eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Świdnica › Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Dziennego Domu Senior-WIGOR w Świdnicy

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-11-17

Świdnica: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Dziennego Domu Senior-WIGOR w Świdnicy
Numer ogłoszenia: 310034 - 2015; data zamieszczenia: 17.11.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dzienny Dom "Senior-WIGOR" , Ul. Saperów 27, 58-100 Świdnica, woj. dolnośląskie, tel. 74 640 73 65; 74 853 87 70, faks 74 640 73 65.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.ddp.swidnica.bip-gov.info.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Dziennego Domu Senior-WIGOR w Świdnicy.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Dziennego Domu Senior-WIGOR wraz z dostawą i rozładunkiem. Miejsce dostaw: 58-100 Świdnica, ul. Saperów 27..

II.1.5)

V przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamawiający w oparciu o art.67 ust.1 pkt.3 PZP ...ze względu na wyjątkową sytuację niewynikającą z przyczyn leżących po stronie zamawiającego, której nie mógł on przewidzieć, wymagane jest natychmiastowe wykonanie zamówienia, a nie można zachować terminów określonych dla innych trybów udzielenia zamówienia...

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 02.01.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunków nastąpi w oparciu o złożone oświadczenia i dokumenty wg formuły spełnia/ nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunków nastąpi w oparciu o złożone oświadczenia i dokumenty wg formuły spełnia/ nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunków nastąpi w oparciu o złożone oświadczenia i dokumenty wg formuły spełnia/ nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunków nastąpi w oparciu o złożone oświadczenia i dokumenty wg formuły spełnia/ nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunków nastąpi w oparciu o złożone oświadczenia i dokumenty wg formuły spełnia/ nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1.Wypełniony formularz ofertowy ( załącznik nr 1) 2.Zestawienie kosztów tabele od nr 1 -7 w zależności, na który pakiet składana jest oferta ( załącznik nr 2 ) 3.Oświadczenie o spełnieniu warunków wynikających z art. 22 ustawy z dnia 24 stycznia 2004 r. PZP( załącznik nr 3 ) 4.Oświadczenie ,że nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 24 stycznia 2004 r. PZP( załącznik nr 4 ) 5.Oświadczenie o niezaleganiu z opłacaniem składek ZUS ( załącznik nr 5), 6.Oświadczenie o niezaleganiu z opłacaniem podatków w Urzędzie Skarbowym ( załącznik nr 6), 7.Informacja o przynależności do tej samej grupy kapitałowej ( załącznik nr 7), 8.Wykaz wykonanych dostaw w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, co najmniej trzy pozycje odpowiadające swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem podmiotów na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz z załączeniem dowodów np. referencji, czy zostały wykonane lub są wykonywane usługi należycie. ( załącznik nr 8), 9.Zaakceptowany wzór umowy ( załącznik nr 9), 10.Zaświadczenie z wpisu do ewidencji działalności gospodarczej lub innego właściwego rejestru (wystawione nie później niż na 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert), 11.Zaświadczenie / decyzję o spełnieniu wymogów sanitarnych dotyczących środka transportu , zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami, 12.Upoważnienie do podpisania oferty, w przypadku gdy oferta zostanie podpisana przez osobę, których uprawnienie do dokonania tej czynności nie wynika z innych dokumentów dołączonych do oferty.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.ddp.swidnica.bip-gov.info.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: 58-100 Świdnica;ul.Saperów 27 Dzienny Dom Senior-WIGOR..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.11.2015 godzina 13:00, miejsce: 58-100 Świdnica;ul.Saperów 27 Dzienny Dom Senior-WIGOR..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, produktów mięsnych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Antrykot z kością kg 50, Boczek wędzony kg 70, Łopatka bez kości kg 2220, Karczek wieprzowy b/k kg 500, Kiełbasa Krakowska sucha drobiowa kg 5, Kiełbasa Krakowska sucha wieprzowa kg 5 Kiełbasa śląska min. 80% mięsa kg 340, Polędwica wędzona drobiowa kg 5, Schab z kością kg 440, Słonina bez skóry kg 75, Szynka wieprzowa wędzona wiejska kg 10 Wątroba wieprzowa kg 80 Wołowina Extra pieczeniowa kg 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filety z kurczaka - piersi bez kości i skóry kg 410, Filet z piersi indyka kg 100, Flaki wołowe krojone luz - blanszowane kg 280, Porcja rosołowa ze skrzydłami kg 1185, Udko z kurczaka świeże (waga 1 szt.250-300 g) kg 955, Wątroba drobiowa kg 350.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mleka i wyrobów mleczarskich..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drożdże piekarskie 10g szt. 30, Jogurt naturalny opak. od 100-150g kg 300, Jogurt naturalny opak. od 300-400g kg 240, Jogurt owocowy od 100-150g kg 288, Kefir opak. od 100-150 g kg 145, Kefir opak. od 300-400 g kg 48, Margaryna 80% tłuszczu 250g szt. 570, Masło Extra 200g zaw.tł.82% szt. 185, Maślanka naturalna w opakowaniu o poj.1 litr l 36, Mleko 2% w woreczku szt. 120, Mleko UHT, zawartość tłuszczu 2% w opakowaniu kartonowym 1 l z zamknięciem plastikowym szt. 145, Mleko zagęszczone 7,5%tł. niesłodzone; w opakowaniu kartonowym 500g z zamknięciem plastikowym szt. 20, Ser biały półtłusty kg 405, Ser biały ziarnisty opak.kubek 200g szt. 50, Ser mozzarella w zalewie typ kulka,45% tł. masa netto sera 100-125g szt. 20, Ser pleśniowy błękitny, opak. 100-120g kg 3, Ser pleśniowy camembert, opak. 100-120g kg 3, Ser topiony kremowy, śmietankowy ( ser 28%, masa netto 100g) szt. 100, Ser typu Feta sałatkowo-kanapkowy 18% tł. W opakowaniu kartonowym waga 270g-300 g szt. 20, Ser żółty Masdamer zawartośc tłuszczu 25-30% kg 5, Ser żółty Pełnotłusty Gouda zawartość tłuszczu 25-30% kg 5, Ser żółty Salami zawartość tłuszczu 25-30% kg 5, Serek homogenizowany naturalny-opak.min.150g kg 10, Śmietana 30 % w opakowaniu od 250 - 375 ml l 10, Śmietana kremowa 18% opak. od 350 - 400g kg 725, Twaróg śmietankowy mielony waga od 200- 250g kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka słodka nadziewana 80 g szt. 520, Bułka zwykła 100g szt. 730, Bułka zwykła 50g szt. 200, Chleb żytni - razowy 0,50 kg krojony szt. 50, Chleb wiejski pytlowy 0,60 kg, krojony 12/13 mm kromka, pakowany w folię szt. 6900, Pączki nadziewane 60g szt.390.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa ryb i warzyw mrożonych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brokuł mrożony kg 144, Brukselka mrożona kg 40, Fasola szparagowa mrożona zielona kg 150, Fasolka szparagowa mrożona żółta kg 50, Groszek mrożony kg 60, Kalafior mrożony kg135, Maliny mrożone kg 10, Marchewka mrożona mini kg 45, Mieszanka kompotowa kg 40, Ryba mrożona Dorsz (filet) kg 100, Ryba mrożona Morszczuk (filet) kg 100, Ryba mrożona Mintaj (filet) kg 150, Ryba mrożona Miruna (filet) kg 100, Szpinak liście mrożony kg 90, Śledź po wiejsku w wiaderkach do 4kg kg 90, Truskawka mrożona kg 90, Włoszczyzna 4-skł. mrożona kg 225, Zupa jarzynowa 6-skł. mrożona kg 252.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa warzyw , owoców i przetworów..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas w puszce - plastry w syropie; op. 565g szt. 20, Banany kg 10, Bakłażan kg 5, Biała rzodkiew kg 215, Botwinka pęczek 140, Brzoskwinie w puszce - połówki w zalewie;op. 850g szt. 20, Buraki czerwone kg 820, Cebula kg 610, Cebula biała czosnkowa kg 30, Cebula czerwona kg 30, Chrzan konserwowy masa netto min.280 g szt. 60, Cukinia w sezonie kg 10, Cytryna kg 20, Czosnek kg 5, Daktyle suszone, drylowane opak. od 100-200g kg 1, Dynia kg 30, Dżem niskosłodzony masa netto 280g truskawkowy, wiśniowy, brzoskwiniowy szt. 30, Fasola sucha Jaś kg 140, Fasolka szparagowa w sezonie żółta, zielona kg 24, Grejpfrut kg 10, Groch suchy łuskany połówki kg 45, Groszek konserwowy masa netto min.400g szt. 110, Gruszka kg 10, Grzyby suszone kg 4, Jabłka kg 590, Kabaczek kg 5, Kalafior świeży ( bez liści ochronnych)min.śr.20 cm szt. 60, Kapusta biała kg 500, Kapusta biała w sezonie szt. 200, Kapusta czerwona kg 285, Kapusta kwaszona (pakowana w wiaderka ) kg 880, Kapusta pekińska kg 275, Kapusta włoska szt. 35, Ketchup masa netto 500g szt. 10, Kiwi kg 10, Kompot aronia masa netto 900 g szt. 240, Kompot czarna porzeczka masa netto 900g szt. 120, Kompot śliwka masa netto 900 g szt. 360, Kompot truskawka masa netto 900 g szt. 540, Kompot wiśnia masa netto 900 g szt. 540, Konfitura niskosłodzona masa neto 240g ( z malin, moreli, owoce leśne ) szt. 20, Koncentrat pomidorowy 0.2 litra ; 30% szt. 72, Koncentrat pomidorowy 0.9litra ; 30% szt. 320, Koper świeży pęczek 760, Kukurydza konserwowa masa netto min.400 g szt. 150, Mandarynki kg 15, Marchew kg 1670, Musztarda ( delikatesowa, sarepska masa netto 180 g) szt. 20, Nektar jabłkowy, pomarańczowy ; min 50% soku; opakowanie kartonowe z zamknięciem plastikowym litr 40, Nektar wiśniowy, min.35% soku opakowanie kartonowe z zamknięciem plastikowym litr 20, Nektar z czarnej porzeczki min. 25% soku, opakowanie kartonowe z zamknięciem plastikowym litr 40, Nektarynki kg 15, Ogórek świeży gruntowy/szklarniowy dl.15-25 cm. kg 370, Ogórki kiszone kg 295, Ogórki konserwowe masa netto 900 g szt. 170, Oliwki zielone z papryką masa netto od 200-350g kg 10, Oliwki czarne drylowane masa netto 200-350g kg 10, Owoce suszone kg 15, Papryka konserwowa masa netto 900 g szt. 72, Papryka świeża ( czerwona,żółta,zielona) kg 75, Patison konserwowy masa netto 900 g szt. 30, Pestki dyni łuskane, opak. od 100-200g kg 1, Pieczarki kg 240, Pieczarki marynowane, masa netto od 250-400g kg 5, Pietruszka korzeń kg 310, Pietruszka zielona pęczek 585, Pomarańcze kg 20, Pomidor kg 80, Pomidor w sezonie kg 60, Pomidory koktajlowe kg 5, Pomidory w puszce, całe bez skórki, opak. od 400-425g szt. 10, Pomidory suszone w oleju, opak. od 100-250g kg 2, Por kg 195, Powidła śliwkowe węgierkowe masa netto 290g szt. 20, Rabarbar kg 50, Rodzynki kg 1, Rzodkiewka w sezonie pęczek 135, Sałata głowiasta masłowa szt. 340, Sałata lodowa szt. 50, Seler korzeń kg 155, Seler naciowy kg 30, Słonecznik łuskany, opak. od 100-200g kg 2, Syropy owocowe ; poj. od 430 do 450 ml o smaku truskawkowym, malinowym, pomarańczowym,żurawinowym, czarnej porzeczki szt. 400, Szczaw konserwowy poj.250 ml szt. 230, Szczaw liść świeży pęczek 40, Szczypior pęczek 340, Śliwka kalifornijska suszona kg 3, Śliwki węgierki kg 20, Truskawki świeże kg 50, Winogron biały kg 40, Winogron czerwony kg 30, Wiśnie świeże kg 30, Ziemniaki kg 9300, Ziemniaki młode w sezonie kg 3500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa jaj i pozostałych artykułów spożywczych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bazylia suszona, opakowanie 100 g op. 24, Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku malinowym, oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g op. 10, Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku pomarańczowym, oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g op. 10, Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku wiśniowym, oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g op. 10, Bita śmietana w sprayu, 250 ml szt. 10, Budyń śmietankowy, waniliowy b/c opak.40g szt. 40, Bułka tarta luksusowa 500g szt. 350, Ciasteczka z ciasta ptysiowego w kształcie słomki, op. min. 250 g op. 10, Ciastka kruche o smaku maślanym z marmoladą o smaku wiśniowym, op. 2 kg op. 12, Ciastka kruche z galaretką opak 2 kg op. 5, Ciastka kruche z nadzieniem kokosowym lub adwokat oblane czekoladą, op. min. 1000 g op. 13, Ciastka z ciasta francuskiego z masłem w kształcie precla, posypane cukrem, op. min. 294 g op. 30, Ciastka z kawałkami czekolady oraz orzechami laskowymi, op. min. 135 g op. 30, Cukier kryształ 1kg kg 410, Cukier puder 0.5 kg szt. 50, Cukier waniliowy 32g szt. 100, Cukierki czekoladowe ( michałki, trufle) kg 5, Cukierki owocowe nadziewane opakowania max.2 kg kg 7, Czekolada mleczna 100g szt. 150, Czekolada orzechowa 100g szt. 150, Cynamon mielony, opak. 20g szt. 30, Czosnek granulowany, opak.100 g szt. 185, Galaretka owocowa (wiśnia, truskawka, brzoskwinia, cytryna, agrest) opak.75g-100g szt. 50, Goździki opak. 20g szt. 30, Herbata ekspresowa w saszetkach ze sznurkiem i zawieszką (etykietą), różne smaki, min. 6 smaków: żurawina-porzeczka, grejpfrut-pomarańcza, malina-wiśnia, limonka-cytryna, melisa-gruszka, melisa-pomarańcza, op. 20 szt. x 2 g. Zamawiający zastrzega sobie wybór wariantów smakowych w ramach realizacji umowy, op. 10, Herbata ekspresowa, czarna, w saszetkach ze sznurkiem i zawieszką (etykietą), w opakowaniu 100 szt. x 2 g Szt. 5, Herbata expresowa owocowa opak.20 saszetek szt. 15, Herbata expresowa (50 saszetek) 100g szt. 4, Herbatniki z cukrem kg 30, Jaja kurze klasa wagowa M klasa jakości A szt. 5370, Jarzynka 200g szt. 475, Kakao naturalne waga 150 g szt. 5 Kasza gryczana szt. 115, Kasza jęczmienna średnia kg 250, Kasza manna błyskawiczna 500g szt.135, Kardamon mielony, op 10g szt. 10, Kawa palona mielona do parzenia metodą tradycyjną; 100%kawy naturalnej Arabica, pakowana próżniowo, opakowania 250g szt. 25, Kawa rozpuszczalna , 100% kawy naturalnej Arabica ,w szklanym opakowaniu, waga kawy netto 200g szt. 15, Kawa ziarnista ,100% kawy naturalnej , opakowania 0,5 kg szt.7, Kawa ziarnista ,100% kawy naturalnej , opakowania 1kg szt. 10, Kisiel owocowy b/c( Żurawina,cytryna,malina,wiśnia) opak.60g szt. 360, Kminek ziarno , opak.50g szt. 10, Koperek suszony, op. 6g szt. 50, Krakersy super, op. 180g szt. 30, Kruche wafle przekładane kremem o smaku kakaowym, op. min. 500 g op. 10, Kruche wafle przekładane kremem o smaku śmietankowym, op. min. 500 g op. 10, Kwasek cytrynowy 50g szt. 100 Liść laurowy 6g szt. 90, Maggi w płynie masa netto 960g szt.135, Majeranek suszony, opak.50g szt. 115, Majonez 0.9 l szt. 12, Mak niebieski, mielony op.od 100-250g kg 1, Makaron opak. do 2kg (świder/ nitka, kolanka, muszelka) kg 390, Makaron zacierka 4 jajeczny 250g szt. 520, Mąka krupczatka typ 450 kg 50, Mąka poznańska 1 kg kg 880, Mąka pszenna z pełnego przemiału 1kg kg 50, Mąka ziemniaczana 1kg kg 30, Mąka żytnia 1 kg kg 10, Miód pszczeli naturalny l 5, Ocet spirytusowy 10% opak.0,5l szt. 120, Ocet winny z białego wina poj.250 ml szt.10, Olej rzepakowy 1 l szt. 535, Oregano suszone, opak.50g szt. 36, Paluszki słone 300 g szt. 20, Paluszki z sezamem 300 g Szt.20, Papryka mielona ostra 25g szt. 160, Papryka mielona słodka 25g szt. 400, Pieprz mielony naturalny 20g szt. 360, Pietruszka suszona, op. 6g szt. 50 Płatki owsiane górskie, op. 500g szt.10, Posypka do ciast, maczki kolorowe i czekoladowe,opak.200g szt.20, Proszek do pieczenia 30g szt. 36,Przyprawa do drobiu, 100 g szt. 30, Przyprawa do flaków, 100 g szt. 24, Przyprawa do gyrosa, 30 g szt. 40, Przyprawa do mięsa, 200 g szt.140, Rozmaryn suszone listki, waga 100 g szt. 20, Ryż biały długo-ziarnisty kg 210, Sezam łuskany, op. od 100-280g kg 1, Soda oczyszczona opak.min.60g szt. 10, Sos grzybowy w proszku opak.min.33g szt. 145, Sos myśliwski w proszku 33 g szt.150, Sos pieczeniowy w proszku 33g Szt. 150, Sól spożywcza jodowana kg 280, Tortilla wraps, opakowanie 4 sztuki waga od 250-300g op. 10, Tymianek suszony waga 100 g szt. 10, Wiórki kokosowe, op. od 100-200g kg 2, Woda mineralna gazowana poj.0,5 l szt. 150, Woda mineralna gazowana poj.1,5l szt.240, Woda mineralna niegazowana poj.0,5 l szt.150, Woda mineralna niegazowana poj.1,5l szt.150, Ziele angielskie całe 15g szt. 85, Zioła prowansalskie 100g szt. 30, Zupa w proszku ogonowa 40g szt. 400, Zupa w proszku barszcz biały 66g szt.650, Zupa w proszku grzybowa opak. 48 g szt. 40, Zupa w proszku pieczarkowa 45g szt. 325, Żurek w szklanych butelkach l 12.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.