eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › dostawa drobiu i wędlin drobiowych



Ogłoszenie z dnia 2005-07-20

POZYCJA 35891

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Warszawa: dostawa drobiu i wędlin drobiowych Czy niniejsze zamówienie jest objęte zakresem Porozumienia w sprawie zamówień rządowych (GPA): Nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Jednostka Wojskowa Nr 3090, do kontaktów: Grzegorz Szczepański, ul. Marsa 110, 04-470 Warszawa, tel. 022 6815337, fax 022 6815144. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na którym należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1). 5) Rodzaj zamawiającego: podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis: dostawa drobiu i wędlin drobiowych 1.1) Rodzaj zamówienia na roboty budowlane: 1.2) Rodzaj zamówienia na dostawy: kupno. 1.3) Rodzaj zamówienia na usługi: 1.4) Czy jest to umowa ramowa: Nie. 1.5) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa drobiu i wędlin drobiowych. 1.6) Opis/przedmiot zamówienia: Drób - Uda całe z kurczaka świeże - Filet z piersi kurczaka bez kości świeży - Filet z piersi indyka bez kości świeży - Wątroba z kurczaka świeża - Żołądki z kurczaka świeże Wędliny drobiowe - Parówki drobiowe - Szynka drobiowa - Szynka z indyka - Mortadela drobiowa. 1.7) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Legionowo, Łomża, Kazuń, Komorowo, Ciechanów, Druchowo, Bemowo Piskie, Przasnysz, Zegrze, Wesoła, Białobrzegi, Skierniewice, Siedlce, Wędrzyn, Warszawa. Kod NUTS: 1.8) Nomenklatura 1.8.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 1.8.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 1.9) Podział zamówienia na części: Tak. Oferty można składać w odniesieniu do: wszystkich części. 1.10) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Całkowita wartość lub zakres zamówienia: powyżej 130 000 euro. 2.2) Opcje. Opis i termin, w którym mogą być wykonane: 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 01.01.2006; data zakończenia: 31.12.2006;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia 1.1) Wymagane wadia i gwarancje: Wadium dla wszystkich części zamówienia łącznie: 19 700 PLN zadanie nr 1 - 1 000 PLN, zadanie nr 2 - 500 PLN, zadanie nr 3 - 400 PLN, zadanie nr 4 - 600 PLN, zadanie nr 5 - 6 200 PLN, zadanie nr 6 - 3 300 PLN, zadanie nr 7 - 300 PLN, zadanie nr 8 - 900 PLN, zadanie nr 9 - 300 PLN, zadanie nr 10 - 800 PLN, zadanie nr 11 - 100 PLN, zadanie nr 12 - 200 PLN, zadanie nr 13 - 3 000 PLN, zadanie nr 14 - 1 700 PLN, zadanie nr 15 - 400 PLN, zadanie nr 16 - 100 PLN . 1.2) Główne war. finans. i płatności i/lub odwoł. do odp. przepisów: Zapłata za wykonaną dostawę nastąpi w terminie 30 dni od daty złożenia wymaganych dokumentów przez wykonawcę. 1.3) Forma prawna, jaką musi przyjąć grupa dostawców, wykonawców lub usługodawców, której udzielono zamówienia: umowa regulująca współpracę podmiotów występujących wspólnie. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Wykonawcy chcący wziąć udział w postępowaniu winni spełniać warunki wynikające z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych ( Dz. U. z 2004 r. nr 19, poz. 177) tzn: 1) Posiadać uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, warunek ten jest spełniony jeżeli: - przedmiot zamówienia znajduje się w zakresie działalności Wykonawcy; - ma aktualną decyzję Państwowego Inspektora Sanitarnego lub Weterynaryjnego o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi. 2) Posiadać niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, warunek ten jest spełniony jeżeli: - osoby wykonujące zamówienie posiadają minimalne kwalifikacje wymagane do wykonania zamówienia, - zostali zakwalifikowani przez organy Wojskowej Inspekcji Weterynaryjnej zgodnie z art. 3 ust. 6 pkt. 2 ustawy z dnia 29.01.2004 r. o Inspekcji Weterynaryjnej ( Dz. U. z 2004 r. nr 33 poz. 287) oraz § 8 ust. 1 pkt. 5 Rozporządzenia Ministra Obrony Narodowej z dnia 19.04.2004r. w sprawie Wojskowej Inspekcji Weterynaryjnej ( Dz. U. z 2004 r. nr 89 poz. 857) do zaopatrywania jednostek wojskowych w produkty spożywcze pochodzenia zwierzęcego; - podmioty, które będą uczestniczyć w wykonaniu zamówienia zostały zakwalifikowane do zaopatrywania jednostek wojskowych w produkty pochodzenia zwierzęcego, posiadają decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia oraz posiadają wdrożony system HACCP 3) Znajdować się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, warunek ten jest spełniony jeżeli: - ze złożonej informacji banku wynikać będzie, że Wykonawca posiada zdolność kredytową w wysokość równej lub większej od 25% wartości, składanej oferty lub składanych ofert (sumy zadań na które została złożona oferta, a także sumy wartości składanych ofert w procedurach w których Wykonawca będzie brał udział). - ze złożonej polisy lub innego dokumentu ubezpieczenia wynikać będzie, że Wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej w wysokości równej lub większej od wartości składanej oferty (suma składek "za produkt" i "kontraktowa"). 4) Nie podlegać wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i ust. 2 ustawy, warunek ten jest spełniony jeżeli; - przedstawi dokumenty, że wszystkie dostawy wykonane w okresie ostatnich trzech lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, zostały wykonane należycie - nie został prawomocnie skazany za przestępstwo popełnione w związku z postępowaniem o udzielenie zamówienia, przekupstwa, przeciwko obrotowi gospodarczemu lub inne popełnione w celu osiągnięcia korzyści majątkowych; - wobec Wykonawcy (dotyczy podmiotu zbiorowego) sąd nie orzekł zakazu ubiegania się o zamówienie za czyny popełnione pod groźbą kary - Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. 2.1.1) Stan prawny - wymagane dokumenty: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. - decyzja Państwowego Inspektora Sanitarnego lub Weterynaryjnego o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi - wymóg art. 27 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 11 maja 2001r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia z późniejszymi poprawkami (Dz. U. z 2001 Nr 63 poz. 634 z późn. zm.) - w zależności od rodzaju artykułu spożywczego będącego przedmiotem dostawy; - wykaz dostaw wykonanych w okresie ostatnich trzech lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączeniem dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie. - aktualna informacji z Krajowego Rejestru Karnego albo równoważne zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego kraju pochodzenia osoby w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawionych nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; - aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy, wystawiona nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; - aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; - dokumenty z kontroli sanitarnej lub weterynaryjnej potwierdzające wdrożenie i stosowanie zasad systemu HACCP, albo - zaświadczenia potwierdzające wdrożenie i stosowanie zasad systemu HACCP wydane przez te organy, albo - certyfikat wydany przez firmy posiadające akredytację i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie oraz krajowej organizacji akredytacji dla danego kraju - aktualne na rok 2005 świadectwo kwalifikacji Wojskowej Inspekcji Weterynaryjnej (Rozporządzenie Ministra Obrony Narodowej z dnia 19.04.2004 w sprawie WIS Dz.U. z 2004 r. Nr 89, poz. 857) dopuszczające do zaopatrywania jednostek wojskowych - zobowiąże się do uzyskania takiego świadectwa na rok 2006. 2.1.2) Zdolność ekonomiczna i finansowa - wymagane dokumenty: - informacji banku, w którym Wykonawca posiada podstawowy rachunek bankowy potwierdzającej zdolność kredytową Wykonawcy, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert ze wskazaniem konkretnej procedury przetargowej (lub konkretnych kilku procedur); - polisy lub innego dokumentu ubezpieczenia potwierdzającego, że Wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej. 2.1.3) Zdolność techniczna - wymagane dokumenty: - wykaz osób i podmiotów, które będą wykonywać zamówienia lub uczestniczyć w wykonaniu zamówienia, wraz z podaniem informacji na temat ich kwalifikacji niezbędnych do wykonania zamówienia, a także zakresu wykonywanych przez nich czynności. 3) Specyficzne warunki dotyczące zamówień na usługi 3.1) Czy świadczenie usługi zastrzeżone jest dla określonego zawodu: Nie. 3.2) Czy osoby prawne będą zobow. do wskazania nazwisk oraz kwalifikacji zawod. pracowników odpowiedz. za wyk. zamówienia: Nie.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Rodzaj procedury: przetarg nieograniczony. 1.1) Czy wybrano już kandydatów: Nie. 1.2) Uzasadnienie wyboru procedury przyspieszonej: 1.3) Wcześniejsze publikacje dotyczące tego samego zamówienia 1.3.1) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego samego zamówienia: 1.3.2) Inne wcześniejsze publikacje: 1.4) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Numer referencyjny nadany sprawie przez zamawiającego: D/29/07/2005. 3.2) Warunki uzyskania dokumentów zamówienia oraz dokumentów dodatkowych: dostępne do 05.09.2005, cena - 20 PLN. Warunki i sposób płatności: przy odbiorze w kasie lub za zaliczeniem pocztowym. 3.3) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 05.09.2005 godzina 09:00. 3.4) Wysłanie zaproszenia do składania ofert do wybranych kandydatów (w procedurze ograniczonej i negocjacyjnej): przybliżona data: 3.5) Język lub języki, w których można sporządzać oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: polski. 3.6) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.7) Warunki dotyczące otwarcia ofert 3.7.1) Osoby upoważnione do obecności podczas otwarcia ofert: Komisja przetargowa. 3.7.2) Data, godzina i miejsce: 05.09.2005, godzina 10:00, Warszawa ul. Marsa 110 , budynek Nr 1 sala konferencyjna.

SEKCJA VI: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy publikacja ogłoszenia jest nieobowiązkowa: Nie. 2) O ile dotyczy, wskazać, czy zamówienie ma charakter powtarzający się okresowo oraz podać przybliżone terminy publikacji kolejnych ogłoszeń: 3) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 4) Informacje dodatkowe: 5) Data wysłania ogłoszenia: 11.07.2005. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE O CZĘŚCIACH ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr 1: dostawa drobiu do JW. 3791 Ciechanów i JW. 2031 Druchowo, Bemowo Piskie 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.22.10, 15.11.22.20, 15.11.23.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu: - uda całe z kurczaka świeże - filet z piersi kurczaka bez kości świeży - filet z piersi indyka bez kości świeży - wątroba z kurczaka świeża - żołądki z kurczaka świeże. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 5350 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 2: dostawa drobiu do JW. 5699 Przasnysz 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.22.10, 15.11.22.20. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu: - uda całe z kurczaka świeże, - filet z piersi kurczaka bez kości świeży. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 2840 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 3: dostawa drobiu do JW. 3470 Komorowo, JW. 1511 Łomża 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.22.10, 15.11.22.20. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu : - uda całe z kurczaka świeże, - filet z piersi kurczaka bez kości świeży. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 2090 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 4: dostawa drobiu do JW. 2189 Kazuń 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.22.10, 15.11.22.20. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu: - uda całe z kurczaka świeże, - filet z piersi kurczaka bez kości świeży - filet z piersi indyka bez kości świeży. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 3000 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 5: dostawa drobiu do JW. 1237 Legionowo, 2474 Białobrzegi, CSŁ i I Zegrze 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.22.10, 15.11.22.20, 15.11.23.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu: - uda całe z kurczaka świeże, - filet z piersi kurczaka bez kości świeży - filet z piersi indyka bez kości świeży, - wątroba z kurczaka świeża, - żołądki z kurczaka świeże. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 34 712 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 6: dostawa drobiu do JW. 3090 Warszawa, 1230 Wesoła, 3 Batalion Zabezpieczenia Warszawa 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.22.10, 15.11.22.20. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu : - uda całe z kurczaka świeże, - filet z piersi kurczaka bez kości świeży - filet z piersi indyka bez kości świeży. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 19400 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 7: dostawa drobiu do JW. 2474 Skierniewice 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.22.10, 15.11.22.20. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu - - uda całe z kurczaka świeże, - filet z piersi kurczaka bez kości świeży - filet z piersi indyka bez kości świeży. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 1600 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 8: dostawa drobiu do JW. 2523 Siedlce 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.22.10, 15.11.22.20. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu : - uda całe z kurczaka świeże, - filet z piersi kurczaka bez kości świeży - filet z piersi indyka bez kości świeży. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 4360 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 9: dostawa wędlin drobiowych do JW. 3791 Ciechanów i JW. 2031 Druchowo 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.11.35. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu : - parówki drobiowe, - szynka drobiowa, - szynka z indyka,. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 1580 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 10: dostawa drobiu do JW. 5699 Przasnysz 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.11.35. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa: - parówki drobiowe, - szynka drobiowa, - szynka z indyka. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 3892 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 11: dostawa drobiu do JW. 3470 Komorowo, JW. 1511 Łomża 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.11.35. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu: - parówki drobiowe, - szynka drobiowa. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 510 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 12: dostawa drobiu do JW. 2189 Kazuń 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.11.35. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa: - parówki drobiowe, - szynka drobiowa. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 1400 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 13: dostawa drobiu do JW. 1237 Legionowo, CSŁi I Zegrze 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.11.35. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu: - parówki drobiowe, - szynka drobiowa, - szynka z indyka - mortadela drobiowa. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 14860 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 14: dostawa drobiu do JW. 3090 Warszawa, 1230 Wesoła, 3 Batalion Zabezpieczenia Warszawa 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.11.35. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu: - parówki drobiowe, - szynka drobiowa, - szynka z indyka - mortadela drobiowa. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 10140 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr 15: dostawa drobiu do JW. 2523 Siedlce 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.11.35. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: dostawa drobiu: - parówki drobiowe, - szynka drobiowa, - szynka z indyka. 3) Zakres lub wartość: ogólna ilość : 2120 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.