Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-02-05
Choczewo: Przetarg na dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie
Numer ogłoszenia: 33608 - 2010; data zamieszczenia: 05.02.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie , Zwartowo 25, 84-210 Choczewo, woj. pomorskie, tel. 0-58 677 63 51, faks 0-58 677 63 52.
- Adres strony internetowej zamawiającego: zwartowo.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Służba Więzienna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg na dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa szacunkowych ilości, w okresie obowiązywania umowy, transportem Wykonawcy, następujących artykułów: I część - wędliny (kod CPV 15131130-5): - baleron wieprzowy gotowany - w ilości 150 kg - parówki typu berlinki - w ilości 20 kg - boczek wędzony - w ilości 300 kg - kabanosy wieprzowe - w ilości 100 kg - kiełbasa biała parzona - w ilości 350 kg - kiełbasa krakowska parzona - w ilości 200 kg - ogonówka wędzona - w ilości 220 kg - parówka - serdelka - w ilości 250 kg - parówka cielęca - w ilości 120 kg - polędwica wędzona - w ilości 150 kg - szynka gotowana - w ilości 250 kg - kiełbasa szynkowa - w ilości 170 kg - kiełbasa grillowa- w ilości 450 kg - kiełbasa żywiecka - w ilości 150 kg II część - wyroby wędliniarskie (kod CPV 15131120-2): - kaszanka jęczmienna - w ilości 200 kg - kiełbasa śląska - w ilości 70 kg - lanszmit - w ilości 150 kg - mortadela - w ilości 170 kg - metka - w ilości 90 kg - pasztetowa - w ilości 150 kg - kiełbasa salami - w ilości 20 kg - salceson czarny podrobowy - w ilości 120 kg - salceson ozorkowy - w ilości 40 kg - szynka prasowana - konserwowa - w ilości 200 kg - krupnioki - w ilości 30 kg - kiełbasa zwyczajna - w ilości 300 kg III część - mięso wieprzowe i wołowe kod CPV 15111100-0, 15113000-3): - boczek wieprzowy - w ilości 60 kg - flaki wołowe krojone - w ilości 140 kg - golonka wieprzowa - w ilości 200 kg - karkówka wieprzowa z kością - w ilości 650 kg - ozorki wieprzowe - w ilości 20 kg - polędwiczki wieprzowe - w ilości 80 kg - prosiak (do 20 kg) - w ilości 3 szt. - schab wieprzowy z kością - w ilości 1000 kg - szynka wieprzowa z kością - 900 kg - słonina wieprzowa - w ilości 60 kg - wołowina bez kości - klasa I (extra) - w ilości 300 kg ( zrazówka) - wołowina z kością - rostbef - w ilości 40 kg - łopatka wieprzowa z kością - 450 kg - mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 400 kg - żeberka wieprzowe klasy I - w ilości 200 kg Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych, przy czym każdą część stanowią załączone formularze ofertowe (zał. Nr 4,5 i 6). Formularz ofertowy musi zawierać opis wszystkich artykułów..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.13.11.20-2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
- koncesję, zezwolenie lub licencję
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie,
Zwartowo 25, 84-210 Choczewo.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.02.2010 godzina 08:45, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie, Zwartowo 25, 84-210 Choczewo Recepcja.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: I część - wędliny (kod CPV 15131130-5):.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - baleron wieprzowy gotowany - w ilości 150 kg - parówki typu berlinki - w ilości 20 kg - boczek wędzony - w ilości 300 kg - kabanosy wieprzowe - w ilości 100 kg - kiełbasa biała parzona - w ilości 350 kg - kiełbasa krakowska parzona - w ilości 200 kg - ogonówka wędzona - w ilości 220 kg - parówka - serdelka - w ilości 250 kg - parówka cielęca - w ilości 120 kg - polędwica wędzona - w ilości 150 kg - szynka gotowana - w ilości 250 kg - kiełbasa szynkowa - w ilości 170 kg - kiełbasa grillowa- w ilości 450 kg - kiełbasa żywiecka - w ilości 150 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: II część - wyroby wędliniarskie (kod CPV 15131120-2):.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - kaszanka jęczmienna - w ilości 200 kg - kiełbasa śląska - w ilości 70 kg - lanszmit - w ilości 150 kg - mortadela - w ilości 170 kg - metka - w ilości 90 kg - pasztetowa - w ilości 150 kg - kiełbasa salami - w ilości 20 kg - salceson czarny podrobowy - w ilości 120 kg - salceson ozorkowy - w ilości 40 kg - szynka prasowana - konserwowa - w ilości 200 kg - krupnioki - w ilości 30 kg - kiełbasa zwyczajna - w ilości 300 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: III część - mięso wieprzowe i wołowe kod CPV 15111100-0, 15113000-3):.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - boczek wieprzowy - w ilości 60 kg - flaki wołowe krojone - w ilości 140 kg - golonka wieprzowa - w ilości 200 kg - karkówka wieprzowa z kością - w ilości 650 kg - ozorki wieprzowe - w ilości 20 kg - polędwiczki wieprzowe - w ilości 80 kg - prosiak (do 20 kg) - w ilości 3 szt. - schab wieprzowy z kością - w ilości 1000 kg - szynka wieprzowa z kością - 900 kg - słonina wieprzowa - w ilości 60 kg - wołowina bez kości - klasa I (extra) - w ilości 300 kg ( zrazówka) - wołowina z kością - rostbef - w ilości 40 kg - łopatka wieprzowa z kością - 450 kg - mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 400 kg - żeberka wieprzowe klasy I - w ilości 200 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.00-0, 15.11.30.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 9 w Bełchatowie
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej "Nadzieja" w Chorzowie VII-XII 2024
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 22 im. Karola Miarki z Oddziałami Integracyjnymi w Chorzowie, ul. Św. Piotra 9a - I/2024
- " Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej nr 1 w Krośnie w okresie od lipca do grudnia 2024"
- Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, podrobów i wędlin w III i IV kwartale 2024r. dla Domu Pomocy Społecznej w Zawierciu
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 29 w Chorzowie, ul. Lwowska 36 - I/2024
więcej: Wołowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.