eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Radowo Małe › Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2017

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-12-09

Ogłoszenie nr 363108 - 2016 z dnia 2016-12-09 r.

Radowo Małe: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2017
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 339626-2016


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Publicznych w Radowie Małym, krajowy numer identyfikacyjny 81252670700000, ul. Radowo Małe  36, 72314   Radowo Małe, państwo Polska, woj. zachodniopomorskie, tel. 0-91 3972291, faks 0-91 3972291, e-mail radgim@poczta.onet.pl
Adres strony internetowej (URL): www.zsp-radowo-male.e-bip.org.pl
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: www.zsp-radowo-male.e-bip.org.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2017

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Radowie Małym na rok 2017. Część I przetwory sypkie Cukier 1 kg 15831000-4 Szt. 150 Mąka pszenna pełnoziarnista typ 550 1kg 15612100-2 Szt. 170 Kasza jęczmienna wiejska karton 400g (4x100g) 15613100-9 Szt. 160 Ryż długoziarnisty karton 400g (4x100g) 15614100-6 Szt. 150 Sól jodowana 1kg 15872400-5 Szt. 40 Bułka tarta 0,5kg 15821000-9 Szt. 40 Makaron nitki 275g typu babuni dwujajeczny 15851110-2 Szt. 100 Makaron świderki pełnoziarnisty 2,5 kg 15851110-2 Szt. 60 Makaron łazanka pełnoziarnisty 0,5kg 15851110-2 Szt. 100 Sól sodowo- potasowa morska 350g( np.typu firmy Sante) 15872400-5 Szt. 40 Cukier Trzcinowy 1kg 15831000-4 kg 20 Makaron świderki pełnoziarnisty 500g 15851110-2 Szt. 200 Część II przyprawy, przetwory, produkty strączkowe Papryka mielona słodka 20g 15871000-4 Szt. 40 Papryka ostra mielona 20g 15821000-1 Szt. 40 Pieprz mielony 20g 15871999-4 Szt. 80 Majeranek otarty 20g 15872300-4 Szt. 60 Liście laurowe 12g 15872000-1 Szt. 50 Ziele angielskie 20g 15872300-4 Szt. 30 Kwasek cytrynowy 20 g 15871000-4 Szt. 40 Przyprawa typu Vegeta 200g 15872000-1 Szt. 50 Lubczyk np. typu Kamis 20g 15872300-4 Szt. 50 Oregano 10g 15872300-4 Szt. 50 Koncentrat pomidorowy 850 g 15331425-2 Szt. 50 Zioła prowansalskie 20g 15872300-4 Szt. 50 Kurkuma 15g 15872300-4 Szt. 40 Fasola typu Jaś 400 g 01121213-7 Szt. 150 Groch łuskany 400 g 01121120-9 Szt. 120 Czosnek granulowany 20g 15871000-4 Szt. 50 Olej rzepakowy 3l 15411200-4 Szt. 70 Bazylia 10g 15871000-4 Szt. 50 Pieprz czarny ziarnisty 20g 15872100-2 Szt. 40 Dżem jagodowy niskosłodzony 260 g 15332290-3 Szt. 46 Dżem truskawkowy niskosłodzony 260 g 15332296-5 Szt. 60 Dżem wiśniowy niskosłodzony 260 g 15332294-1 Szt 80 Dżem z czarnej porzeczki niskosłodzony 260 g 1533 2293-4 Szt. 60 Dżem morelowy niskosłodzony 260 g 15332291-0 Szt. 80 Ogórki konserwowe 850 g 15331500-2 Szt. 150 Kminek mielony 20g Szt. 50 Ketchup 450 g łagodny Pudliszki ( 120g pomidorów na 100g produktu) 15871000-4 Szt. 30 Herbata saga 90g 15863000-5 Szt. 220 Kostki rosołowe knorr 120g 15891500-5 Szt. 100 Płatki kukurydzane 250 g 15613311-1 Szt. 30 Kolendra 20g całe Ziarka 15871000-4 Szt. 20 Zakwas do żurku( na naturalnych komponentach) 1 l 15871000-4 Szt. 50 Woda cisowianka 0,5l n/g 15981000-8 Szt. 2000 Ketchup ostry 450g Pudliszki (120g pomidorów na 100g produktu) 15871000-4 Szt. 30 Pierogi ruskie świeże 75% farsz z twarogu 15894300-4 Kg 300 Miód pszczeli naturalny 1kg 03142100-9 Kg 30 Fasolka czerwona w puszce 440g 15331460-9 Szt. 100 Groszek konserwowy puszka 400 g 15331460-9 Szt. 20 Majonez duży typu Fruktus 850ml 15871273-8 Szt. 40 Kukurydza w puszce 425 g 15331460-9 Szt. 30 Musztarda sarepska 200g 15871250-1 Szt. 20 Ziarna słonecznika surowego pakowane 200g 15890000-3 Szt. 30 Ziarna dyni pakowane 200g 15890000-3 Szt. 30 Część III ziemniaki Ziemniaki jadalne 032121000-1 Kg 6500 Ziemniaki młode jadalne 032121000-1 Kg 1500 Część IV jaja Jaja świeże duże 65-70g 03142500-3 Szt. 3500 Część V warzywa, owoce, kiszonki Marchew 01121112-9 Kg 220 Cebula 01121113-6 Kg 100 Pietruszka Korzeń 01121110-5 Kg 20 Seler Korzeń 01121100-2 Kg 120 Buraki 01121111-2 Kg 120 Kapusta biała 01121410-8 Kg 300 Kapusta czerwona 01121410-8 Kg 30 Kapusta pekińska 01121410-8 Kg 80 Pomidory 01121240-5 Kg 200 Ogórek świeży 01121270-4 Kg 150 Por 01121110-5 Szt. 250 Kapusta kiszona 15331000-7 Kg 120 Ogórek kiszony 15331000-7 Kg 120 Szczypior 01121111-2 Pęczek 100 Sałata zwykła 01121310-7 Szt. 50 Papryka świeża kolorowa 01121230-2 Kg 100 Jabłka 01131321-0 Kg 800 Pieczarki 15331135-2 Kg 120 Kalafior świeży 15300000-0 Szt. 20 Koper 15300000-0 pęczek 50 Natka pietruszki 15300000-0 Pęczek 200 Rzodkiewka 15300000-0 Pęczek 30 Brokuły świeże 15300000-0 Szt. 20 Mandarynki 15330000-0 Kg 200 Brzoskwinia 01131332-0 Kg 200 Nektarynka 011311332-0 Kg 200 Banan 01131111-5 Kg 700 Pomarańcza 01131220-2 Kg 200 Gruszka 01131322-7 Kg 400 Śliwka 01131334-4 Kg 50 Kiwi 01131118-4 Kg 50 Sałata lodowa 01121310-7 Szt. 100 Część VI ryby kostka panierowana z mintaja mrożona 15220000-6 Kg 300 Część VII mięso i wędliny Schab wieprzowy typu dziadka Feliksa 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Karkówka wieprzowa surowa b/k świeża 15111390 Kg 400 łopatka wieprzowa b/k świeża 15110000-2 Kg 200 SCHAB wieprzowy B/K ŚWIEŻY 15110000-2 Kg 150 Boczek wieprzowy typu paski wędzony parzony 15131133-6 Kg 20 Szynka wieprzowa typu dziadka Feliksa 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Pasztet mięsny wieprzowy zapiekany 75 % mięsa wieprzowego 15131133-6 Kg 30 Karczek kopcony 75% mięsa na kanapki 15131133-6 Kg 20 Polędwica sopocka 75% mięsa 15131133-6 Kg 30 Schab pieczony 75% mięsa 15131133-6 Kg 20 Kiełbasa śląska85 % mięsa 15131133-6 Kg 200 Kiełbasa typu podwawelska wieprzowa 85% mięsa 15131133-6 Kg 200 Kiełbasa typu żywiecka wieprzowa 15131133-6 Kg 30 Kiełbasa krakowska podsuszana 80% mięsa 15131133-6 Kg 20 Szynka krucha 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Baleron gotowany 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Pieczeń Ala kaczka 15131133-6 Kg 20 Gulasz angielski z galaretką na kanapki 15131133-6 Kg 20 Szynka wieprzowa typu rolka 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Żeberka surowe wieprzowe 15110000-2 Kg 20 Szynka wieprzowa królewska 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Część VIII drób i przetwory drobiowe Kurczak świeży 15112130-6 Kg 100 Filet z kurczaka świeży 15112210-1 Kg 200 Udka z kurczaka świeże 15112210-1 Kg 70 Pałki z kurczaka 15112210-1 Kg 100 Półudka z kurczaka świeże 15112210-1 Kg 100 Blok drobiowy z fileta z kurczaka 100% mięsa drobiowego 15131130-5 Kg 50 Pasztet drobiowy typu duda 15131310-1 Kg 50 Krakowska parzona drobiowa 85% mięsa drobiowego 15131130-5 Kg 20 Szynka opiekana z piersi z kurczaka 15131135-0 Kg 20 Kurczak w galarecie na kanapki 15131135-0 Kg 20 Pasztet drobiowy zapiekany 15131135-0 Kg 20 Wędzonka krucha z piersi z kurczaka 85% mięsa 15131135-0 Kg 20 Filet z indyka wędzony 85% mięsa drobiowego 15131135-0 Kg 20 Szynka z indyka 85% mięsa drobiowego 15131135-0 Kg 20 Baton gotowany drobiowy 15131135-0 Kg 20 Szynka drobiowa konserwowa 85% mięsa drobiowego 15131135-0 Kg 20 Wędzone piersi z kurczaka 100% mięsa drobiowego 15131200-7 Kg 20 Część IX nabiał Mleko 2% 1l 15511210-8 Szt. 60 Śmietana 12% słodka 0,5l 15512000-0 Szt. 90 Ser sałatkowo- kanapkowy półtłusty typu feta 15542000-9 Szt. 40 Śmietana 12% kwaśna 0,4l 15512000-0 Szt. 40 Jogurt naturalny 150g 15551000-5 Szt. 1200 Jogurt Owocowy 150g mix np. truskawkowy, wiśniowy i tp. 15551000-5 Szt. 2000 Masło extra 200g 82% tł. 15530000-2 Szt. 200 Margaryna smakowita 500g 15431100-9 Szt. 600 Ser żółty zwykły plastry typu łódki 15544400-3 Kg 100 Ser żółty plastry królewski typu łódka 15544400-3 Kg 100 Twaróg typu wiejski świeży półtłusty 1 kg 15542000-9 Kg 100 Margaryna typu Kasia 200g 15431100-9 Szt. 50 część X mrożonki Fasolka szparagowa 450g 15331170-9 Szt. 100 Kalafior 450g 15331170-9 Szt. 100 Brokuły 450g 15331170-9 Szt. 100 Brukselka 450g 15331170-9 Szt. 50 Marchew krojona 450g 15331170-9 Szt. 50 Mieszanka warzywna 450g 15331170-9 Szt. 100 Groszek mrożony 450 g 1531170-9 Szt. 50 Truskawki mrożone 450 g 1531170-9 Szt. 100 Część XI pieczywo Chleb krojony zwykły 500g 15811100-7 Szt. 300 Bułki ciemne kajzerki 50g 15811400-0 Szt. 25000 Chleb razowy 500 g 15811100-7 Szt. 200 Chleb dyniowy 500g 15811100-7 Szt. 300 Chleb słonecznikowy 500g 15811100-7 Szt. 300 Bułka maślana 50g 15811000-6 Szt. 2000 Drożdżówka z serem z niską zawartością cukru 100g 15811000-6 Szt. 1000 Bułka razowa ze słonecznikiem 50g 15811400-0 Szt. 1000 Bułka wieloziarnista 50 g 15811400-0 Szt. 500 Pączki 100g 15811400-0 Szt. 500 Tort z bitą śmietaną z niską zawartości a cukru 15812000-3 Kg 140 Drożdżówki mix np. z makiem, jabłkiem, dżemem z niską zawartością cukru 100g 15811000-6 Szt. 1000

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak


II.5) Główny Kod CPV: 15830000-5
Dodatkowe kody CPV: 03212100-1, 15131700-2, 15331170-9, 15551000-5, 03142500-3, 15229000-9, 15420000-8, 15610000-7

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1   NAZWA: przetwory sypkie
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT3934
WalutaPL


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Sklep Spożywczo- Przemysłowy, ,,EURO-SKLEP" Ryszard Lewandowski,  ,  Radowo Małe 18A,  72-314,  Radowo Małe,  kraj/woj. zachodniopomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 3934,90
Oferta z najniższą ceną/kosztem 3934,90
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 4011,80
Waluta: PL


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 2   NAZWA: przyprawy, przetwory, produkty strączkowe
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT10961
WalutaPL


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Zakład Przetwórstwa Spożywczego ,, SOLAR" E. i M. Dziołak S.J.,  ,  ul. Polna 10,  78-300,  Świdwin,  kraj/woj. zachodniopomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 10961,10
Oferta z najniższą ceną/kosztem 10961,10
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 13690,22
Waluta: PL


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 3   NAZWA: ziemniaki
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT6220
WalutaPL


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Hurtowia Warzyw i Owoców ,,PIOTREX" Żaneta Żmudzka,  ,  ul. Marii Konopnickiej 11A,  77-200,  Miastko,  kraj/woj. pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 6220,00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 6220,00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 9025,00
Waluta: PL


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 4   NAZWA: jaja
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT1120
WalutaPL


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert3
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
,,AKA" spółka z o.o.,  ,  ul. Szczecińska 8-10,  75-120,  Koszalin,  kraj/woj. zachodniopomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 1120
Oferta z najniższą ceną/kosztem 1120
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 1680,00
Waluta: PL


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 5   NAZWA: warzywa, owoce, kiszonki
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT16048
WalutaPL


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Hurtowia Warzyw i Owców ,, PIOTREX" Żaneta Żmudzka,  ,  ul. Marii Konopnickiej 11 A,  77-200,  MIastko,  kraj/woj. pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 16047,98
Oferta z najniższą ceną/kosztem 16047,98
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 21504,20
Waluta: PL


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 6   NAZWA: ryby
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT4200
WalutaPL


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Załad Przetwórstwa Spożywczego ,, SOLAR" E. i M. Dziołak S.J.,  ,  ul. Polna10,  78-300,  Świdwin,  kraj/woj. zachodniopomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 4200,0
Oferta z najniższą ceną/kosztem 4200,00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 5001,00
Waluta: PL


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 7   NAZWA: mięso i wędliny
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT17714
WalutaPL


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert3
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
BISSA Sp. z o.o.,  ,  ul.Usługowa 6A,  73-110,  Stargard,  kraj/woj. zachodniopomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 17713,46
Oferta z najniższą ceną/kosztem 17713,46
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 19912,00
Waluta: PL


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 8   NAZWA: drób i przetwory drobiowe
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT9292
WalutaPL


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert3
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
BISSA Sp. z o.o.,  ,  ul. Usługowa 6A,  73-110,  Stargard,  kraj/woj. zachodniopomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 9292,27
Oferta z najniższą ceną/kosztem 9292,27
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 10605,00
Waluta: PL


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 9   NAZWA: nabiał
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT9482
WalutaPL


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert3
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
,,AKA" spółka z o.o.,  ,  ul. Szczecińska 8-10,  75-120,  Koszalin,  kraj/woj. zachodniopomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 9482,00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 9482,00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 13440,10
Waluta: PL


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 10   NAZWA: mrożonki
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT3467
WalutaPL


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert1
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
lSklep Spożywczo- Przemysłowy ,,EURO-SKLEP" Ryszard Lewandowski,  ,  Radowo Małe 18A,  72-314,  Radowo Małe,  kraj/woj. zachodniopomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 3467,50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 3467,50
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 3467,50
Waluta:


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:

CZĘŚĆ NR: 11   NAZWA: pieczywo
Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT14362
Waluta


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Ciatkarnia-Piekarnia Hurtownia art. Spożywczych mgr inż Wiesław Żelek,  ,  ul. Wolińska 21,  72-400,  Kamień Pomorski,  kraj/woj. zachodniopomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 14362,00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 14362,00
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 14535,00
Waluta: PL


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie  przetarg nieograniczony  na podstawie art. art. 39  ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Przetarg nieograniczony o wartości poniżej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 Pzp. Podstawa prawna art. 95 pkt 1. z dnia 29 stycznia 2004 roku prawo zamówień publicznych ( tekst jedn. Dz. U. z 215 r., poz 2164) z późn. zm.). Udzielone zamówienie jest zgodne z przepisami i nie ogranicza zasad uczciwej konkurencji. Przetarg nieograniczony ma na celu rozszerzenie grona potencjalnie zainteresowanych złożeniem oferty Wykonawców.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.