eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Puck › Zakup i dostawy artykułów żywnościowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-11-29

Puck: Zakup i dostawy artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 340161 - 2010; data zamieszczenia: 29.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu , Darzlubie, ul. Pucka 74, 84-100 Puck, woj. pomorskie, tel. 0-58 673 82 92.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.darzlubie.eu

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zespół Szkół.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawy artykułów żywnościowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zamieszczony jest w Formularzach Cenowych stanowiących Załączniki nr 2.1 - 2.10 do SIWZ. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych w następujących pakietach: Pakiet nr 1 - Warzywa, Pakiet nr 2 - Nabiał, Pakiet nr 3 - Produkty suche, Pakiet nr 4 - Mięso i wędliny, Pakiet nr 5 - Drób, Pakiet nr 6 - Mrożonki, Pakiet nr 7 - Pieczywo, Pakiet nr 8 - Ciastka i ciasta, Pakiet nr 9 - Ryby, Pakiet nr 10 - Ziemniaki . Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na dowolną ilość pakietów. Zamawiający zastrzega jednak składanie ofert przez Wykonawcę na całość asortymentu w danym pakiecie. Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania pełnego limitu ilościowego przedmiotu zamówienia. Z tego tytułu nie będą przysługiwały Wykonawcy żadne roszczenia o zapłatę za już dostarczony towar.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.80.00.00-6, 15.13.14.10-2, 15.11.40.00-0, 15.41.21.00-0, 15.13.14.00-9, 15.11.11.00-0, 15.13.11.30-5, 15.11.21.30-6, 15.11.21.20-3, 15.13.11.35-0, 15.11.23.00-9, 15.33.11.70-9, 15.33.21.00-5, 15.81.00.00-9, 15.21.00.00-3, 15.23.50.00-4, 15.31.00.00-4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

W związku z art. 144 Ustawy PZP ustala się następujące przesłanki i okoliczności jakie muszą być spełnione w przypadku zmiany postanowień zawartej umowy na wykonanie zadania: 1) nastąpią przekształcenia własnościowe, 2) nastąpią zmiany techniczne lub organizacyjne, 3) nastąpią zmiany adresu, 4) zmianie ulega wielkość opakowań, 5) nastąpi zakończenie, wstrzymanie lub wycofanie artykułów z produkcji, 6) zmianie ulega harmonogram dostaw co do ilości i terminów, 7) działanie siły wyższej (strajki generalne lub lokalne), mające bezpośredni wpływ na terminowość zamówień, 8) wystąpienia innych okoliczności, których strony umowy nie były w stanie przewidzieć, pomimo zachowania należytej staranności, Warunki dokonywania zmian: 1) inicjowanie zmian może nastąpić na wniosek wykonawcy i zamawiającego, 2) uzasadnienie zmian - prawidłowa realizacja umowy, obniżenie kosztów, 3) zmiany umowy dokonuje się w formie pisemnego aneksu do umowy pod rygorem nieważności

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.darzlubie.eu
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu, ul. Pucka 74, 84-100 Puck, sekretariat.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.12.2010 godzina 09:45, miejsce: Zespół Szkół im. Maksymiliana Wilandta w Darzlubiu ul. Pucka 74 84-100 Puck Sekretariat Szkoły.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet Nr 2/1 : WARZYWA Ilość zamówienia w dostawie rocznej: 1 MARCHEW kg 150, 2 KALAFIOR szt. 150 , 3 PIETRUSZKA NAĆ p 380, 4 CEBULA BIAŁA kg 160 , 5 CZOSNEK gł. 20 , 6 KOPER p 130 , 7 SZCZYPIOR p 160 , 8 POR kg 90 , 9 BURACZKI kg 600 , 10 BRUKSELKA kg 100 , 11 BIAŁA RZODKIEW kg 60, 12 RZODKIEWKA p 50 , 13 PAPRYKA CZERWONA kg 50 , 14 PAPRYKA ZÓŁTA kg 20 15 PAPRYKA ZIELONA kg 20 , 16 PAPRYKA POMARANCZOWA kg 20, 17 KAPUSTA BIAŁA kg 500 , 18 KAPUSTA CZERWONA kg 120 , 19 KAPUSTA WŁOSKA kg 110 , 20 SAŁATA LODOWA szt. 180 , 21 OGÓREK SWIEŻY kg 300 , 22 OGÓREK KISZONY kg 260 , 23 OGÓREK MAŁOSOLNY szt. 30, 24 FASOLA JAŚ kg 130, 25 FASOLA DROBNA kg 100, 26 JABŁKA kg 300, 27 GRUSZKA kg 100, 28 ŚLIWKA WEGIERKA kg 30, 29 ANANAS PUSZKA MAŁA szt. 10, 30 BANAN kg 252, 31 CYTRYNA kg 20, 32 ŚLIWA DUŻA szt. 340, 33 NEKTARYNKA szt. 340, 34 BRZOSKWUNIA szt. 340, 35 POMARAŃCZA kg 171, 36 MANDARYNKA kg 100, 37 PIECZARKI kg 50, 38 TRUSKAWKI kg 100, 39 POMIDORY kg 70, 40 WISNIE SWIEŻE kg 25, 41 SELER kg 200, 42 KAPUSTA PEKIŃSKA kg 160, 43 BOTWINKA p 60, 44 FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA kg 250, 45 KAPUSTA KISZONA kg 250, 46 KAPUSTA BIAŁA szt. 100, 47 KAPUSTA CZERWONA szt. 100, 48 KAPUSTA PEKIŃSKA szt. 80.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ilość zamówienia w dostawie rocznej: 1 JAJA szt. 6500; 2 MARGARYNA szt. 150; 3 PALMA szt. 150; 4 MASŁO OSEŁKA GÓRSKA 500g szt. 50; 5 MASŁO SMIETANKOWE 200g szt. 30; 6 MASŁO WARLUBIE 200g szt. 30; 7 MASŁO MIX PASŁEDZKI 200g szt. 50; 8 MLEKO 3/2 % karton 1 litr l 350; 9 MAŚLANKA MRĄGOWSKA karton 1 litr l 220; 10 MASLANKA TRUSKAWKOWA karton 1 litr l 100; 11 ŚMIETANA 12% karton 0,5 litra szt. 256; 12 ŚMIETANA 18% karton 0,5 litra szt. 100; 13 ŚMIETANA 30% karton 0,5 litra szt. 50; 14 ŚMIETANA RAMA 36% karton 1 litr szt. 100; 15 TWARÓG CHUDY kg 40; 16 TWARÓG MIELONY wiadro po 1 kg kg 60; 17 OLEJ po 5 litrów szt. 30; 18 OLEJ po 3 litry szt. 21; 19 OLIWA Z OLIWEK po 1 litrze szt. 10; 20 JOGURTY NATURALNY po 900 g szt. 30; 21 JOGURTY MAŁE RÓŻNE SMAKI szt. 680; 23 JOGURTY DANON szt. 510; 24 BUDYŃ SERDUSZKO szt. 510; 25 SOS MAJONEZOWY po 3 litry szt. 35; 26 SER ŻÓŁTY EDEMSKI SALAMI kg 10;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Produkty suche.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wyszczególnienie towaru Ilość, jedn. miary, gramatura: 1 CUKIER 100 kg; 2 CUKIER WANILIOWY 95 szt.; 3 CYNAMON 30szt.; 4 CUKIER PUDER 20 kg ; 5 DROŻDŻE 20 szt. po 100 g; 6 DŻEM WIADRO RÓZNE SMAKI 10 w po 1 kg; 7 KISIEL 210 szt.; 8 MAKARON ŚWIDERKI 160 kg; 9 MAKARON KOKARDKA 100 kg; 10 MAKARON MUSZELKA 100 kg; 11 MAKARON KOLANKA 100 kg; 12 M ĄKA PSZANNA 50 kg po 1kg; 13 MĄKA TORTOWA 50 kg po 1kg; 14 MAKA WROCŁAWSKA 50 kg po 1kg; 15 MĄKA POZNAŃSKA 20 kg po 1kg; 16 MĄKA ZIEMNIACZANA 35 kg po 1kg; 17 OCET SPIRYTUSOWY 30 szt. po 1litrze; 18 MAGII 30 szt. po 960 ml; 19 PRZYPRAWA WARZYWKO 30 szt. po 1kg; 20 PRZYPRAWA KUCHAREK 20 szt. po 1kg; 21 FIX DO SZPAGETTI PO BOL. W PROSZKU 40 szt.; 22 GROSZEK KON. PUSZKA 20 szt. po 2,6kg; 23 GROCH ŁUSKANY 90 kg; 24 KWASEK CYTRYNOWY 5 kg; 25 KONCENTRAT POM. W PUSZ. 25 szt. po 4,550ml; 26 KONCENTRAT POM. W PUSZ. 15 szt. po 878 g; 27 KASZA JĘCZMIENNA 30 kg po 900 g; 28 KASZA PECZAK BIAŁA 400 kg; 29 KASZA GRYCZANA 200 kg; 30 KONCENTRAT DO BARSZCZU 30 szt.; 31 MUSZT.ARDA SAREPSKA 60 szt. po 200 g; 32 KETCHUP ŁAGODNY WŁOCŁAWEK 76 szt. po 1litrze; 33 KETCHUP PIKANTNY 76 szt. po 1litrze; 34 KUKURYDZA PUSZKA 25 szt. po 2,600kg; 35 KUKURYDZA PUSZKA 60 szt. mała; 36 CHRZAN W SŁOIKU 39 szt. mały; 37 ZIARENKO SMAKU 20szt. po 1kg; 38 PRZY. DO DROBIU DELIKAT 15 szt. po 600 g; 39 PRZYP. DO MIES DELIKAT 15 szt. po 700 g; 40 PRZYP. PAPRYKA SŁODKA 15 szt. po 700 g; 41 PRZYP. DO SAŁATEK SOS OGRODOWY KAMIS 20 szt.; 42 PIEPRZ CZARNY MIELONY 10 szt. po 0,800 g; 43 PIEPRZ BIAŁY 10 szt. po 0,800 g; 44 LISCIE LAUROWE 25 szt. po 100 g; 45 ZIELE ANGIELSKIE 25 szt. po 100g; 46 SOS DO PIECZENI CIEMNY 10 szt. po 1,2 kg; 47 SOS DO PIECZENI JASNY 10 szt. po 1,2 kg; 48 SOS GRZYBOWY 10 szt. po 1kg; 49 MAJERANEK 40 szt. po 150 g; 50 PRZYP. OREGANO 30 szt. po 10 g; 51 PRZYP. BAZYLIA 30 szt. po 10 g; 52 ZIOŁA PROWANSALSKIE 40 szt. po 10 g; 53 PROSZEK DO PIECZANIA 30 szt. po 10 g; 54 RYŻ 170 kg po 1 kg; 55 RODZYNKI 20 kg; 56 ŚLIWKA KALIFORNIJSKA 37 szt. po 100 g; 57 SÓL 250 kg po 1kg; 58 SYROPY POMARAŃCZOWY 50 szt. po 5litrów; 59 SYROP TRUSKAWKA 50 szt. po 5litrów; 60 SYROP WISNIA 50 szt. po 5litrów; 61 SYROP RÓZNE SMAKI 50 szt. po 5 litrów; 62 ŻUR W BUTELCE 124 l po 1litrów; 63 KAKAO CIEMNE 5 szt. po 250 g; 64 KURKUMA 20 szt. po 10 g; 65 GALARETK RÓŻNE SMAKI 100 szt.; 66 SOS SŁODKO KWAŚNY SŁOIK 260 szt. po 460 g; 67 PRZYPRAWA DO KURCZAKA 60 szt.; 68 KMINEK 20 szt. po 15 g; 69 WEGETTA 20 szt. po 1kg; 70 FASOLKA KONSER. CZER. 50 szt.; 71 SOS OGRODOWY KNORR 30 szt.; 72 PRZYPRAWA DO RYB 20 szt.; 73 CZOSNEK GRANULOWANY 30 szt.;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wyszczególnienie towaru-Ilość zamówienia w dostawie rocznej:SCHAB B/K kg 350; ŁOPATKA B/K kg 250; BOCZEK ŚWIEŻY kg 100; BOCZEK WEDZONY kg 50; GOLONKA kg 60; ŻEBERKA kg 150; KOŚCI WIEPRZOWE kg 50; PACHWINA WEDZONA kg 120; MIELONE kg 700; WOŁOWINA kg 60; MIESO GULASZOWE kg 200; KARKOWKA Z/ K kg 100; KARKÓWKA B/K kg 100; SMALEC kg 150; SZYNKA KULKA kg 260; KIEŁBASA ZWYCZAJNA kg 230; KIEŁBASA BIAŁA kg 100; ŚLĄSKA kg 200;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.10-2, 15.11.40.00-0, 15.41.21.00-0, 15.13.14.00-9, 15.11.11.00-0, 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wyszczególnienie towaru-Ilość zamówienia w dostawie rocznej:FILET Z KURCZAKA kg 500; ĆWIARTKA Z KURCZAKA kg 600; KORPUSY DROBIOWE kg 50; KURCZAK CAŁY kg 100 ; UDKO kg 500 ; SKRZYDEŁKO Z KURCZAKA kg 100; MIELONE DROBIOWE kg 150 ; PIEROGI Z MIĘSEM VIRTU kg 150 ; PIEROGI Z KAPU I GRZ. VIRTU kg 150 ; KOPYTKA VIRTU kg 150 ; PIEROGI Z TRUS. VIRTU kg 150; PIEROGI Z SEREM VIRTU kg 100; BIODERKO KURCZAKA kg 650;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.30-6, 15.11.21.20-3, 15.13.11.35-0, 15.11.23.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ilość zamówienia w dostawie rocznej:PIEROGI Z MIĘSEM kg 150; PIEROGI Z KAP I GRZYBAMI kg 250; PIEROGI Z SEREM kg 100 ; FASOLKA SZPARAGOWA kg 250; MARCHEWKA KOSTKA kg 250 ; WŁOSZCZYZNA kg 150 ; ZUPA 7 SKŁADNIKOWA kg 100; FRYTKI kg 700; TRUSKAWKI MROZONE kg 150; KUKURYDZA kg 100; MAJONEZ WIADRO- WINIARY po 3 kg szt. 35; KALAFIOR MROŻONY kg 100; GROSZEK MROŻONY ZIELONY kg 100; KNEDLE RÓZNE SMAKI kg 100;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9, 15.33.21.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ilość zamówienia w dostawie rocznej:CHLEB ZWYKŁY KROJONY szt. 500; BUŁKA KAJZERKA szt. 1020; BUŁKA MAŚLANA szt. 340; BUŁKA Z SEREM szt. 180; BUŁKA TARTA kg 145;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Ciastka i ciasta.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ilość zamówienia w dostawie rocznej:DROŻDŻÓWKA szt. 340; DROŻDŻÓWKA Z SEREM szt. 340; DROŻDŻÓWKA Z MAKIEM szt. 340; DROŻDŻÓWKA Z BUDYNIEM szt. 340; PASZTECIK Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI szt. 510; PĄCZEK szt. 510; CIASTKO FRANCUSKIE szt. 180; CIASTO MURZYNEK kg 50; CIASTO MIODOWNIK kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ilość zamówienia w dostawie rocznej:FILET Z PANGI kg 100; FILET Z DORSZA kg 170; PŁATY ŚLEDZIOWE MARYNOWANE W ZALEWIE OCTOWEJ po 4 kg kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.21.00.00-3, 15.23.50.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ilość zamówienia w dostawie rocznej: ZIEMNIAKI kg 10000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.