I, pakowana w siatkę w ilości 150 kg 5) mięso wołowe świeże - wołowina bez kości z udźca, kl. I w ilości 150 kg 6) mięso wołowe świeże - gulasz wołowy, kl. I w ilości 3200 kg 7) słonina świeża bez skóry w ilości 200 kg 8) smalec w opakowaniach o gramaturze 200-500g w ilości 250 kg 9) podroby wieprzowe świeże - wątroba wieprzowa w ilości 200 kg 10) boczek surowy bez kości, kl. I w ilości 200 kg - w BLOKU NR 2 - dostawa nw. przetworów mięsnych do punktu żywienia ŁOSG w Lubaniu: 1) kiełbasa zwyczajna, wieprzowo-wołowa, wędzona, parzona, w osłonkach naturalnych, średniorozdrobniona w ilości 100 kg 2) kiełbasa śląska, czysto wieprzowa, wędzona, parzona, w osłonkach naturalnych, średniorozdrobniona w ilości 400 kg 3) kiełbasa grillowa, wieprzowa, wędzona, parzona, w osłonkach naturalnych, średniorozdrobniona w ilości 150 kg 4) parówki cienkie, śląskie, wędzone, parzone, w osłonkach sztucznych, drobnorozdrobnione, homogenizowane, nietrwałe w ilości 200 kg 5) kiełbasa szynkowa, wieprzowa, gruborozdrobniona, wysokowydajna, wędzona, parzona, w osłonkach białkowych w ilości 200 kg 6) kiełbasa krakowska sucha, wieprzowa, z dodatkiem naturalnych przypraw, suszona, w osłonkach białkowych, gruborozdrobniona w ilości 100 kg 7) kiełbasa salami, wieprzowa, parzona, wędzona, w osłonkach, średniorozdrobniona w ilości 100 kg 8) kiełbasa piwna, wieprzowa, wysokowydajna, parzona, wędzona, w osłonkach białkowych, gruborozdrobniona, w ilości 200 kg 9) kiełbasa żywiecka, wieprzowa, z dodatkiem naturalnych przypraw, wędzona, parzona, podsuszana, w osłonkach białkowych, gruborozdrobniona w ilości 200 kg 10) kiełbaski surowe, czysto wieprzowe, wędzone, w osłonkach naturalnych, średniorozdrobnione w ilości 250 kg 11) kiełbasa parówkowa, wieprzowa, wędzona, parzona, w osłonkach naturalnych, drobnorozdrobniona, homogenizowana w ilości 200 kg 12) szynka wieprzowa gotowana, wędzonka otrzymana z całej lub części szynki, bez skóry i kości, peklowana, wędzona, parzona, w osłonkach sztucznych w ilości 200 kg 13) szynka huculska, zbójnicka, wędzonka otrzymana z peklowanych mięśni szynki wieprzowej bez kości, bez skóry, barwa brązowa z odcieniami brunatnymi, w przekroju różowa, w ilości 80 kg 14) boczek wędzony bez żeber (płaty) - wędzonka otrzymana z peklowanego boczku wieprzowego, bez żeberek, wędzona, surowa w ilości 150 kg 15) boczek faszerowany - produkt z mięsa o zachowanej strukturze tkankowej, nadziewany masą z rozdrobnionego tłuszczu i podrobów, peklowany lub solony, wędzony, parzony w ilości 80 kg 16) rolada kanapkowa - produkt blokowy, średniorozdrobniony, wyprodukowany z kilku kawałków części anatomicznych tuszy, peklowany lub solony, parzony, formowany, w osłonkach sztucznych w ilości 80 kg 17) pieczeń kujawska - pieczeń wieprzowo-wołowa, w osłonkach sztucznych, przyprawiona, formowana w ilości 80 kg 18) blok mięsny, wieprzowy, produkt blokowy, parzony, w osłonkach sztucznych w ilości 150 kg 19) krupniok z kaszą gryczaną, krwisty, parzony, nietrwały, w osłonkach naturalnych w ilości 150 kg 20) pasztet pieczony, w bloku, wieprzowy, formowany w ilości 130 kg 21) salceson niekrwisty, z mięsa i podrobów wieprzowych, parzony, nietrwały, w osłonkach naturalnych w ilości 100 kg 22) mozaika boczkowa, z boczku wieprzowego mielonego, parzona, w osłonkach sztucznych w ilości 50 kg 23) mortadela z dodatkiem papryki, wieprzowa, parzona, w osłonkach sztucznych, drobnorozdrobniona, homogenizowana, z widocznymi kawałkami papryki w ilości 60 kg 24) kiełbasa słoikowa, z mięsa wieprzowego, w otoczce z galarety, parzona, w osłonkach sztucznych, średniorozdrobniona w ilości 100 kg 25) kiełbasa biała, parzona, wieprzowa, nietrwała, w osłonkach naturalnych, średniorozdrobniona w ilości 200 kg 26) konserwa mięsna wieprzowa typu turystyczna lub tyrolska w puszkach o gramaturze 150÷200 g w ilości 200 kg 27) konserwa mięsna wieprzowa typu turystyczna lub tyrolska w puszkach o gramaturze 120÷150g w ilości 200 kg - w BLOKU NR 3 - dostawa nw. artykułów drobiarskich do punktu żywienia ŁOSG w Lubaniu: 1) filety drobiowe z kurczaka - płaty w ilości 3000 kg 2) ćwiartki tylne z kurczaka w ilości 450 kg 3) korpusy drobiowe - porcje rosołowe w ilości 600 kg 4) szynka drobiowa, kiełbasa drobiowa, gruborozdrobniona, wędzona, parzona, w osłonkach w ilości 80 kg 5) polędwica drobiowa, kiełbasa drobiowa, gruborozdrobniona, wędzona, parzona, w osłonkach w ilości 80 kg 6) wędzonka z indyka, wysokowydajna, gruborozdrobniona, wędzona, parzona, w ilości 80 kg 7) mielonka drobiowa, średniorozdrobniona, produkt blokowy, w osłonkach sztucznych w ilości 80 kg 8) kiełbasa mortadela, drobiowa, drobnorozdrobniona, homogenizowana, parzona, w osłonkach sztucznych w ilości 80 kg 9) pasztet drobiowy z kurcząt w puszkach o pojemności 160g w ilości 250 kg 10) pasztet drobiowy z dodatkami smakowymi, w puszkach miękkich o pojemności 131 g w ilości 200 kg 11) pieczeń drobiowa, drobnorozdrobniona, bez osłonki, przyprawiona, formowana, pieczona w ilości 80 kg 12) żołądki drobiowe z kurczaka w ilości 150 kg 13) kurczak świeży w ilości 200 kg 14) pasztetowa drobiowa, wyrób z mięsa i podrobów drobiowych, w osłonkach sztucznych, wiankowych w ilości 120 kg 15) pieczeń a la kaczka, drobnorozdrobniona, z dodatkiem przypraw smakowych, pieczona, w workach termokurczliwych w ilości 80 kg - w BLOKU NR 4 - dostawa nw. artykułów mięsnych do Ośrodka Konferencyno-Szkoleniowego ŁOSG w Szklarskiej Porębie 1) mięso wieprzowe świeże - łopatka bez kości, bez skóry i tłuszczu, kl. I w ilości 200 kg 2) mięso wieprzowe świeże - karkówka bez kości, kl. I w ilości 200 kg 3) mięso wieprzowe świeże - schab bez kości, kl. I w ilości 100 kg 4) golonka wieprzowa peklowana bez kości, surowa, kl. I, pakowana w siatkę w ilości 60 kg 5) mięso wołowe świeże -wołowina bez kości z udźca, kl. I, w ilości 30 kg 6) mięso wołowe świeże -gulasz wołowy, kl. I, w ilości 100 kg 7) słonina świeża bez skóry w ilości 50 kg 8) smalec w opakowaniach o gramaturze 200-500g w ilości 70 kg 9) podroby wieprzowe świeże - wątroba wieprzowa w ilości 80 kg 10) boczek surowy, bez kości, kl. I w ilości 50 kg - w BLOKU NR 5 - dostawa nw. przetworów mięsnych do Ośrodka Konferencyno-Szkoleniowego ŁOSG w Szklarskiej Porębie 1) kiełbasa zwyczajna, wieprzowo-wołowa, wędzona, parzona, w osłonkach naturalnych, średniorozdrobniona w ilości 200 kg 2) kiełbasa śląska, czysto wieprzowa, wędzona, parzona, w osłonkach naturalnych, średniorozdrobniona w ilości 100 kg 3) parówki cienkie, śląskie, wędzone, parzone, w osłonkach sztucznych, drobnorozdrobnione, homogenizowane, nietrwałe w ilości 100 kg 4) kiełbasa szynkowa, wieprzowa, gruborozdrobniona, wysokowydajna, wędzona, parzona, w osłonkach białkowych w ilości 90 kg 5) kiełbasa krakowska sucha, wieprzowa, z dodatkiem naturalnych przypraw, suszona, w osłonkach białkowych, gruborozdrobniona w ilości 40 kg 6) kiełbasa salami, wieprzowa, parzona, wędzona, w osłonkach, średniorozdrobniona w ilości 50 kg 7) kiełbasa piwna, wieprzowa, wysokowydajna, parzona, wędzona, w osłonkach białkowych, gruborozdrobniona, w ilości 90 kg 8) kiełbasa żywiecka, wieprzowa, z dodatkiem naturalnych przypraw, wędzona, parzona, podsuszana, w osłonkach białkowych, gruborozdrobniona w ilości 100 kg 9) kiełbaski surowe, czysto wieprzowe, wędzone, w osłonkach naturalnych, średniorozdrobnione w ilości 100 kg 10) kiełbasa parówkowa, wieprzowa, wędzona, parzona, w osłonkach naturalnych, drobnorozdrobniona, homogenizowana w ilości 100 kg 11) szynka wieprzowa gotowana, wędzonka otrzymana z całej lub części szynki, bez skóry i kości, peklowana, wędzona, parzona, w osłonkach sztucznych w ilości 90 kg 12) szynka huculska, zbójnicka, wędzonka otrzymana z peklowanych mięśni szynki wieprzowej bez kości, bez skóry, barwa brązowa z odcieniami brunatnymi, w przekroju różowa w ilości 50 kg 13) boczek wędzony bez żeber (płaty) - wędzonka otrzymana z peklowanego boczku wieprzowego bez żeberek, wędzona i surowa w ilości 100 kg 14) boczek faszerowany - produkt z mięsa o zachowanej strukturze tkankowej, nadziewany masą z rozdrobnionego tłuszczu i podrobów, peklowany lub solony, wędzony, parzony w ilości 20 kg 15) rolada kanapkowa - produkt blokowy, średniorozdrobniony, wyprodukowany z kilku kawałków części anatomicznych tuszy, peklowany lub solony, parzony, formowany, w osłonkach sztucznych w ilości 40 kg 16) pieczeń kujawska - pieczeń wieprzowo-wołowa, w osłonkach sztucznych, przyprawiona, formowana w ilości 50 kg 17) kiełbasa biała, parzona, wieprzowa, nietrwała, w osłonkach naturalnych, sredniorozdrobniona w ilości 80 kg 18) blok mięsny, wieprzowy, produkt blokowy, parzony, w osłonkach sztucznych w ilości 90 kg 19) krupniok z kaszą gryczaną, krwisty, parzony, nietrwały, w osłonkach naturalnych w ilości 60 kg 20) pasztet pieczony, w bloku, wieprzowy, formowany w ilości 60 kg 21) salceson niekrwisty, z mięsa i podrobów wieprzowych, parzony, nietrwały, w osłonkach naturalnych w ilości 60 kg 22) mozaika boczkowa, z boczku wieprzowego mielonego, parzona, w osłonkach sztucznych w ilości 50 kg 23) mortadela z dodatkiem papryki, wieprzowa, parzona, w osłonkach sztucznych, drobnorozdrobniona, homogenizowana, z widocznymi kawałkami papryki w ilości 60 kg 24) kiełbasa słoikowa, z mięsa wieprzowego, w otoczce z galarety, parzona, w osłonkach sztucznych, średniorozdrobniona w ilości 30 kg - w BLOKU NR 6 - dostawa nw. artykułów drobiarskich do Ośrodka Konferencyno-Szkoleniowego ŁOSG w Szklarskiej Porębie 1) filety drobiowe z kurczaka - płaty w ilości 200 kg 2) ćwiartki tylne z kurczaka w ilości 200 kg 3) korpusy drobiowe - porcje rosołowe w ilości 250 kg 4) szynka drobiowa, kiełbasa drobiowa, gruborozdrobniona, wędzona, parzona, w osłonkach w ilości 30 kg 5) polędwica drobiowa, kiełbasa drobiowa, gruborozdrobniona, wędzona, parzona, w osłonkach w ilości 20 kg 6) wędzonka z indyka, wysokowydajna, gruborozdrobniona, wędzona, parzona w ilości 50 kg 7) mielonka drobiowa, średniorozdrobniona, produkt blokowy, w osłonkach sztucznych w ilości 20 kg 8) kiełbasa mortadela, drobiowa, drobnorozdrobniona, homogenizowana, parzona, w osłonkach sztucznych w ilości 30 kg 9) pasztet drobiowy z kurcząt w puszkach o pojemności 160g w ilości 100 kg 10) pieczeń drobiowa, drobnorozdrobniona, bez osłonki, przyprawiona, formowana, pieczona w ilości 30 kg 11) żołądki drobiowe z kurczaka w ilości 50 kg 12) kurczak świeży w ilości 50 kg 13) pasztetowa drobiowa, wyrób z mięsa i podrobów drobiowych, w osłonkach sztucznych, wiankowych w ilości 50 kg 14) pieczeń a la kaczka, drobnorozdrobniona, z dodatkiem przypraw smakowych, pieczona, w workach termokurczliwych w ilości 40 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.14.10 - Szynka 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.11.21.00 - Świeży drób 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 190629.60 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa artykułów mięsnych do punktu żywienia ŁOSG w Lubaniu

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów, kraj/woj. dolnośląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 73487,83
  • Oferta z najniższą ceną: 73487,83 oferta z najwyższą ceną: 73487,83
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa przetworów mięsnych do punktu żywienia ŁOSG w Lubaniu

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów, kraj/woj. dolnośląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 32953.74
  • Oferta z najniższą ceną: 32953.74 oferta z najwyższą ceną: 40995.33
  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawa artykułów drobiarskich do punktu żywienia ŁOSG w Lubaniu

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów, kraj/woj. dolnośląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 52663.10
  • Oferta z najniższą ceną: 52663.10 oferta z najwyższą ceną: 55076.19
  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Dostawa artykułów mięsnych do Ośrodka Konferencyno-Szkoleniowego ŁOSG w Szklarskiej Porębie

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów, kraj/woj. dolnośląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 10218.73
  • Oferta z najniższą ceną: 10218.73 oferta z najwyższą ceną: 10218.73
  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Dostawa przetworów mięsnych do Ośrodka Konferencyno-Szkoleniowego ŁOSG w Szklarskiej Porębie

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów, kraj/woj. dolnośląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 13743.08
  • Oferta z najniższą ceną: 13743.08 oferta z najwyższą ceną: 18031.31
  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Dostawa artykułów drobiarskich do Ośrodka Konferencyno-Szkoleniowego ŁOSG w Szklarskiej Porębie

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Spółka jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów, kraj/woj. dolnośląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 7563.12
  • Oferta z najniższą ceną: 7563.12 oferta z najwyższą ceną: 7934.47
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.