eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gołuchów › Dostawy żywności, w zakresie określonym w formularzach, wszystkie produkty najwyższej jakości, w pierwszym gatunku.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-09

Gołuchów: Dostawy żywności, w zakresie określonym w formularzach, wszystkie produkty najwyższej jakości, w pierwszym gatunku.
Numer ogłoszenia: 355895 - 2008; data zamieszczenia: 09.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego , Jedlec, 63-322 Gołuchów, woj. wielkopolskie, tel. 062 7616251,53, faks 062 7616752.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jedlec.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy żywności, w zakresie określonym w formularzach, wszystkie produkty najwyższej jakości, w pierwszym gatunku..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja - dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania, sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2009 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy - dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania, sukcesywnie najczęściej jeden raz na dzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2009 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania, sukcesywnie najczęściej jeden raz na dzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2009 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Ryby przetworzone i konserwowane - dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania, sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2009 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Owoce, warzywa i podobne produkty - dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania, sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2009 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne - dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania, sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2009 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Produkty mleczarskie - dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania, sukcesywnie, najczęściej trzy razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2009 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Produkty wytwarzane z przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych - dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania, sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2009 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Różne produkty spożywcze (oprócz pieczywa) - dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania, sukcesywnie najczęściej trzy razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2009 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie - dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania, sukcesywnie najczęściej jeden raz na dzień, we wszystkie dni oprócz niedziel i świąt, w godz. 6:30 ÷ 7:00 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2009 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu. Wody mineralne - dostawy będą odbywać się na podstawie wcześniej zgłoszonego zapotrzebowania (ustnie, pisemnie, telefonicznie, lub faksem), sukcesywnie, najczęściej dwa razy na tydzień, w dni robocze, w godz. 8:00 ÷ 12:00 w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2009 r. Miejsce dostaw - kuchnia CRR KRUS w Jedlcu..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 31.42.50.0 - Jaja 32.00.00.0 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenia zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, którzy: a) są uprawnieni do występowania w obrocie prawnym i gospodarczym, b) posiadają niezbędne uprawnienia i zezwolenia na prowadzenie działalności w zakresie będącym przedmiotem zamówienia, c) posiadają niezbędne doświadczenie w realizacji zamówień na dostawy artykułów spożywczych będących przedmiotem niniejszego postępowania, d) posiadają wymagane zaświadczenia i decyzje organów sanitarnych, e) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych, f) posiadają bądź dysponują transportem i gwarantują dostawy tym transportem w uzgodnionych terminach i na własny koszt i ryzyko, do siedziby Zamawiającego, g) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia i posiadają środki bądź zdolność kredytową na niezbędnym do wykonania zamówienia poziomie. 2. Zamawiający dokona oceny spełniania warunków przez Wykonawców na podstawie załączonych do oferty dokumentów potwierdzających ich spełnianie. Ocena spełniania warunków przez Wykonawców dokonana zostanie według reguły spełnia - nie spełnia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Aktualny odpis z rejestru sądowego (KRS), albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania oferty w niniejszym postępowaniu. Jeżeli wykonawcą jest rolnik indywidualny (definicja rolnika indywidualnego znajduje się w ustawie z dnia 11 kwietnia 2003 r. o kształtowaniu ustroju rolnego, art. 6 (Dz. U. z 2003r. Nr 64, poz. 592)), który nie prowadzi pozarolniczej działalności gospodarczej, na podstawie przepisów o działalności gospodarczej lub innych przepisów szczególnych (czyli zarejestrowanej np. w ewidencji działalności gospodarczej), to w miejsce rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej przedkłada: aktualne oświadczenie, o którym mowa w art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 11 kwietnia 2003 r. o kształtowaniu ustroju rolnego: Dowodem potwierdzającym osobiste prowadzenie gospodarstwa rolnego jest oświadczenie prowadzącego to gospodarstwo, poświadczone przez wójta (burmistrza, prezydenta miasta). W oświadczeniu mają znajdować się m.in. dane dotyczące osoby prowadzącej gospodarstwo rolne, tj.: imię i nazwisko, dokładny adres zamieszkania, powierzchnia gospodarstwa - wystawione nie wcześniej niż 6 miesiąc przed upływem terminu składania ofert. 2. Oświadczenie o spełnianiu warunków przez wykonawcę, którego wzór stanowi załącznik nr 4 do SIWZ. 3. Wykazu wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że te dostawy lub usługi zostały wykonane należycie na druku stanowiącym załącznik nr 5 do SIWZ. 4. Zaświadczenie Inspekcji Sanitarnej lub inny równoważny dokument potwierdzający, że wykonawca zamówienia spełnia wymogi sanitarne i stosuje zasady dobrej praktyki higienicznej lub, że wdrożył zasady systemu HACCP, wystawione w tym roku. 5. Oświadczenie o posiadaniu lub dysponowaniu środkami transportu gwarantującymi realizacje dostaw do Zamawiającego na własny koszt i ryzyko na druku stanowiącym załącznik nr 6 do SIWZ. 6. Oświadczenie o pozostawaniu w sytuacji ekonomicznej i finansowej gwarantującej prawidłową realizacje zamówienia na druku stanowiącym załącznik nr 7 do SIWZ. 7. Oświadczenie o niewystępowaniu okoliczności powodujących wykluczenie wykonawcy z postępowania określonych w art. 24 ust. 1 i 2 ustawy prawo zamówień publicznych, na druku stanowiącym załącznik nr 8 do SIWZ..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jedlec.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego w Jedlcu, 63-322 Gołuchów.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.12.2008 godzina 12:30, miejsce: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego w Jedlcu, 63-322 Gołuchów - administracja.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Jaja..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze świeże konsumpcyjne PN A-86503 szt. 24 000..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne PN-75/R74450 kg 13 500 ziemniaki wczesne PN 75/R74453 kg 900 Fasola biała Jaś PN-75/R 65031 opak.do 5kg kg 340 Groch łuskany połówki PN-73/A-74600 opak.do 5kg kg 100 Pietruszka korzeń PN-R-75370:1996 kg 1 150 Rzodkiewka PN-R-75543:1996 pęczki 450 Seler PN-R-75371:1996: kg 1 600 Por PN-R-75521.1996 kg 680 Buraczki PN-72/R 75360 kg 900 Marchew PN-84/R75358 kg 2 800 Cebula PN-87R-75357 kg 1 100 Fasola strączkowa PN-77R-75762 kg 150 Pomidory PN-91/R-75368 kg 900 Pieczarki PN-ISO 7561:1996 kg 130 Ogórek zielony PN-85/R-75359 kg 350 Koperek PN-92/R-75415 szt. 2 200 Natka pietruszki PN-92/R-75415 szt. 1 800 Pietruszka z nacią PN-R-75384 szt. 300 Seler z natką PN-R-75384 szt. 300 Szczypior PN-92/R-75415 pęczki 400 Sałata PN-92/R-75415 szt. 2 200 Kapusta biała młoda PN72/R-75362 szt. 380 Kapusta biała PN72/R-75362 kg 1 200 Kapusta czerwona PN72/R-75362 kg 440 Kapusta pekińska PN72/R-75362 kg 380 Kalafior świeży PN-72/R75361 szt. 600 Banany PN-ISO3631:1999 kg 1 600 Kiwi - owoce PN-ISO-3631:1999 szt. 800 Cytryny PN-ISO 3631:1999 kg 50 Pomarańcze PN-ISO 3631:1999 kg 800 Mandarynki PN-ISO 3631:1999 kg 80 Aarbuzy PN-ISO 3631:1999 kg 160 Jabłka PN-84/R-75024 kg 5 500 Brokuły szt. 100 Brzoskwinia PN-R-75526 szt. 1 100 Nektaryna PN-R-75526 szt. 1 100 Śliwki PN-73/R-75026 kg 140.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wołowina extra PN-88/A 8203 kg 1 200 Filet z piersi kurczaka PN-A-86520:1998 kg 600 Porcja rosołowa PN-A-86524 kg 300 Udko z kurczaka PN-A-86524 kg 1 450 Kości PN-76/7-85712 kg 900 nogi wp PN-91-A-82001 kg 450 Boczek surowy PN-86/A 82002 kg 180 Boczek wędzony bez żeberek PN-A-82007 kg 290 Karkówka bez kości PN-86A-82002 kg 850 Mięso mielone PN-A-82009 kg 380 Schab bez kości PN-86A-82002 kg 850 Żeberka PN-86/A82002 kg 340 Pasztet PN-A-82022 kg 380 Pieczeń PN-A-82007 kg 170 Salceson biały PN-A-82007 kg 100 Wątroba wieprzowa PN-A-82004 kg 280 Żołądki wołowe PN-A-82004 kg 600 Szynka wołowa PN-A-82007 kg 250 Blok mięsny PN-A-82007 kg 90 Kabanosy PN-A-82028 kg 280 Kiełbasa golonkowa PN-A-82007 kg 230 Kiełbasa krakowska PN-A -82007 kg 175 Kiełbasa parówkowa drobno rozdrobniona PN-A-82007 kg 280 Kiełbasa śląska PN-A-82007 kg 500 Kiełbasa zielonogórska PN-A-82007 kg 340 Kiełbasa zwyczajna PN-A-82007 kg 180 Kiełbasa żywiecka PN-A-82028 kg 300 Ogonówka PN-A-82007 kg 280 Parówki cienkie drobno rozdrobnione PN-A-82007 kg 580 Polędwica sopocka PN-A-82007 kg 70 Przysmak szynkowy PN-A-82007 kg 350 Szynka gotowana PN-A-82-007 kg 470 Szynka śniadaniowa PN-A-82007 kg 240 Szynka tostowa PN-A-82007 kg 210 Szynka tyrolska PN-A-82007 kg 360 Kaszanka średnio rozdrobniona PN-A-82007 kg 270 Polędwica z indyka PN-A-86526:1995 kg 400 Szynka z indyka PN-A-86526:1995 kg 120 Szynka wędzona PN-A-82007 kg 420 Szynka wiejska PN-A-82007 kg 300 Karczek pieczony PN-A-82007 kg 145 Szynka biała (konserwowa) PN-A--86525 kg 520 Parówki cielęce drobno rozdrobnione PN-A-82007 kg 300.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ryby przetworzone i konserwowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet rybny bez glazury mrożony PN-75/A86764 kg 1 000 Śledzie Matjasy opakowanie do 5kg PN-A-86759:1994 kg 220 Konserwa rybna (170g) PN 70/A-86729 szt. 540 Tuńczyk 100 g PN70/A-86729 szt. 90.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Owoce, warzywa i podobne produkty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chipsy 23g PN-A-88036:1998 szt. 800 Sok 0,2l różne PN-64/A 75952 szt. 280 Sok 1l różne PN-64/A75952 szt. 30 Syropy 500g PN-EN-1131:1999 szt. 2 000 Ogórek kiszony małosolny PN-A-77701:1997 kg 350 ogórek kiszony PN-A-77701:1997 kg 2 700 Kapusta kiszona PN-72/A 77700 kg 1 500 Fasolka mrożona pak do 5kg PN-A-78601 kg 60 Kalafior mrożony pAK,DO 5KG PN-A-78602 kg 100 Marchew mrożona pak do 5kg PN-A-78600 kg 700 Koncentrat pomidorowy opakowanie 1kg PN-75/A-77601 kg 280 Groszek konserwowy 420g PN-76/A-77803 szt. 440 Ogórki konserwowe opakowanie do 1kg PN-75-A-77801 szt. 60 Papryka konserwowa do 1kg PN-A-77801 kg 5 Dżem z czarnej porzeczki opakowanie do 320g PN-A-75100 szt. 400 Dżem wiśniowy opakowanie do 320g PN-A-75100 szt. 460 Dżem malinowy opakowanie do 320g PN-A-75100 szt. 420 Dżem truskawkowy opakowanie do 320g PN-A-75100 szt. 420.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Olej jadalny opak. do 1l PN-86/A-86908 l 120 Smalec PN-90/A-85802 kg 510 Margaryna PN-A 86938:1997 kg 480.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko pasteryzowane 2% PN-86003 l 2 300 śmietana 18 % PL30201601 l 800 masło extra PN-A-86155 kg 1 800 ser biały półtłusty PN -91/A86300 kg 950 ser żółty salami pełnotłusty PN 68/A 86300 kg 1 800 ser topiony opakowanie 100g ZN2002/A 10 kg 430 Serek hochland (krążki po 8 szt.) ZN 2002 /A10 szt. 1 500 Jogurt 125g PL 30251601 szt. 18 500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Produkty wytwarzane z przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka pszenna pakowana 1kg PN -A-74022:2003 kg 650 Mąka ziemniaczana opakowanie 1kg PN-93/A-74710 kg 20 Kasza jęczmienna pakowana 1kg PN-87/A-74203 kg 180 Kasza manna opak. 1kg PN-88/A-74036 kg 10 Chrupki kukurydziane 70g PN-A-88036:1998 szt. 2 300 Płatki kukurydziane 250g PN-82/A-74037 szt. 180 Płatki owsiane 0.50 kg PN-82/A 74037 kg 75 Ryż opak. 1kg PN-A-94018:1998 kg 200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ciastka maślane PN-A-88109:1998 szt 40 Delicje 146g PN-A-88115:1988 szt. 40 Herbatniki z cukrem 200g PN-A-88109:1998 szt. 40 Krakersy 180g PN-A-88109:1998 szt. 95 Markizy-pieguski PN-A-88109:1998 szt 20 Murzynki w czekoladzie PN-A-88120:2000 szt 30 Paluszki słone 70g PN-A-74111 szt. 3 700 Sucharki (paczki do 0.5kg ) PN-A88105 szt. 10 Wafle w czekoladzie PN-A-88120 :2000 szt. 4 800 Wafle skawa 90g PN-A-88114: 1999 szt. 2 800 Ciastka petitki 100g PN-A-88109:1998 szt. 500 Kwasek cytrynowy 50 g PN-81/A-79734 szt. 140 Cukier pakowany 1kg IPN-A-74850 kg 2 300 Miód 400 g PN-88/A77626 szt. 280 Kakao 100 g PN-A-88031 :1998 szt. 20 Czekolada gorzka 100g PN-V 74025 :2003 szt. 2 700 Makaron do rosołu pakowany do 1 kg PN-A-74131:1999 kg 300 Makaron(świderki,muszelki) pakowany do 1kg PN-A-74131 :1999 kg 280 Makaron spagetti pakowany do 0.5kg PN-A-74131:1999 kg 120 Kawa Inka 150g PN-3726:2000 szt. 100 Kawa rozpuszczalna NESKA100G PN-3726 :2000 szt. 50 Herbata granulowana 100g PN-IS0 3720 kg 140 Herbata expresowa (100 saszetek w paczce) PN-ISO 927:2001 paczk 10 Herbata LIPTON (w saszetkach) 25szt PN-IS 03720 paczki 10 Jarzynka opakowanie do 100gPN-A-86967 szt. 1 200 Przyprawa do mięs 70g PN-A-86967 szt. 80 Przyprawa do ryb 50g PN-A-86967 szt. 50 Przyprawa do surówek 50g PN-A-86967 szt. 80 Przyprawa maggi opakowanie 1l PN-ISO 6571:2001 l 180 Vegeta (mała) 75g PN-A-86967 szt. 280 Ocet 0,5l PN-A-79733 l 70 Ketchup 1 kg PN-A-86951 szt. 60 Musztarda opakowanie do 1kg PN-A-86964 kg 250 Fix do spagetti 45g PN-A-86967 szt. 50 Majonez PN-A-86950 kg 350 Pieprz mielonv opakowanie do 1kg PN-A-86965 kg 7 Gałka muszkatołowa 15g PN-ISO 927.:2001 szt. 50 Liść laurowy 7g PN-ISO 927:2007 szt. 150 Papryka mielona 20g PN-A-86955 szt. 180 Ziele angielskie 12g PN-ISO 927 :2001 szt. 200 Sól jodowana pakowana 1kg PN-72/A-79733 kg 560 Imbir 20g PN-ISO 927 :2001 szt. 70 Majeranek opakowanie 100g PN-A-86958 szt. 200 Zupa grzybowa 45g PN-V-74015:2001 szt. 900 Mieszanka kompotowa pak, do 5kg PN-A-78600 kg 1 100 cukierki czekoladowe luzem 15842310-8 PN-A-88104:1998 kg 10 Pierogi z serem pak.do 5kg PN-A-82201:1996 Az 1 :2004 kg 600.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka kanapkowa pszenna opakowanie do 400g PN-92/A-74105 zmiana 2 szt. 100 Chleb gracham PN-93/A-74103 zmiana 2 kg 900 Chleb zwykły PN-92/74101 zmiana 2 kg 12 500 Bułka do zapiekanki 150g PN-92/A-74105 zmiana 2 szt. 300 Bułka hamburgerowa 80g PN-92/A-74105 szt. 600 Bułka hod-dog 150g PN-92/A-74105 szt. 540 Bułka zwykła (mała) 50g PN-92/A-74105 szt. 4 000 Bułka tarta opakowanie do 1kg PN-A-74113 kg 180 Spody do pizzy 200g PN-A-88106:1998 szt. 150 babka kg 26 Drożdżówka 80g PN-A-88106:1998 szt. 2 800 Jabłecznik PN-A-88115:1998 kg 40 Pączki 70g PN-A-88106:1998 szt. 3 800 sernik PN-A88115:1998 kg 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Wody mineralne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda mineralna niegazowana 1,5 l PN-A 79034/A1 Az 1:2002 szt. 120 Woda mineralna gazowana 0,5l PN-A-79032/A2:1997 szt. 7 000 Woda mineralna gazowana 1,5l PN-A-79032/A2:1997 szt. 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.