eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lisięcice › DOSTAWA RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE W 2017 r.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-10-24

Ogłoszenie nr 328879 - 2016 z dnia 2016-10-24 r.

Lisięcice: DOSTAWA RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE W 2017 r.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Klisinie, krajowy numer identyfikacyjny 29337300000, ul. Klisino  100, 48118   Lisięcice, woj. opolskie, państwo Polska, tel. 774 857 593, e-mail , faks 774 857 594.
Adres strony internetowej (URL): www.bip.dps-klisino.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

nie


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

tak
www.bip.dps-klisino.pl www.bip.dps.powiatglubczycki.pl


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
Wymagane jest złożenie oferty w formie pisemnej
Adres:
Dom Pomocy Społecznej w Klisinie Klisino 100 48-118 Lisięcice


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE W 2017 r.
Numer referencyjny: 7_2016
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

nie


II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
3


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Część I RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE Majonez (zaw. tłuszcz. 25%) kg 1226 Kawa zbożowa kg 1 161 Herbata granulowana kg 394 Cukier kg 13 287 Cukier waniliowy kg 25 Proszek do pieczenia kg 6 Kakao ciemne (niskotłuszczowe 10-12%) kg 291 Budyń śmietankowy kg 123 Kisiel owocowy kg 131 Galaretka owocowa kg 92 Cynamon mielony kg 7 Drożdże kg 36 Mak kg 38 Miód kg 1050 Żelatyna kg 9 Biszkopty kg 47 Kwasek cytrynowy kg 22 Soda oczyszczona kg 0,5 Ocet 10% l 209 Przyprawa "Magi" w płynie l 593 Sól kg 1729 Majeranek kg 12 Musztarda kg 577 Ketchup łagodny (koncentrat pomidorowy min. 35%, przyprawy: kolendra, tymianek i inne) kg 868 Ziele angielskie kg 17 Liście laurowe kg 4 Przyprawa warzywna (warzywa suszone 15%, marchew, cebula, seler pietruszka, por, papryka i inne (Kucharek, Vegeta, Delikat lub inny nie gorszy) kg 637 Przyprawa do kurczaka (sól, papryka, curry, czosnek, pomidory, pieprz i inne) kg 17 Przyprawa do ryb kg 18 Przyprawa do mięsa (sól, gorczyca, czosnek, cebula, pieprz, kminek, kolendra, papryka i inne) kg 38 Pieprz mielony kg 62 Makaron nitki 4 -jajeczny kg 1322 Makaron gruby (kolanka, muszelki, świderki) kg 3257 Makaron gruby spaghetti kg 84 Cukier puder kg 40 Rodzynki kg 10 Makaron tortellini z mięsem kg 141 Kawa naturalna - mielona kg 1603 Wafle suche okrągłe szt. 20 Przyprawa czosnek granulowany kg 23 Przyprawa gyros (sól, papryka słodka, czosnek, cebula, kminek, pieprz, chilli, kolendra, tymianek i inne) kg 7 Przyprawa do flaków kg 11 Makaron zacierka kg 411 Przyprawa - papryka mielona kg 27 Przyprawa - gałka muszkatołowa mielona kg 1 Herbata owocowa (saszetki) kg 523 Wafle kakaowe np. Grześki itp. kg 87 Baton czekoladowy np. Pawełek itp. kg 148 Wiórki kokosowe kg 4 Orzechy włoskie kg 7 Ciastka nadziewane np. Delicje kg 171 Zupa błyskawiczna tzw. chińska kg 112 Herbatniki kg 482 Kminek kg 2 Migdały całe kg 7 Woda mineralna gazowana 1,5 l szt. 238 Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt. 248 Czekolada gorzka kg 70 Kutia sypka kg 18 Wafle kakaowe bez cukru kg 214 Wafle słodkie kg luz 343 Paluszki słone kg 103 Przyprawa rosół kg 7 Podgrzybek suszony kg 3 Natka suszona kg 6 Płatki migdały kg 15 Przyprawa kolendra kg 2 Przyprawa rozmaryn 1 Przyprawa tymianek kg 2 Polewa czekoladowa kg 3 Cukierki owocowe kg 55 Bazylia kg 12 Chałwa waniliowa kg 240 Chrupki kukurydziane, bez cukru kg 109 Ciastka kruche kg 1748 Ciastka typu leonki op. 90g 304 Ciastka pierniki 143 Ciastka półfrancuskie kg 290 Rogal czekoladowy typu "7 Days" kg 184 Masa krówkowa kg 9 Cukierki czekoladowe kg 497 Czekolada nadziewana kg 700 Imbir przyprawa kg 1 Przyprawa jałowiec kg 1 Kawa cappuccino 180 g szt. 651 Przyprawa oregano kg 7 Napój jabłkowy l 240 Kotlety sojowe kg 30 Napój typu KUBUŚ l 120 Część II ZUPY I SOSY Zupa - żur kg 55 Zupa - grzybowa kg 10 Zupa - grochowa kg 13 Zupa - barszcz biały kg 26 Zupa - ogonowa kg 52 Sos pieczeniowy kg 46 Sos pieczarkowy kg 10 Sos grzybowy kg 8 Sos boloński kg 18 Zupa - barszcz czerwony kg 8 Zupa rosół drobiowy kg 5 Zupa - pieczarkowa kg 54 Zupa - fasolowa kg 13 Sos ziołowy winegret kg 2 Bulion drobiowo-wołowy kg 15 Część III PIECZYWO Chleb pszenno-żytni (krojony) kg 53128 Baton (krojony) kg. 17454 Bułka zwykła 100 g szt. 6685 Bułka tarta kg 915 Chleb graham wieloziarnisty - ciemny (krojony) kg 5312 Bułka słodka 120 g szt. 13609 Bułka graham 100 g szt. 50 Suchary kg 19 Pączki z dżemem i lukrem 70g szt 5683 Chleb tostowy (krojony) kg 5414 Chleb graham - wieloziarnisty biały (krojony) kg 4638 Ciasto - sernik kg 700 Ciasto - jabłecznik kg 310 Ciasto - babka kg 362 Ciasto - makowiec kg 256 Ciasto - fale Dunaju kg 106 Ciasto - brzoskwiniowe kg 310 Ciasto - marmurkowe kg 12 Ciasto - chałwowe kg 104 Ciasto - makowiec kg 30 Ciasto - ptasie mleczko kg 1 Ciasto - krówka kg 340 Ciasto - jogurtowe kg 21 Ciastko ptyś szt 4127 Ciasto eklerka 65g szt 3604 Ciasto - piernik kg 378 Bułka słodka francuska kg 100 Ciastka kruche - kg 2000

II.5) Główny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze

II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:

Okres w miesiącach: 12


II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: nie
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp tak
Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

na podstawie załączonego do oferty przetargowej oświadczenia oraz dokumentów do których przekazania zostanie wezwany Wykonawca, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą tj. : aktualnego odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
na podstawie załączonego do oferty przetargowej oświadczenia
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

nie


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

nie


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Aukcja wieloetapowa

etap nrczas trwania etapu

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria

KryteriaZnaczenie
cena100


IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Licytacja wieloetapowa

etap nrczas trwania etapu

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie

Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
możliwość zmian cen w przypadku zmiany stawek podatku VAT na podstawie obowiązujących przepisów prawnych w tym zakresie. Zmiany są wprowadzone aneksem. Zmianie ulegnie kwota podatku VAT i cena brutto danego asortymentu. Cena netto pozostanie niezmienna. O zmianie VAT-u na przedmiot umowy, Wykonawca informuje pisemnie Zamawiającego z 14-dniowym wyprzedzeniem przed terminem dostawy towaru, którego cena ulegnie zmianie.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 07/11/2016, godzina: 08:45,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1    Nazwa: RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Majonez (zaw. tłuszcz. 25%) kg 1226 Kawa zbożowa kg 1 161 Herbata granulowana kg 394 Cukier kg 13 287 Cukier waniliowy kg 25 Proszek do pieczenia kg 6 Kakao ciemne (niskotłuszczowe 10-12%) kg 291 Budyń śmietankowy kg 123 Kisiel owocowy kg 131 Galaretka owocowa kg 92 Cynamon mielony kg 7 Drożdże kg 36 Mak kg 38 Miód kg 1050 Żelatyna kg 9 Biszkopty kg 47 Kwasek cytrynowy kg 22 Soda oczyszczona kg 0,5 Ocet 10% l 209 Przyprawa "Magi" w płynie l 593 Sól kg 1729 Majeranek kg 12 Musztarda kg 577 Ketchup łagodny (koncentrat pomidorowy min. 35%, przyprawy: kolendra, tymianek i inne) kg 868 Ziele angielskie kg 17 Liście laurowe kg 4 Przyprawa warzywna (warzywa suszone 15%, marchew, cebula, seler pietruszka, por, papryka i inne (Kucharek, Vegeta, Delikat lub inny nie gorszy) kg 637 Przyprawa do kurczaka (sól, papryka, curry, czosnek, pomidory, pieprz i inne) kg 17 Przyprawa do ryb kg 18 Przyprawa do mięsa (sól, gorczyca, czosnek, cebula, pieprz, kminek, kolendra, papryka i inne) kg 38 Pieprz mielony kg 62 Makaron nitki 4 -jajeczny kg 1322 Makaron gruby (kolanka, muszelki, świderki) kg 3257 Makaron gruby spaghetti kg 84 Cukier puder kg 40 Rodzynki kg 10 Makaron tortellini z mięsem kg 141 Kawa naturalna - mielona kg 1603 Wafle suche okrągłe szt. 20 Przyprawa czosnek granulowany kg 23 Przyprawa gyros (sól, papryka słodka, czosnek, cebula, kminek, pieprz, chilli, kolendra, tymianek i inne) kg 7 Przyprawa do flaków kg 11 Makaron zacierka kg 411 Przyprawa - papryka mielona kg 27 Przyprawa - gałka muszkatołowa mielona kg 1 Herbata owocowa (saszetki) kg 523 Wafle kakaowe np. Grześki itp. kg 87 Baton czekoladowy np. Pawełek itp. kg 148 Wiórki kokosowe kg 4 Orzechy włoskie kg 7 Ciastka nadziewane np. Delicje kg 171 Zupa błyskawiczna tzw. chińska kg 112 Herbatniki kg 482 Kminek kg 2 Migdały całe kg 7 Woda mineralna gazowana 1,5 l szt. 238 Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt. 248 Czekolada gorzka kg 70 Kutia sypka kg 18 Wafle kakaowe bez cukru kg 214 Wafle słodkie kg luz 343 Paluszki słone kg 103 Przyprawa rosół kg 7 Podgrzybek suszony kg 3 Natka suszona kg 6 Płatki migdały kg 15 Przyprawa kolendra kg 2 Przyprawa rozmaryn 1 Przyprawa tymianek kg 2 Polewa czekoladowa kg 3 Cukierki owocowe kg 55 Bazylia kg 12 Chałwa waniliowa kg 240 Chrupki kukurydziane, bez cukru kg 109 Ciastka kruche kg 1748 Ciastka typu leonki op. 90g 304 Ciastka pierniki 143 Ciastka półfrancuskie kg 290 Rogal czekoladowy typu "7 Days" kg 184 Masa krówkowa kg 9 Cukierki czekoladowe kg 497 Czekolada nadziewana kg 700 Imbir przyprawa kg 1 Przyprawa jałowiec kg 1 Kawa cappuccino 180 g szt. 651 Przyprawa oregano kg 7 Napój jabłkowy l 240 Kotlety sojowe kg 30 Napój typu KUBUŚ l 120
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2    Nazwa: ZUPY I SOSY

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zupa - żur kg 55 Zupa - grzybowa kg 10 Zupa - grochowa kg 13 Zupa - barszcz biały kg 26 Zupa - ogonowa kg 52 Sos pieczeniowy kg 46 Sos pieczarkowy kg 10 Sos grzybowy kg 8 Sos boloński kg 18 Zupa - barszcz czerwony kg 8 Zupa rosół drobiowy kg 5 Zupa - pieczarkowa kg 54 Zupa - fasolowa kg 13 Sos ziołowy winegret kg 2 Bulion drobiowo-wołowy kg 15
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3    Nazwa: PIECZYWO

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Chleb pszenno-żytni (krojony) kg 53128 Baton (krojony) kg. 17454 Bułka zwykła 100 g szt. 6685 Bułka tarta kg 915 Chleb graham wieloziarnisty - ciemny (krojony) kg 5312 Bułka słodka 120 g szt. 13609 Bułka graham 100 g szt. 50 Suchary kg 19 Pączki z dżemem i lukrem 70g szt 5683 Chleb tostowy (krojony) kg 5414 Chleb graham - wieloziarnisty biały (krojony) kg 4638 Ciasto - sernik kg 700 Ciasto - jabłecznik kg 310 Ciasto - babka kg 362 Ciasto - makowiec kg 256 Ciasto - fale Dunaju kg 106 Ciasto - brzoskwiniowe kg 310 Ciasto - marmurkowe kg 12 Ciasto - chałwowe kg 104 Ciasto - makowiec kg 30 Ciasto - ptasie mleczko kg 1 Ciasto - krówka kg 340 Ciasto - jogurtowe kg 21 Ciastko ptyś szt 4127 Ciasto eklerka 65g szt 3604 Ciasto - piernik kg 378 Bułka słodka francuska kg 100 Ciastka kruche - kg 2000
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.