eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Dostawa do stołówki szkolnej artykułów żywnościowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-12-05

Rzeszów: Dostawa do stołówki szkolnej artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 318091 - 2011; data zamieszczenia: 05.12.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Kształcenia Ustawicznego , ul. Sucharskiego 4, 35-225 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 0-17 8520943, faks 0-17 8520943.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa do stołówki szkolnej artykułów żywnościowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa do stołówki szkolnej artykułów żywnościowych z możliwością składania ofert częściowych . Każda ze wskazanych poniżej części Zamówienia określana będzie mianem PAKIETU 1. PAKIET NR I Mięso, Wędliny CPV 151 00000-9 2. PAKIET NR II Produkty mleczarskie CPV 155 00000-3 3. PAKIET NR III Drób CPV 15112000-6 4. PAKIET NR IV Ryby Jaja Konserwy CPV 15131000-5 5. PAKIET NR V Pieczywo i wyroby cukiernicze CPV 15811000-6 6. PAKIET NR VI Przyprawy CPV 15870000-7 7. PAKIET NR VII Warzywa Owoce Napoje CPV 15300000-1 8. PAKIET NR VIII Warzywa konserwowe lub puszkowe CPV 1531400-1.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-8, 15.00.00.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 10.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania przez wykonawcę spełnienia warunków zawartych w art.22 ust.1ustawy PZP, ubiegający się o udział w niniejszym postępowaniu musi wykazać poprzez złożenie oświadczenia, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy PZP ( zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ) - ocena spełnienia tego warunku wg formuły spełnia - nie spełnia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania przez wykonawcę spełnienia warunków zawartych w art.22 ust.1ustawy PZP, ubiegający się o udział w niniejszym postępowaniu musi wykazać poprzez złożenie oświadczenia, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy PZP ( zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ) - ocena spełnienia tego warunku wg formuły spełnia - nie spełnia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania przez wykonawcę spełnienia warunków zawartych w art.22 ust.1ustawy PZP, ubiegający się o udział w niniejszym postępowaniu musi wykazać poprzez złożenie oświadczenia, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy PZP ( zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ) - ocena spełnienia tego warunku wg formuły spełnia - nie spełnia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania przez wykonawcę spełnienia warunków zawartych w art.22 ust.1ustawy PZP, ubiegający się o udział w niniejszym postępowaniu musi wykazać poprzez złożenie oświadczenia, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy PZP ( zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ) - ocena spełnienia tego warunku wg formuły spełnia - nie spełnia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W celu wykazania przez wykonawcę spełnienia warunków zawartych w art.22 ust.1ustawy PZP, ubiegający się o udział w niniejszym postępowaniu musi wykazać poprzez złożenie oświadczenia, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy PZP ( zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ) - ocena spełnienia tego warunku wg formuły spełnia - nie spełnia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1 Oświadczenie, że osoby które zajmują się dostawą towaru posiadają aktualne badania do celów sanitarno - epidemiologicznych na druku załącznik nr 5 do SIWZ. 2 Oświadczenie potwierdzające, że oferowane artykuły są dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z ustawą o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz że Wykonawca wdrożył lub rozpoczął wdrażanie systemu HACCP na druku załącznik nr 6 do SIWZ. 3 Oświadczenie Wykonawcy o akceptacji ogólnych warunków umowy zawarte w projekcie umowy oraz treści SIWZ- załącznik nr 7 do SIWZ.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Ceny jednostkowe mogą podlegać zmianie : a) nie więcej niż wskaźnik wzrostu cen ogłoszony przez GUS po pierwszym kwartale - kwartał bieżący do analogicznego okresu roku poprzedniego.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsku.rzeszow.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Kształcenia Ustawicznego w Rzeszowie ul. Sucharskiego 4 35-225 Rzeszów.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.12.2011 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół Kształcenia Ustawicznego w Rzeszowie ul. Sucharskiego 4 35-225 Rzeszów sekretariat nr 18.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: 1. PAKIET NR I Mięso, Wędliny CPV 151 00000-9.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: MIĘSO WĘDLINY L.p. Nazwa produktu J.m. Ilość Cena Jedn. netto Wartość netto Wartość VAT Wartość brutto 1. Schab b/k kg 870 2. Karkówka kg 200 3. Łopatka b/k kg 462 4. Żeberka kg 50 5. Boczek wędzony kg 50 6. Mięso od szynki kg 239 7. Szynka konserwowa kg 450 8. Szynka gotowana kg 300 9. Szynka staropolska kg 347 10. Polędwica sopocka kg 574 11. Schabik wieprzowy. kg 92 12. Szynka wieprzowa kg 164 13. Szynka chłopska kg 46 14. Kiełbasa zwyczajna kg 200 15. Kiełbasa podwawelska kg 600 16. Krakowska parzona kg 349 17. Kiełbasa szynkowa kg 300 18. Pasztet pieczony kg 200 19. Parówka gruba kg 90 20. Parówka cienka kg 100 21. Kabanosy kg 50 22. Kornetki kg 250 23. Kiełbasa wiejska kg 50 24 Szynka laurowa kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: 2. PAKIET NR II Produkty mleczarskie CPV 155 00000-3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p Nazwa produktu J.m. Ilość Cena Jedn. netto Wartość netto Wartość VAT Wartość brutto 1. Mleko 2% butelka - 1l. l 4088 2. Masło Extra 82%-200g. szt 1064 3. Ser biały do chleba w kubku-100g. naturalny,warzywa, papryka, szczypiorek,pieprz szt 500 4. Ser fromage 100g. szt 200 5. Serek twarogowy ziarnisty 200g. szt 900 6. Serek puszysty twarogowy 150g.różne smaki (kubek) szt 500 7. Ser sałatkowo-kanapkowy Fetta 270g. szt 250 8. Ser żółty Rydzki kg 263 9. Serek plastry 150g. szt 2500 10. Śmietana 18% -250ml. szt 700 11. Ser żółty Gouda kg 670 12. Ser żółty Salami kg 800 13. Krem kanapkowy 180g Pyszny Duet szt 1400 14. Serki topione 100g szt 1000 15. Kefir luksusowy 2% 250g. szt 360 16. Jogurt naturalny 180g. szt 400 17. Jogurt owocowy 125g. szt 500 18. Jogurt owocowy 250ml szt 500 19. Jogurt owocowy 150ml. szt 1000 20 Serek śmietankowy naturalny 125g szt 700 21 Margaryna zwykła 250g. szt 144 22 Masło roślinne 500g szt 250 23 Twaróg półtłusty kg 800 24 Twarożek wiejski 200g szt 100 25 Jogurt 122g owocowe szt 360 26 Jogurt owocowa wyspa 150g szt 963 27 Jogurt 7 zbóż 180g. szt 445 28 Serek Danio mix smaków 140g. szt 200 29 Serki Topione 25g. szt 3240 30 Ser żółtyWłoszczowski typ Szwajcarski kg 150 31 Ser wędzony kg 50 32 Ser kremowy typu Camembert 120 g szt 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: 3. PAKIET NR III Drób CPV 15112000-6.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p Nazwa produktu J.m. Ilość Cena Jedn. netto Wartość netto Wartość VAT Wartość brutto 1. Kurczak kg 400 2. Piersi z kurczaka kg 741 3. Udka z kurczaka kg 550 4. Kości kulinarne kg 100 WARTOŚĆ RAZEM:.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: 4. PAKIET NR IV Ryby Jaja Konserwy CPV 15131000-5.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p Nazwa produktu J.m. Ilość Cena Jedn. netto Wartość netto Wartość VAT Wartość brutto 1. Ryba wędzona Makrela kg 46 2. Filet mrożony Mintaj kg 368 3 Filet mrożony Tilapia kg 180 4. Makrela w pomidorach -300g szt 997 5. Filet śledziowy -2,5 kg kg 250 6. Gulasz Angielski-290g szt 671 7. Mielonka -300g szt 300 8. Pasztet z drobiu-155g szt 1840 9. Jaja 63-73 kl. L szt 16700 10. Tuńczyk kawałki -170g w oleju szt 378 11 Filet śledziowy Matias kg 50 12 Szynka mielona 130g szt 200 13 Gulasz Angielski 130g szt 200 14 Filet z Makreli 170g szt 300 15 Paprykarz 170g szt 289 16 Pasztet z drobiu 131g szt 117 17 Szynka drobiowa 110g szt 1543 18 Szynka z indyka 110g szt 350 19 Pasta z Łososia 100g szt 200 20 Pasztet z Drobiu 50g szt 2300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: 5. PAKIET NR V Pieczywo i wyroby cukiernicze CPV 15811000-6.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p Nazwa produktu J.m. Ilość Cena Jedn. netto Wartość netto Wartość VAT Wartość brutto 1. Chleb krojony 0,7 kg szt 8510 2. Bułka pszenna 100g szt 13550 3. Bułka grahamka 100g szt 13550 4. Bułka tarta kg 350 5 Bułka z ziarnem 90g szt 380 6 Sztangiel pszenny 90g szt 200 7 Chleb graham 0,5 kg szt 1700 8 Kapuśniak100g szt 600 9 Pasztecik100g szt 600 10. Drożdżówka 100g szt 2000 11 Rogale słodkie 110g szt 380 12 Pączek 80g szt 1700 13 Kremówka kg 30 14 Szarlotka kg 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: 6. PAKIET NR VI Przyprawy CPV 15870000-7.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p Nazwa produktu J.m. Ilość Cena Jedn. netto Wartość netto Wartość VAT Wartość brutto 1. Mąka -1kg kg 546 2. Makaron nitki, świderki-2kg kg 503 3. Kasza jęczmienna-1kg kg 480 4. Cukier-1kg kg 1500 5. Ryż-1kg kg 427 6. Sól-1kg kg 200 7. Pieprz op. po 20g szt 500 8. Kucharek- 200g szt 344 9. Majeranek op. po 15g szt 70 10. Ziele angielskie-15g szt 50 11. Rosołki drobiowe -180g szt 264 12. Kminek 20g szt 60 13. Maga -1l szt 82 14. Ocet- 0,5l szt 50 15. Olej -1l. uniwersalny szt 100 16. Kakao-100g szt 90 17. Kawa Inka-150g szt 70 18. Kwasek cytrynowy-20g szt 95 19. Dżem - 6 kg kg 314 20. Herbata gran. -90g szt 250 .21. Krem czekoladowy-230g szt 300 22. Makaron Łazankowy 500g kg 70 23. Bulion grzybowy -60g szt 88 24. Papryka suszona-20g szt 100 25. Żelatyna-50g szt 50 26. Sos pieczeniowy-38g szt 160 27. Sos sałatkowy-9g szt 350 28 Ketchup -480ml. szt 194 29. Majonez -260g szt 1400 30. Liście laurowe-6g szt 50 31. Płatki kukurydziane -500g szt 107 32. Kasza manna -500g kg 20 33. Mąka ziemniaczana-500g kg 24 34. Zioła prowansalskie-10g szt 50 35. Makaron muszelki (drobny 500g kg 60 36. Kasza gryczana 500g kg 100 37. Pieprz ziołowy 20g szt 75 38. Bazylia 10g szt 30 39. Olej Rzepakowy 1l szt 280 40. Olej Słonecznikowy 1l szt 300 41. Przyprawa do ryb 20g szt 30 42. Kurkuma mielona 15g szt 20 43. Przyprawa kebab-gyros - 30g szt 50 44. Cukier Waniliowy 16 g szt 40 45. Kisiel różne smaki -38g szt 100 46. Budynie 40g szt 50 47. Galaretki owocowe 75g szt 60 48. Koncentrat barszczu czerwonego 300ml szt 50 49. Płatki zbożowe z miodem 250g szt 50 50. Płatki zbożowe z czekoladą 500g szt 50 51. Płatki zbożowe (owoce i błonnik) 250g szt 40 52. Kisiel z kawałkami owoców 30g szt 380.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: . PAKIET NR VII Warzywa Owoce Napoje CPV 15300000-1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jabłka kg 100 2. Cytryny kg 63 3. Banany kg 700 4. Szczypiorek pęk szt 526 5. Cebula kg 560 6. Cebula zielona pęk szt 50 7. Kapusta kwaszona kg 500 8. Kapusta świeża szt 50 9. Kapusta biała kg 660 10. Kapusta czerwona kg 200 11. Kapusta pekińska szt 794 12. Rzodkiewka pęk szt 150 13. Pieczarki świeże kg 154 14. Pomidory kg 720 15. Ogórki kwaszone kg 150 16. Ogórki świeże kg 200 17. Sałata zielona szt 1000 18. Marchew kg 2100 19. Burak ćwikłowy kg 600 20. Seler korzeń kg 420 21. Natka pietruszki szt 450 22. Fasola karłowa Jaś kg 142 23. Groch łuszczony kg 135 24. Czosnek kg 13 25 Ziemniaki kg 10900 26 Sok -300ml. szt 2000 27 Papryka świeża kg 100 28. Pietruszka korzeń kg 160 29. Mandarynki kg 200 30. Klementynki kg 290 31 Winogrono białe kg 200 32 Winogrono ciemne kg 200 33. Koper pęk szt 30 34. Sok pomidorowy -330ml szt 200 35. Napój 2l czarna porzeczka szt 230 36. Oranżada 1,5l szt 80 37 Woda Gazowana 0,5l szt 180 38 Woda Niegazowana0,5l szt 180 39 Woda Gazowana 1,5l szt 180 40 Woda Niegazowana 1,5 l. szt 180 41. Soki owocowe 100% 200ml szt 405 42. Sok Witaminka 250ml. szt 1000 43. Napoje 1l (granat) szt 180 44 Napoje 1l (winogrono) szt 180 45 Napoje owocowy 1l jabłko,wiśnia szt 30 46. Sok 100% 2l (pomarańcza) szt 30 47 Nektar 1l czarna porzeczka szt 30 48 Pomarańcza kg 180 49 Kiwi kg 135 50 Pory kg 20 51 Grejpfruty kg 180 52 Granaty szt 540.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: 8. PAKIET NR VIII Warzywa konserwowe lub puszkowe CPV 1531400-1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jabłka kg 100 2. Cytryny kg 63 3. Banany kg 700 4. Szczypiorek pęk szt 526 5. Cebula kg 560 6. Cebula zielona pęk szt 50 7. Kapusta kwaszona kg 500 8. Kapusta świeża szt 50 9. Kapusta biała kg 660 10. Kapusta czerwona kg 200 11. Kapusta pekińska szt 794 12. Rzodkiewka pęk szt 150 13. Pieczarki świeże kg 154 14. Pomidory kg 720 15. Ogórki kwaszone kg 150 16. Ogórki świeże kg 200 17. Sałata zielona szt 1000 18. Marchew kg 2100 19. Burak ćwikłowy kg 600 20. Seler korzeń kg 420 21. Natka pietruszki szt 450 22. Fasola karłowa Jaś kg 142 23. Groch łuszczony kg 135 24. Czosnek kg 13 25 Ziemniaki kg 10900 26 Sok -300ml. szt 2000 27 Papryka świeża kg 100 28. Pietruszka korzeń kg 160 29. Mandarynki kg 200 30. Klementynki kg 290 31 Winogrono białe kg 200 32 Winogrono ciemne kg 200 33. Koper pęk szt 30 34. Sok pomidorowy -330ml szt 200 35. Napój 2l czarna porzeczka szt 230 36. Oranżada 1,5l szt 80 37 Woda Gazowana 0,5l szt 180 38 Woda Niegazowana0,5l szt 180 39 Woda Gazowana 1,5l szt 180 40 Woda Niegazowana 1,5 l. szt 180 41. Soki owocowe 100% 200ml szt 405 42. Sok Witaminka 250ml. szt 1000 43. Napoje 1l (granat) szt 180 44 Napoje 1l (winogrono) szt 180 45 Napoje owocowy 1l jabłko,wiśnia szt 30 46. Sok 100% 2l (pomarańcza) szt 30 47 Nektar 1l czarna porzeczka szt 30 48 Pomarańcza kg 180 49 Kiwi kg 135 50 Pory kg 20 51 Grejpfruty kg 180 52 Granaty szt 540.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.40.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 10.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.