To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-10-24
Ogłoszenie nr 329184 - 2016 z dnia 2016-10-24 r.
Włocławek: Dostawy różnych artykułów spożywczych i pieczywa dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 311250-2016
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Miasto Włocławek - Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego", krajowy numer identyfikacyjny
34083363300000, ul.
ul. Św. Antoniego
11,
87800
Włocławek, państwo
Polska, woj.
kujawsko-pomorskie, tel.
544 110 380, faks
544 110 380, e-mail
jadlodajnia@op.pl
Adres strony internetowej (URL): http://bip.jadlodajniawloclawek.pl/
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy różnych artykułów spożywczych i pieczywa dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):MJ.AZ.2420-13/2016
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Przedmiotem zamówienia są dostawy RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I PIECZYWA dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego: Część I zamówienia (różne produkty): a) Syrop owocowy - o smaku malinowym, wiśniowym, truskawkowym lub pomarańczowym, słodzony cukrem (bez substancji słodzących) o stopniu rozcieńczenia 1 : 9 w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 1,5 l do 5 l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilość: 250 litrów, b) Ryż biały - w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1600 kilogramów, c) Kasza manna - w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 180 kilogram, d) Mąka pszenna typ 450 - w opakowaniu papierowym do 25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 2300 kilogramów, e) Mąka ziemniaczana - w opakowaniu od 0,5 kg do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 15 kilogramów, f) Kasza gryczana - w opakowaniu papierowym lub foliowym od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 600 kilogramów, g) Olej roślinny - rafinowany, rzepakowy, w opakowaniu plastikowym od 0,5 l do 1 l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilość: 500 litrów, h) Olej roślinny - rafinowany, rzepakowy, w opakowaniu plastikowym od 3 l do 10 l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilość: 520 litrów, i) Majonez - wysokotłuszczowy o minimalnej zawartości tłuszczu 63 %, w opakowaniu od 1 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 140 kilogramów, j) Majonez - wysokotłuszczowy o minimalnej zawartości tłuszczu 63 %, w opakowaniu od 0,25 kg do 0,8 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 100 kilogramów, k) Makaron świderki - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 2500 kilogramów, l) Makaron muszelki - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 430 kilogramów, m) Makaron kolanka - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 430 kilogramów, n) Makaron nitki - niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 20 kilogramów, o) Makaron spaghetti - długi, zawierający pszenicę durum lub mąkę pszenną - semolinę, w opakowaniu od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 260 kilogramów, p) Kawa zbożowa - typu Inka, sypana, rozpuszczalna, bezkofeinowa, w opakowaniu od 100 g do 150 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 35 kilogramów, q) Zupa pieczarkowa w proszku - o zawartości pieczarki suszonej minimum 1,4%, w opakowaniu od 1 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 40 kilogramów, r) Zupa pieczarkowa w proszku - o zawartości pieczarki suszonej minimum 1,4%, w opakowaniu od 35 g do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 5 kilogramów, s) Zupka błyskawiczna (chińska, instant) z makaronem - w opakowaniu od 50 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 2 kilogramy, t) Przyprawa w płynie - w opakowaniu do 6 l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilość: 550 litrów, u) Kwasek cytrynowy - biały, kryształ, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 20 kilogramów, v) Cukier waniliowy - biały, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 13 kilogramów, w) Kasza jęczmienna - w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 900 kilogramów, x) Przyprawa do drobiu - w opakowaniu do 1,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 45 kilogramów, y) Majeranek - suszony, rozkruszony, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 18 kilogramów, z) Przyprawa jarzynowa - sypka, w opakowaniu do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 380 kilogramów, aa) Żurek - w płynie, w butelkach plastikowych lub szklanych od 0,4 l do 10 l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilość: 650 litrów, bb) Herbata liściasta - czarna, w opakowaniu od 80 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 18 kilogramów, cc) Herbata mięta - w torebkach, pakowanych po 20 szt., opakowanie minimum 20 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 45 kilogramów, dd) Cukier biały - sypki, z buraków cukrowych, kryształ, w opakowaniach papierowych od 1 kg do 25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1400 kilogramów, ee) Pieprz czarny - mielony, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 60 kilogramów, ff) Sól spożywcza - jodowana, warzona, drobna, w opakowaniu do 25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1100 kilogramów, gg) Musztarda stołowa - w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 140 kilogramów, hh) Ocet spożywczy - spirytusowy, 10%, opakowanie plastikowe lub szklane od 0,5 l do 1 l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: litr, ilość: 100 litrów, ii) Sos pieczeniowy - ciemny, w proszku, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 10 kilogramów, jj) Sos grzybowy - w proszku, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 15 kilogramów, kk) Papryka słodka - mielona, sproszkowana, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 12 kilogramów, ll) Papryka ostra - mielona, sproszkowana, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 3 kilogramy, mm) Czosnek granulowany - w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 35 kilogramów, nn) Bazylia - w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 1 kilogram, oo) Liść laurowy - cały, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 5 kilogram, pp) Ziele angielskie - czarne, całe ziarenka w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 15 kilogramów, qq) Żelatyna spożywcza - w opakowaniu od 25 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 5 kilogramów, rr) Mieszanka warzywna do zup i sosów - suszona - składająca się z minimum czterech następujących składników: marchew, pietruszka, por, seler; w opakowaniu foliowym lub papierowym od 0,5 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 700 kilogramów, ss) Puree ziemniaczane - w płatkach ziemniaczanych lub w proszku, minimalny przyrost produktu w stosunku do masy puree 6 - krotny, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 300 kilogramów, tt) Chrzan tarty - na kwasku cytrynowym, w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 70 kilogramów. Część II zamówienia (jaja): a) Jaja kurze - całe klasa A, minimalna waga jajka 63 g; jednostka miary: sztuka, ilość: 13000 sztuk. Część III zamówienia (warzywa przetworzone): a) Mus jabłkowy (jabłka kostka z cynamonem) - w opakowaniu szklanym lub plastikowym, od 0,5 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 350 kilogramów, b) Szczaw konserwowy (liście bez łodyg) - w opakowaniu szklanym, foliowym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,8 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku); ilość: 400 kilogramów, c) Ogórki konserwowe - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 700 kilogramów, d) Groszek konserwowy - w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,4 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 50 kilogramów, e) Groszek konserwowy - w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,5 kg do 15 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 600 kilogramów, f) Papryka konserwowa - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,3 kg do 2 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 90 kilogramów, g) Kukurydza konserwowa - w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 45 kilogramów, h) Koncentrat pomidorowy 30 % - w opakowaniu szklanym lub metalowym, od 1,1 kg do 5 kg, o wartości energetycznej minimum 90 kcal/100 g, o minimalnej wartości odżywczej: białko 5 g/100 g, węglowodany 1,5g/100 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 750 kilogramów, i) Koncentrat pomidorowy 30 % - w opakowaniu szklanym lub metalowym, od 0,5 kg do 1 kg, o wartości energetycznej minimum 90 kcal/100 g, o minimalnej wartości odżywczej: białko 5 g/100 g, węglowodany 1,5g/100 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram, ilość: 350 kilogramów, j) Sałatka z pomidora zielonego - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 300 kilogramów, k) Sałatka wielowarzywna - w opakowaniu szklanym lub metalowym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku) , ilość: 300 kilogramów, l) Ananas - plastry w syropie, w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 15 kilogramów, m) Brzoskwinie - połówki w syropie, w opakowaniu metalowym (puszka), masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 10 kilogramów, n) Oliwki czarne drylowane - w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 12 kilogramów, o) Oliwki zielone drylowane - w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość 3 kilogramy, p) Pieczarki marynowane - w opakowaniu szklanym, masa produktu netto bez opakowania i zalewy od 0,2 kg do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu; jednostka miary: kilogram (ilość produktu netto po odcieku), ilość: 10 kilogramów. Część IV zamówienia (pieczywo): a) Chleb pszenno - żytni - świeży, tj. wypiekany nie wcześniej niż dwanaście godzin przed dostawą, krojony, w opakowaniu foliowym od 500 g do 600 g (minimalna ilość kromek w bochenku 22 szt.); jednostka miary: kilogram, ilość: 5500 kilogramów, b) Bułka pszenna - świeża, okrągła 50g; jednostka miary: sztuka, ilość: 12000 sztuk, c) Bułka razowa - świeża, okrągła 50 g; jednostka miary: sztuka, ilość: 5000 sztuk, d) Bułka pszenno - żytnia z ziarnami - świeża okrągła 50 g; jednostka miary: sztuka, ilość: 5000 sztuk, e) Bułka pszenna - świeża, okrągła 90g; jednostka miary: sztuka, ilość: 400 sztuk, f) Bułka tarta - pszenna, w opakowaniu od 0,50 kg do 5 kg; jednostka miary: kilogram, ilość: 850 kilogramów. 2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH I PIECZYWA do magazynu w siedzibie zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu i rozładunku. 4. Transport przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 6. Ilość przedmiotowych artykułów, o których mowa w pkt. III/1 może ulec zmianie wartościowo maksymalnie o minus 15 % ogółem od wartości umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 1300. 8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego: o dla części I i III zamówienia - nie częściej niż jeden raz w tygodniu każdorazowo od godziny 7:00 do godziny 10:00, z zastrzeżeniem pkt. III/1/ss - puree ziemniaczane - nie częściej niż trzy razy w okresie obowiązywania umowy do godz. 10:00, o dla części II zamówienia - nie częściej niż dwa razy w tygodniu każdorazowo od godziny 7:00 do godziny 9:00, o dla części IV zamówienia - nie częściej niż sześć razy w tygodniu każdorazowo od godziny 7:00 do godziny 7:30. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilościowych i jakościowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jakościowych i uzupełnienia braki ilościowe: w terminie do dwóch godzin od momentu zgłoszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego. Pozostałe kody CPV niewymienione niżej: 15332400-8, 03142500-3, 03212000-0.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
15800000-6
Dodatkowe kody CPV:
15811000-6,
15811100-7,
15811400-0,
15830000-5,
15851100-9,
15860000-4,
15870000-7,
15871110-8,
15871250-1,
15871270-7,
15871273-8,
15872000-1,
15872400-5,
15600000-4,
15612100-2,
15400000-2,
15411200-4,
15300000-1,
15310000-4,
15312000-8,
15330000-0,
15331000-7,
15331136-9,
15331400-1,
15331425-2,
15331450-6,
15331460-9,
15331462-3,
15331470-2,
15331500-2
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: Różne produkty |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24/10/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT176708.55 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 50901.71 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: Jaja |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24/10/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT11700.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert6 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 3822.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: Warzywa przetworzone |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24/10/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT63473.25 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 18797.94 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: Pieczywo |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24/10/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT39388.75 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 12736.50 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z WŁOCŁAWKA
- DOSTAWA MATERIAŁÓW DO STERYLIZACJI
- Modernizacja i przebudowa terenów i obiektów należących do Ośrodka Sportu i Rekreacji we Włocławku - wymiana podłogi sportowej w Hali Mistrzów II postępowanie
- Nasadzenia krzewów w pasach drogowych na terenie miasta Włocławek z podziałem na 2 zadania
- DOSTAWA SUROWCÓW FARMACEUTYCZNYCH ORAZ MATERIAŁÓW POMOCNICZYCH DO PRACOWNI RECEPTUROWEJ, SYSTEMÓW ZAMKNIĘTYCH DO PRACOWNI CYTOSTATYKÓW ORAZ MARKERÓW DO PRACOWNI ENDOSKOPII PRZEZ OKRES 12 MIESIĘCY
- Sukcesywne dostawy fabrycznie nowych worków foliowych LDPE do selektywnej zbiórki odpadów dla Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej Saniko sp. z o.o. we Włocławku
- Budowa sceny letniej wraz z zagospodarowaniem terenu przy boisku sportowym w miejscowości Kruszyn
więcej: przetargi w Włocławku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.