eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Olsztynek › DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO,DROBIOWEGO, WĘDLIN WIEPRZOWYCH I DROBIOWYCH, JAJ KURZYCH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-05

Olsztynek: DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO,DROBIOWEGO, WĘDLIN WIEPRZOWYCH I DROBIOWYCH, JAJ KURZYCH
Numer ogłoszenia: 351775 - 2008; data zamieszczenia: 05.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojskowy Dom Wypoczynkowy -Warmia w Waplewie , Maróz 2, 11-015 Olsztynek, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 5192525, faks 0-89 5192525.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wdwwarmia.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Ośrodek Wojskowy MON.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO,DROBIOWEGO, WĘDLIN WIEPRZOWYCH I DROBIOWYCH, JAJ KURZYCH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I 15131130-5 kiełbasa jałowcowa kg 100, 15131130-5 kiełbasa biała surowa wieprzowa kg 100, 15131130-5 kiełbasa biała parzona wieprzowa kg 200, 15131130-5 kiełbasa piwna kg 150, 15131130-5 kiełbasa szynkowa kg 200, 15131130-5 kiełbasa krakowska parzona kg 200, 15131130-5 kiełbasa krakowska sucha kg 50, 15131130-5 kiełbasa żywiecka kg 200, 15131130-5 kiełbasa metka cebulowa kg 50, 15131130-5 kiełbasa metka łososiowa kg 50, 15131130-5 kiełbasa myśliwska kg 50, 15131130-5 kiełbasa salami kg 100, 15131130-5 szynka mielona kg 150, 15131130-5 szynka konserwowa kg 150, 15131130-5 golonka konserwowa kg 100, 15131130-5 kiełbasa zwyczajna kg 850, 15131130-5 kiełbasa ukraińska kg 100, 15131130-5 kiełbasa toruńska kg 100, 15131130-5 kabanosy kg 100, 15131130-5 kiełbasa śląska kg 50, 15131130-5 kiełbasa cytrynowa kg 150, 15131130-5 polędwica sopocka kg 150, 15131130-5 polędwica wieprzowa wędzona kg 150, 15131130-5 ogonówka kg 300, 15131130-5 baleron kg 250, 15131130-5 szynka wędz kg 200, 15131130-5 szynka gotowana kg 100, 15131130-5 boczek wędzony parzony b/k kg 250, 15131130-5 słonina wędzona kg 20, 15131134-3 kaszanka gryczana kg 200, 15131134-3 kaszanka jęczmienna kg 300, 15131100-6 kiszka ziemniaczana kg 700, 15131130-5 salceson włoski kg 50, 15131130-5 salceson ozorkowy kg 50, 15131130-5 pasztet wieprzowy kg 100, 15131130-5 pasztetowa kg 50, 15131130-5 schab ze śliwką kg 100, 15131130-5 parówki wieprzowe cienkie kg 350, 15131130-5 serdelki wieprzowe kg 200, 15131130-5 mortadela kg 50, 15131130-5 schab w posypce kg 50, 15131130-5 wędzonka krotoszyńska kg 50, 15131130-5 pieczeń chlebowa kg 50, CZŚC II 15130000-8 antrykot wołowy z/k kg 200, 15130000-8 udziec wołowy b/k kg 200, 15130000-8 karkówka wieprzowa b/k kg 2000, 15130000-8 łopatka wieprzowa b/k b/s kg 500, 15130000-8 polędwica wołowa kg 50, 15130000-8 antrykot wołowy b/k kręg kg 100, 15130000-8 mięso wołowe extra kg 300, 15130000-8 schab b/k kg 2500, 15130000-8 szynka wieprzowa b/k kg 1300, 15130000-8 mięso wieprzowe drobne b/k chude kg 200, 15130000-8 żeberka wieprzowe paski kg 250, 15130000-8 boczek surowy b/skóry kg 50, 15130000-8 pachwina b/s kg 50, 15130000-8 golonka wp tył b/k kg 150, 15130000-8 kości schabowe kg 100, 15130000-8 słonina kg 50, 15130000-8 nogi wieprzowe kg 50, 15114000-0 wątroba wieprzowa kg 100, 15410000-2 smalec wieprzowy baton kg 300, CZĘŚĆ III 15130000-8 filet z kurczaka b/s kg 500, 15130000-8 filet z indyka b/s kg 1200, 15130000-8 kurczaki kg 800, 15130000-8 korpusy drobiowe b/skrzydeł kg 700, 15130000-8 skrzydełka z kurczaka kg 100, 15130000-8 udko z kurczaka kg 800, 15130000-8 pałki z kurczaka kg 100, 15114000-0 wątróbka z kurczaka kg 100, 15114000-0 żołądki z kurczaka kg 100, CZĘŚĆ IV 15131135-0 szynkowa drobiowa kg 150, 15131135-0 pierś wędzona z indyka kg 200, 15131135-0 pierś wędzona z kurczaka kg 30, 15131135-0 polędwica drobiowa kg 200, 15131135-0 szynka polska kg 200, 15131135-0 szynka słoneczna kg 200, 15131135-0 szynka smakowita kg 250, 15131135-0 szynka mozaikowa kg 250, 15131135-0 szynka drobiowa kg 300, 15131135-0 pasztet pieczony kg 100, 15131135-0 parówki drobiowe cienkie kg 800, CZĘŚĆ V 03142500-3 jaja szt 50000.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.20.00 - Drób 31.32.50.0 - 31.32.50.0 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Do przetargu mogą przystąpić Wykonawcy, którzy spełniają następujące wymagania: 1) nie są wykluczeni z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych, 2) spełniają warunki zawarte w art.22 ust.1 - 4 ustawy Prawo Zamówień Publicznych,.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Zamawiający żąda złożenia wraz z formularzem ofertowym (załącznik nr1) : Podpisane oświadczenie z art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych - załącznik nr 3. 2. W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, Zamawiający żąda następujących dokumentów: 1) Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodne z rozporządzeniem Ministra zdrowia z dnia 29 maja 2007 r. w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzania zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz. U. z dnia 15 czerwca 2007 r. ) - Dz.U.07.106.730, 2) Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej o wprowadzeniu i utrzymywaniu procedur opartych o zasady HACCP (podstawa: ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2006 r. nr 171, poz. 1225), 3) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, potwierdzające dopuszczenie do obrotu prawnego w zakresie objętym przedmiotem zamówienia - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wdwwarmia.com.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Wojskowy Dom Wypoczynkowy WARMIA w Waplewie , Maróz 2 , 11-015 Olsztynek.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.12.2008 godzina 10:00, miejsce: Wojskowy Dom Wypoczynkowy WARMIA w Waplewie , Maróz 2 , 11-015 Olsztynek.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.