eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Przemy¶l › Dostawa artyku³ow spo¿ywczych i nabia³owych dla BiOSG

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2008-11-14

Przemy¶l: Dostawa artyku³ow spo¿ywczych i nabia³owych dla BiOSG
Numer og³oszenia: 313769 - 2008; data zamieszczenia: 14.11.2008
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Bieszczadzki Oddzia³ Stra¿y Granicznej , ul. Adama Mickiewicza 34, 37-700 Przemy¶l, woj. podkarpackie, tel. 016 6732153, 6732087, faks 016 6763271.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.bieszczadzki.strazgraniczna.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja rz±dowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa artyku³ow spo¿ywczych i nabia³owych dla BiOSG.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych i nabia³owych dla Bieszczadzkiego Oddzia³u Stra¿y Granicznej: groch po³ówki - suchy, fasola bia³±, miód naturalny wielokwiatowy, m±ka pszenna, dro¿d¿e, kasza jêczmienna, kasza manna, kasza kuskus, makaron 4- jajeczny taki jak: nitka, ¶widerki, krajanka, kolanka, zacierka, ry¿ bia³y, ogórki konserwowe, groszek konserwowy, kukurydza konserwowa, papryka konserwowa, pieczarki marynowane, sa³atki konserwowe: szwedzka, wieowarzywna, koncentrat pomidorowy, cukier bia³y, kawa zbo¿owa instant, chrzan tarty,ketchup ³agodny, olej uniwersalny, d¿emy ró¿ne smaki, kaszka ryzowa smakowa, kaszka mleczno- ry¿owa, majonez rzymski, m±ka ziemniaczana, p³atki kukurydziane, syropy owocowew opakowaniach szklanych,przyprawa do zup w p³ynie -maga, jarzynka taka jak wegetta, koncentraty zup: ¿urek, grochowa, pieczarkowa, popmidorowa, barszcz czerwony, herbata granulowana taka jak: Assam, Junan, Madras, kakao ciemne takie jak: Decomorenon, musztarda sto³owa,ocet sprytusowy, sól jodowana, pieprz naturalny, pieprz zio³owy, papryka s³odka, li¶æ laurowy, majeranek , kminek, ziele angielskie, kwasek cytrynowy, bulion drobiowy kostka, bulion wo³owy kostka, batony takie jak: pawe³ek, ikar,herbatniki bez polewy i masy, margaryna ¶niadaniowa, margaryna zwyk³a, mleko w proszku, ¶mietana 18% t³uszczu, twaróg pó³t³usty, ser topiony ¶mietankowy, ser twardy taki jak: edamski, serki owocowe homog. jogurty owocowe, jogurt naturalny, mleko w proszku: bebiko 1, bebiko 2, bebiko 3..

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 32.12.21.3 - Groch suszony 32.21.21.0 - Fasola 31.42.10.0 - Miód naturalny 15.61.21.00 - M±ka pszenna 15.89.80.00 - Dro¿d¿e 15.61.31.00 - Produkty przemia³u owsa 15.85.12.50 - Kuskus 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 15.61.41.00 - Ry¿ d³ugoziarnisty 15.33.15.00 - Warzywa konserwowane w occie 15.33.14.62 - Groch puszkowany 15.33.14.70 - Kukurydza s³odka 15.33.14.27 - Skoncentrowany przecier pomidorowy 15.83.12.00 - Cukier bia³y 15.86.20.00 - Substytuty kawy 15.87.12.30 - Ketchup 15.41.11.00 - Olej ro¶linny 15.33.22.90 - D¿emy 15.88.40.00 - Produkty dla niemowl±t 15.43.11.00 - Margaryna 15.51.20.00 - ¦mietana .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakoñczenie: 31.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: 1.O zamówienie mog± ubiegaæ siê Wykonawcy, którzy; a.posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ; b.posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawi± pisemne zobowi±zania innych pomiotów do udostêpnienia potencja³u technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; c.znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia; d.nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia 2.Ocena spe³niania ww warunków dokonana zostanie zgodnie z formu³± spe³nia - nie spe³nia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i o¶wiadczeniach do³±czonych przez Wykonawce. ¿ tre¶ci za³±czonych dokumentó musi wynikaæ jednoznaczni, i¿ ww warunki Wykonawca spe³ni³..
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: W celu potwierdzenia spe³nienia warunków udzia³u w postêpowaniu Wykonawca zobowi±zany jest z³o¿yæ wraz z ofert± nastêpuj±cy dokumenty:1.1 aktualnego odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualnego za¶wiadczenia o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub zg³oszenia do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert..1. O¶wiadczenie, ¿e wykonawca spe³nia warunki udzia³u w postêpowaniu, okre¶lone w art. 22 ust. 1 ustawy oraz, ¿e nie podlega wykluczeniu postêpowania na podstawie art..24 ustawy.Wykonawca maj±cy siedzibê lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów o których mowa w pkt. 1.1 sk³ada dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibê lub miejsce zamieszkani, potwierdzaj±ce odpowiedni, ¿e nie otwarto jego likwidacji ani nie og³oszono upad³osci..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bieszczadzki.strazgraniczna.pl.
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Bieszczadzki Oddzia³ Strazy Granicznej ul. Mickiewicza 34, 37-700 Przemy¶l.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 21.11.2008 godzina 09:30, miejsce: Bieszczadzki Oddzia³ Strazy Granicznej ul. Mickiewicza 34, 37-700 Przemy¶l Kancelaria Jawna.

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotycz±ce finansowania projektu/programu ze ¶rodków Unii Europejskiej: Cena brutto za jednostkê miary przedmiotu zamówienia objêtego umow± bêdzie sta³a przez okres co najmniej 3 miesiêcy od daty zawarcia umowy. Po tym terminie waloryzacja mo¿e odbywaæ siê na podstawie pisemnego uzasadnionego wniosku Wykonawcy lub Zamawiaj±cego do wysoko¶ci wska¼nika zmiany cen us³ug i towarów konsumpcyjnych og³aszanych po zakoñczeniu ka¿dego kwarta³u w Monitorze Polskim przez Prezesa GUS..

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla BiOSG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Groch po³ówki- suchy, fasola bia³a, miód naturalny wielokwiatowy, M±ka pszenna, dro¿d¿e,kasza jêczmienna, kasza manna, kasza kuskus, makarony 4-jajeczne taki jak : ¶widerki, nitki, krajanka, kolanka,zacierka, ry¿ bia³y, ogórki konserwowe, groszek konserwowy, kukurydza konserwowa, papryka konserwowa, pieczarki marynowane, sa³atki konserwowe: szwedzka, wielowarzywna, koncentrat pomidorowy, cukier bia³y, kawa zbo¿owa instant, chrzan tarty,ketchup ³agodny, olej uniwersalny, D¿emy ró¿ne smaki, kaszka ry¿owa smakowa, kaszka mleczno- ryzowa, majonez rzymski, m±ka ziemniaczana, p³atki kukurydziane, syropy owocowew opakowaniach szklanych, przyprawa do zup w p³ynie -maga, jarzynka taka jak: wegetta, koncentraty zup: zurek, grochowa, pieczarkowa, pomidorowa, barszcz czerwony, herbata granulowana taka jak: Assam ,Junan, Madras, Kakao ciemne takie jak: Decomorenon, musztarda sto³owa, ocet spirytusowy 10%, sól jodowana, pieprznaturalny, pieprz zio³owy, papryka s³odka,li¶æ laurowy,majeranek , kminek, ziele angielskie, kwasek cytrynowy, bulion drobiowy, bulion wo³owy, batony takie jak: ikar, pawe³ek, herbatniki bez polewy i masy..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.21.22.13-6, 03.22.12.10-1, 03.14.21.00-9, 15.61.21.00-2, 15.89.80.00-9, 15.61.31.00-8, 15.61.30.00-8, 15.85.51.25-0, 15.85.11.00-9, 15.33.14.62-3, 15.33.14.27-6, 15.86.20.00-8, 15.33.14.70-2, 15.33.22.90-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Dostawa artyku³ow nabia³owych dla BiOSG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: margaryna ¶niadaniowa, margaryna zwyk³a, mleko w proszku, ¶mietana 18% t³uszczu, twaróg pó³t³usty, ser topiony, ¶mietankowy, ser twardy taki jak edamski, serki owocowe homog., jogurty owocowe, jogurt naturalny, mleko w proszku bebiko 1, bebiko 2, bebiko 3.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.42.11.00-9, 15.51.17.00-0, 15.51.20.00-0, 15.54.22.00-1, 15.54.40.00-3, 15.55.10.00-5, 15.88.40.00-8, 15.55.13.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.