eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tarnów › Dostawy mięsa i przetworów mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-11-13

Tarnów: Dostawy mięsa i przetworów mięsnych
Numer ogłoszenia: 310851 - 2008; data zamieszczenia: 13.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Tarnowie-Mościcach , ul. Chemiczna 1, 33-101 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 014 6319300, faks 014 6319305.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i przetworów mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, zgrupowanych w następujących częściach: część I - mięso i przetwory drobiowe: udko z kurczaka 2000 kg, skrzydełka z kurczaka 700 kg, mięso gulaszowe z indyka 500 kg, wątroba drobiowa 300 kg, porcja rosołowa 2300 kg, salceson drobiowy 800 kg, kiełbasa drobiowa zwyczajna 1200 kg, mielonka drobiowa 800 kg, kiełbasa szynkowa drobiowa 2800 kg, pieczeń drobiowa 3000 kg, baton drobiowy 500 kg, polędwica drobiowa 500 kg, parówka drobiowa 1000 kg; część II - mięso i przetwory wołowe i wieprzowe: mięso pieczeniowe wołowe b/k 900 kg, łopatka wieprzowa bez kości 3200 kg, karkówka wieprzowa bez kości 150 kg, schab bez kości 20 kg, szynka wieprzowa gotowana 20 kg, szynka pieczona 20 kg, baleron wieprzowy 20 kg, kiełbasa wiejska 20 kg, szynka tyrolska 3400 kg, kiełbasa krakowska parzona 3400 kg, kiełbasa zwyczajna 3500 kg, salceson wieprzowy 1800 kg, parówki cienkie 500 kg, kiełbasa parówkowa 2600 kg, kiełbasa mortadela 950 kg, kiełbasa toruńska 2900 kg, kiełbasa żywiecka 500 kg, kiełbasa golonkowa 500 kg, kiełbasa szynkowa wieprzowa 500 kg, pasztetowa wieprzowa 2700 kg, kaszanka gryczana 1800 kg, wątroba wieprzowa 400 kg, słonina 1200 kg; część III: stek drobiowy lub wyrób podobny 1300 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00 - Drób 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawcy powinni spełniać warunki, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Spełnianie tych warunków oceniane będzie na podstawie złożonych przez wykonawców oświadczeń i dokumentów..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę: 1.aktualnej decyzji organu właściwej inspekcji sanitarnej lub weterynaryjnej o dopuszczeniu Wykonawcy, lub, odpowiednio, podwykonawcy/producenta, do produkcji, magazynowania lub sprzedaży produktów żywnościowych; 2.aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 3.wypełnionych i podpisanych oświadczeń, w których Wykonawca: potwierdza, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o udzielenie Zamówienia, potwierdza, że jest związany ofertą do dnia 19 grudnia 2008, wskazuje część zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom, wyraża gotowość zawarcia umowy o treści zgodnej z wzorem umowy, załączonym do Specyfikacji; 4.w razie zadeklarowania w oświadczeniu, o którym mowa w punkcie poprzednim, braku potencjału technicznego lub osób zdolnych do wykonania zamówienia - pisemnego zobowiązania innych podmiotów do udostępnienia Wykonawcy tychże..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: w siedzibie Zamawiającego.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.11.2008 godzina 10:00, miejsce: w siedzibie Zamawiającego.

IV.3.5) Termin związania ofertą: do 19.12.2008.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.