eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Siedlce › dostawa żywności dla potrzeb kuchni SP ZOZ przy ul. Starowiejskiej 15 w Siedlcach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-09-08

Siedlce: dostawa żywności dla potrzeb kuchni SP ZOZ przy ul. Starowiejskiej 15 w Siedlcach
Numer ogłoszenia: 310366 - 2009; data zamieszczenia: 08.09.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej , ul. Kilińskiego 29, 08-110 Siedlce, woj. mazowieckie, tel. 025 6444483, faks 025 6444483.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz-siedlce.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa żywności dla potrzeb kuchni SP ZOZ przy ul. Starowiejskiej 15 w Siedlcach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: ser żółty, jogurt naturalny i owocowy, pieczarki, kapusta, pietruszka, seler, cebula, marchew, buraki, por, kapusta i ogórki kwaszone, ziemniak jadalny, jabłka deserowe i kompotowe, mrożony filet z morszczuka bez skóry i glazury, konserwy rybne szprot w oleju i pomidorach, śledź po wiejsku, kurczak ćwiartki, porcje rosołowe z kurczaka bez skrzydełek, kurczak cały, piersi z kurczaka, żeberka wieprzowe (paski, schab wieprzowy z kością, łopatka wieprzowa, słonina, szynka surowa wieprzowa bez kości, bez skóry, udziec wołowy bez kości, wędlina wieprzowa, drobiowa oraz z indyka.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 03.22.12.60 - Grzyby 03.22.10.00 - Warzywa 03.21.21.00 - Ziemniaki 03.22.23.21 - Jabłka 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.11.21.00 - Świeży drób 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 9.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Sytuacja podmiotowa wykonawcy Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert Oświadczenie z art. 22 i 24 oświadczenie oferenta będącego rolnikiem ryczałtowym w zakresie podatku VAT -.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzoz-siedlce.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: siedziba Zamawiającego - Sekcja Zamówień Publicznych.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.09.2009 godzina 11:30, miejsce: siedziba Zamawiającego - sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: pakiet nr 1 - nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ser żółty, jogurt naturalny i owocowy.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 9.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: pakiet nr 2 - pieczarki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pieczarki.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.60-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 9.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: pakiet nr 3 - warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kapusta, pietruszka, seler, cebula, marchew, buraki, por.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 9.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: pakiet nr 4 - warzywa kwaszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kapusta i ogórki kwaszone.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 9.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: pakiet nr 5 - ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ziemniak jadalny.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 9.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: pakiet nr 6 - jabłka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jabłka deserowe i kompotowe.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.21-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 9.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: pakiet nr 7 - ryba.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mrożony filet z morszczuka bez skóry i glazury, konserwy rybne szprot w oleju i pomidorach, śledź po wiejsku.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 9.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: pakiet nr 8 - kurczak (świeży).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kurczak ćwiartki, porcje rosołowe z kurczaka bez skrzydełek, kurczak cały, piersi z kurczaka.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 9.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: pakiet nr 9 - mięso świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: żeberka wieprzowe (paski, schab wieprzowy z kością, łopatka wieprzowa, słonina, szynka surowa wieprzowa bez kości, bez skóry, udziec wołowy bez kości.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 9.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: pakiet nr 10 - wędlina.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wędlina wieprzowa, drobiowa oraz z indyka.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 9.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.