eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › artykuły ogólnospożywcze, pieczywo, produkty mleczarskie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-06-11

POZYCJA 33106

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Kraków: artykuły ogólnospożywcze, pieczywo, produkty mleczarskie Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Krakowski Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II, do kontaktów: Agnieszka Brzegowy, ul. Prądnicka 80, 31-202 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6142551, fax 012 6142551, e-mail: przetargi@szpitaljp2.krakow.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): www.szpitaljp2.krakow.pl Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej; Zdrowie. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: artykuły ogólnospożywcze, pieczywo, produkty mleczarskie. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Krakowski Szpital Specjlaistyczny im. Jana Pawła II. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: Artykuły ogólnospożywcze, pieczywo, produkty mleczarskie dla potrzeb Działu Żywienia oraz Serwisu Gastronomicznego 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: brak 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.88.40.00 - Produkty dla niemowląt Kod CPV wg słownika 2008: 15.88.40.00 - Produkty dla niemowląt Oryginalny kod CPV: 15.87.00.00 - Napary ziołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: Pakiet nr 1 - 101124,63 zł. Pakiet nr 2 - 84355,84 zł. Pakiet nr 3 - 6865,76 zł. Pakiet nr 4 - 15088,02 zł. Pakiet nr 5 - 208778,74 zł. Pakiet nr 6 - 29790,94 zł. Pakiet nr 7 - 68502,47 zł. Pakiet nr 8 - 15256,06 zł. Pakiet nr 9 - 53340,20 zł. Pakiet nr 10 - 40829,25 zł. Pakiet nr 11 - 15032,43 zł. Pakiet nr 12 - 24603,58 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; okres w miesiącach: 12

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: O zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają wymagania określone w art. 22 ust. 1 Prawo zamówień publicznych, nie podlegają wykluczeniu z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego, zgodnie z art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Za spełniającego warunki udziału w postępowaniu zostanie uznany Wykonawca, który udokumentuje fakt spełnienia warunków, o których mowa powyżej poprzez przedłożenie dokumentów, o których mowa w punkcie poniżej. Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie warunków udziału w postępowaniu Wykonawcy przedłożą następujące dokumenty: 1).aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania oferty, 2)Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitaljp2.krakow.pl. Opłata: Warunki i sposób płatności: 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.06.2007 godzina 10:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert). 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 22.06.2007, godzina 10:30, Krakowski Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II, ul. Prądnicka 80, Kraków, ul. Prądnicka 80, Dział Zamówień Publicznych pok. nr 7.

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 06.06.2007. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: pieczywo dla potrzeb Działu Żywienia. 1) Krótki opis: Chleb, weki, bułki, drożdżówki. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 101124,63 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Artykuły ogólnospożywcze dla potrzeb Działu Żywienia. 1) Krótki opis: Artykuły ogólnospożywcze m.in. herbata, kawa, makaron, cukier, herbatniki, chrupki, miodziki. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 84355,84 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Produkty dla niemowląt dla potrzeb Działu Żywienia. 1) Krótki opis: Produkty dla niemowląt m.in. Bebiko, kaszki, kleik. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.88.40.00. 3) Wielkość lub zakres: 6865,76 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: Przyprawy dla potrzeb Działu Żywienia. 1) Krótki opis: Przyprawy w tym sół kuchenna, majonez, musztarda, ketchup, ocet. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.24.00. 3) Wielkość lub zakres: 15088,02 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 5 Nazwa: Mleko i przetwory mleczne dla potrzeb Działu Żywienia. 1) Krótki opis: Mleko i przetwory mleczne m.in. śmietana, masło, twaróg. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 208778,74 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 6 Nazwa: Jogurty, kefiry i pozostałe przetwory mleczne dla potrzeb Działu Żywienia. 1) Krótki opis: Jogurty, kefiry, mleczka zagęszczone, mleko w proszku. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 29790,94 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 7 Nazwa: Sery twarde i serki dla potrzeb Działu Żywienia. 1) Krótki opis: Sery: żółty, homogenizowane topione, śniadaniowe. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 68502,47 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 8 Nazwa: Gorące kubki, pieczywo chrupkie, zupki dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego. 1) Krótki opis: Gorące kubki, pieczywo chrupkie, zupki, cukier, zupy błyskawiczne. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 15256,06 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 9 Nazwa: Słodycze dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego. 1) Krótki opis: Słodycze m.in.: batony, bombonierki, ciastka, cukierki, czekolady, gumy, pomadki, wafle. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.21.00, 15.82.12.00, 15.84.22.20. 3) Wielkość lub zakres: 53340,20 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 10 Nazwa: Kawa, herbata dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego. 1) Krótki opis: Kawa mielona, rozpusczalna, herbata zwykłe i zapachowe. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 40829,25 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 11 Nazwa: pieczywo dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego. 1) Krótki opis: Pieczywo m.in. chleb, bułki, obwarzanki. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 15032,43 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 12 Nazwa: Produkty mleczarskie dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego. 1) Krótki opis: Produkty mleczarskie m.in. mleko, sery, serki do chleba, homogenizowane, topione, jogurty. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.10.00, 15.55.10.00, 15.54.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 24603,58 zł. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.