To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-11-27
Lubichowo: Wykonanie usługi cateringowej W Nadleśnictwie Lubichowo. Kwatera myśliwska Czarne zamówienie uzupełniające
Numer ogłoszenia: 321874 - 2015; data zamieszczenia: 27.11.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 306984 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Nadleśnictwo Lubichowo, ul. Leśna 12, 83-240 Lubichowo, woj. pomorskie, tel. 058 5885323, 5885871, faks 058 5885322.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Podmiot nie posiadający osobowości prawnej reprezentujący Skarb Państwa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wykonanie usługi cateringowej W Nadleśnictwie Lubichowo. Kwatera myśliwska Czarne zamówienie uzupełniające.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia uzupełniającego będą usługi polegające na: Wykonaniu usługi cateringowej w Nadleśnictwie Lubichowo. Kwatera myśliwska Czarne. Zakres zamówienia obejmować będzie serwowanie posiłków, obsługę narad, szkoleń dla gości i pracowników nadleśnictw oraz myśliwych wykonujących polowanie na terenie Ośrodka hodowli Zwierzyny Czarna( OHZ Czarne). W ramach usługi Zamawiający określił następujące rodzaje oraz ilości (sztuki) posiłków: Lp. Nazwa Jednostka miary Przewidywana ilość 1. Śniadanie podstawowe szt 980 2. Śniadanie standard podwyższony szt 200 3. Obiad podstawowy szt 1150 4. Obiad standard podwyższony szt 370 5. Kolacja standard podwyższony szt 140 6. Serwis kawowy szt 1500 7. Posiłek uroczysty szt 100 8. Napoje narady i szkolenia szt 1200 9. Kolacja standard podstawowy szt 650 10. Posiłki teren myśliwi i administracja szt 500 11. Dzik z dodatkami szt 80 12. Zimny bufet szt 50 13. Ciepły bufet szt 50 14. Bufet sałatkowy szt 50 15. Dieta lekkostrawna szt 25 16. Dieta cukrzycowa szt 25 17. Dieta uboga energetycznie szt 25 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz warunków serwowania posiłków został przedstawiony w załączniku nr 6 do zaproszenia...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.11.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Usługi Gastronomiczne Bogusława Negowska, Czarne 1, 83-220 Skórcz, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 153998,25 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 175293,00
Oferta z najniższą ceną: 175293,00 / Oferta z najwyższą ceną: 175293,00
Waluta: PLN .
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Zgodnie z art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2013 r. , poz. 907 z późn. zm.), zwanej dalej ustawą, Zamawiający może udzielić zamówienia z wolnej ręki w przypadku udzielenia, w okresie 3 lat od udzielenia zamówienia podstawowego, dotychczasowemu wykonawcy usług lub robót budowlanych zamówień uzupełniających, stanowiących nie więcej niż 50% wartości zamówienia podstawowego i polegających na powtórzeniu tego samego rodzaju zamówień, jeżeli zamówienie podstawowe zostało udzielone w trybie przetargu nieograniczonego lub ograniczonego, a zamówienie uzupełniające było przewidziane w ogłoszeniu o zamówieniu dla zamówienia podstawowego (ZP-11-PN-2710/U-3/2013) i jest zgodne z przedmiotem zamówienia podstawowego. Zamówienie uzupełniające zostało przewidziane w punkcie 20.1 SIWZ do zamówienia podstawowego numer postępowania- (ZP-11-PN-2710/U-3/2013).
INNE PRZETARGI LUBICHOWO
więcej: przetargi LUBICHOWO »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zapewnienie usług hotelowych i gastronomicznych i sal konferencyjnych na szkolenie dla kuratorów zawodowych zatrudnionych w obszarze właściwości Sądu Okręgowego w Kielcach (pakiet konferencyjny)
- Kompleksowa organizacja spotkań Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji
- Organizacja pobytu szkoleniowego.
- Wykonanie usługi cateringu podczas pikniku integracyjnego w dniu 17.05.2024 r. przy ulicy Poznańskiej 201-205 w Kaliszu
- ,,Organizacja i obsługa Ogólnopolskiej Konferencji Katedr Finansów, która odbędzie się w Katowicach w dniach 16-17 września 2024 r.''
- "Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie konferencji inaugurującej projekt "Rodzina w centrum Etap I"
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.