eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bielsko-Biała › POSTĘPOWANIE O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO NA DOSTAWĘ PROWADZONEGO W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO o wartości nieprzekraczającej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-10-23

Bielsko-Biała: POSTĘPOWANIE O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO NA DOSTAWĘ PROWADZONEGO W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO o wartości nieprzekraczającej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz., 1655 ze zmianami - zwanej dalej ustawą Dostawa artykułów spożywczych: mięsa i wędlin, konserw rybnych i mięsnych, ryb mrożonych i mrożonek
Numer ogłoszenia: 371244 - 2009; data zamieszczenia: 23.10.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Słowackiego 15a, 43-300 Bielsko-Biała, woj. śląskie, tel. 033 8280511, 8280521, 8280530, faks 033 8280514.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www. sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Areszt Śledczy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: POSTĘPOWANIE O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA PUBLICZNEGO NA DOSTAWĘ PROWADZONEGO W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO o wartości nieprzekraczającej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz., 1655 ze zmianami - zwanej dalej ustawą Dostawa artykułów spożywczych: mięsa i wędlin, konserw rybnych i mięsnych, ryb mrożonych i mrożonek.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa CPV 151 - mięso i wędliny :Mięso wieprzowe łopatka bez kości CPV15113000-3 PN-86/A-82002 -2100 kg, Mięso wołowe pieczeń gulaszowe I bez kości CPV 15111000-9 PN-A-82003:1998/Ap1:2004 -1172 kg, Mięso wieprzowe gulaszowe I bez kości CPV 15113000-3 PN-86/A-82002 -444 kg, Udziec z kurczaka z kością CPV 15112200-8 PN-A-86524 -220 kg, Mięso z indyka gulaszowe I bez kości CPV 15112220- 750 kg, Wątroba wieprzowa CPV 15114000-0 PN-A-82004:1986 -787 kg, Nóżki wieprzowe CPV 15131400-9 PN-86/A/82002 - 82 kg, Słonina wieprzowa CPV 15131400-9 PN-85/a-85800 -97 kg, Ozory wołowe CPV 15114000-0 PN-86/A-82004 - 100 kg, Kości wieprzowe CPV 15131400-9 - 4150 kg, Mortadela CPV 15131120-2 PN-A-82007-800 kg, Parówka śląska CPV 15131120-2 PN-A-82007-1090 kg,Mielonka wieprzowa CPV 15131120-2 PN-A-82022:1998/Az1:2000-1293 kg, Kiełbasa zwyczajna CPV 15131130-5 PN-A-82007- 2658 kg,Kiełbasa dębicka CPV 15131130-5 PN-A-82007- 686 kg,Kiełbasa zielonogórska CPV 15131130-5 PN-A-82007 -657 kg Szynka blok wieprzowy CPV 15131410-2 PN-A-82007-370 kg,Kiełbasa tyrolska gruba CPV15131130-5 PN-A-82007-330 kg ,Szynka mielona CPV 15131130-5 PN-A-82007-440 kg, Parówka wiedeńska CPV 15131120-2 PN-A-82007-370 kg, Pieczeń bawarska CPV 15131120-2 PN-A-82012:1996 -132 kg, Serdelki CPV 15131120-2 PN-A-82007-264 kg ,Polędwica drobiowa -CPV 5131135-0 PN-A-86525:1996/Az1:2000 -440 kg,Szynka drobiowa CPV 5131135-0 PN-A-86525:1996/Az1:2000 -440 kg, Kaszanka CPV 15131134-3 PN-A-82007/A1:1998-800 kg, Pasztetowa luksusowa CPV 15131131-2 PN-A-82007/A1:1998 -360kg, Salceson włoski CPV 15131120-2 PN-A-82007/A1:1998 -599 kg Grupa CPV 151 i 152 - konserwy rybne i mięsne: Konserwa Paprykarz szczeciński 15240000-2 PN - 91/A - 86763 330 g-szt-1012,11 kg, Konserwa Paprykarz szczeciński alopak CPV 15240000-2 PN - 91/A - 86763 120 g-szt.-255 kg, Konserwa szprot w pomidorze CPV 15240000-2 PN - 91/A - 8676 -330 g-szt.-589,05 kg, Pasztet drobiowy alopak CPV 15131000-5 PN - 91/A - 86763 -130 g-szt.- 374,01 kg .Grupa CPV 152 - ryby mrożone : ryba mrożona tusza bez głowy - mintaj, miruna, witlinek zawartość lodu nie więcej niż 20% CPV 15221000-3 PN - 75/A - 86764 -5 - 7 kg -330 kg, kotlet rybny panierowany , wstępnie obsmażone i głęboko zamrożone waga szt. 100g mintaj, miruna CPV 15242000-6 PN - 75/A - 86764 4 - 6 kg-600 kg.Grupa CPV 158 - mrożonki :pierogi głęboko mrożone truskawkowe zawartość farszu min 35% CPV 15896000-5 od 1 kg do 3 kg -288 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.14.10 - Szynka 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.21.00.00 - Filety rybne, wątróbki rybne i ikra 15.22.10.00 - Ryby mrożone 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Odstąpiono od zastosowania wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: a-nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych; b- spełniają warunki art. 22 ust. 1 pkt. 1-3, ustawy Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wymaganych przez Zamawiającego i podanych w SIWZdołączonych do oferty..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykaz oświadczeń lub dokumentów potwierdzających spełnianie warunków w niniejszym postępowaniu: 1.Oświadczenia Wykonawcy w trybie art. 22 ust. 1 pkt 1-3 ustawy Prawo zamówień publicznych - wg wzoru stanowiącego Załącznik Nr 1 do SIWZ; 2.Oświadczenia Wykonawcy w trybie art. 22 ust. 1 pkt 4 ustawy Prawo zamówień publicznych - wg wzoru stanowiącego Załącznik Nr 2 do SIWZ; 3.Uwierzytelniona kserokopia odpisu z właściwego rejestru albo zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - dokument dołącza Wykonawca; 4.Pełnomocnictwo jeśli Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik dokument dołącza Wykonawca w przypadku gdy dotyczy..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy ul. Słowackiego 15a 43-300 Bielsko-Biała.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.11.2009 godzina 09:00, miejsce: Areszt Śledczy, ul. Słowackiego 15a, 43-300 Bielsko-Biała -pokój nr 4 sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa CPV 151 - mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa CPV 151 - mięso i wędliny :Mięso wieprzowe łopatka bez kości CPV15113000-3 PN-86/A-82002 -2100 kg, Mięso wołowe pieczeń gulaszowe I bez kości CPV 15111000-9 PN-A-82003:1998/Ap1:2004 -1172 kg, Mięso wieprzowe gulaszowe I bez kości CPV 15113000-3 PN-86/A-82002 -444 kg, Udziec z kurczaka z kością CPV 15112200-8 PN-A-86524 -220 kg, Mięso z indyka gulaszowe I bez kości CPV 15112220- 750 kg, Wątroba wieprzowa CPV 15114000-0 PN-A-82004:1986 -787 kg, Nóżki wieprzowe CPV 15131400-9 PN-86/A/82002 - 82 kg, Słonina wieprzowa CPV 15131400-9 PN-85/a-85800 -97 kg, Ozory wołowe CPV 15114000-0 PN-86/A-82004 - 100 kg, Kości wieprzowe CPV 15131400-9 - 4150 kg, Mortadela CPV 15131120-2 PN-A-82007-800 kg, Parówka śląska CPV 15131120-2 PN-A-82007-1090 kg,Mielonka wieprzowa CPV 15131120-2 PN-A-82022:1998/Az1:2000-1293 kg, Kiełbasa zwyczajna CPV 15131130-5 PN-A-82007- 2658 kg,Kiełbasa dębicka CPV 15131130-5 PN-A-82007- 686 kg,Kiełbasa zielonogórska CPV 15131130-5 PN-A-82007 -657 kg Szynka blok wieprzowy CPV 15131410-2 PN-A-82007-370 kg,Kiełbasa tyrolska gruba CPV15131130-5 PN-A-82007-330 kg ,Szynka mielona CPV 15131130-5 PN-A-82007-440 kg, Parówka wiedeńska CPV 15131120-2 PN-A-82007-370 kg, Pieczeń bawarska CPV 15131120-2 PN-A-82012:1996 -132 kg, Serdelki CPV 15131120-2 PN-A-82007-264 kg ,Polędwica drobiowa -CPV 5131135-0 PN-A-86525:1996/Az1:2000 -440 kg,Szynka drobiowa CPV 5131135-0 PN-A-86525:1996/Az1:2000 -440 kg, Kaszanka CPV 15131134-3 PN-A-82007/A1:1998-800 kg, Pasztetowa luksusowa CPV 15131131-2 PN-A-82007/A1:1998 -360kg, Salceson włoski CPV 15131120-2 PN-A-82007/A1:1998 -599 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.13.11.20-2, 15.13.14.00-9, 15.13.14.10-2, 15.13.11.34-3, 15.13.14.10-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa CPV 151 i 152 - konserwy rybne i mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa CPV 151 i 152 - konserwy rybne i mięsne: Konserwa Paprykarz szczeciński 15240000-2 PN - 91/A - 86763 330 g-szt-1012,11 kg, Konserwa Paprykarz szczeciński alopak CPV 15240000-2 PN - 91/A - 86763 120 g-szt.-255 kg, Konserwa szprot w pomidorze CPV 15240000-2 PN - 91/A - 8676 -330 g-szt.-589,05 kg, Pasztet drobiowy alopak CPV 15131000-5 PN - 91/A - 86763 -130 g-szt.- 374,01 kg ..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.00.00-2, 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Grupa CPV 152 - ryby mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa CPV 152 - ryby mrożone : ryba mrożona tusza bez głowy - mintaj, miruna, witlinek zawartość lodu nie więcej niż 20% CPV 15221000-3 PN - 75/A - 86764 -5 - 7 kg -330 kg, kotlet rybny panierowany , wstępnie obsmażone i głęboko zamrożone waga szt. 100g mintaj, miruna CPV 15242000-6 PN - 75/A - 86764 4 - 6 kg-600 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6, 15.24.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Grupa CPV 158 - mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa CPV 158 - mrożonki :pierogi głęboko mrożone truskawkowe zawartość farszu min 35% CPV 15896000-5 od 1 kg do 3 kg -288 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.