eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Dostawa i instalacja aparatury laboratoryjnejmikroskop biologiczny, destylator, licznik koloni bakteryjnych, waga analityczna, wagosuszarka, PH-Metr, kontroler czasowo-termiczny, ch³odziarka podblatowa, szafa ch³odnicza, ch³odziarko-zamra¿arka, kuchenka g

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2008-11-25

Kraków: Dostawa i instalacja aparatury laboratoryjnej: mikroskop biologiczny, destylator, licznik koloni bakteryjnych, waga analityczna, wagosuszarka, PH-Metr, kontroler czasowo-termiczny, ch³odziarka podblatowa, szafa ch³odnicza, ch³odziarko-zamra¿arka, kuchenka gazowa dla potrzeb Katedry Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Ko³³±taja w Krakowie
Numer og³oszenia: 333099 - 2008; data zamieszczenia: 25.11.2008
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Ko³³±taja w Krakowie , al. Mickiewicza 21, 31-120 Kraków, woj. ma³opolskie, tel. 012 6624413, faks 012 6624410.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.ar.krakow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa i instalacja aparatury laboratoryjnej: mikroskop biologiczny, destylator, licznik koloni bakteryjnych, waga analityczna, wagosuszarka, PH-Metr, kontroler czasowo-termiczny, ch³odziarka podblatowa, szafa ch³odnicza, ch³odziarko-zamra¿arka, kuchenka gazowa dla potrzeb Katedry Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Ko³³±taja w Krakowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dostawa i instalacja aparatury laboratoryjnej: mikroskop biologiczny, destylator, licznik koloni bakteryjnych, waga analityczna, wagosuszarka, PH-Metr, kontroler czasowo-termiczny, ch³odziarka podblatowa, szafa ch³odnicza, ch³odziarko-zamra¿arka, kuchenka gazowa dla potrzeb Katedry Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Ko³³±taja w Krakowie -po³ozonej w Krakowie, przy ul. Balickiej 122.

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 38.00.00.00 - Sprzêt laboratoryjny, optyczny i precyzyjny (z wyj±tkiem szklanego) .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakoñczenie: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Wadium w niniejszym postêpowaniu nie jest wymagane

III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: 1. Posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci zwi±zanych z realizacj± zamówienia (s± uprawnieni do wystêpowania w obrocie prawnym w zakresie objêtym zamówieniem) 2. Posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawi± pisemne zobowi±zanie innych podmiotów do udostêpnienia potencja³u technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia 3.Znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia 4.Nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania.
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: 1. Aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub zg³oszenia do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert 2.O¶wiadczenie wykonawcy o spe³nieniu warunków okre¶lonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówieñ publicznych.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ar.krakow.pl.
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Ko³³±taja w Krakowie 31-120 Kraków,Al.Mickiewicza 21- Dzia³ Zamówieñ Publicznych, pok. nr 38.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 04.12.2008 godzina 09:00, miejsce: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Ko³³±taja w Krakowie 31-120 Kraków,Al.Mickiewicza 21- Dzia³ Zamówieñ Publicznych, pok. nr 35..

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.