eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rozprza › Dostawa asortymentu mięsnego i wędliniarskiego; część 1asortyment wieprzowy, wołowy; część 2asortyment drobiowy do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-11

Rozprza: Dostawa asortymentu mięsnego i wędliniarskiego; część 1: asortyment wieprzowy, wołowy; część 2: asortyment drobiowy do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku
Numer ogłoszenia: 361049 - 2008; data zamieszczenia: 11.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Łochyńsku , Łochyńsko 75A, 97-340 Rozprza, woj. łódzkie, tel. 044 6158013, faks 044 6158013.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.lochynsko.bip.net.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: pomoc społeczna - Dom Pomocy Społecznej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa asortymentu mięsnego i wędliniarskiego; część 1: asortyment wieprzowy, wołowy; część 2: asortyment drobiowy do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa asortymentu mięsnego i wędliniarskiego do Domu Pomocy Społecznej w Łochyńsku w okresie od 01.01.2009 r do 31.12.2009 r. Część 1: asortyment wieprzowy, wołowy- podgardle wędzone-180kg, flaki wołowe gotowane-100kg, kiełbasa dębicka -370kg, kiełbasa mielonka-200kg, kiełbasa mortadela-250kg, kiełbasa parówkowa-250kg, kiełbasa paluszki-400kg, kiełbasa zwyczajna-200kg,kiełbasa golonka-300kg, kiełbasa krakowska-300kg, kiełbasa szynkowa-350kg, kiełbasa podwawelska-100kg, kiełbasa biała surowa-100kg, kiełbasa wiejska-150kg, kiełbasa zielonogórska-100kg, golonka prasowana-100kg, szynka wiejska-100kg,ogonówka-100kg, polędwica sopocka-100kg, szynka tyrolska-250kg, szynka piotrkowska-290kg, pieczeń rzymska-100kg, baleron gotowany-80kg, salceson ozorkowy-100kg, salceson biały-150kg, boczek wędzony parzony-100kg, pasztetowa-100kg, wątrobiana mięsna-100kg, pasztet-180kg, kaszanka-280kg, rolada łowicka-200kg, czarne-100kg, przekładaniec-200kg, boczek faszerowany-50, blok wieprzowy-80, schab szlachecki-50kg, łopatka po śląsku-80kg, schab wp b/k-250kg, mięso wp. łopatka b/k-300kg, kawałki wieprzowe-700kg, wołowina z/k-200kg, wołowina b/k-480kg, karczek wp. b/k-500kg, żeberka wp.-100kg, wątroba wieprzowa -250kg, mięso wp. szynka b/k- 300kg, boczek biały-100kg, golonka wieprzowa-100kg, nogi wieprzowe-200kg, biodrówka b/k-150kg, Część 2: asortyment drobiowy; kurczak świeży-1600kg, ćwiartka z kurczaka-300kg, udko z kurczaka-500kg, filet z piersi kurczaka-200kg, filet z piersi indyka-100kg, porcja rosołowa-300kg, skrzydła z kurczaka-200kg, wątróbka drobiowa-200kg, serca drobiowe-200kg, żołądki z indyka-200kg, pasztetowa drobiowa-100kg, mielonka drobiowa-120kg, parówki drobiowe-200kg, rolada śniadaniowa-150kg, szynka z piersi indyka-50kg, rolada zamkowa z drobiu-150kg, szynka łaciata-100kg, baleron delikatesowy-100kg, przekładaniec drobiowy-100kg, polędwica anastazji-100kg, szynka gerwazy-50kg, polędwica kanadyjska-50kg, mozajka drobiowa-130kg, mortadela drobiowa-100kg, pasztet drobiowy-130kg, paluszki drobiowe-150kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.11.20.00 - Drób 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy potwierdzający spełnienie warunków: 1. posiadający uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień (uprawnienia do produkcji lub sprzedaży mięsa i wyrobów mięsnych) 2. posiadający niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub którzy przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia -wykonali w okresie ostatnich 3 lat w części 1: co najmniej dwie dostawy asortymentu wieprzowego i wołowego o wartości co najmniej 60.000 zł brutto każda z nich oraz w części 2: co najmniej dwie dostawy asortymentu drobiowego o wartości co najmniej 30.000zł brutto każda z nich 3. znajdujący sie w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia 4. nie podlegający wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o złożone przez wykonawcę dokumenty metodą warunku granicznego spełnia/niespełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada do wykonania określonej działalności związanej z produkcja lub sprzedażą asortymentu mięsnego i wyrobów mięsnych składa aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2. W celu potwierdzenia spełnienia warunku posiadania niezbędnej wiedzy i doświadczenia składa: wykaz dostaw wykonanych w okresie ostatnich 3 lat zawierający w części 1 co najmniej dwie dostawy asortymentu wieprzowego, wołowego o wartości co najmniej 60.000 zł brutto każda z nich oraz w części 2; wykaz zawierający co najmniej 2 dostawy asortymentu drobiowego o wartości co najmniej 30.000zł brutto każda z nich.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps.lochynsko.bip.net.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Łochyńsku Łochyńsko 75a 97-340 Rozprza.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.12.2008 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Łochyńsku Łochyńsko 75a 97-340 Rozprza sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Asortyment wieprzowy, wołowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu mięsnego i wędliniarskiego wieprzowego i wołowego zakres zamówienia przewidziany w okresie trwania umowy od 01.01.2009 do 31.12.2009 r..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8, 15.13.11.30-5, 15.13.11.20-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Asortyment drobiowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa asortymentu mięsnego i wędliniarskiego drobiowego ilości przewidziane w okresie trwania umowy - 12 miesięcy.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.13.15.00-5, 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.