eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kwidzyn › artykuły żywnościowe

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-05

Kwidzyn: artykuły żywnościowe
Numer ogłoszenia: 353219 - 2008; data zamieszczenia: 05.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kwidzynie , ul. Lotnicza 1, 82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie, tel. 055 27922945.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: artykuły żywnościowe.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - cukier 1.cukier biały w opakowaniach do 1 kg w ilości do 9 000 kg KOD CPV 15831000-2 cukier biały Część II - artykuły mączne 1.makaron gruby typu świderki, rurki w opakowaniach do 10 kg w ilości do 4 000 kg Kod CPV 15851100-9 makaron niegotowany Część III - soja 1.kotlet sojowy w opakowaniach do 5 kg w ilości do 45 kg 2.granulat sojowy w opakowaniach do 2 kg w ilości do 800 kg Kod CPV 15800000-6 różne produkty spożywcze Część IV - artykuły strączkowe 1.groch cały w opakowaniach do 50 kg w ilości do 2 200 kg 2.fasola drobny Jaś w opakowaniach do 50 kg w ilości do 4 000 kg Kod CPV 01121210-6 fasola, 01121220-9 groszek zielony Część V - artykuły żywnościowe 1.majonez w opakowaniach do 3 kg w ilości do 500 kg 2.ocet w opakowaniach do 0,5 l w ilości do 500 l 3.musztarda w opakowaniach 0,5- 5 kg w ilości do 900 kg 4.ketchup w opakowaniach 0,5-5 kg w ilości do 500 kg Kod CPV 15871273-8 majonez, 15871110-8 ocet, 15871250-1 musztarda, 15871230-5 ketchup Część VI - artykuły rybne 1.paprykarz w opakowaniach szybkootwieralnych o gramaturze 330g w ilości do 1 800 kg 2.konserwa rybna w opakowaniach szybkootwieralnych o gramaturze 170g w ilości do 1500 kg 3.śledź filet mrożony płat blok do 15 kg w ilości do 250 kg 4.filet rybny mrożony blok do 15 kg w ilości do 2 500 kg Kod CPV 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowane Część VII - zupy i sosy w proszku 1.rosół wołowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 250 kg 2.rosół jarzynowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 3.zupa barszcz biały w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 4.zupa barszcz czerwony w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 5.zupa żurek w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 6.zupa kalafiorowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 7.zupa pieczarkowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 8.zupa cebulowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 9.zupa szparagowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 10.zupa grzybowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 11.sos pieczeniowy w proszku w opakowaniach do do 5 kg w ilości do 150 kg 12.sos boloński w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 13.sos pieczarkowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 14.sos biały w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg Kod CPV 15891500-5 buliony, 15891400-4 zupy, 15871260-4 sosy Część VIII - mus jabłkowy 1.mus jabłkowy w opakowaniach do 1 kg w ilości do 2 000 kg Kod CPV 15332270-7 przeciery owocowe Część IX - kapusta kwaszona 1.Kapusta kwaszona w opakowaniach do 60 kg w ilości do 7 000 kg Kod CPV 15331461-6 kapusta kiszona puszkowana Część X - jaja w proszku 1.jaja w proszku całe w opakowaniach do 10 kg w ilości do 150 kg Kod CPV 15800000-6 różne produkty spożywcze.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00 - Cukier 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 11.21.21.0 - 11.21.21.0 15.87.12.73 - Majonez 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.89.15.00 - Buliony 15.33.22.70 - Przeciery owocowe 15.33.14.61 - Kapusta kiszona puszkowana .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponujący potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia Ocena spełnienia warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne Z ubiegania się o zamówienia publiczne wyklucza się wykonawców którzy: nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych, nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust 1 Prawa zamówień publicznych, wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji, złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania nie złożyli oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust.3 Prawa zamówień publicznych,.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: - oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zawarte w formularzu ofertowym - załącznik nr 1 do niniejszej specyfikacji..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.12.2008 godzina 11:00, miejsce: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: cukier.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - cukier 1.cukier biały w opakowaniach do 1 kg w ilości do 9 000 kg KOD CPV 15831000-2 cukier biały.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: artykuły mączne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II - artykuły mączne 1.makaron gruby typu świderki, rurki w opakowaniach do 10 kg w ilości do 4 000 kg Kod CPV 15851100-9 makaron niegotowany.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: soja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III - soja 1.kotlet sojowy w opakowaniach do 5 kg w ilości do 45 kg 2.granulat sojowy w opakowaniach do 2 kg w ilości do 800 kg Kod CPV 15800000-6 różne produkty spożywcze.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: artykuły strączkowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część IV - artykuły strączkowe 1.groch cały w opakowaniach do 50 kg w ilości do 2 200 kg 2.fasola drobny Jaś w opakowaniach do 50 kg w ilości do 4 000 kg Kod CPV 01121210-6 fasola, 01121220-9 groszek zielony.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.12.10-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: artykuły żywnościowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część V - artykuły żywnościowe 1.majonez w opakowaniach do 3 kg w ilości do 500 kg 2.ocet w opakowaniach do 0,5 l w ilości do 500 l 3.musztarda w opakowaniach 0,5- 5 kg w ilości do 900 kg 4.ketchup w opakowaniach 0,5-5 kg w ilości do 500 kg Kod CPV 15871273-8 majonez, 15871110-8 ocet, 15871250-1 musztarda, 15871230-5 ketchup.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.73-8, 15.87.11.10-8, 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: artykuły rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VI - artykuły rybne 1.paprykarz w opakowaniach szybkootwieralnych o gramaturze 330g w ilości do 1 800 kg 2.konserwa rybna w opakowaniach szybkootwieralnych o gramaturze 170g w ilości do 1500 kg 3.śledź filet mrożony płat blok do 15 kg w ilości do 250 kg 4.filet rybny mrożony blok do 15 kg w ilości do 2 500 kg Kod CPV 15200000-0 ryby przetworzone i konserwowane.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: zupy i sosy w proszku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VII - zupy i sosy w proszku 1.rosół wołowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 250 kg 2.rosół jarzynowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 200 kg 3.zupa barszcz biały w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 4.zupa barszcz czerwony w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 5.zupa żurek w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 6.zupa kalafiorowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 7.zupa pieczarkowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 8.zupa cebulowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 9.zupa szparagowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 10.zupa grzybowa w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 11.sos pieczeniowy w proszku w opakowaniach do do 5 kg w ilości do 150 kg 12.sos boloński w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 13.sos pieczarkowy w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg 14.sos biały w proszku w opakowaniach do 5 kg w ilości do 150 kg Kod CPV 15891500-5 buliony, 15891400-4 zupy, 15871260-4 sosy.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.15.00-5, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: mus jabłkowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VIII - mus jabłkowy 1.mus jabłkowy w opakowaniach do 1 kg w ilości do 2 000 kg Kod CPV 15332270-7 przeciery owocowe.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.70-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: kapusta kwaszona.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część IX - kapusta kwaszona 1.Kapusta kwaszona w opakowaniach do 60 kg w ilości do 7 000 kg Kod CPV 15331461-6 kapusta kiszona puszkowana.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.61-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: jaja w proszku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część X - jaja w proszku 1.jaja w proszku całe w opakowaniach do 10 kg w ilości do 150 kg Kod CPV 15800000-6 różne produkty spożywcze.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.