eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Wykonanie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu poczęstunku wraz z usługą kelnerską dla uczestników uroczystości otwarcia ekspozycji stałej w Muzeum Armii Krajowej.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-09-25

Kraków: Wykonanie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu poczęstunku wraz z usługą kelnerską dla uczestników uroczystości otwarcia ekspozycji stałej w Muzeum Armii Krajowej.
Numer ogłoszenia: 363702 - 2012; data zamieszczenia: 25.09.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 335220 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Muzeum Armii Krajowej w Krakowie im. Gen. Emila Fieldorfa "Nila", ul. Wita Stwosza 12, 31-511 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 410 07 70, faks 12 410 07 70 wew. 805.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa Instytucja Kultury.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wykonanie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu poczęstunku wraz z usługą kelnerską dla uczestników uroczystości otwarcia ekspozycji stałej w Muzeum Armii Krajowej..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na wykonaniu usługi przygotowania, dostarczenia i wydania poczęstunku wraz z usługą kelnerską dla uczestników uroczystości otwarcia ekspozycji stałej w Muzeum Armii Krajowej w dniu 27 września 2012 r. 2. Przedmiotowa usługa obejmuje przygotowanie i dostarczenie w wyznaczonym czasie i w wyznaczonym miejscu cateringu, na który składać się będą wybrane pozycje - zgodnie z załącznikiem nr 8 do SIWZ. 3. W cenach podanych w Załączniku nr 8 do SIWZ - Formularzu cenowym, Wykonawca zobowiązany jest ująć wszystkie przewidywane koszty związane z realizacją zamówienia, w tym podatek VAT naliczony zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz wszystkie inne koszty wynikające z zapisów SIWZ i wzoru umowy, w tym koszty: 1) produktów służących przygotowaniu wyszczególnionych pozycji oraz koszty podania posiłków; 2) obsługi kelnerskiej, technicznej i managerskiej; 3) sprzętu bufetowego, zastawy, bielizny gastronomicznej, aranżacji bufetów, stołów; 4) stołów - planowana liczba gości ok. 400 - 450 osób - szczegóły do uzgodnienia przed podpisaniem umowy 5) koszty transportu; 6) inne koszty, bez których realizacja zmówienia nie byłaby możliwa. 5. Zamawiający oczekuje, że usługa wykonywana będzie na najwyższym poziomie, a mianowicie: 1) dostarczone produkty żywnościowe będą świeże, dania będą przyrządzone tego samego dnia co świadczenie usług cateringowych; 2) zastawa porcelanowa będzie czysta, nieuszkodzona (nie wyszczerbiona itp.) i wysterylizowana, zgodnie z przepisami obowiązującymi w tym zakresie. UWAGA: posiłki nie będą podawane na zastawie plastikowej. Zamawiający nie dopuszcza również sztućców z tworzywa sztucznego. 3) bielizna gastronomiczna będzie czysta, nieuszkodzona i wysterylizowana, zgodnie z przepisami obowiązującymi w tym zakresie; 4) obsługa (kelnerska, techniczna i menagerska) będzie świadczona na właściwym poziomie, zgodnie z przepisami obowiązującymi w tym zakresie; 5) pracownicy wykonujący bezpośrednio obsługę kelnerską (w liczbie zapewniającej sprawną obsługę imprezy) będą ubrani w jednakowe ubrania. Ubiór ten będzie spełniać wszystkie wymagane standardy; 6) Wykonawca dostarczy odpowiednie stoły, niezbędny sprzęt bufetowy (urządzenia grzewcze itp.), zapewni stosowna aranżację stołów, zgodnie z ogólnie przyjętymi standardami, sprzątnie pomieszczenia i usunie śmieci po zakończeniu uroczystości. 7) Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Małopolski Regionalny Program Operacyjny na lata 2007 - 2013.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU DOCENT S.C M. Biernacki M. Bytowski, ul. Wrocławska 43A/12, 30-011 Kraków, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 20000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 12115,00

  • Oferta z najniższą ceną: 12115,00 / Oferta z najwyższą ceną: 33535,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.