Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-10-08
Krasnystaw: Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie
Numer ogłoszenia: 333616 - 2014; data zamieszczenia: 08.10.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Krasnymstawie , ul. Stanisława Augusta Poniatowskiego 27, 22-300 Krasnystaw, woj. lubelskie, tel. 0-82 575 61 15, faks 0-82 576 40 25.
- Adres strony internetowej zamawiającego: as_krasnystaw@sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej. Areszt Śledczy.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krasnymstawie.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie I 1) łopatka wieprzowa bez kości - ilość 800 kg , kod CPV 15113000-3; 2) boczek wieprzowy bez kości - ilość 3500 kg, kod CPV 15113000-3; 3) łopatka wołowa bez kości - ilość 180 kg, kod CPV 15111000-9; 4) wątroba wieprzowa - ilość 700 kg, kod CPV 15114000-0; 5) smalec - ilość 400 kg, kod CPV 15412100-0; 6) kiełbasa toruńska - ilość 60 kg, kod CPV 15131130-5; 7) kiełbasa zwyczajna - ilość 1800 kg, kod CPV 15131130-5; 8) kiełbasa mortadela - ilość 1100 kg, kod CPV 15131130-5; 9) kiełbasa parówkowa - ilość 1400 kg, kod CPV 15131130-5; 10) parówki cienkie - ilość 1200 kg, kod CPV 15131130-5; 11) luncheon Meat - ilość 400 kg, kod CPV 15131130-5; 12) pieczeń rzymska - ilość 1300 kg, kod CPV 15131130-5; 13) pieczeń wiedeńska - ilość 1300 kg, kod CPV 15131130-5; 14) salceson biały (w folii) - ilość 100 kg, kod CPV 15131130-5; 15) szynka mielona prasowana- ilość 350 kg, kod CPV 15131130-5; 16) kaszanka gryczana - ilość 900 kg, kod CPV 15131134-3; 17) mielonka kanapkowa - ilość 1400 kg, kod CPV 15131130-5; 18) kiełbasa wiejska - ilość 200 kg, kod CPV 15131130-5; 19) przysmak śniadaniowy - ilość 1500 kg, kod CPV 15131130-5; 20) kiełbasa szynkowa - ilość 300 kg, kod CPV 15131130-5; 21) mięso wieprzowe mielone mrożone - ilość 800 kg, kod CPV 15113000-3 pakowane od 0,5 kg do 2 kg Zadanie II 1) kanapkowa drobiowa - ilość 1500 kg, kod CPV 15131135-0; 2) mielonka drobiowa - ilość 1000 kg, kod CPV 15131135-0; 3) pieczeń drobiowa - ilość 1000 kg, kod CPV 15131135-0; 4) pasztetowa drobiowa - ilość 1100 kg, kod CPV 15131135-0; 5) szynka drobiowa - ilość 250 kg, kod CPV 15131135-0; 6) polędwica drobiowa - ilość 200 kg, kod CPV 15131135-0; 7) blok drobiowy - ilość 250 kg, kod CPV 15131135-0; 8) kotlet drobiowy (mrożony od 80g do 110 g) - ilość 400 kg, kod CPV 15131135-0; 9) pasztet drobiowy pieczony - ilość 500 kg, kod CPV 15131135-0; 10) serdelki drobiowe - ilość 800 kg, kod CPV 15131135-0; Zadanie III 1) pasztet drobiowy (konserwa od 100 g do 135 g) - ilość 700 kg, kod CPV 15131310-1; 2) mielonka wieprzowa (konserwa od 290 g do 330 g)-ilość 700 kg, kod CPV 15131000-5..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9, 15.11.40.00-0, 15.41.21.00-0, 15.13.11.30-5, 15.13.13.10-1, 15.13.11.34-3, 15.13.11.35-0, 15.13.10.00-5.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie załącznik nr 3
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie załącznik nr 3
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie załącznik nr 3
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie załącznik nr 3
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie załącznik nr 3
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
a) wypełniony i podpisany formularz ofertowy stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ; b) wypełniony i podpisany formularz dotyczący danych wykonawcy stanowiący załącznik nr 2 do SIWZ
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Krasnymstawie ul. Poniatowskiego 27, 22-300 Krasnystaw.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.10.2014 godzina 11:00, miejsce: Sekretariat Aresztu Śledczego w Krasnymstawie, ul. Poniatowskiego 27.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) łopatka wieprzowa bez kości - ilość 800 kg , kod CPV 15113000-3; 2) boczek wieprzowy bez kości - ilość 3500 kg, kod CPV 15113000-3; 3) łopatka wołowa bez kości - ilość 180 kg, kod CPV 15111000-9; 4) wątroba wieprzowa - ilość 700 kg, kod CPV 15114000-0; 5) smalec - ilość 400 kg, kod CPV 15412100-0; 6) kiełbasa toruńska - ilość 60 kg, kod CPV 15131130-5; 7) kiełbasa zwyczajna - ilość 1800 kg, kod CPV 15131130-5; 8) kiełbasa mortadela - ilość 1100 kg, kod CPV 15131130-5; 9) kiełbasa parówkowa - ilość 1400 kg, kod CPV 15131130-5; 10) parówki cienkie - ilość 1200 kg, kod CPV 15131130-5; 11) luncheon Meat - ilość 400 kg, kod CPV 15131130-5; 12) pieczeń rzymska - ilość 1300 kg, kod CPV 15131130-5; 13) pieczeń wiedeńska - ilość 1300 kg, kod CPV 15131130-5; 14) salceson biały (w folii) - ilość 100 kg, kod CPV 15131130-5; 15) szynka mielona prasowana- ilość 350 kg, kod CPV 15131130-5; 16) kaszanka gryczana - ilość 900 kg, kod CPV 15131134-3; 17) mielonka kanapkowa - ilość 1400 kg, kod CPV 15131130-5; 18) kiełbasa wiejska - ilość 200 kg, kod CPV 15131130-5; 19) przysmak śniadaniowy - ilość 1500 kg, kod CPV 15131130-5; 20) kiełbasa szynkowa - ilość 300 kg, kod CPV 15131130-5; 21) mięso wieprzowe mielone mrożone - ilość 800 kg, kod CPV 15113000-3 pakowane od 0,5 kg do 2 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.01.00-9, 15.11.40.00-0, 15.41.21.00-0, 15.13.11.30-5, 15.13.13.10-1, 15.13.11.34-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy wyrobów drobiowych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) kanapkowa drobiowa - ilość 1500 kg, kod CPV 15131135-0; 2) mielonka drobiowa - ilość 1000 kg, kod CPV 15131135-0; 3) pieczeń drobiowa - ilość 1000 kg, kod CPV 15131135-0; 4) pasztetowa drobiowa - ilość 1100 kg, kod CPV 15131135-0; 5) szynka drobiowa - ilość 250 kg, kod CPV 15131135-0; 6) polędwica drobiowa - ilość 200 kg, kod CPV 15131135-0; 7) blok drobiowy - ilość 250 kg, kod CPV 15131135-0; 8) kotlet drobiowy (mrożony od 80g do 110 g) - ilość 400 kg, kod CPV 15131135-0; 9) pasztet drobiowy pieczony - ilość 500 kg, kod CPV 15131135-0; 10) serdelki drobiowe - ilość 800 kg, kod CPV 15131135-0;.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawy konserw.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) pasztet drobiowy (konserwa od 100 g do 135 g) - ilość 700 kg, kod CPV 15131310-1; 2) mielonka wieprzowa (konserwa od 290 g do 330 g)-ilość 700 kg, kod CPV 15131000-5..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10-1, 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KRASNEGOSTAWU
- "Dostawa mięsa i wędlin"(9.2024)
- Modernizacja (przebudowa) drogi w miejscowości Zakręcie Kolonia od km 0+000 do km 0+739 dz. Nr 931/1, 931/2
- Zakup i dostawa fabrycznie nowego mikrobusu przystosowanego do przewozu osób niepełnosprawnych
więcej: przetargi w Krasnymstawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 1 W MILANÓWKU CZĘŚĆ 1 - CZĘŚĆ 3
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 6 w Bełchatowie
- Sukcesywne dostawy mięsa i produktów mięsno - wędliniarskich dla Domu Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" z siedzibą przy ul. Kruczej 17 w Szczecinie - w podziale na części
- Sprzedaż i sukcesywna dostawa świeżego mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Chróścinie-Wsi
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Chorzowie, ul. Harcerska 2 - I/2024
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkolenia PIP według 7 części
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.