eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Zakup i dostawę różnych produktów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-12-22

Warszawa: Zakup i dostawę różnych produktów spożywczych
Numer ogłoszenia: 341903 - 2011; data zamieszczenia: 22.12.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa Nr 211 z Oddziałami Integracyjnymi im. Janusza Korczaka , ul. Nowy Świat 21A, 00-029 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 826 17 47, faks 22 826 17 47.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawę różnych produktów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa produktu spożywczego Jednostka miary Ilość 1 2 3 4 1 BUŁKA TARTA, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ 1,8 KG szt. 50 2 RYŻ PARABOLICZNY, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ.5,0 KG szt. 40 3 MĄKA PSZENNA, OPAK. TORBA PAPIEROWA O POJ.1 KG szt. 110 4 PASZTECIK PODLASKI 195 G szt. 72 5 OLEJ KUJAWSKI, BUT.PLAST. O POJ. 3 L szt 65 6 KAWA INKA 150G szt. 14 7 KASZA MANNA1 KG kg 20 8 SÓL 1 KG szt 132 9 SOK MALINOWY, SZKLANA BUTELKA O POJ. 420 ML szt 80 10 KISIEL OWOCOWY(RÓŻNE SMAKI) BEZ CUKRU 1,3 kg szt. 60 11 BUDYŃ (RÓŻNE SMAKI) BEZ CUKRU, 1,3 kg szt 256 12 GALARETKA (RÓŻNE SMAKI) 1,3 KG szt 25 13 BARSZCZ BIAŁY OPAK. PLAST. PUDEŁKO O POJ.1 KG szt 10 14 OLIWA Z OLIWEK Z PIERWSZEGO TŁOCZENIA W SZKLANEJ BUTELCE O POJ. 1 L litr 6 15 NAPÓJ CZEKOLADOWY 1 KG kg 4 16 POWIDŁA ŚLIWKOWE, 290G szt 50 17 ŚLIWKI Z CZEKOLADZIE 1 kg kg. 40 18 KAKAO NESQUIK, 600 G szt. 18 19 KONCENTRAT POMIDOROWY 1 KG szt 35 20 KETCHUP ŁAGODNY 1 l szt 15 21 MUSZTARDA 180 G szt. 10 22 DŻEM (RÓŻNE SMAKI) SŁOIK 280 G szt. 88 23 MIÓD SPADZIOWY SŁOIK 400 G kg 35 24 MAJONEZ DEKORACYJNY SŁOIK 700 ML szt. 30 25 RODZYNKI 100G szt 240 26 TUŃCZYK W SOSIE WŁASNYM, 170g szt 30 27 SZCZAW KONSEROWOWY , SŁOIK 300 ML, szt. 80 28 GROCH ŁUSKANY, TORBA FOLIOWA O POJ.5 KG szt 5 29 FASOLA BIAŁA, GRUBY JAŚ, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ. 5 KG szt 3 30 KASZA PĄCZAK, 5kg szt 10 31 KASZA GRYCZANA, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ. 5 KG kg 50 32 KASZA JĘCZMIENNA, OPAK. TORBA FOLIOWA O POJ. 5 KG kg 20 33 CHRZAN SŁOIK 200 G szt 12 34 KUKURYDZA KONSERWOWA 425 ml szt 30 35 ANANAS KONSERWOWY 565 ml szt. 20 36 FASOLA KONSERWOWA CZERWONA 425 ml szt 10 37 BRZOSKWINIA W PUSZCZCE 850 ml szt. 10 38 NUTELLA SŁOIK 630G szt. 14 39 CUKIER WANILIOWY 32 G szt. 30 40 CUKIER PUDER 0,5 KG szt. 22 41 CUKIER KRYSZTAŁ 1 KG kg 300 42 NAPOJE HERBACIANE OPAKOWANIA 1,3 KG kg 33 43 SÓL ZIOŁOWA 1 KG kg 2 44 MAKARON ŚWIDERKI, OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 2 KG szt. 30 45 MAKARON SPAGHETTI OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 1 KG szt. 135 46 MAKARON ALFABETTO OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 3 KG szt. 16 47 MAKARON ŁAZANKI OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 2 KG szt. 14 48 MAKARON KOKARDKI OPAKOWANIE FOLIOWE O POJ. 2 KG szt 15 49 MAKARON RURKA - PENNE OPAKOWANIE FOLIOWQE O POJ. 2 KG szt. 15 50 MAKARON NITKA ROSOŁOWA OPAKOWANIE O POJ. 2 KG szt. 25 51 BAZYLIA, 300 G szt. 2 52 CURRY, 900G szt. 4 53 CZOSNEK GRANULOWANY, 01 KG szt. 2 54 GAŁKA MUSZKATOŁOWA, 1 KG kg 1 55 IMBIR MIELONY, 600 G szt. 1 56 MAJERANEK OTARTY, 150 G szt 12 57 PIEPRZ ZIOŁOWY, 600 G szt. 3 58 PIEPRZ CZARNY ZIARNO, 900G szt. 1 59 PIEPRZ KOLOROWY ZIARNO, 600 G szt. 2 60 PAPRYKA SŁODKA MIELONA, 800G szt. 3 61 PIEPRZ CZARNY MIELONY, 1 KG szt 2 62 KURKUMA, 1 KG szt 1 63 LIŚĆ LAUROWY, 100G szt 3 64 TYMIANEK, 300 G szt 1 65 ZIELE ANGIELSKIE, 600 G szt 1 66 POMIDORY SUSZONE W OLEJU, 670 G szt 4 67 SOSY DESEROWE(RÓŻNE SMAKI) BUTELKA O POJ.1 L szt 20 68 PRZYPRAWA W PŁYNIE, 960 ML szt 8 69 PRZYPRAWA DO KURCZAKA, 1 KG szt 2 70 PRZYPRAWA DO MIĘSA MIELONEGO, 1 KG szt 1 71 PRZYPRAWA DO MIĘSA WIEPRZOWEGO, 870G szt 1 72 PRZYPRAWA DO RYB, 800G szt 1 73 PŁATKI CINICMINIS,225 G szt 40 74 PŁATKI GOLD FLAKES, 250 G szt 14 75 PŁATKI KUKURYDZIANE, 1 KG szt 7 76 PŁATKI CHERIOS, 225 G szt 8 77 PŁATKI KANGUS, 250 G szt 16 78 PŁATKI CHOCAPIC, 500G szt 16 79 PŁATKI NESQUIK, 500G szt 8 80 PŁATKI MLEKOŁAKI, 250 G szt 100 81 SOS CYGAŃSKI, 850 G szt 1 82 SOS DO SPAGHETTI BOLOGNE, 1 KG szt 20 83 SOS GRZYBY LEŚNE, 900G szt 6 84 SOS MYŚLIWSKI, 900 G szt 1 85 SOS HOLENDERSKI, 750 G szt 1 86 SOS 4 SERY Z BROKUŁAMI, 750 G szt 4 87 SOS SAŁATKOWY GRECKI, 700 G szt 1 88 SOS SAŁATKOWY BAZYLIOWO- CZOSNKOWY szt 1 89 ZUPA KREM Z BOROWIKÓW, 950 G szt 5 90 ŻUREK, 0,9 KG szt 12 91 HERBATA CZARNA SAGA, 300 T szt 7 92 MIKOŁAJE CZEKOLADOWE, 80G szt 240 93 ZAJĄCE CZEKOLADOWE, 80 G szt 240 94 NESTEA,500ML szt 240 95 COCA COLA, 330 ML szt 240 96 HERBATNIKI OWSIANE 1kg kg 13 97 BISZKOPTY OKRĄGŁE,140 G szt 180 98 CZEKOLADA 300 G szt 40 99 CZEKOLADA, 100 G szt 240 100 ŻELKI HARIBO, 200 G szt 240 101 DELICJE, 147 G szt 78 102 CRUNCHY ŻURAWINA- MALINA, 50 G szt 480 103 CRUNCHY CZEKOLADA, 70 G szt 480 104 BATON MILKY WAY 21,5G szt 240 105 BATON FITNES RÓŻNE SMAKI 23,5 G szt 480 106 BATON KNOPERS 25G szt 240 107 BATON GRZESIEK 39 G szt 280 108 MLECZNA KANAPKA 28G szt 2800 109 BATON KIT KAT 4 PALUSZKI 45 G Szt 420 110 MIESZANKA WEDEL 3 KG Szt 10 111 PRINCESSA RÓŻNE SMAKI 35G szt 2400 112 HERBATNIKI PETITKI, 100 G szt 700 113 PETTITKI LUBISIE Szt 480 114 HERBATA SAGA OWOCOWA szt 24 115 MAKRELA WĘDZONA kg 10.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca we wskazanym zakresie jest zobowiązany wykazać nie później niż na dzień składania ofert spełnianie warunków poprzez złożenie odpowiedniego oświadczenia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca we wskazanym zakresie jest zobowiązany wykazać nie później niż na dzień składania ofert spełnianie warunków poprzez złożenie odpowiedniego oświadczenia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca we wskazanym zakresie jest zobowiązany wykazać nie później niż na dzień składania ofert spełnianie warunków poprzez złożenie odpowiedniego oświadczenia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca we wskazanym zakresie jest zobowiązany wykazać nie później niż na dzień składania ofert spełnianie warunków poprzez złożenie odpowiedniego oświadczenia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca we wskazanym zakresie jest zobowiązany wykazać nie później niż na dzień składania ofert spełnianie warunków poprzez złożenie odpowiedniego oświadczenia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • koncesję, zezwolenie lub licencję
    • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sp211.hg.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ul. Nowy Świat 21A 00-029 Warszawa.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 28.12.2011 godzina 10:05, miejsce: ul. Nowy Świat 21A 00-029 Warszawa sekretariat dyrektora Szkoły Podstawowej nr 211 z Oddziałami Integracyjnymi im. J. Korczaka.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.