eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nysa › Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-12-29

Nysa: Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne
Numer ogłoszenia: 355206 - 2015; data zamieszczenia: 29.12.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 302766 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie, ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora sinansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa,wędlin, podrobów i konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Lp, przedmiot zamówienia,jm, ilość Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe 1.Mięso wieprzowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat.I, kg 5.500 2.Mięso wołowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat.I, kg 1.000 3.Karczek wieprzowy bez kości, zg. z PN kl/gat.I,kg 200 Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1.Mięso gulaszowe z kurczaka, zg. z PN kl./gat. I,kg 2.600 2.Mięso gulaszowe z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 500 3.Żołądki drobiowe, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.000 4.Serca drobiowe, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.000 Część 3 Wędliny drobiowo wieprzowo wołowego 1.Kiełbasa litewska, zg. z PN kl./gat. I, kg 3.200 2.Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl./gat. I,kg 1.800 3.Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl./gat. I, kg 3.200 4.Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 5.Kiełbasa - parówki śląskie, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 6.Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 7.Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 8.Kiełbasa opolska/regionalna, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 9.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 10.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl./gat. I, kg 900 11.Boczek wędzony, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.000 12.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl./gat. I, kg 200 Część 4 Wędliny drobiowe 1.Rolada schabowa, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 2.Polędwica z kurczaka, zg. z PN kl./gat. I, kg 360 3.Polędwica z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 4.Blok drobiowy, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 5.Serdelki drobiowe, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 6.Szynka z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka, zg. z PN kl./gat. I, kg 360 8.Kiełbasa szynkowa z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 9.Parówki drobiowe cienkie, zg. z PN kl./gat. I,kg 180 10. Szynka z kurczaka prasowana, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 11.Kiełbasa biała drobiowa, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 Część 5 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona,zg. z PN kl./gat. I, kg 600 2.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonie poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10%,zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 3.Pasztet wieprzowy - baton w osłonie poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%,zg. z PN kl./gat. I, kg 1.200 4.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonie poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%,zg. z PN kl./gat. I, kg 1.200 Część 6 Konserwy mięsne 1.Mielonka wieprzowa - turystyczna 200g lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.500 2.Mielonka wieprzowa - tyrolska 200g lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.500 3. Przysmak śniadaniowy 200g lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.500 4.Pasztet drobiowy 130g, zawartość tłuszczu do 25%, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.400 5.Pasztet mazowiecki/ wiejski/popularny 200g lub 290 lub 300g, zawartość tłuszczu do 34%, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.000.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.12.20 - Bekon 15.13.14.10 - Szynka 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso wieprzowe i wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne MARYNIAK & MARYNIAK Spółka z o.o., ul. Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 68722,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 60260,00

  • Oferta z najniższą ceną: 60260,00 / Oferta z najwyższą ceną: 83800,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 2   

Nazwa: Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Spółka Jawna, Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 62270,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 55374,00

  • Oferta z najniższą ceną: 55374,00 / Oferta z najwyższą ceną: 80200,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 3   

Nazwa: Wędliny drobiowo wieprzowo wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne MARYNIAK & MARYNIAK Spółka z o.o., ul. Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 143699,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 120090,00

  • Oferta z najniższą ceną: 120090,00 / Oferta z najwyższą ceną: 156500,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 4   

Nazwa: Wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PPHU JOHN Paweł John, Grotniki ul. Źródlana 5, 64-140 Włoszakowice, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 24859,80 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 20223,00

  • Oferta z najniższą ceną: 20223,00 / Oferta z najwyższą ceną: 36720,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 5   

Nazwa: Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne MARYNIAK & MARYNIAK Spółka z o.o., ul. Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 17718,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 15042,00

  • Oferta z najniższą ceną: 15042,00 / Oferta z najwyższą ceną: 28980,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 6   

Nazwa: Konserwy mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KONSHURT Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 39409,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 35675,00

  • Oferta z najniższą ceną: 35675,00 / Oferta z najwyższą ceną: 52350,00

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.