eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Krasnystaw › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-11-24

Krasnystaw: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
Numer ogłoszenia: 317154 - 2015; data zamieszczenia: 24.11.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie , ul. Piłsudskiego 9, 22-300 Krasnystaw, woj. lubelskie, tel. 82 5762324, 5762281, 5766900, faks 82 576 23 24.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: POMOC SPOŁECZNA.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie, zestawionych w 8 zadaniach (częściach) przedstawionych poniżej: Zadanie Nr 1-Gotowe produkty mączne, Zadanie Nr 2-Pieczywo, świeże wyroby piekarskie, Zadanie Nr 3 - Mięso i wędliny, Zadanie Nr 4-Nabiał, Zadanie Nr 5 - Mrożonki, ryby mrożone, Zadanie Nr 6-Owoce i warzywa, Zadanie Nr 7- Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych- garmażeryjnych, Zadanie Nr 8-Artykuły spożywcze drobne. Szczegółowy opis przedmiotu zamówieniach: Zadanie Nr 1 - Gotowe produkty mączne: Pierogi ruskie-świeże (nie mrożone)300 kg, Pierogi z kaszą gryczaną, świeże (nie mrożone) 100 kg, Pierogi z soczewicą - świeże (nie mrożone) 80 kg, Pierogi z kapustą- świeże (nie mrożone) 80 kg, Pierogi z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone)40 kg, Pierogi z mięsem-świeże (nie mrożone)140 kg, Kopytka- świeże (nie mrożone) 375 kg, Kluski śląskie- świeże (nie mrożone) 416 kg, Kluski leniwe- świeże (nie mrożone) 39 kg, Uszka z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 12 kg, naleśniki - świeże (nie mrożone) 125kg, Zadanie Nr 2 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie: Chleb zwykły 900g - krojony 4000 szt., Chleb razowy 600g -krojony 1000 szt., Pączek z dżemem w pudrze 1100 szt., Drożdżówka z serem 100g 1000 szt., Bułka 100g 860szt. Zadanie Nr 3 - Mięso i wędliny: Żeberka paski- świeże (nie mrożone) 320 kg, Łopatka b/k - świeże (nie mrożone)425 kg, Kości pokrzepowe-świeże (nie mrożone) 1450kg, Kiełbasa krakowska 35 kg, Kiełbasa zwyczajna 300 kg, Karczek wieprzowy b/k - świeże (nie mrożone) 400 kg, Schab b/k - świeże (nie mrożone) 600 kg, Słonina 80 kg, Boczek surowy 33 kg, Boczek wędzony 70 kg, Kaszanka 55 kg, Tuszonka 18 kg, Mięso mielone wieprzowe świeże nie paczkowane (bez dodatków ulepszaczy) 700 kg, Wątroba wieprzowa - świeże (nie mrożone) 30 kg. Zadanie Nr 4 - Nabiał: Śmietana 18% 360ml, 400ml lub 500 ml -1154 l, Masło Extra- 200g -135 kg, Mleko butelka lub folia 2% 1l -200 l, Twaróg kostka półtłusty 250g -140 kg, Ser żółty twardy 40%-45 kg.Zadanie Nr 5 - Mrożonki, ryby mrożone: Ćwiartka z kurczaka- mrożona -400kg, Filet z kurczaka- mrożony -400 kg, Filet z dorsza - mrożony -420 kg, Flaki wołowe suche krojone 1 kg- mrożone -350 kg, Brokuł 2,5kg- mrożony -220kg, Fasola szparagowa 2,5 kg- mrożona -380 kg, Kurczak- mrożony 240kg, Kalafior 2,5 kg- mrożony -230 kg, Marchew kostka 2,5kg- mrożona 45kg, Marchew z groszkiem 2,5 kg- mrożona -280 kg, Mieszanka kompotowa 2,5kg- mrożona -280 kg, Porcja rosołowa - mrożona -15kg, Placki ziemniaczane 1,5kg - mrożone -380 kg, Płat śledziowy po wiejsku wiadro 2,5kg -160 kg, Truskawka 2,5 kg- mrożona -240kg, Pyzy z mięsem mrożone-280 kg, Filet śledziowy solony bez skóry- 52kg.Zadanie Nr 6 -Owoce i warzywa: Banan 175kg, Burak czerwony 480kg, Cebula 450kg, Czosnek- główka 15 szt., Fasola Jaś 250 kg, Jabłka 170 kg, Kapusta biała 600 kg, Kapusta młoda190 szt., Kapusta czerwona165 kg, Kapusta pekińska 130 kg, Kapusta kiszona 650 kg, Koperek zielony- pęczek 140 szt., Natka z pietruszki- pęczek 110 szt., Ogórek zielony195 kg, Ogórek kiszony 250kg, Papryka świeża145 kg, Pomidor146 kg, Por 410 kg, Pomarańcza 190 kg, Botwinka- pęczek120 szt., Rzodkiewka- pęczek152 szt., Sałata zielona180 szt., Szczypiorek- pęczek 132 szt., Szczaw13 kg, Pieczarka 520 kg, Truskawka- świeża16 kg, Seler 325kg, Marchew 910 kg, Ziemniaki 8900 kg, Ziemniak młody 2500 kg, Mandarynka13 kg.Zadanie Nr 7 - Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych-garmażeryjnych: Czosnek granulowany 0,8kg -4 szt., Przyprawa do mięs 0,8kg -11 szt., FiX do gulaszu 1kg -8 szt. Galaretka 1 kg-60 szt., Koperek suszony 0,23kg -6 szt., Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg -250 szt., Makaron świderki 2kg (100% durum)-75 szt., Makaron kolanko 2kg (100% durum)-14 szt., Makaron rurki 2kg (100% durum)- 20 szt., Makaron kokardka 2,5kg (100% durum)-30 szt., Makaron nitka 2kg (100% durum)- 50 szt., Makaron muszelka 2 kg 100% durum -38 szt., Napój (mix) 1,2kg -90 szt., Natka pietruszki suszona 0,90kg -4 szt., Przyprawa w płynie do zup 1l -50 szt.,Ryż długoziarnisty 5kg-50 szt., Rosół z kury pasta 1,5kg -52 szt., Sos grzybowy 0,8kg -1 szt., Sos boloński. 0,8kg -4 szt., Sos sałatkowy koperkowy 0,9kg -7 szt., Zupa krem z pieczarek -0,9kg - 3 szt., Zupa ogonowa 1kg -15 szt., Przyprawa do ryb 0,8kg -4 szt., Rosół wołowy pasta 0,5 kg - 20 szt., Bulion grzybowy pasta 1 kg-1 szt., Sos sałatkowy włoski 1 kg -6 szt., Papryka słodka mielona 0,76kg - 1 szt., Papryka ostra mielona - 0,67kg - 1 szt., Zioła prowasalskie 0,20 kg-1 szt., Oregano 0,28kg-1 szt. Zadanie Nr 8 - Artykuły spożywcze drobne: Smalec 200g kostka -700 szt., Bułka tarta 0,5 kg - 420szt., Cukier kryształ 1kg-710 kg, Cukier waniliowy 32g- 60 szt., Chrzan 300g-50 szt., Groch łupany 0,5kg- 300 szt., Jaja świeże kurze-3700 szt., Kawa inka 150g -15 szt., Kasza jęczmienna 1kg -150kg, Kasza gryczana 1kg -160 kg, Kukurydza konserwowa puszka 400ml-95 szt, Kwasek cytrynowy 20g-230 szt., Liść laurowy 6g-250 szt., Majonez 600ml lub700ml - 90szt., Przyprawa do flaków 20g-60 szt., Ogórek konserwowy 0,9 l słoik-250 szt., Mąka pszenna 1kg typ500-550 kg, Mąka ziemniaczana 0,5kg-20 szt., Musztarda 200g-20 szt.,Olej 1l uniwersalny- 280 szt., Olej 3l uniwersalny-30 szt., Pieprz czarny mielony 15g -325 szt., Pieprz ziołowy 30g -100 szt., Sól kuchenna 1kg-350 kg, Majeranek 16 g-125 szt., Sok syrop 500ml -140 szt., Przyprawa warzywna do potraw 200g -Vegeta lub równoważna-600 szt., Ziele angielskie 15g-150 szt., Herbata granulowana 100g-25 szt., Susz owocowy 100g-40 szt., Kisiel owocowy 40 g-930 szt., Groszek konserwowy puszka 400ml-18 szt., Grzyby suszone 20g-45 szt..

II.1.5)

V przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówienia uzupełniającego o którym mowa w art. 67 ust. 1 pkt 7 pzp, nie więcej niż 20% wartości zamówienia podstawowego

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8, 15.81.00.00-9, 15.13.11.00-6, 15.50.00.00-3, 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3, 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.53.00.00-2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określa szczegółowego sposobu oceny spełniania tych warunków

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określa szczegółowego sposobu oceny spełniania tych warunków

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określa szczegółowego sposobu oceny spełniania tych warunków

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określa szczegółowego sposobu oceny spełniania tych warunków

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie określa szczegółowego sposobu oceny spełniania tych warunków

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mops.org.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie ul. Piłsudskiego 9, 22-300 Krasnystaw.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.12.2015 godzina 09:00, miejsce: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie przy ul. Piłsudskiego 9, I Piętro, pokój nr 106.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Gotowe produkty mączne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pierogi ruskie-świeże (nie mrożone)300 kg, Pierogi z kaszą gryczaną, świeże (nie mrożone) 100 kg, Pierogi z soczewicą - świeże (nie mrożone) 80 kg, Pierogi z kapustą- świeże (nie mrożone) 80 kg, Pierogi z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone)40 kg, Pierogi z mięsem-świeże (nie mrożone)140 kg, Kopytka- świeże (nie mrożone) 375 kg, Kluski śląskie- świeże (nie mrożone) 416 kg, Kluski leniwe- świeże (nie mrożone) 39 kg, Uszka z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 12 kg, naleśniki - świeże (nie mrożone) 125kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb zwykły 900g - krojony 4000 szt., Chleb razowy 600g -krojony 1000 szt., Pączek z dżemem w pudrze 1100 szt., Drożdżówka z serem 100g 1000 szt., Bułka 100g 860szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Żeberka paski- świeże (nie mrożone) 320 kg, Łopatka b/k - świeże (nie mrożone)425 kg, Kości pokrzepowe - świeże (nie mrożone) 1450kg, Kiełbasa krakowska 35 kg, Kiełbasa zwyczajna 300 kg, Karczek wieprzowy b/k - świeże (nie mrożone) 400 kg, Schab b/k - świeże (nie mrożone) 600 kg, Słonina 80 kg, Boczek surowy 33 kg, Boczek wędzony 70 kg, Kaszanka 55 kg, Tuszonka 18 kg, Mięso mielone wieprzowe świeże nie paczkowane (bez dodatków ulepszaczy) 700 kg, Wątroba wieprzowa - świeże (nie mrożone) 30 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śmietana 18% 360ml, 400ml lub 500 ml -1154 l, Masło Extra- 200g -135 kg, Mleko butelka lub folia 2% 1l -200 l, Twaróg kostka półtłusty 250g -140 kg, Ser żółty twardy 40%-45 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mrożonki, ryby mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ćwiartka z kurczaka- mrożona -400 kg, Filet z kurczaka- mrożony -400 kg, Filet z dorsza - mrożony -420 kg, Flaki wołowe suche krojone 1 kg- mrożone -350 kg, Brokuł 2,5 kg- mrożony -220 kg, Fasola szparagowa 2,5 kg- mrożona -380 kg, Kurczak- mrożony 240 kg, Kalafior 2,5 kg- mrożony -230 kg, Marchew kostka 2,5 kg- mrożona 45 kg, Marchew z groszkiem 2,5 kg- mrożona -280 kg, Mieszanka kompotowa 2,5 kg- mrożona -280 kg, Porcja rosołowa - mrożona -15 kg, Placki ziemniaczane 1,5kg - mrożone -380 kg, Płat śledziowy po wiejsku wiadro 2,5 kg -160 kg, Truskawka 2,5 kg- mrożona -240 kg, Pyzy z mięsem mrożone-280 kg, Filet śledziowy solony bez skóry- 52 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Owoce i warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Banan 175 kg, Burak czerwony 480 kg, Cebula 450 kg, Czosnek- główka 15 szt., Fasola Jaś 250 kg, Jabłka 170 kg, Kapusta biała 600 kg, Kapusta młoda190 szt., Kapusta czerwona165 kg, Kapusta pekińska 130 kg, Kapusta kiszona 650 kg, Koperek zielony- pęczek 140 szt., Natka z pietruszki- pęczek 110 szt., Ogórek zielony195 kg, Ogórek kiszony 250kg, Papryka świeża145 kg, Pomidor146 kg, Por 410 kg, Pomarańcza190 kg, Botwinka- pęczek120 szt., Rzodkiewka- pęczek152 szt., Sałata zielona180 szt., Szczypiorek- pęczek 132 szt., Szczaw13 kg, Pieczarka 520 kg, Truskawka- świeża16 kg, Seler 325kg, Marchew 910 kg, Ziemniaki 8900 kg, Ziemniak młody 2500 kg, Mandarynka13 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych- garmażeryjnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czosnek granulowany 0,8kg -4 szt., Przyprawa do mięs 0,8kg -11 szt., FiX do gulaszu 1kg -8 szt. Galaretka 1 kg-60 szt., Koperek suszony 0,23kg -6 szt., Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg -250 szt. Makaron świderki 2kg (100% durum)-75 szt., Makaron kolanko 2kg (100% durum)-14 szt., Makaron rurki 2kg (100% durum)- 20 szt., Makaron kokardka 2,5kg (100% durum)-30 szt., Makaron nitka 2kg (100% durum)- 50 szt., Makaron muszelka 2 kg 100% durum -38 szt., Napój (mix) 1,2kg -90 szt., Natka pietruszki suszona 0,90kg -4 szt., Przyprawa w płynie do zup 1l -50 szt.,Ryż długoziarnisty 5kg-50 szt., Rosół z kury pasta 1,5kg -52 szt., Sos grzybowy 0,8kg -1 szt., Sos boloński. 0,8kg -4 szt., Sos sałatkowy koperkowy 0,9kg -7 szt., Zupa krem z pieczarek -0,9kg - 3 szt., Zupa ogonowa 1kg -15 szt., Przyprawa do ryb 0,8kg -4 szt., Rosół wołowy pasta 0,5 kg - 20 szt., Bulion grzybowy pasta 1 kg-1 szt., Sos sałatkowy włoski 1 kg -6 szt., Papryka słodka mielona 0,76kg - 1 szt., Papryka ostra mielona - 0,67kg - 1 szt., Zioła prowasalskie 0,20 kg-1 szt., Oregano 0,28kg-1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Artykuły spożywcze drobne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Smalec 200g kostka -700 szt., Bułka tarta 0,5 kg - 420szt., Cukier kryształ 1kg-710 kg, Cukier waniliowy 32g- 60 szt., Chrzan 300g-50 szt., Groch łupany 0,5kg- 300 szt., Jaja świeże kurze-3700 szt., Kawa inka 150g -15 szt., Kasza jęczmienna 1kg -150kg, Kasza gryczana 1kg -160 kg, Kukurydza konserwowa puszka 400ml -95 szt, Kwasek cytrynowy 20g-230 szt., Liść laurowy 6g -250 szt., Majonez 600ml lub700ml - 90szt., Przyprawa do flaków 20g-60 szt., Ogórek konserwowy 0,9 l słoik-250 szt., Mąka pszenna 1kg typ500 -550 kg, Mąka ziemniaczana 0,5kg-20 szt., Musztarda 200g-20 szt.,Olej 1l uniwersalny - 280 szt., Olej 3l uniwersalny-30 szt., Pieprz czarny mielony 15g -325 szt., Pieprz ziołowy 30g - 100 szt., Sól kuchenna 1kg-350 kg, Majeranek 16 g-125 szt., Sok syrop 500ml -140 szt., Przyprawa warzywna do potraw 200g -Vegeta lub równoważna-600 szt., Ziele angielskie 15g-150 szt., Herbata granulowana 100g-25 szt., Susz owocowy 100g-40 szt., Kisiel owocowy 40 g-930 szt., Groszek konserwowy puszka 400ml-18 szt., Grzyby suszone 20g-45 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.