To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2016-10-26
Og³oszenie nr 331265 - 2016 z dnia 2016-10-26 r.
Kielce: SUKCESYWNE DOSTAWY WARZYW ¦WIE¯YCH I PRZETWORZONYCH
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
tak
Numer og³oszenia: 307849-2016
Og³oszenie o zmianie og³oszenia zosta³o zamieszczone w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
Postêpowanie zosta³o przeprowadzone przez centralnego zamawiaj±cego
nie
Postêpowanie zosta³o przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiaj±cy powierzy³/powierzyli przeprowadzenie postêpowanianie
Postêpowanie zosta³o przeprowadzone wspólnie przez zamawiaj±cychnie
Postêpowanie zosta³o przeprowadzone wspólnie z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postêpowania wspólnie z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej - maj±ce zastosowanie krajowe prawo zamówieñ publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt ¦ledczy, krajowy numer identyfikacyjny
31990200000, ul.
ul. Zagnañska
155,
25563
Kielce, pañstwo
Polska, woj.
¶wiêtokrzyskie, tel.
413 314 091, faks
413 314 419, e-mail
dkw_kielce@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.zp.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO:
Inny: jednostka organizacyjna S³u¿by Wiêziennej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (je¿eli dotyczy):
Podzia³ obowi±zków miêdzy zamawiaj±cymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postêpowania z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej (je¿eli zamówienie zosta³o udzielone przez ka¿dego z zamawiaj±cych indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez ka¿dego z zamawiaj±cych, je¿eli zamówienie zosta³o udzielone w imieniu i na rzecz pozosta³ych zamawiaj±cych w sekcji I nale¿y wskazaæ który z zamawiaj±cych zawar³ umowê):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego:
SUKCESYWNE DOSTAWY WARZYW ¦WIE¯YCH I PRZETWORZONYCH
Numer referencyjny (je¿eli dotyczy):D/Kw-220/8/2016
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:3.2.1 CZÊ¦Æ I - DOSTAWY WARZYW KORZENIOWYCH I BULWIASTYCH W I GATUNKU 3.2.1.1 marchew CPV 03221100-7 - 35000 kg 3.2.1.2 pietruszka korzeñ CPV 03221100-7 - 25000 kg 3.2.1.3 seler CPV 03221100-7 - 25000 kg 3.2.1.4 por CPV 03221100-7 - 4500 kg 3.2.1.5 burak æwik³owy CPV 03221100-7 - 10000 kg 3.2.1.6 cebula CPV 03221100-7 - 10000 kg 3.2.1.7 kapusta bia³a CPV 03221410-3 - 4000 kg 3.2.1.8 kapusta czerwona CPV 03221410-3 - 1500 kg 3.2.1.9 kapusta pekiñska CPV 03221410-3 - 1500 kg warzywa pakowane w worki lub skrzynki 5kg - 30kg, dostawy nale¿y realizowaæ nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu w dniach od poniedzia³ku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00, zamówienia zamawiaj±cy sk³ada telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem, wykonawca zobowi±zuje siê dostarczyæ przedmiot zamówienia w ilo¶ciach i terminach okre¶lonych przez zamawiaj±cego wraz z orygina³em faktury, przedmiot zamówienia nie mo¿e wykazywaæ oznak zepsucia, uszkodzenia i nie¶wie¿o¶ci. 3.2.2 CZÊ¦Æ II - DOSTAWY WARZYW STR¡CZKOWYCH W I GATUNKU 3.2.2.1 fasola "Ja¶" CPV 15331130-7 - 1750 kg 3.2.2.2 groch ³uskany CPV 15331130-7 - 1750 kg warzywa pakowane w worki 15kg - 30kg, dostawy nale¿y realizowaæ nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu w dniach od poniedzia³ku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00, na opakowaniach produktów wymagane s± etykiety z nazw± producenta, terminem przydatno¶ci do spo¿ycia, sk³adem i wag±, zamówienia zamawiaj±cy sk³ada telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem, wykonawca zobowi±zuje siê dostarczyæ przedmiot zamówienia w ilo¶ciach i terminach okre¶lonych przez zamawiaj±cego wraz z orygina³em faktury, przedmiot zamówienia nie mo¿e wykazywaæ oznak zepsucia, uszkodzenia i nie¶wie¿o¶ci. 3.2.3 CZÊ¦Æ III - DOSTAWY KISZONEK W I GATUNKU 3.2.3.1 kapusta kiszona CPV 15331000-7 - 7500 kg 3.2.3.2 ogórek kiszony CPV 15331000-7 - 7500 kg warzywa pakowane w wiadra lub beczki 15kg - 120kg dostawy nale¿y realizowaæ nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu w dniach od poniedzia³ku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00, na opakowaniach produktów wymagane s± etykiety z nazw± producenta, terminem przydatno¶ci do spo¿ycia, sk³adem i wag±, zamówienia zamawiaj±cy sk³ada telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem, wykonawca zobowi±zuje siê dostarczyæ przedmiot zamówienia w ilo¶ciach i terminach okre¶lonych przez zamawiaj±cego wraz z orygina³em faktury, przedmiot zamówienia nie mo¿e wykazywaæ oznak zepsucia, uszkodzenia i nie¶wie¿o¶ci. 3.2.4 CZÊ¦Æ IV - DOSTAWY WARZYW PRZETWORZONYCH 3.2.4.1 leczo pieczarkowe ( opakowania: 3kg - 10 kg) CPV 15331000-7 - 1850 kg 3.2.4.2 koncentrat pomidorowy ( op. 900g - 5kg) CPV 15331000-7 - 1250 kg 3.2.4.3 groszek konserwowy (op. 400g) CPV 15331000-7 - 500 kg 3.2.4.4 kukurydza konserwowa (op. 400g) CPV 15331000-7 - 500 kg dostawy nale¿y realizowaæ nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu w dniach od poniedzia³ku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00, na opakowaniach produktów wymagane s± etykiety z nazw± producenta, terminem przydatno¶ci do spo¿ycia, sk³adem i wag±, zamówienia zamawiaj±cy sk³ada telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem, wykonawca zobowi±zuje siê dostarczyæ przedmiot zamówienia w ilo¶ciach i terminach okre¶lonych przez zamawiaj±cego wraz z orygina³em faktury, przedmiot zamówienia nie mo¿e wykazywaæ oznak zepsucia, uszkodzenia i nie¶wie¿o¶ci. 3.2.5 CZÊ¦Æ V - DOSTAWY ZIEMNIAKÓW JADALNYCH W I GATUNKU 3.2.5.1 ziemniaki jadalne w I gatunku CPV 03212100-1 - 100000 kg (ziemniaki w I gatunku, pakowane w worki 15kg - 50kg) ziemniaki pakowane w worki 15kg - 50kg, dostawy nale¿y realizowaæ nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu w dniach od poniedzia³ku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00, zamówienia zamawiaj±cy sk³ada telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem, wykonawca zobowi±zuje siê dostarczyæ przedmiot zamówienia w ilo¶ciach i terminach okre¶lonych przez zamawiaj±cego wraz z orygina³em faktury, przedmiot zamówienia nie mo¿e wykazywaæ oznak zepsucia, uszkodzenia i nie¶wie¿o¶ci.
II.4) Informacja o czê¶ciach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na czê¶ci:
Tak
II.5) G³ówny Kod CPV:
03221000-6
Dodatkowe kody CPV:
03221100-7,
03221410-3,
15331130-7,
15331000-7,
03212100-1
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Og³oszenie dotyczy zakoñczenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZÊ¦Æ NR: 1 | NAZWA: DOSTAWY WARZYW KORZENIOWYCH I BULWIASTYCH W I GATUNKU |
Postêpowanie/czê¶æ zosta³o uniewa¿nione
nie
Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25/10/2016 IV.2 Ca³kowita warto¶æ zamówienia Warto¶æ bez VAT133395.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert4 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 69850.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZÊ¦Æ NR: 2 | NAZWA: DOSTAWY WARZYW STR¡CZKOWYCH W I GATUNKU |
Postêpowanie/czê¶æ zosta³o uniewa¿nione
nie
Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25/10/2016 IV.2 Ca³kowita warto¶æ zamówienia Warto¶æ bez VAT10657.50 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 8925.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZÊ¦Æ NR: 3 | NAZWA: DOSTAWY KISZONEK W I GATUNKU |
Postêpowanie/czê¶æ zosta³o uniewa¿nione
nie
Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25/10/2016 IV.2 Ca³kowita warto¶æ zamówienia Warto¶æ bez VAT18225.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert7 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 12000.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZÊ¦Æ NR: 4 | NAZWA: DOSTAWY WARZYW PRZETWORZONYCH |
Postêpowanie/czê¶æ zosta³o uniewa¿nione
nie
Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25/10/2016 IV.2 Ca³kowita warto¶æ zamówienia Warto¶æ bez VAT13177.50 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 12735.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZÊ¦Æ NR: 5 | NAZWA: DOSTAWY ZIEMNIAKÓW JADALNYCH W I GATUNKU |
Postêpowanie/czê¶æ zosta³o uniewa¿nione
nie
Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25/10/2016 IV.2 Ca³kowita warto¶æ zamówienia Warto¶æ bez VAT58000.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert5 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 28000.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OG£OSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RÊKI ALBO ZAPYTANIA O CENÊ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postêpowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z KIELC
- Kompleksowa us³uga organizacji i przeprowadzenia szkolenia z zakresu spec. I stopnia w zawodzie pracownik socjalny w ramach projektu "Koordynacja polityki spo³ecznej w województwie ¶wiêtokrzyskim"
- Dostawy stentów oraz materia³ów medycznych dla potrzeb Klinicznego Oddzia³u Chirurgii Naczyniowej WSzZ Kielce
- Zakup i sukcesywna dostawa kontrastów do tomografii i rezonansu dla SP ZOZ MSWiA w Kielcach im. ¶w. Jana Paw³a II
- Us³ugi w zakresie napraw pojazdów s³u¿bowych Policji województwa ¶wiêtokrzyskiego - Naprawa dolnej czê¶ci silnika w pojazdach s³u¿bowych
- WYKONANIE ROBÓT REMONTOWO-BUDOWLANYCH OBIEKTÓW UJK W KIELCACH
- Zakup i Sukcesywna dostawa materia³ów opatrunkowych niesterylnych i opatrunków specjalistycznych dla SP ZOZ MSWiA w Kielcach im. ¶w. Jana Paw³a II
wiêcej: przetargi w Kielcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
wiêcej: »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.