eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gliwice › Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Gliwickiego Klubu Sportowego PIAST S.A. w Gliwicach

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-01-07

Gliwice: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Gliwickiego Klubu Sportowego PIAST S.A. w Gliwicach
Numer ogłoszenia: 3353 - 2014; data zamieszczenia: 07.01.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 250407 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gliwicki Klub Sportowy "Piast" Spółka Akcyjna, ul. Okrzei 20, 44-100 Gliwice, woj. śląskie, tel. 32 335 31 15-16, faks 32 335 31 18.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Gliwickiego Klubu Sportowego PIAST S.A. w Gliwicach.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1)Przedmiotem niniejszego zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Gliwickiego Klubu Sportowego PIAST S.A. w Gliwicach ul. Okrzei 20. 2)Usługi cateringowe są serwowane dla tzw. VIP-ów, Super VIP-ów lub uczestników skyboksów, czyli dla tzw. bardzo ważnych osób, którzy wykupują wraz z biletami wstępu prawo do otrzymania obsługi najwyższej jakości. 3)W ramach świadczonych usług cateringowych Wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego co najmniej na 2 dni przed meczem Zamawiającego w ramach obsługi spotkań meczowych. 4)Usługa będzie realizowana po uzyskaniu akceptacji menu przez upoważnionego pracownika Zamawiającego. 5)Miejsce wykonywania zamówienia: siedziba Zamawiającego. 6)Planowana ilość spotkań meczowych w okresie trwania umowy - około 55. 7)Planowana ilość uczestników objętych usługą każdorazowo - około 350 osób. 8)Zamawiający zobowiązuje Wykonawców do dostarczenia: - stołów cateringowych w ilości i formie niezbędnej do organizacji spotkania, dostosowanych do sal VIP-ów, super Vip-ów i skyboxów, - stoły powinny być nakryte białymi obrusami (kolor do uzgodnienia po zapoznaniu się z estetyką podania - zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sal oraz zaakceptowana przez Zamawiającego). - draperii do bufetów, - nadzór kelnerski, porządkowanie stołów i zaplecza przy bufetach kucharze w strojach galowych - przygotowania, dowozu i rozstawienia cateringu w przygotowanym przez Zamawiającego miejscu. 9)Wymagania dotyczące obsługi: - 8 kelnerów/kelnerek posiadających minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (białe kurtki, białe koszule z długim rękawem, białe rękawiczki, czarne muchy, czarne spodnie, czarne pantofle), w przypadku kobiet (biała koszula z długim rękawem oraz czarna spódnica do kolan), -cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, dyskrecja, sprawność, uprzejmość, -wykluczone jest palenie papierosów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. 10) Wykonawca zobowiązuję się, najpóźniej na godzinę przed rozpoczęciem spotkania do dostarczenia posiłków własnym środkiem transportu, na miejsce wskazane przez Zamawiającego ; czas trwania spotkania - do ostatniego Gościa). 11) Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie własnych stołów, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie Sal, po zakończeniu spotkania w ciągu 1 godziny. 12) Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 13) Posiłki muszą być urozmaicone, wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki, bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stopni C). 8) Posiłki należy dostarczyć w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy. Wykonawca odpowiada za właściwy stan dostarczonych posiłków. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej. 14) W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. W przypadku ich nie usunięcia Zamawiający ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami w § 6 wzoru umowy. 15) Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu uroczystości. 16) Przez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z podanym menu. 17) Pozostałe postanowienia zawarto we wzorze umowy.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • "Ambasador" Serwis Gastronomiczny Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Sp. z o.o. (lider konsorcjum) , Pl. Warszawski 5, 41-800 Zabrze, kraj/woj. śląskie.
  • Manager-Pol Sabina Olchawa, Andrzej Kyrcz (członek konsorcjum), Pl. Warszawski 5, 41-800 Zabrze, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 770000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 810810,00

  • Oferta z najniższą ceną: 0,00 / Oferta z najwyższą ceną: 0,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.