eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Świdwin › Przygotowanie poczęstunku podczas Mikołajkowego Turnieju Piłki Ręcznej Dziewcząt, który odbędzie się w Sali gimnastycznej Zespołu Szkół Rolniczych CKP im. Stefana Żeromskiego w Świdwinie, ul. Szczecińska 88 w dniu 05.12.2015r. od godziny 10:00, w ramach realizacji projektu Równe szanse w zdrowiu - program profilaktyki i promocji zdrowia w Powiecie Świdwińskim

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-12-11

Świdwin: Przygotowanie poczęstunku podczas Mikołajkowego Turnieju Piłki Ręcznej Dziewcząt, który odbędzie się w Sali gimnastycznej Zespołu Szkół Rolniczych CKP im. Stefana Żeromskiego w Świdwinie, ul. Szczecińska 88 w dniu 05.12.2015r. od godziny 10:00, w ramach realizacji projektu Równe szanse w zdrowiu - program profilaktyki i promocji zdrowia w Powiecie Świdwińskim
Numer ogłoszenia: 339044 - 2015; data zamieszczenia: 11.12.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 307770 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Świdwiński, ul. Mieszka I 16, 78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3650301, 3650335, faks 094 3650330.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie poczęstunku podczas Mikołajkowego Turnieju Piłki Ręcznej Dziewcząt, który odbędzie się w Sali gimnastycznej Zespołu Szkół Rolniczych CKP im. Stefana Żeromskiego w Świdwinie, ul. Szczecińska 88 w dniu 05.12.2015r. od godziny 10:00, w ramach realizacji projektu Równe szanse w zdrowiu - program profilaktyki i promocji zdrowia w Powiecie Świdwińskim.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest Przygotowanie poczęstunku podczas Mikołajkowego Turnieju Piłki Ręcznej Dziewcząt który odbędzie się w Sali gimnastycznej Zespołu Szkół Rolniczych CKP im Stefana Żeromskiego w Świdwinie ul Szczecińska 88 w dniu 05.12.2015r. od godziny 10 00 w ramach realizacji projektu Równe szanse w zdrowiu program profilaktyki i promocji zdrowia w Powiecie Świdwińskim obejmujący I Zdrowy poczęstunek dla drużyn Wykonawca ma za zadanie przygotować poczęstunek w 2 turach 1 O godzinie 14 30 poczęstunek zdrowej żywności dla uczestników trenerów i obsługi Mikołajkowego Turnieju Piłki Ręcznej Dziewcząt w ilości 90 porcji Przy czym na 1 porcję składać się będzie woda mineralna niegazowana 1l w opakowaniach max 0 5 l zupa pomidorowa z ryżem porcja min 350 ml danie główne bitka schabowa porcja min 100 g sos pieczeniowy porcja min 50g ziemniaki z wody porcja min 200 g surówka z kapusty pekińskiej z papryka ogórkiem i sosem ziołowym porcja min 100g 2 O godzinie 18 30 poczęstunek zdrowej żywności dla zaproszonych drużyn Ekstraklasy trenerów i obsługi Mikołajkowego Turnieju Piłki Ręcznej Dziewcząt w ilości 60 porcji Przy czym na 1 porcję składać się będzie woda mineralna niegazowana 1l w opakowaniach max 0 5 l zupa krem z dyni porcja min 250 ml dnie główne pierś z kurczaka zapiekana w porach porcja min 120 g ryż na sypko porcja min 200g warzywa gotowane lub gotowane na parze brokuł kalafior marchew porcja min 120g sałatka ryżowa z tuńczykiem porcja min 80g paluszki krabowe z sosem czosnkowym porcja min 65g sałatka makaronowa z szynką porcja min 80g pomidor z mozarellą porcja min 65g kurczak gotowany w galarecie porcja min 80g ciasto marchewkowe porcja min 50g II Poczęstunek zdrowej żywności Wykonawca ma za zadanie zorganizować poczęstunek zdrowego żywienia dla 300 osób na 1 porcję składać się będzie sok 0,2l woda mineralna gazowana i niegazowana 1l w opakowaniach max 0 5l zupa porcja min 200 ml danie główne porcja min 100 g surówka porcja min 100g pieczywo pełnoziarniste porcja min 100g owoc porcja min 80g Przy czym Wykonawca jest zobowiązany do zróżnicowania menu i zaoferowania min sok min 3 rodzaje w ilościach proporcjonalnych woda mineralna gazowana i niegazowana w ilościach proporcjonalnych zupa co najmniej 2 rodzaje w ilościach proporcjonalnych danie główne co najmniej 3 rodzaje w ilościach proporcjonalnych surówka co najmniej 3 rodzaje w ilościach proporcjonalnych owoc min 2 rodzaje w ilościach proporcjonalnych pieczywo min 2 rodzaje w ilościach proporcjonalnych 1. Wraz z ofertą Wykonawca przedstawi Zamawiającemu propozycje menu dla Części II Poczęstunek zdrowej żywności załącznik nr 6 do SIWZ 2. Propozycja menu przedstawiona przez Wykonawcę wraz z ofertą jest wiążąca podczas realizacji zamówienia 3. Osoby podające posiłki muszą posiadać aktualne orzeczenia lekarskie do celów sanitarno epidemiologicznych o braku przeciwskazań do wykonywania prac, przy wykonywaniu których istnieje możliwość przeniesienia zakażenia na inne osoby 4. Posiłki muszą być podawane w taki sposób by nie wystygły w trakcie podawania 5. Wszystkie produkty powinny być świeże i najwyższej jakości 6. Wykonawca zobowiązany jest do dystrybucji przygotowanych potraw w sposób zapewniający zasady higieny. 7. Organizacja i uzyskanie stosownych decyzji pozwoleń niezbędnych do wykonania przedmiotu zamówienia należy do obowiązków Wykonawcy 8. Wykonawca zapewni dietetyka który przygotuje menu zgodne z zasadami zdrowego żywienia. 9. Usługa obejmuje w ramach wynagrodzenia dostarczenie zastawy i sztućców nie jednorazowego użytku dla uczestników trenerów i obsługi zawodów oraz zaproszonych drużyn Ekstraklasy trenerów i obsługi oraz dostarczenie w ramach wynagrodzenia zastawy i sztućców jednorazowego użytku dla 300 osób uczestniczących w Poczęstunku zdrowej żywności w ilości zapewniającej płynne wydawanie posiłków 10. Usługa obejmuje również nakrycie stołów tj użycie obrusów dekoracji i obsługę serwisu kelnerskiego i sprzątającego wraz z odbiorem resztek pokonsumpcyjnych 11. Usługa obejmuje również transport w obie strony wyposażenia osób i produktów wykorzystywanych przez Wykonawcę w trakcie świadczenia usługi oraz usunięcie pozostałych resztek posiłków i pozostałych naczyń z terenu całkowite sprzątnięcie 12. Wykonawca ma obowiązek zapewnić pojemniki na resztki pokonsumpcyjne oraz odpady jednocześnie zapewniając odbiór i utylizację odpadów Wykonawca uporządkuje zajmowany teren 13. Poczęstunek zdrowej żywności ma się odbywać od godziny 14:00 14. Zamawiający udostępni Wykonawcy pomieszczenia do dystrybucji żywności 15. Wynagrodzenie obejmuje wszystkie opłaty w tym również koszty zużycia energii co pozostaje do uregulowania przez Wykonawcę 16. W ramach Poczęstunku zdrowej żywności Wykonawca zapewni osobę dystrybuującą owoce osoba w przebraniu Mikołaja z koszem owoców która będzie częstować zgromadzoną na trybunach publiczność 17. Osoba do kontaktów w celu wizji lokalnej terenu Pan Zbieg Maciej tel 94 365 25 82 18. Wykonawca winien jest zaoferować zrealizowanie przedmiotu zamówienia zgodnie z zapisami SIWZ..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt finansowany jest ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2009-2014 oraz budżetu państwa w ramach programu PL13 Ograniczenie społecznych nierówności w zdrowiu..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zespół Szkoł Rolniczych Centrum Kształcenia Praktycznego im. St. Żeromskiego w Świdwinie, Szczecińska 88, 78-300 Świdwin, kraj/woj. zachodniopomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3577,24 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4020,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4020,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20676,90

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.