eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Trzebinia › Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawyDKw-220/01/Ż/2014

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-01-28

Trzebinia: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw-220/01/Ż/2014
Numer ogłoszenia: 31334 - 2014; data zamieszczenia: 28.01.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 10782 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Trzebini, ul. Słowackiego 70, 32-540 Trzebinia, woj. małopolskie, tel. 032 6121374 w. 45, faks 032 6121551.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - oznaczenie sprawy: DKw-220/01/Ż/2014.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiot zamówienia winien być wcześniej odpowiednio posortowany przez wykonawcę i odpowiadać wymaganiom jakościowym stawianym przez Polską Normę, normy unijne oraz spełniać obowiązujące w tym zakresie normy sanitarno-epidemiologiczne, a także winien być przechowywany w siedzibie wykonawcy w warunkach gwarantujących najwyższą jakość. 2.Dostarczone przedmioty zamówienia muszą być oznakowane zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami (nazwa producenta, termin przydatności do spożycia, warunki przechowywania, itp.). 3.Dostawy winny odbywać się w odpowiednio przystosowanych pojemnikach, które spełniają wymagania przewidziane do przechowywania żywności. Koszty opakowań są wliczone w koszty artykułów spożywczych, a opakowania stanowią własność zamawiającego. 4.Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety (części): PAKIET I - Ryby mrożone i przetworzone 1)ryba mrożona ilość: 1200 kg ryba mrożona typu kostka mintaj o glazurze 5% lub filet mintaj o glazurze 30%, pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 1 miesiąc od daty dostawy 2)matias słabo solony ilość: 660 kg filety śledźiowe lekkosolone typu matias, pakowane w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 1 miesiąc od daty dostawy 3)sałatka jarzynowa ilość: 660 kg gotowa do spożycia sałatka garmażeryjna z dodatkiem dowolnego gatunku ryby/lub bez, pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 1 miesiąc od daty dostawy PAKIET II - Konserwy i przetwory z mięsa 1)konserwa mięsna wieprzowa ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, konserwa typu mielonka, turystyczna, przysmak śniadaniowy lub równoznaczne, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 2)pasztet drobiowy ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, pasztet drobiowy z dodatkami lub bez dodatków, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 3)paprykarz szczeciński ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 4)sałatka rybna z makreli ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 5)szprot w pomidorach ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 6)szprot w oleju ilość: 870 kg konserwa w puszce metalowej z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 300g lub 330g, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 7)konserwa mięsna wieprzowa ilość: 870 kg konserwa (w puszce metalowej lub aluminiowej) z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 130g ub 131g, konserwa typu mielonka, turystyczna, przysmak śniadaniowy lub równoznaczne, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy 8)pasztet drobiowy ilość: 870 kg konserwa (w puszce metalowej lub aluminiowej) z samootwieraczem, opakowanie jednostkowe 130g lub 131g, pasztet drobiowy z dodatkami lub bez dodatków, termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy PAKIET III - Tłuszcze zwierzęce lub roślinne i produkty mleczarskie 1)tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ilość: 6000 kg produkt spożywczy otrzymany z mieszaniny tłuszczów roślinnych i olejów surowych przeznaczony do smarowania pieczywa, zawartość tłuszczu nie mniej niż 30%, pakowany w opakowanie jednostkowe kostka 200g-500g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, termin przydatności do spożycia min. 30 dni od daty dostawy 2)olej roślinny jadalny ilość: 1500 l olej roślinny jadalny, olej rafinowany i konfekcjonowany pakowany w opakowanie jednostkowe butelka plastikowa 1l lub 3l, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 3)ser żółty ilość: 660 kg ser żółty pakowany w bloku 3kg, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 4)ser topiony ilość: 660 kg ser topiony pakowany w opakowanie jednostkowe np. (kiełbaski lub kostka) 100g, ser topiony o różnych smakach, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 5)serek wiejski ilość: 990 kg serek wiejski ziarnisty pakowany w opakowanie jednostkowe 125g-150g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 6)twaróg półtłusty ilość: 660 kg twaróg półtłusty pakowany w opakowanie jednostkowe próżniowe 100g lub 200g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 7)serek homogenizowany ilość: 990 kg serek homogenizowany pakowany w opakowanie jednostkowe 125g-150g, serek homogenizowany o różnych smakach, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 8)serek twarogowy ilość: 990 kg serek twarogowy pakowany w opakowanie jednostkowe 125g-150g, serek twarogowy o różnych smakach, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 9)jogurt owocowy ilość: 990 kg jogurt pakowany w opakowanie jednostkowe 125g-150g, jogurt o różnych smakach, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 10)kefir ilość: 660 kg kefir 2% tł. pakowany w opakowanie jednostkowe 370g-400g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 11)śmietana ilość: 540 kg śmietana 18% tł. pakowana w opakowanie jednostkowe 370g-400g, termin przydatności do spożycia min. 14 dni od daty dostawy 12)mleko w proszku ilość: 540 kg mleko w proszku odtłuszczone i granulowane pakowane w opakowanie jednostkowe 12,5kg lub 25kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy PAKIET IV - Różne produkty spożywcze 1)dżem owocowy ilość: 660 kg dżem wieloowocowy pakowany w opakowanie jednostkowe o pojemności 10kg-15kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 2)marmolada owocowa ilość: 660 kg marmolada wieloowocowa pakowana w opakowanie jednostkowe o pojemności 10kg-15kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 3)chrzan tarty ilość: 900 kg chrzan tarty pakowany w słoikach o pojemności 300g-1200g, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 4)sałatka szwedzka ilość: 1740 l sałatka szwedzka lub równoznaczna pakowana w słoikach o pojemności 870ml-1740ml, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 5)sałatka wielowarzywna ilość: 1740 l sałatka wielowarzywna lub równoznaczna pakowana w słoikach o pojemności 870ml-1740ml, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 6)cukier biały ilość: 2500 kg cukier biały kryształ pakowany w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 7)kasza jęczmienna ilość: 2500 kg kasza jęczmienna wiejska pakowana w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 8)ryż biały ilość: 2500 kg ryż biały długoziarnisty pakowany w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 9)mąka pszenna ilość: 1100 kg mąka pszenna pakowana w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 10)płatki kukurydziane ilość: 600 kg płatki kukurydziane pakowane w opakowanie jednostkowe 12,5kg lub 25kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 11)kasza manna ilość: 600 kg kasza manna pakowana w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 12)makarony różne ilość: 3800 kg makarony różne bezjajeczne wyborowe, w których podstawowym surowcem jest mąka makaronowa typu 950, pakowane w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg w czterech rodzajach: nitki, kolanka, świderki, muszelki, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 13)barszcz czerwony w proszku ilość: 270 kg barszcz czerwony w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 14)zupa grzybowa w proszku ilość: 270 kg zupa grzybowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 15)zupa jarzynowa w proszku ilość: 270 kg zupa jarzynowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 16)zupa ogonowa w proszku ilość: 270 kg zupa ogonowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 17)zupa pieczarkowa w proszku ilość: 270 kg zupa pieczarkowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 18)zupa kalafiorowa w proszku ilość: 270 kg zupa kalafiorowa w proszku pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 19)żurek śląski w proszku ilość: 270 kg żurek śląski w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 20)sos boloński w proszku ilość: 160 kg sos boloński w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe 3kg-6kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 21)sos myśliwski w proszku ilość: 160 kg sos myśliwski w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe 3kg-6kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 22)sos grzybowy w proszku ilość: 160 kg sos grzybowy w proszku pakowany w opakowanie jednostkowe 3kg-6kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 23)pieprz czarny mielony ilość: 40 kg pieprz czarny mielony pakowany w opakowanie jednostkowe 0,100g-2kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 24)kminek ilość: 40 kg kminek pakowany w opakowanie jednostkowe 0,100g-2kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 25)majeranek ilość: 40 kg majeranek pakowany w opakowanie jednostkowe 0,100g-2kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 26)ziele angielskie ilość: 40 kg ziele angielskie pakowane w opakowanie jednostkowe 0,100g-2kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 27)liść laurowy ilość: 40 kg liść laurowy pakowany w opakowanie jednostkowe 0,100g-2kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 28)sól ilość: 800 kg sól warzona jodowana spożywcza kuchenna próżniowa pakowana w opakowanie jednostkowe 1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 29)ocet spożywczy ilość: 400 l ocet spożywczy kuchenny 10% pakowany w opakowanie jednostkowym 0,500l lub 1l, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 30)przyprawa do zup w płynie ilość: 400 l przyprawa do zup w płynie pakowana w opakowanie jednostkowe 0,500l lub 1l, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 31)herbata granulowana ilość: 600 kg herbata granulowana pakowana w opakowanie jednostkowe 1kg-25kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 32)majonez ilość: 900 kg majonez pakowany w opakowanie jednostkowe 835g-5kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 33)musztarda ilość: 900 kg musztarda pakowana w opakowanie jednostkowe 835g-5kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 34)koncentrat pomidorowy ilość: 900 kg koncentrat pomidorowy 24% z samootwieraczem pakowany w opakowanie jednostkowe 1kg-4,500kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 35)przyprawa do zup w proszku ilość: 400 kg przyprawa do zup w proszku typu vegeta, kuchareczka, warzywko lub równoznaczna, pakowana w opakowanie jednostkowe 0,500g-1kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 36)fasola jaś ilość: 900 kg fasola jaś pakowana w opakowanie jednostkowe 10kg-25kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 37)groch cały ilość: 900 kg groch cały pakowany w opakowanie jednostkowe 10kg-25kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 38)kostka sojowa ilość: 600 kg kostka sojowa pakowana w opakowanie jednostkowe 5kg-10kg, termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od daty dostawy 5.Ofertę można złożyć na całość przedmiotu zamówienia lub na wybrany przez wykonawcę pakiet (część), przy czym w każdym pakiecie (części) wymagany jest pełen wyszczególniony w niej asortyment.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Ryby mrożone i przetworzone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa ANNA Sieracka, Cygan i Wspólnicy Sp.J., ul. Złota 120, 42-200 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 23920,20 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 24466,68

  • Oferta z najniższą ceną: 24466,68 / Oferta z najwyższą ceną: 24466,68

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Konserwy i przetwory z mięsa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KONSHURT Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 42586,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 42377,28

  • Oferta z najniższą ceną: 42377,28 / Oferta z najwyższą ceną: 63122,85

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Tłuszcze zwierzęce lub roślinne i produkty mleczarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • OL-TRADE Spółka Cywilna Michał Olek, Ryszard Pająk, Dariusz Gorycki, ul. Śliczna 36, 31-444 Kraków, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 105218,70 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 91356,62

  • Oferta z najniższą ceną: 91356,62 / Oferta z najwyższą ceną: 106389,05

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Różne produkty spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.01.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KRA-BIN Sp. z o.o., ul. Długosza 99, 42-100 Kłobuck, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 94979,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 95172,55

  • Oferta z najniższą ceną: 95172,55 / Oferta z najwyższą ceną: 138999,45

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.