Ogłoszenie nr 329778 - 2016 z dnia 2016-10-25 r.
Zakopane: Dostawa artykułów żywnościowych.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
nie
Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakopiańskie Centrum Edukacji im. H. Modrzejewskiej, krajowy numer identyfikacyjny
49199688400000, ul.
ul. Kasprusie
35A,
34500
Zakopane, woj.
małopolskie, państwo
Polska, tel.
18 2012786, e-mail
, faks
18 2012786.
Adres strony internetowej (URL): www.zce.zakopane.eu
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka samorzadowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
tak
www.zce.zakopane.eu
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
tak
www.zce.zakopane.eu
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
Osobiście, pocztą, pocztą kurierską
Adres:
34-500 Zakopane, ul. Kasprusie 35 a
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych.
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
nie
II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Zakopiańskiego Centrum Edukacji w tym na potrzeby żywienia dzieci przedszkolnych , zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. nr 171, poz. 1225) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony jest w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji i jest podzielony na 5 pakietów tj. I - Mięso i wędliny II- Artykuły nabiałowe III- Artykuły sypkie, przyprawy i przetwory IV- Owoce, warzywa, mrożonki, ryby i jajka V - Pieczywo
II.5) Główny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze
Dodatkowe kody CPV:15100000-9, 15131130-5, 15510000-6, 15551300-8, 15544000-3, 15530000-2, 15551000-5, 15800000-6, 03220000-9, 15896000-5, 15221000-3, 03142500-3, 15810000-9
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
data rozpoczęcia: 02/01/2017
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
nie
Informacje dodatkowe:
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp
tak
Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie
1) Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art.24 ust.5 pkt. 1 ustawy. Uwaga ! Jeżeli wykonawca zamierza powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcy , zobowiązany jest złożyć w odniesieniu do tego podwykonawcy dokument wymieniony w ust.1
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZPIII.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Aukcja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Czas realizacji zamówienia | 30 |
Termin płatości faktury | 10 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Licytacja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający informuje, że zmiana postanowień w zawartej umowie może nastąpić w następujących przypadkach: -ustawowych zmian stawek podatku VAT w trakcie obowiązywania umowy -zamawiający dopuszcza zmianę cen wyłącznie w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto podana w druku oferty , cena netto pozostanie bez zmian.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 04/11/2016, godzina: 9:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
Część nr: I
Nazwa: Mięso i wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.
Mięso cielęce pieczeniowe
20
kg
2.
Mięso cielęce łopatka
20
kg
3.
Mięso schab wieprzowy
b/kości
300
kg
4.
Mięso
wołowe rosołowe
80
kg
5.
Mięso szynka wieprzowa b/kości
300
kg
6.
Mięso łopatka wieprzowa
b/kości
600
kg
7.
Mięso wołowe gulasz
30
kg
8.
Filet z kurczaka
500
kg
9.
Dramstiki
250
kg
10.
Wątroba wieprzowa
15
kg
11.
Porcje rosołowe
500
kg
12
Filet z indyka
200
kg
13.
Udko z kurczaka
180
kg
14.
Mięso karczek wieprzowy
b/kości
150
kg
15.
Kurczak surowy
50
kg
16.
Mięso wołowe pieczeniowe
20
kg
17.
Wątroba drobiowa
30
kg
18.
Kiełbasa krakowska sucha
20
kg
19.
Kiełbasa szynkowa
wieprzowa
30
kg
20.
Kiełbasa toruńska
50
kg
21.
Kiełbasa wiejska
10
kg
22.
Kiełbasa krakowska parzona
20
kg
23.
Boczek wędzony
70
kg
24.
Udziec z indyka
15
kg
25.
Mortadela
15
kg
26.
Serdelki
wieprzowe
50
kg
27.
Parówki cielęce
20
kg
28.
Frankfuterki
50
kg
29.
Polędwica z indyka
60
kg
30.
Polędwica sopocka
50
kg
31.
Filet pieczony z indyka
10
kg
32.
Pasztet drobiowy 50 g
500
szt.
33.
Podgardle wędzone
5
kg
34.
Pasztet pieczony
40
kg
35.
Słonina
5
kg
36.
Szynka wieprzowa gotowana
40
kg
37.
Parówki drobiowe
50
kg
38.
Szynka łopatkowa
10
kg
39.
Szynka staropolska
20
kg
40.
Szynka wiejska wieprzowa
20
kg
41.
Szynka delikatesowa
10
kg
42.
Szynka konserwowa wieprzowa
50
kg
43.
Golonka prasowana
10
kg
44..
Kiełbasa zwyczajna
50
kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9, 15131130-5
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Czas realizacji zamówienia | 30 |
Termin płatności faktury | 10 |
Część nr: II
Nazwa: Artyuły nabiałowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.
Jogurt owocowy 150g
1000
szt.
2.
Jogurt Mia mu/mix/ 125 g
1000
szt.
3.
Jogurt naturalny 150 g
500
szt.
4.
Jogurt naturalny niskotłuszczowy
250 g
20
szt.
5.
Jogurt owocowy light 200 g
50
szt.
6.
Kefir 5 kg
40
szt.
7.
Kefir 350 g
200
szt.
8.
Mleko karton 1 l 3,2%
2000
szt.
9.
Mleko świeże (luz) 2,5 %
2000
l
10.
Śmietana 18% 400 g
800
szt.
11.
Śmietana 12% 200 g
10
szt.
12.
Śmietanka 30% 1 l
250
szt.
13.
Margaryna mleczna 250 g
350
szt.
14.
Masło 82% tłuszczu 200 g
2000
szt.
15.
Masło śmietankowe 200 g
10
szt.
16.
Masło jogurtowe 200 g
10
szt.
17.
Serek( typu "Tartare")20 g
500
szt.
18.
Serek( typu "Twój smak") 125 g
10
szt.
19.
Serek( typu "Kiri") 100 g
100
szt.
20.
Ser topiony plastry 140 g
20
szt.
21.
Serek homogenizowany (typu Darek) 135 g
1500
szt.
22.
Ser topiony light -(najmniejsza zawartość tłuszczu)150 g
10
szt.
23.
Serek ( typu "Wiejski" ) 150 g
30
szt.
24.
Ser twarogowy półtłusty
400
kg
25.
Ser twarogowy chudy
10
kg
26.
Ser topiony kostka 100 g
50
szt.
27.
Bryndza 120 g
30
szt.
28.
Maślanka
30
l
29.
Serek (typu "Fromage") 100 g
20
szt.
30.
Ser topiony krążki 150 g
50
szt.
31
Ser (typu Feta") 12% 270g
20
szt.
32.
Ser żółty(typu" Salami")
150
kg
33.
Ser żółty (typu "Edamski")
60
kg
34.
Ser żółty(typu"Gouda")
60
kg
35.
Ser żółty (typu"Dziurawiec")
60
kg
36.
Ser żółty (typu" Podlaski")
20
kg
37.
Ser żółty(typu"Wiejski wędzony")
20
kg
38.
Ser żółty (typu "Ementaler")
30
kg
39.
Ser żółty z niską zawartością tłuszczu - do 35%
5
kg
40.
Mleko odtłuszczone 0% tłuszczu
10
l
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15510000-6, 15551300-8,
15544000-3,
15530000-2,
15551000-5
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Czas realizacji zamówienia | 30 |
Termin płatności faktury | 10 |
Część nr: III
Nazwa: Artykuły sypkie, przyrawy i przetwory
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.
Ananas w syropie 565 g
30
szt.
2.
Bazylia 10 g
50
szt.
3.
Barszcz czerwony -koncentrat 250 ml
20
szt.
4.
Chrzan tarty(typu "Polonaise")180 g
30
szt.
5.
Cukier kryształ
1200
kg
6.
Cukier puder
70
kg
7.
Cukier waniliowy 30 g
100
szt.
8.
Cynamon 20 g
50
szt.
9.
Czosnek granulowany 1000 g
10
szt.
10.
Dżem porcjowany 25 g mix(typu" Tymbark")
2500
szt.
11.
Dżem słoik 280 g /mix/ typu Łowicz
150
szt.
12.
Galaretka owocowa 75 g/mix/
typu Winiary
500
szt.
13.
Groszek konserw.(typu "Pudliszki") 400 g
40
szt.
14.
Grzyby- pieczarki marynowane 0,8 l
20
szt.
15.
Herbata indyjska 80 g
100
szt.
16.
Herbata ekspresowa(typu "Golden assam") 100 szt.
50
szt.
17.
Jabłko prażone 0,9 l
100
szt.
18.
Kukurydza konserwowa (typu"Pudliszki") 400 g
100
szt.
19.
Kasza jęczmienna mazurska
80
kg
20.
Kakao (typu "Decco moreno") 200 g
40
szt.
21.
Kawa naturalna rozpuszczalna(typu "Nescaffe clasic") 200g
30
szt.
22
Kwasek cytrynowy 20 g
150
szt.
23.
Ketchup łagodny (typu"Roleski") 450 g
150
szt.
24.
Przyprawa do potraw (typu "Kucharek") 1kg
100
szt.
25.
Kminek 30 g
10
szt.
26.
Budyń śmietankowy 38 g bez cukru typu Winiary
50
szt.
27.
Koper solony 180 g
30
szt.
28.
Liść laurowy 125 g
1
szt.
29.
Mąka ziemniaczana
40
kg
30.
Mąka pszenna poznańska
700
kg
31.
Makaron łazanki małe (typu "Lubella")
100
kg
32.
Makaron gwiazdki(typu "Lubella")
50
kg
33.
Makaron muszelki małe (typu "Lubella")
100
kg
34.
Makaron spaghetti(typu"Lubella")
70
kg
35.
Makaron świderki(typu"Lubella")
200
kg
36.
Makaron nitki(typu "Czarniecki)
200
kg
37.
Makaron zacierka 250 g
300
szt.
38.
Musztarda(typu "Roleski") 450 g
80
szt.
39.
Majonez (typu Roleski) 0, 9 l
70
szt
40.
Maggi typu Winiary
1 l
120
szt.
41.
Majeranek 7 g
100
szt.
42.
Miód naturalny 15 g
400
szt.
43.
Oregano 10
30
szt.
44.
Ogórki konserwowe (typu "Roleski")0,9 l
50
szt.
45.
Olej uniwersalny 5 l
120
szt.
46.
Ocet winny 225 ml
10
szt.
47.
Przecier pomidorowy typu(Złoty bażant) 800 g
80
szt.
48.
Przecier pomidorowy(typu "Złoty bażant") 400 g
50
szt.
49.
Papryka konserwowa( typu"Roleski") 0,9 l
20
szt.
50.
Płatki zbożowe(typu "Choco cool") 1000 g
50
szt.
51.
Płatki kukurydziane (typu "Nestle") 1000 g
70
szt.
52.
Ciastka Belvita sniadanie mix 50 g
500
szt.
53.
Ryż biały (typu "Sonko")
300
kg
54.
Sól
170
kg
55.
Syrop malinowy 1 l typu Paola
15
szt.
56.
Sos ogrodowy, sałatkowy (typu "Knorr") 700 g
5
szt.
57.
Sos bolognase(typu "Knorr") 1000 g
3
szt.
58.
Susz warzywny 100 g
70
szt.
59.
Płatki owsiane górskie 500 g ekstra
40
kg
60.
Kisiel mix typu Winiary 77 g z cukrem
300
szt.
61.
Pieprz naturalny czarny 500 g
20
szt.
62.
Ziele angielskie 400 g
8
szt.
63.
Żurek (typu"Śląski") 0,5 l
60
szt.
64.
Ocet spirytusowy 10 %
0,5 l
10
szt.
65.
Rodzynki sułtańskie 100 g
50
szt.
66.
Sok w kartonie 1 l Tymbark mix
1300
szt.
67.
Kotlety sojowe 100 g
30
szt.
68.
Przyprawa do drobiu 1 kg
10
szt.
69.
Papryka w proszku 1000g ostra/łagodna
6
szt.
70.
Woda mineralna 0,5 l niegazowana
300
szt.
71.
Wafle ryżowe 130 g (typu Sonko)
100
szt.
72.
Woda mineralna 1,5 l niegazowana
800
szt.
73.
Kawa zbożowa Inka 150 g
50
szt.
74.
Suszone morele luz
10
kg
75.
Suszone śliwki(typu"kalifornijskie") 150 g
100
szt.
76.
Orzechy włoskie łuskane luz
10
kg
77.
Miód wielokwiatowy 1 l
20
szt.
78.
Tuńczyk w oleju 175 g
200
szt.
79.
Kasza kukurydziana
20
kg
80.
Konserwa rybna w sosie pomidorowym 170 g (szprot)
100
szt.
81.
Herbata -owocowa
40
szt.
82.
Kasza manna
50
kg
83.
Konserwa rybna w oleju 170 g (szprot)
110
szt.
84.
Zioła prowansalskie 10 g
10
szt.
85.
Tymianek 10 g
30
szt.
86.
Szczaw w słoiku 180 g
5
szt.
87.
Herbatniki bebe/48 szt.w opakowaniu/
70
szt.
88.
Sok Kubuś mix 0,9 l
1000
szt.
89.
Drożdże 100 g
100
szt.
90.
Wafle w czekoladzie - Grześki 36 g
200
szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Czas realizacji zamówienia | 30 |
Termin płatności faktury | 10 |
Część nr: IV
Nazwa: Owoce, warzywa, mrożonki, ryby i jajka.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.
Brzoskwinie
70
kg
2.
Banany
800
kg
3.
Botwina
20
szt.
4.
Buraki czerwone
500
kg
5.
Cebula
200
kg
6.
Cytryny
100
kg
7.
Fasola "Jaś" średni
30
kg
8.
Fasola szparagowa
50
kg
9.
Fasola szparagowa mrożona
100
kg
10.
Groch łuszczony
30
kg
11.
Grzyby pieczarki
80
kg
12.
Jabłka
700
kg
13.
Jaja kurze XL kl.I
10000
szt.
14.
Kapusta biała
400
kg
15.
Kapusta czerwona
130
kg
16.
Kapusta włoska
30
szt.
17.
Kapusta pekińska
130
szt.
18.
Kapusta kwaszona
250
kg
19.
Kalafior
50
szt.
20.
Kalafior mrożony
50
kg
21.
Koper zielony
500
szt.
22.
Marchew korzeniowa
800
kg
23.
Mandarynki
200
kg
24.
Mieszanka warzywna (bukiet z warzyw)
150
kg
25.
Marchew z groszkiem mrożona
50
kg
26.
Mieszanka kompotowa mrożona
150
kg
27.
Ogórki zielone
300
kg
28.
Ogórki kwaszone
150
kg
29.
Pomidory
400
kg
30.
Pory
70
szt.
31.
Papryka czerwona
50
kg
32.
Pietruszka zielona
400
szt.
33.
Pietruszka korzeń
100
kg
34.
Rzodkiewka
70
szt.
35.
Ryba - filet mrożony z mintaja ( płaty)
100
kg
36.
Szpinak mrożony
60
kg
37.
Seler korzeniowy
200
kg
38.
Sałata zielona
250
szt.
39.
Szczypiorek
180
szt.
40.
Ziemniaki
6000
kg
41.
Truskawki mrożone
150
kg
42.
Arbuz
200
kg
43.
Ryba - filet mrożony z dorsza
80
kg
44.
Truskawka
100
kg
45.
Maliny
20
kg
46.
Pomarańcze
200
kg
47.
Nektarynki
100
kg
48.
Winogrona białe
100
kg
49.
Kiwi
600
szt.
50.
Śliwki
80
kg
51.
Gruszki
300
kg
52.
Sałata lodowa
60
szt.
53.
Brokuły
20
szt.
54.
Morele
50
kg
55.
Czosnek polski
100
szt.
56.
Ryba - filet mrożony z tilapi
200
kg
57.
Brokuły mrożone
50
kg
58.
Groszek zielony mrożony
60
kg
59.
Aronia mrożona
70
kg
60.
Porzeczka czarna mrożona
70
kg
61.
Śliwki mrożone
80
kg
62.
Wiśnie mrożone
80
kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03220000-9, 15896000-5,
15221000-3,
03142500-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Czas realizacji zamówienia | 30 |
Termin płatności faktury | 10 |
Część nr: V
Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1.
Bułka kajzerka 50 g
3000
szt.
2.
Bułka zwykła 80 g
500
szt.
3.
Bułka graham 80 g
200
szt.
4.
Bułka wieloziarnista 80 g
500
szt.
5.
Bułka sztanga 60 g
700
szt.
6.
Bułka śniadaniowa 40 g
500
szt.
7.
Chleb pszenno - żytni krojony - 600 g
1000
szt.
8.
Chleb pszenny krojony 600 g
800
szt.
9.
Chleb wieloziarnisty krojony 500 g
500
szt.
10.
Chleb razowy krojony 400 g
100
szt.
11.
Chleb dworski krojony 500 g
400
szt.
12.
Chleb żytni krojony 500 g
200
szt.
13.
Chleb graham krojony 600 g
500
szt.
14.
Weka krojona 400 g
250
szt.
15.
Bułka tarta
150
kg
16.
Chałka 500 g
50
szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena | 60 |
Czas realizaji zamówienia | 30 |
Termin płatości faktury | 10 |
INNE PRZETARGI Z ZAKOPANEGO
- Świadczenie usług pralniczych na rzecz Szpitala Powiatowego w Zakopanem
- Usługi ratownictwa wodnego w rozumieniu ustawy z dnia 18 sierpnia 2011 r. o bezpieczeństwie osób przebywających na obszarach wodnych (Dz. U. z 2020, poz. 350, ze zm.) - usługi społeczne
- Budowa budynku mieszkalnego przy ul. Kasprowicza w Zakopanem
- Wymiana instalacji sanitarnych: woda ciepła i zimna, kanalizacja, centralne ogrzewanie oraz roboty budowlane uzupełniające po wykuciach i zamurowaniach instalacji wod-kan. w budynku Sądu Rejonowego
- Modernizacja ul. Kościuszki w Zakopanem
więcej: przetargi w Zakopanem »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych na potrzeby ZAZ w Czarnem
- Dostawa artykułów spożywczych
- Dostawa płynów infuzyjnych, preparatów do żywienia dojelitowego i pozajelitowego oraz mleka modyfikowanego dla szpitala Olmedica w Olecku Sp. z o.o.
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
- "Sukcesywna dostawa produktów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 4 w Gdyni przy ul. Chwaszczyńska 26 "
- Sukcesywna dostawa żywności oraz artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Bochni przy ul. Karolina 14 G w Bochni w okresie od 01.07.2024 r. do 31.12.2024 r.
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.