eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa artykułów spożywczych różnych, nabiału, tłuszczy i jaj kurzych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-18

Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych różnych, nabiału, tłuszczy i jaj kurzych
Numer ogłoszenia: 371569 - 2008; data zamieszczenia: 18.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Warszawa-Białołęka , ul. Ciupagi 1b, 03-016 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0-22 811 00 51, faks 0-22 321 73 57.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych różnych, nabiału, tłuszczy i jaj kurzych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa atrykułu Szacowana ilość Mąka pszenna 1000kg Kasza gryczana palona 800kg Kasza jęczmienna 1000kg Kasza manna 500kg Ryż 700kg Makaron świderki 3000kg Bułka tarta 720 kg Miód sztuczny 1500 kg Herbata granulowana 540 kg Bulion o smaku wędzonki 240 kg Bulion z kury 240 kg Przyprawa do zup w płynie 240 L Przyprawa do zup sypka 360 kg Sos cygański 240 kg Zupa grzybowa w proszku 240 kg. Zupa barszcz biały w proszku 240 kg Zupa pieczarkowa w proszku 360 kg Liść laurowy 10 kg Majeranek 12 kg Papryka słodka mielona 22 kg Pieprz czarny naturalny mielony 22 kg Ziele angielskie 5 kg Ocet spirytusowy 240 l Sól 500 kg Cukier biały 4800 kg Kotlet sojowy schabowy 400 kg Musztarda 500kg Mleko 2% 18000L Twaróg półtłusty 1600 kg Śmietana 18% 100 L Serek homogenizowany 1400 kg Margaryna 3500 kg Olej uniwersalny 800 L Jaja kurze kl.A(konsumpcyjne) kategoria wagowa M 35000 szt..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy nie wykluczeni na podstawie art.24, spełniający wymogi art.22 ustawy z dnia 29.01.2004 roku Prawo zamówień publicznych, oraz dostarczone dokumenty..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenie o spełnieniu przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 i 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych złożone na druku stanowiącym załącznik nr 3 i 4 do SIWZ aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul.Ciupagi 1b 03-016 Warszawa.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.12.2008 godzina 09:30, miejsce: Zakład Karny ul.Ciupagi 1b 03 - 016 Warszawa Sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: artykuły spożywcze różńe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka pszenna 1000kg Kasza gryczana palona 800kg Kasza jęczmienna 1000kg Kasza manna 500kg Ryż 700kg Makaron świderki 3000kg Bułka tarta 720 kg Miód sztuczny 1500 kg Herbata granulowana 540 kg Bulion o smaku wędzonki 240 kg Bulion z kury 240 kg Przyprawa do zup w płynie 240 L Przyprawa do zup sypka 360 kg Sos cygański 240 kg Zupa grzybowa w proszku 240 kg. Zupa barszcz biały w proszku 240 kg Zupa pieczarkowa w proszku 360 kg Liść laurowy 10 kg Majeranek 12 kg Papryka słodka mielona 22 kg Pieprz czarny naturalny mielony 22 kg Ziele angielskie 5 kg Ocet spirytusowy 240 l Sól 500 kg Cukier biały 4800 kg Kotlet sojowy schabowy 400 kg Musztarda 500kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko 2% 18000L Twaróg półtłusty 1600 kg Śmietana 18% 100 L Serek homogenizowany 1400 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: tłuszcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Margaryna 3500 kg Olej uniwersalny 800 L.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.40.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: jaja kurze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze kl.A(konsumpcyjne) kategoria wagowa M 35000 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.