eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Katowice › DOSTAWA MROŻONYCH RYB, WARZYW, OWOCÓW; RYB; ZIEMNIAKÓW; OWOCÓW I OWOCÓW SUSZONYCH; WARZYW STRĄCZKOWYCH SUSZONYCH; PIECZAREK; WARZYW KORZENIOWYCH KAPUSTNYCH, LIŚCIASTYCH; WARZYW KONSERWOWANYCH, KAPUSTY, OGÓRKÓW KISZONYCH; WARZYW MŁODYCH, SEZONOWYCH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-02-19

Katowice: DOSTAWA MROŻONYCH RYB, WARZYW, OWOCÓW; RYB; ZIEMNIAKÓW; OWOCÓW I OWOCÓW SUSZONYCH; WARZYW STRĄCZKOWYCH SUSZONYCH; PIECZAREK; WARZYW KORZENIOWYCH KAPUSTNYCH, LIŚCIASTYCH; WARZYW KONSERWOWANYCH, KAPUSTY, OGÓRKÓW KISZONYCH; WARZYW MŁODYCH, SEZONOWYCH
Numer ogłoszenia: 33988 - 2009; data zamieszczenia: 19.02.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. Prof. Kornela Gibińskiego Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach , ul. Medyków 14, 40-752 Katowice, woj. śląskie, tel. 032 7894131, faks 032 2526727, 7894001-02.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.csk.katowice.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA MROŻONYCH RYB, WARZYW, OWOCÓW; RYB; ZIEMNIAKÓW; OWOCÓW I OWOCÓW SUSZONYCH; WARZYW STRĄCZKOWYCH SUSZONYCH; PIECZAREK; WARZYW KORZENIOWYCH KAPUSTNYCH, LIŚCIASTYCH; WARZYW KONSERWOWANYCH, KAPUSTY, OGÓRKÓW KISZONYCH; WARZYW MŁODYCH, SEZONOWYCH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 1 - Mrożone ryby i warzywa 1.Ryba mrożona mintaj - filet, sposób mrożenia shatter pack kg 40 480 2.Ryba mrożona dorsz - filet, sposób mrożenia shatter pack kg 40 480 3.Tilapia mrożona - filet bez skóry 200-255 g, sposób mrożenia shatter pack kg 50 50 4.Panga, jasno różowa, mrożone filety bez ości 200-220 g, sposób mrożenia shatter pack kg 50 600 5.Brukselka mrożona op. 2.50 kg kg 10 60 6.Brokuły mrożone kg 40 160 7.Szpinak mrożony op. 2.50 kg kg 160 1 920 8.Mieszanka kompotowa kg 50 500 9.Truskawka mrożona op. 2.50 kg kg 80 800 10.Mieszanka warzywna mrożona 4 składnikowa (por, pietruszka, marchew, seler) krojona w paski kg 250 3 000 11.Kalafior mrożony op. 2.50 - 5.00 kg kg 30 180 Pakiet nr 2 - Ryby 1.Śledź - filet solony matias Kg 80 80 Pakiet nr 3 - Ziemniaki 1.Ziemniaki jadalne późne workowane 30 kg, typ kulinarny A, AB, B kg 5 600 56 000 2.Ziemniaki jadalne wczesne kg 5 000 10 000 Pakiet nr 4 - Owoce i warzywa suszone 1.Jabłko konsumpcyjne kl.I , średnio-owocowe kg 570 6 840 2.Banan kg 100 600 3.Truskawka świeża kg 150 300 4.Owoce suszone 3 składniki (śliwki, jabłko, gruszka) kg 10 10 Pakiet nr 5 - Warzywa suche strączkowe 1.Fasola biała typ Jaś kg 30 360 2.Groch łuskany kg 15 180 Pakiet nr 6 - Pieczarka 1.Pieczarka Kg 50 600 Pakiet nr 7 -Warzywa korzeniowe 1.Burak ćwikłowy Kg 450 4 050 2.Marchew korzeń Kg 840 7 560 3.Pietruszka korzeń Kg 200 1 800 4.Seler korzeń Kg 300 2 700 5.Kapusta biała główki Kg 200 1 600 6.Kapusta czerwona główki Kg 100 800 7.Kapusta pekińska główki Kg 80 960 8.Cebula zaschnięta Kg 80 720 9.Por Kg 20 180 10.Koper zielony okres letni - pęczek nie mniej niż 70 g Szt 400 2 800 11.Koper zielony okres zimowy - pęczek nie mniej niż 35 g Szt 300 1 500 12.Pietruszka zielona okres letni - pęczek nie mniej niż 100 g Szt 350 2 450 13.Pietruszka zielona okres letni - pęczek nie mniej niż 50 g Szt 220 1 100 14.Czosnek Kg 2 24 Warzywa korzeniowe Pakiet nr 8 - Kiszonki 1.Kapusta kiszona biała 5-10 kg kg 150 1 350 2.Kapusta kiszona biała młoda 5 kg kg 80 240 3.Ogórek kiszony 3-6 kg kg 30 270 4.Ogórki małosolne 3-6 kg kg 30 90 Pakiet nr 9 - Warzywa młode, sezonowe 1.Marchew młoda kg 600 1 800 2.Pietruszka młoda kg 60 180 3.Burak ćwikłowy kg 300 900 4.Por młody Szt 30 90 5.Kapusta biała młoda Szt 200 800 6.Kapusta czerwona młoda Szt 80 320 7.Cebula bez szczypioru świeża kg 60 180 8.Pomidor średni (50g) kg 300 1 500 9.Ogórek zielony świeży kg 120 960 10.Kalafior Szt 200 800 11.Fasolka szparagowa kg 150 600 12.Sałata zielona głowiasta Szt 320 3 840 13.Sałata lodowa Szt 35 420 14.Cebula czerwona kg 2 24 15.Papryka zielona sezon średnioowocowa kg 100 300 16.Papryka świeża mix kg 4 48 17.Botwinka Szt 150 900 18.Kalarepka Szt 150 900 19.Rzodkiewka pęczki nie mniej niż 10 szt Szt 60 480 20.Szczypiorek pęczki nie mniej niż 70 g Szt 20 240 21.Brokuły Szt 80 320 22.Brukselka kg 20 80 23.Seler młody kg 150 450.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.22.10.00 - Ryby mrożone 15.33.11.70 - Warzywa mrożone 33.11.00.0 - Ryby 32.12.10.0 - Ziemniaki 32.22.00.0 - Owoce i orzechy 15.33.24.10 - Owoce suszone 32.12.21.0 - Warzywa strączkowe suszone 32.21.26.0 - Grzyby 32.21.10.0 - Warzywa korzeniowe i bulwiaste 32.21.40.0 - Warzywa kapustne 32.21.20.0 - Warzywa owocowe 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkiem ubiegania się przez Wykonawcę o udzielenie zamówienia publicznego jest: a) posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, b) posiadanie niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowanie potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawienie pisemnego zobowiązania innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, c) znajdowanie się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, d) nie podleganie wykluczeniu z postępowania o udzieleniu zamówienia. Opis oceny spełnienia warunków: - przedstawienie wymaganych przez Zamawiającego dokumentów, -wykazanie wykonanych a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców (co najmniej 2 zamówienia lub więcej o łącznej wartości odpowiadającej minimum wartości składanej oferty,) oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie, - złożenie oświadczenia art. 22 ust 1 pkt 1-4 oraz oświadczenia art. 24 ust 1 pkt 1-10 oraz ust.2 pkt. 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana przez Zamawiającego na zasadzie spełnia/nie spełnia. W przypadku nie spełnienia jakiegokolwiek warunku udziału w postępowaniu Wykonawca zostanie wykluczony z postępowania na podstawie art.24 ustawy PZP. Podmioty występujące wspólnie muszą ustanowić i wskazać Pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego (zgodnie z art. 23 ust.2 ustawy Prawo zamówień publicznych). Dokument pełnomocnictwa musi być załączony do oferty i zawierać w szczególności wskazanie: postępowania o zamówienie publiczne, którego dotyczy, Wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, ustanowionego pełnomocnika oraz zakres jego umocowania obejmujący przede wszystkim: - reprezentowanie konsorcjum w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, - zaciąganie w imieniu konsorcjum zobowiązań, zawierania umów, - złożenie wniosku wspólnie, - prowadzenie korespondencji i podejmowanie zobowiązań związanych z postępowaniem o zamówienie publiczne. Dokument pełnomocnictwa musi być podpisany w imieniu wszystkich wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia w tym Wykonawcę ustanowionego jako Pełnomocnika i przez osoby uprawnione do składania oświadczeń woli wymienione we właściwym rejestrze lub ewidencji Wykonawcy. Warunki wymienione zamawiający uzna za spełnione, jeżeli wykonawcy występujący wspólnie przedstawią dowody, że łącznie spełniają lub przekraczają warunki minimalne. Wykonawca poza własnymi dokumentami i oświadczeniami musi także dostarczyć dokumenty i oświadczenia każdego podmiotu. Wykonawcy podpisują składane przez siebie dokumenty, pełnomocnik podpisuje natomiast wszystkie dokumenty składające się na ofertę..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający wymaga, aby Wykonawca dołączył do oferty następujące dokumenty, stanowiące załączniki do niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia: - wypełniony formularz oferty - zał. nr 1 SIWZ, - wypełniony formularz asortymentowo-cenowy - zał. nr 2 SIWZ - Oświadczenie art. 22 ust 1 pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 3 SIWZ, - Oświadczenie art. 24 ust 1 pkt 1-10 oraz ust.2 pkt. 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 4 SIWZ, - wykaz dostaw - zał. nr 5 SIWZ 1.W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych, Zamawiający żąda następujących dokumentów: A.Aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składaniem ofert. B.Aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 2.W celu potwierdzenia oferowanego przez Zamawiającego warunku posiadania przez Wykonawcę niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowania potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, Zamawiający żąda następujących dokumentów: Wykaz wykonanych a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie. 3.Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej: zamiast dokumentów, o których mowa w pkt 1 A i B składa dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: a) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, b) nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, Dokumenty, o których mowa w pkt. 3 a powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Dokument, o którym mowa w pkt. 3 b, powinien być wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się w/w dokumentów oraz dokumentów, o których mowa w pkt 3 zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów załączonych do oferty. Zamawiający uzna ofertę za ważną Wykonawcy, który do oferty dołączy wszystkie wyżej wymienione dokumenty potwierdzające spełnienie warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego. Zamawiający odnotuje spełnienie powyższych warunków na druku ZP-17 - spełnia/nie spełnia. Dokumenty są składane w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę. Zamawiający może żądać przedstawienia oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii dokumentu wtedy, gdy złożona przez wykonawcę kopia dokumentu jest nieczytelna lub budzi wątpliwości co do jej prawdziwości..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.csk.katowice.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach 40-752 Katowice, ul. Medyków 14, pok PP104.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.03.2009 godzina 09:00, miejsce: Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach 40-752 Katowice, ul. Medyków 14, kancelaria.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 - Mrożone ryby i warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Ryba mrożona mintaj - filet, sposób mrożenia shatter pack kg 40 480 2.Ryba mrożona dorsz - filet, sposób mrożenia shatter pack kg 40 480 3.Tilapia mrożona - filet bez skóry 200-255 g, sposób mrożenia shatter pack kg 50 50 4.Panga, jasno różowa, mrożone filety bez ości 200-220 g, sposób mrożenia shatter pack kg 50 600 5.Brukselka mrożona op. 2.50 kg kg 10 60 6.Brokuły mrożone kg 40 160 7.Szpinak mrożony op. 2.50 kg kg 160 1 920 8.Mieszanka kompotowa kg 50 500 9.Truskawka mrożona op. 2.50 kg kg 80 800 10.Mieszanka warzywna mrożona 4 składnikowa (por, pietruszka, marchew, seler) krojona w paski kg 250 3 000 11.Kalafior mrożony op. 2.50 - 5.00 kg kg 30 180.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3, 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 - Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Śledź - filet solony matias Kg 80 80.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3 - Ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Ziemniaki jadalne późne workowane 30 kg, typ kulinarny A, AB, B kg 5 600 56 000 2.Ziemniaki jadalne wczesne kg 5 000 10 000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4 - Owoce i warzywa suszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Jabłko konsumpcyjne kl.I , średnio-owocowe kg 570 6 840 2.Banan kg 100 600 3.Truskawka świeża kg 150 300 4.Owoce suszone 3 składniki (śliwki, jabłko, gruszka) kg 10 10.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.20.00-3, 15.22.24.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 - Warzywa suche strączkowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Fasola biała typ Jaś kg 30 360 2.Groch łuskany kg 15 180.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.22.10-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6 - Pieczarka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Pieczarka Kg 50 600.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.60-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7 -Warzywa korzeniowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Burak ćwikłowy Kg 450 4 050 2.Marchew korzeń Kg 840 7 560 3.Pietruszka korzeń Kg 200 1 800 4.Seler korzeń Kg 300 2 700 5.Kapusta biała główki Kg 200 1 600 6.Kapusta czerwona główki Kg 100 800 7.Kapusta pekińska główki Kg 80 960 8.Cebula zaschnięta Kg 80 720 9.Por Kg 20 180 10.Koper zielony okres letni - pęczek nie mniej niż 70 g Szt 400 2 800 11.Koper zielony okres zimowy - pęczek nie mniej niż 35 g Szt 300 1 500 12.Pietruszka zielona okres letni - pęczek nie mniej niż 100 g Szt 350 2 450 13.Pietruszka zielona okres letni - pęczek nie mniej niż 50 g Szt 220 1 100 14.Czosnek Kg 2 24.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.00-0, 03.22.14.00-0, 03.22.13.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8 - Kiszonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Kapusta kiszona biała 5-10 kg kg 150 1 350 2.Kapusta kiszona biała młoda 5 kg kg 80 240 3.Ogórek kiszony 3-6 kg kg 30 270 4.Ogórki małosolne 3-6 kg kg 30 90.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9 - Warzywa młode, sezonowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Marchew młoda kg 600 1 800 2.Pietruszka młoda kg 60 180 3.Burak ćwikłowy kg 300 900 4.Por młody Szt 30 90 5.Kapusta biała młoda Szt 200 800 6.Kapusta czerwona młoda Szt 80 320 7.Cebula bez szczypioru świeża kg 60 180 8.Pomidor średni (50g) kg 300 1 500 9.Ogórek zielony świeży kg 120 960 10.Kalafior Szt 200 800 11.Fasolka szparagowa kg 150 600 12.Sałata zielona głowiasta Szt 320 3 840 13.Sałata lodowa Szt 35 420 14.Cebula czerwona kg 2 24 15.Papryka zielona sezon średnioowocowa kg 100 300 16.Papryka świeża mix kg 4 48 17.Botwinka Szt 150 900 18.Kalarepka Szt 150 900 19.Rzodkiewka pęczki nie mniej niż 10 szt Szt 60 480 20.Szczypiorek pęczki nie mniej niż 70 g Szt 20 240 21.Brokuły Szt 80 320 22.Brukselka kg 20 80 23.Seler młody kg 150 450.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.