eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Chełmno › Zakup nabiału i wyrobów mleczarskich , zgodnie z wymaganiami określonymi w SIWZ

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-02-18

Chełmno: Zakup nabiału i wyrobów mleczarskich , zgodnie z wymaganiami określonymi w SIWZ
Numer ogłoszenia: 32745 - 2008; data zamieszczenia: 18.02.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Opieki Zdrowotnej, Plac Rydygiera 1, 86-200 Chełmno, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 056 6772607, fax 056 6772710.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoz.chelmno.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup nabiału i wyrobów mleczarskich , zgodnie z wymaganiami określonymi w SIWZ.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest - Zakup nabiału i wyrobów mleczarskich przez ZOZ w Chełmnie . 2.Zgodnie z art. .36 . ust 2 pkt.1 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych przedmiot zamówienia podzielono na części - pakiety od 1 do 2: -Pakiet nr 1 - Masło , ser żółty twardy -Pakiet nr 2 - Mleko i śmietana , jogurt, ser twarogowy serek smażony

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.53.00.00 - Masło Kod CPV wg słownika 2008: 15.53.00.00 - Masło Oryginalny kod CPV: 15.54.40.00 - Ser twardy Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.40.00 - Ser twardy Oryginalny kod CPV: 15.51.00.00 - Mleko i śmietana Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.00.00 - Mleko i śmietana Oryginalny kod CPV: 15.55.13.00 - Jogurt Kod CPV wg słownika 2008: 15.55.13.00 - Jogurt Oryginalny kod CPV: 15.54.21.00 - Ser twarogowy Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.21.00 - Ser twarogowy Oryginalny kod CPV: 15.54.50.00 - Pasty serowe do smarowania Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.50.00 - Pasty serowe do smarowania .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Brak obowiązku wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy , którzy : 1. Dostarczą wszystkie dokumenty , których listę przedstawiono w punkcie - wykaz oświadczeń lub dokumentów , jakie muszą dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu . 2. Spełniają warunki określone w art. 22 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych Dz. U. z 2004 r. Nr 19 poz.177 3. Nie podlegają wykluczeni z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art.24 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych Dz. U. z 2004 r. Nr 19 poz.177 z póż. zmianami 4. Ocena spełnienia warunków wymaganych od oferentów zostanie dokonana wg formuły - spełnia -nie spełnia. Nie spełnienie chociażby jednego warunku skutkować będzie odrzuceniem oferty
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie na podstawie art. 22 i art. i art.24 oraz art. 44 - ustawy - załącznik nr 2 . W celu potwierdzenia spełnienia warunków, o których mowa w powyższych artykułach należy przedłożyć następujące dokumenty a/ Aktualny odpis wpisu do Krajowego Rejestru Sądowego lub wpisu do ewidencji działalności gospodarczej b/ Kserokopię zezwolenia -decyzji - Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej na prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem , i że przedmiot zamówienia jest dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami . 2. Wypełnione formularze ofertowe -asortymentowo-cenowe - załącznik nr 1. 3. Oświadczenie o warunkach płatności i stabilności cen.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

  • 1. Cena - 95
  • 2. stabilnośc ceny - 5

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zoz.chelmno.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: pokój nr 6 - budynek administracji - Zespołu Opieki Zdrowotnej w Chełmnie ul. Pl .dr L. Rydygiera 1.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 26.02.2008 godzina 11:00, miejsce: sekretarit Zespołu Opieki Zdrowotnej w Chełmnie ul. Pl .dr L. Rydygiera 1.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: masło , sery.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Masło - kostka ser żółty twardy - kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00-2, 15.54.40.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. stabilnośc ceny - 5

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mleko i śmietana , jogurt, ser twarogowy serek smażony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko i śmietana , jogurt, ser twarogowy serek smażony.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6, 15.55.13.00-8, 15.54.21.00-0, 15.54.50.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 95
    • 2. stabilnośc ceny - 5

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.