eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Szczytno › Dostawy artykułów spożywczych, warzyw, ziemniaków, mrożonek, ryb, nabiału oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w 2009 roku.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-11-27

Szczytno: Dostawy artykułów spożywczych, warzyw, ziemniaków, mrożonek, ryb, nabiału oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w 2009 roku.
Numer ogłoszenia: 337055 - 2008; data zamieszczenia: 27.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Sienkiewicza 10, 12-100 Szczytno, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 6243203, faks 089 6243616.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Areszt Śledczy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych, warzyw, ziemniaków, mrożonek, ryb, nabiału oraz pieczywa dla Aresztu Śledczego w Szczytnie w 2009 roku..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: GRUPA I ARTYKUŁY SPOŻYWCZE Barszcz biały kg 50 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy kg 600 Cukier kg 3000 Czosnek mielony kg 20 Dżem wiśniowy kg 400 Fasola biała kg 300 Granulat sojowy kg 200 Groch łuskany kg 100 Groszek konserwowy zielony w puszkach kg 200 Kasza jęczmienna kg 400 Kawa zbożowa kg 400 Ketchup kg 250 Koncentrat pomidorowy 20% kg 250 Konserwa turystyczna kg 150 Koper kg 50 Kotlet schabowy sojowy kg 70 Liść laurowy kg 35 Majeranek kg 35 Majonez kg 100 Makaron krajanka kg 400 Makaron świderki kg 400 Marmolada kg 700 Masło roślinne do smarowania pieczywa kg 3700 Mąka pszenna kg 700 Mąka ziemniaczana kg 60 Musztarda kg 250 Ocet l 80 Olej uniwersalny l 450 Papryka konserwowa kg 300 Paprykarz szczeciński kg 500 Kukurydza konserwowa kg 300 Pasztet drobiowy kg 150 Pasztet mazowiecki kg 300 Pieprz czarny kg 30 Pieprz ziołowy kg 50 Płaty śledziowe w zalewie kg 450 Przyprawa do zup l 380 Ryż kg 700 Sałatka warzywna gotowa do spożycia kg 300 Sól kg 500 Szczaw konserwowy kg 100 Woda mineralna gazowana 1,5 l l 500 Woda mineralna niegazowana 1,5 l l 1000 Woda mineralna niegazowana 0,5 l l 350 Zupa bieszczadzka kg 50 Zupa grzybowa kg 50 Zupa ogonowa kg 70 Zupa pieczarkowa kg 70 Zupa żurek kg GRUPA II MROŻONKI Pierogi z mięsem kg 500 Pierogi ruskie kg 800 Pierogi z serem kg 300 Uszka z mięsem kg 60 Kopytka kg 600 Pierogi z truskawkami kg 450 Pierogi z kapusta i grzybami kg 600 GRUPA III NABIAŁ Mleko chude 2% l 4200 Twaróg chudy kg 800 Ser topiony kg 350 Jogurt naturalny kg 450 GRUPA IV JAJA Jaja kurze szt. 14000 GRUPA V Ziemniaki kg 27000 GRUPA VI WARZYWA ŚWIEŻE Kapusta biała kg 6000 Kapusta kiszona kg 400 Kapusta czerwona kg 3500 Ogórek kiszony kg 450 Marchew kg 5000 Cebula kg 3000 Buraki ćwikłowe kg 3000 Pietruszka korzeń kg 400 Por kg 400 Seler kg 400 Jabłka kg 600 Kalafior kg 200 Kapusta pekińska kg 400 Papryka czerwona kg 300 Papryka zielona kg 300 Ogórek z pod osłon długi kg 400 Rzodkiewka kg 200 Pomidor kg 400 GRUPA VII WARZYWA MROŻONE Marchew kostka kg 700 Mieszanka warz.7skład. kg 600 Mieszanka warz. 3 skład. kg 500 Papryka 3 kolory kg 600 Groszek z marchewką kg 900 Fasolka szparagowa kg 600 Kukurydza kg 800 Marchew inny kształt. kg 1000 GRUPA VIII RYBY MROŻONE Kostka rybna (filet) bez panierki kg 400 Kostka rybna (mielona) panierowana kg 400 Kostka rybna (filet) panierowany kg 400 Farsz rybny kg 400 GRUPA IX PIECZYWO - CIASTA Chleb baltonowski kg 40000 Chleb pszenny kg 750 Bułka tarta kg 150 Ciasto drożdżowe kg 250 Bułka pszenna sucha kg 100.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 30.00.00.0 - Produkty rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Wadium nie przewiduje się.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej czynności lub działalności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, (art. 22 ust.2 Prawa zamówień publicznych) 3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Sprawdzenie dołączonych do oferty dokumentów wymienionych w pkt. 2 Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż na 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert, 2. Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile nie wynika to z przedstawionych dokumentów rejestrowych, 3. Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji W odpowiedzi właściwego organu-wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, 4. Oświadczenie wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 Prawa zamówień publicznych 5. Koncesja, zezwolenie lub licencja na prowadzenie działalności w zakresie objętym zamówieniem, jeżeli ustawy nakładają obowiązek ich posiadania.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy ul. Sienkiewicza 10 12-100 Szczytno.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2008 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy ul. Sienkiewicza 10 12-100 Szczytno sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy..

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Barszcz biały kg 50 Bulion jarzynowy/rosół jarzynowy kg 600 Cukier kg 3000 Czosnek mielony kg 20 Dżem wiśniowy kg 400 Fasola biała kg 300 Granulat sojowy kg 200 Groch łuskany połówki kg 100 Groszek zielony konserwowy kg 200 Kasza jęczmienna kg 400 Kawa zbożowa kg 400 Ketchup kg 250 Koncentrat pomidorowy 20% kg 250 Konserwa turystyczna kg 150 Koper suszony kg 50 Kotlet schabowy sojowy kg 70 Liść laurowy kg 35 Majeranek kg 35 Majonez kg 100 Makaron krajanka kg 400 Makaron świderki kg 400 Marmolada kg 700 Masło roślinne do smarowania pieczywa kg 3700 Mąka pszenna kg 700 Mąka ziemniaczana kg 60 Musztarda kg 250 Ocet l 80 Olej jadalny uniwersalny l 450 Papryka konserwowa kg 300 Paprykarz szczeciński kg 500 Kukurydza konserwowa kg 300 Pasztet drobiowy kg 150 Pasztet mazowiecki kg 300 Pieprz czarny kg 30 Pieprz ziołowy kg 50 Płaty śledziowe w zalewie kg 450 Przyprawa do zup l 380 Ryż kg 700 Sałatka warzywna gotowa do spożycia kg 300 Sól spożywcza kg 500 Szczaw konserwowy kg 100 Woda mineralna gazowana l 500 Woda mineralna niegazowana l 1000 Woda mineralna niegazowana l 350 Zupa bieszczadzka kg 50 Zupa grzybowa kg 50 Zupa ogonowa kg 70 Zupa pieczarkowa kg 70 Zupa żurek kg 80.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pierogi z mięsem kg 500 Pierogi ruskie kg 800 Pierogi z serem kg 300 Uszka z mięsem kg 60 Kopytka kg 600 Pierogi z truskawkami kg 450 Pierogi z kapusta i grzybami kg 600.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.85.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko chude 2% l 4200 Twaróg chudy kg 800 Ser topiony kg 350 Jogurt naturalny kg 450.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.51.10.00-3, 15.54.40.00-3, 15.54.00.00-5, 15.55.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze szt. 14000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00-1, 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: ZIEMNIAKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki kg 27000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00-1, 03.21.21.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: WARZYWA ŚWIEŻE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kapusta biała kg 6000 Kapusta kiszona kg 400 Kapusta czerwona kg 3500 Ogórek kiszony kg 450 Marchew kg 5000 Cebula kg 3000 Buraki ćwikłowe kg 3000 Pietruszka korzeń kg 400 Por kg 400 Seler kg 400 Jabłka kg 600 Kalafior kg 200 Kapusta pekińska kg 400 Papryka czerwona kg 300 Papryka zielona kg 300 Ogórek z pod osłon długi kg 400 Rzodkiewka kg 200 Pomidor kg 400.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00-1, 15.33.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: WARZYWA MROŻONE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Marchew kostka kg 700 Mieszanka warz.7skład. kg 600 Mieszanka warz. 3 skład. kg 500 Papryka 3 kolory kg 600 Groszek z marchewką kg 900 Fasolka szparagowa kg 600 Kukurydza kg 800 Marchew inny kształt. kg 1000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: RYBY MROŻONE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kostka rybna (filet) bez panierki kg 400 Kostka rybna (mielona) panierowana kg 400 Kostka rybna (filet) panierowany kg 400 Farsz rybny kg 400.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.22.90.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: PIECZYWO - CIASTO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb baltonowski kg 40000 Chleb pszenny kg 750 Bułka tarta kg 150 Ciasto drożdżowe kg 250 Bułka pszenna sucha kg 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.10.00-6, 15.80.00.00-6, 15.81.22.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.