eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Choczewo › Przetarg na dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-02-05

Choczewo: Przetarg na dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie
Numer ogłoszenia: 33608 - 2010; data zamieszczenia: 05.02.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie , Zwartowo 25, 84-210 Choczewo, woj. pomorskie, tel. 0-58 677 63 51, faks 0-58 677 63 52.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: zwartowo.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Służba Więzienna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg na dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa szacunkowych ilości, w okresie obowiązywania umowy, transportem Wykonawcy, następujących artykułów: I część - wędliny (kod CPV 15131130-5): - baleron wieprzowy gotowany - w ilości 150 kg - parówki typu berlinki - w ilości 20 kg - boczek wędzony - w ilości 300 kg - kabanosy wieprzowe - w ilości 100 kg - kiełbasa biała parzona - w ilości 350 kg - kiełbasa krakowska parzona - w ilości 200 kg - ogonówka wędzona - w ilości 220 kg - parówka - serdelka - w ilości 250 kg - parówka cielęca - w ilości 120 kg - polędwica wędzona - w ilości 150 kg - szynka gotowana - w ilości 250 kg - kiełbasa szynkowa - w ilości 170 kg - kiełbasa grillowa- w ilości 450 kg - kiełbasa żywiecka - w ilości 150 kg II część - wyroby wędliniarskie (kod CPV 15131120-2): - kaszanka jęczmienna - w ilości 200 kg - kiełbasa śląska - w ilości 70 kg - lanszmit - w ilości 150 kg - mortadela - w ilości 170 kg - metka - w ilości 90 kg - pasztetowa - w ilości 150 kg - kiełbasa salami - w ilości 20 kg - salceson czarny podrobowy - w ilości 120 kg - salceson ozorkowy - w ilości 40 kg - szynka prasowana - konserwowa - w ilości 200 kg - krupnioki - w ilości 30 kg - kiełbasa zwyczajna - w ilości 300 kg III część - mięso wieprzowe i wołowe kod CPV 15111100-0, 15113000-3): - boczek wieprzowy - w ilości 60 kg - flaki wołowe krojone - w ilości 140 kg - golonka wieprzowa - w ilości 200 kg - karkówka wieprzowa z kością - w ilości 650 kg - ozorki wieprzowe - w ilości 20 kg - polędwiczki wieprzowe - w ilości 80 kg - prosiak (do 20 kg) - w ilości 3 szt. - schab wieprzowy z kością - w ilości 1000 kg - szynka wieprzowa z kością - 900 kg - słonina wieprzowa - w ilości 60 kg - wołowina bez kości - klasa I (extra) - w ilości 300 kg ( zrazówka) - wołowina z kością - rostbef - w ilości 40 kg - łopatka wieprzowa z kością - 450 kg - mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 400 kg - żeberka wieprzowe klasy I - w ilości 200 kg Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, przy czym każdą część stanowią załączone formularze ofertowe (zał. Nr 4,5 i 6). Formularz ofertowy musi zawierać opis wszystkich artykułów..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.13.11.20-2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • koncesję, zezwolenie lub licencję
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie, Zwartowo 25, 84-210 Choczewo.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.02.2010 godzina 08:45, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie, Zwartowo 25, 84-210 Choczewo Recepcja.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: I część - wędliny (kod CPV 15131130-5):.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - baleron wieprzowy gotowany - w ilości 150 kg - parówki typu berlinki - w ilości 20 kg - boczek wędzony - w ilości 300 kg - kabanosy wieprzowe - w ilości 100 kg - kiełbasa biała parzona - w ilości 350 kg - kiełbasa krakowska parzona - w ilości 200 kg - ogonówka wędzona - w ilości 220 kg - parówka - serdelka - w ilości 250 kg - parówka cielęca - w ilości 120 kg - polędwica wędzona - w ilości 150 kg - szynka gotowana - w ilości 250 kg - kiełbasa szynkowa - w ilości 170 kg - kiełbasa grillowa- w ilości 450 kg - kiełbasa żywiecka - w ilości 150 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: II część - wyroby wędliniarskie (kod CPV 15131120-2):.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - kaszanka jęczmienna - w ilości 200 kg - kiełbasa śląska - w ilości 70 kg - lanszmit - w ilości 150 kg - mortadela - w ilości 170 kg - metka - w ilości 90 kg - pasztetowa - w ilości 150 kg - kiełbasa salami - w ilości 20 kg - salceson czarny podrobowy - w ilości 120 kg - salceson ozorkowy - w ilości 40 kg - szynka prasowana - konserwowa - w ilości 200 kg - krupnioki - w ilości 30 kg - kiełbasa zwyczajna - w ilości 300 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: III część - mięso wieprzowe i wołowe kod CPV 15111100-0, 15113000-3):.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - boczek wieprzowy - w ilości 60 kg - flaki wołowe krojone - w ilości 140 kg - golonka wieprzowa - w ilości 200 kg - karkówka wieprzowa z kością - w ilości 650 kg - ozorki wieprzowe - w ilości 20 kg - polędwiczki wieprzowe - w ilości 80 kg - prosiak (do 20 kg) - w ilości 3 szt. - schab wieprzowy z kością - w ilości 1000 kg - szynka wieprzowa z kością - 900 kg - słonina wieprzowa - w ilości 60 kg - wołowina bez kości - klasa I (extra) - w ilości 300 kg ( zrazówka) - wołowina z kością - rostbef - w ilości 40 kg - łopatka wieprzowa z kością - 450 kg - mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 400 kg - żeberka wieprzowe klasy I - w ilości 200 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.00-0, 15.11.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.