eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kętrzyn › Postępowanie oznaczone nr RP4331-222/09/RI. Organizacja szkolenia pomoc kucharz z elementami cateringu.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-10-19

Kętrzyn: Postępowanie oznaczone nr RP4331-222/09/RI. Organizacja szkolenia pomoc kucharz z elementami cateringu.
Numer ogłoszenia: 363734 - 2009; data zamieszczenia: 19.10.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 160497 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowy Urząd Pracy, ul. Limanowskiego 1, 11-400 Kętrzyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 7525540, faks 089 6701771.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie oznaczone nr RP4331-222/09/RI. Organizacja szkolenia pomoc kucharz z elementami cateringu..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: POMOC KUCHARZA Z ELEMENTAMI CATERINGU Kategoria według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 80500000-9 Usługi szkoleniowe 1.Kurs przeznaczony jest dla osób: - zarejestrowanych jako osoby bezrobotne w Powiatowym Urzędzie Pracy w Kętrzynie - posiadających minimum wykształcenie podstawowe. 2.Obejmuje grupę 6 osób. 3. Program kursu , dokumentacja szkolenia oraz wzór zaświadczenia potwierdzającego ukończenie szkolenia i uzyskanie kwalifikacji musi odpowiadać wymogom określonym w rozporządzeniu Ministra Edukacji i Nauki z dnia 3 lutego 2006r. w sprawie uzyskiwania i uzupełniania przez osoby dorosłe wiedzy ogólnej, umiejętności i kwalifikacji zawodowych w formach pozaszkolnych(Dz.U. Nr 31 poz. 216). 4. Szkolenie musi obejmować zakres wiadomości teoretycznych i praktycznych. Program kursu powinien zawierać wiadomości z zakresu: -obsługa kasy fiskalnej - bhp -minimum sanitarne -organizacja pracy -sporządzanie potraw w restauracji i na catering -dekoracja stołów -ozdabianie potraw na stole - zasady podawania - obsługa -zajęcia praktyczne W programie szkolenia musi być wykorzystany modułowy program szkolenia zawodowego do zawodów: kucharz (kod zawodu: 512201) w zakresie pracy: wykonywanie zadań w kuchni pod nadzorem kucharza, dostępny pod adresem: www.standaryiszkolenia.praca.gov.pl Liczba godzin szkolenia: 250 godzin zegarowych dla każdego uczestnika szkolenia . Zajęcia praktyczne muszą stanowić minimum 150 godzin programu szkolenia i muszą odbywać się w restauracjach, barach, punktach gastronomicznych itp. miejscach. W przypadku podziału szkolenia na grupy, każda grupa szkoleniowa musi posiadać trenera. 5.Szkolenie musi odbywać się w formie kursu, realizowanego według planu nauczania obejmującego przeciętnie nie mniej niż 30 godzin zegarowych w tygodniu . Szkolenie powinno rozpocząć się i zakończyć w IV kwartale 2009r. 6. Wykonawca zapewni uczestnikom kursu materiały szkoleniowe oraz konieczny sprzęt szkoleniowy na czas trwania szkolenia: -każdy uczestnik musi otrzymać materiały niezbędne do robienia notatek (np. zeszyt, notatnik, długopis); -każdy uczestnik szkolenia musi otrzymać odzież ochronną do odbywania zajęć praktycznych; -wykonawca zapewni serwis kawowy na czas trwania szkolenia - przez serwis kawowy należy rozumieć zaopatrzenie uczestników szkolenia w naczynia jednorazowego użytku, kawę, herbatę i cukier. -w przypadku zajęć praktycznych przy kasie fiskalnej na jednego uczestnika szkolenia musi przypadać jedno stanowisko pracy. Dopuszcza się możliwość podziału uczestników na grupy. 7. Materiały szkoleniowe, które otrzymają uczestnicy na własność muszą być oznaczone logotypami zgodnie z wytycznymi dotyczącymi oznaczenia projektów w ramach PO KL. 8.Wykonawca zapewni uczestnikom kursu w trakcie trwania szkolenia warunki pracy zgodne z przepisami bezpieczeństwa i higieny pracy..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80.50.00.00-9.

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 524890.50 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Szkolenie organizowane w ramach projektu AKTYWNI Program Operacyjny Kapitał Ludzki 2007-2013 Priorytet VI -Rynek Pracy otwarty dla wszystkich Działanie 6.1, Poddziałanie 6.1.3.

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.10.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Centrum Szkolenia Zawodowego UNIWERS, ul. Wodna 4, 11-500 Giżycko, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 12204
  • Oferta z najniższą ceną: 12204 oferta z najwyższą ceną: 22512
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.