eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Dopiewo › Przygotowanie całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Lisówkach w okresie od 1 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-12-23

Dopiewo: Przygotowanie całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Lisówkach w okresie od 1 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r.
Numer ogłoszenia: 351994 - 2015; data zamieszczenia: 23.12.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 314192 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Lisówkach, Leśne Zacisze 2, 62-070 Dopiewo, woj. wielkopolskie, tel. 061 8148049 w. 328, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Lisówkach w okresie od 1 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Lisówkach w okresie od 1 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r., z wykorzystaniem wydzierżawionej przez Wykonawcę od Zamawiającego wyposażonej kuchni wraz znajdującej się w budynku na terenie tut. Domu Pomocy Społecznej. Wyżywienie musi być wydawane w siedzibie Zamawiającego codziennie, również w niedziele i święta. Zamawiający wymaga, aby usługa niniejsza była wykonana przez Wykonawcę zgodnie z następującymi normami jakościowymi: - ISO 9001, ISO 22000 lub certyfikowany HACCP, a nadto Wykonawca posiadał zaświadczenie niezależnego podmiotu uprawnionego do kontroli jakości w zakresie uzyskania licencji gotowego posiłku. Wykaz wyposażenia kuchni zawiera załącznik nr 2 do niniejszej specyfikacji, natomiast warunki dzierżawy ustalone zostały w projekcie umowy dzierżawy, stanowiącym załącznik nr 3. Zamawiający zaleca wykonanie wizji lokalnej dzierżawionych pomieszczeń. Termin wyznaczenia wizji lokalnej Wykonawca ustala z Zamawiającym (przed upływem terminu składania ofert) telefonicznie. Wykonawca po przejęciu części zakładu pracy Zamawiającego na podstawie umowy dzierżawy, zgodnie z art. 231§ 1 Kodeksu pracy z mocy prawa będzie stroną w stosunkach pracy z pracownikiem firmy Aspen-Res sp. z o.o. ul. Bularnia 5, 31-222 Kraków. Przejęcie dotyczyć będzie jednego pracownika: - Stanowisko: pomoc kuchenna, 1 etat, płaca brutto : 2.414,45 zł. (szczegółowe informacje dot. przejęcia pracowników - załącznik nr 12 do SIWZ) Przedmiot zamówienia określony jest we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV) kodem 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków. W okresie realizacji zamówienia Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowania 32 850 porcji całodziennego wyżywienia (średnio dla 90 mieszkańców dziennie), obejmującego śniadania, obiady dwudaniowe z napojem, posiłek dodatkowy (deser) oraz kolacje. Zamawiający ponadto wymaga, aby Wykonawca w ramach niniejszego zamówienia dostarczał usługi, produkty i posiłki szczegółowo określone w załączniku nr 1. Ilość produktów i posiłków zależna będzie od faktycznej liczby mieszkańców. Pojęcie równoważności użyte w opisie w/wym. zamówienia, należy rozumieć jako równoważność jakościową w stosunku do produktów wskazanych z nazwy przez Zamawiającego..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MARTINA CATERING Sp. z o.o., ul. Sarmacka 14, 61-616 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 734415,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 601386,36

  • Oferta z najniższą ceną: 601386,36 / Oferta z najwyższą ceną: 614737,50

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.