eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-10-17

Ogłoszenie nr 324768 - 2016 z dnia 2016-10-17 r.

Ciechocinek: Mrożonki
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 315213-2016


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ, krajowy numer identyfikacyjny 91051403900000, ul. ul. Wojska Polskiego  5, 87720   Ciechocinek, państwo Polska, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 542 837 200, faks 542 837 320, e-mail j.zimny@22wszur.pl
Adres strony internetowej (URL): www.22wszur.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Podmiot prawa publicznego

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Mrożonki

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

13/2016

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów( warzywa, owoce, grzyby, produkty mięsne ) mrożonych wyszczególnionych w zał. nr 2 do specyfikacji. Lp Nazwa przedmiotu Orientacyjna ilość kg rocznie 1 Brokuły kl.I;40-60mm, opakowanie 2 kg 1500 2 Brukselka, kl. I, kalibraż 22-26mm, opakowanie 2 kg 400 3 Fasolka żółta , cięta na 2-4 cm , opakowanie 2 kg 2000 4 Kalafior kl. I, 20-40 mm , opakowanie 2 kg 1000 5 Szpinak kl.I, całe liście , opakowanie 2kg 250 6 Groszek zielony kl.I , niekalibrowany, twardość 126-145Jt, opakowanie 2 kg 500 7 Kukurydza ziarno, opak. 2 kg 100 8 Włoszczyzna mrożona(marchew słupki 65%,pietruszka słupki,15%,seler słupki 155,por 5%)opak. 2kg 600 9 Bukiet warzyw(kalafior 25%,brokuł 255,marchew 505) opak. 2kg 800 10 Mieszanka kompotowa ( śliwka z pestką 40% , porzeczka czarna 30%, truskawka30 %) opakowanie 2,5kg 3800 11 Truskawki kl.I , niekalibrowane, opakowanie 2,5kg 400 12 Maliny , kl.I, 80-85% owoców całych, opakowanie 2,5kg 250 13 Marchewka z groszkiem opak. 2,5 kg 700 14 Wiśnie , kl.I, bez pestek, opakowanie2,5kg 45 15 Jagoda, kl.I, opakowanie 2,5kg 100 16 Żurawina kl.I, oak.2,5kg 100 17 Podgrzybek cały, opakowanie 2,5kg 30 18 Flaki wołowe w rosole( przedżołądki wołowe 46 % , marchew35,por 2%, seler 2%, woda43%,hydrolizat białka sojowego ,przyprawy, błonnik) opakowanie - pojemnik plastikowy 0,9- 1,0kg 450 19 Knedle z truskawkami , opak.2,5 kg 500 20 Pyzy z mięsem, opak. 2,5 kg 300 21 Pierogi ruskie , opak.2, 5 kg 500 22 Pierogi z kapustą i grzybami , opak.2,5 kg 500 23 Pierogi ze szpinakiem , opak. 2,5 kg 450

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:

Nie


II.5) Główny Kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14/10/2016
IV.2 Szacunkowa całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT66750.00
WalutaPLN


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert1
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
UNIFREEZE sp. z o.o.,  unifreeze@unifreeze.com.pl,  Miesiączkowo 110,  87-320,  Górzno,  kraj/woj. kujawsko-pomorskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 70317.45
Oferta z najniższą ceną/kosztem 70317.45
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 70317.45
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie   na podstawie art.  ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.