eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lubliniec › usługa gastronomiczna w zakresie przygotowania i dystrybucji posiłków całodziennych dla pacjentów Szpitala, z wykorzystaniem kuchni szpitalnej wraz z wyposażeniem



Ogłoszenie z dnia 2006-06-19

POZYCJA 31616

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - usługi Lubliniec: usługa gastronomiczna w zakresie przygotowania i dystrybucji posiłków całodziennych dla pacjentów Szpitala, z wykorzystaniem kuchni szpitalnej wraz z wyposażeniem Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. dr Emila Cyrana w Lublińcu, do kontaktów: Halina ZAJĄC tel.34/3562451 do 56 w.119, ul. Grunwaldzka, 42-700 Lubliniec, woj. śląskie, tel. 034 3562451 do 57, fax 034 3562880, e-mail: wsnlc@gazeta.pl. Adresy internetowe Ogólny adres zamawiającego (URL): www.wsnlc.pl Adres profilu nabywcy (URL): 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej; Zdrowie. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie. Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie. Wartość zamówienia (bez VAT): 145862,78 EUR.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: usługa gastronomiczna w zakresie przygotowania i dystrybucji posiłków całodziennych dla pacjentów Szpitala, z wykorzystaniem kuchni szpitalnej wraz z wyposażeniem. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: usługi, kategoria usług: nr 17. Główne miejsce świadczenia usług: Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny 42-700 Lubliniec ul. Grunwaldzka 48. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Określenie przedmiotu zamówienia: świadczenie usługi gastronomicznej w zakresie przygotowania i dostawy do kuchenek oddziałowych posiłków całodziennych dla pacjentów Szpitala, oraz dzierżawa kuchni szpitalnej wraz z wyposażeniem 1.5) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków Kod CPV wg słownika 2008: 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: wolna ręka.

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część nr: Nazwa: V. 1 Data udzielenia zamówienia: 02.06.2006. 2) Liczba otrzymanych ofert: 1. 3) Nazwa i adres wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: GASTROPOL GROUP Sp.z.o.o., ul. Banacha 1 a, 02-097 Warszawa, woj. Polska /mazowieckie, tel. 22/6583564, fax 22/6584172, biuro@gastropolgroup.com.pl. 4) Informacja o cenie wybranej oferty oraz o nie podlegających odrzuceniu ofertach z najtańszą i najdroższą ceną (bez VAT): Cena wybranej oferty: 639900.00 Oferta z najniższą ceną: 639900.00 / oferta z najwyższą ceną: 639900.00 Waluta: PLN

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 05.06.2006.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.