eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Skórzec › Przygotowanie i dostawa podwieczorków dla uczniów szkół podstawowych z terenu Gminy Skórzec uczestniczących w projekcie POKL pt. Pierwszy krok ku lepszej przyszłości

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-09-08

Skórzec: Przygotowanie i dostawa podwieczorków dla uczniów szkół podstawowych z terenu Gminy Skórzec uczestniczących w projekcie POKL pt. Pierwszy krok ku lepszej przyszłości
Numer ogłoszenia: 308992 - 2009; data zamieszczenia: 08.09.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 281774 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wójt Gminy Skórzec, ul. Siedlecka 3, 08-114 Skórzec, woj. mazowieckie, tel. 025 6312891, faks 025 6312891.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i dostawa podwieczorków dla uczniów szkół podstawowych z terenu Gminy Skórzec uczestniczących w projekcie POKL pt. Pierwszy krok ku lepszej przyszłości.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zamówienie obejmuje: 1) Przygotowanie i dostawę podwieczorków dla uczniów szkół podstawowych z terenu Gminy Skórzec uczestniczących w realizacji projektu POKL pt. Pierwszy krok ku lepszej przyszłości; 2) Przez usługę rozumie się przygotowanie i dostarczenie podwieczorków (zawierających owoce, słodycze, wyroby cukiernicze, soki, jogurty) dla uczestników Projektu w siedzibie Szkoły Podstawowej w Skórcu, Szkoły Podstawowej w Grali-Dąbrowiźnie, Szkoły Podstawowej w Gołąbku, Szkoły Podstawowej w Dąbrówce Stanach; 3) Projekt realizowany jest w ramach Poddziałania 9.1.2. Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i jest finansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego; 4) w zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi wchodzić będzie przygotowanie i dostarczenie w czasie trwania projektu ok 15522 sztuki podwieczorków. W skład jednego podwieczorku winno wchodzić: - wyroby cukiernicze z ciasta drożdżowego np. słodka bułecka z nadzieniem (z owocami, serem, budyniem, marmoladą itp.), pączek, strucle - 1 sztuka; - jogurt - 150 g z kawałkami owoców, konsystencja kremowa, jednolita, bez grudek, nie dopuszcza się rozwarstwienia substancji, bez obcych posmaków - 1 sztuka; - sok owocowy o pojemnosci 200 ml, w pojemniku kartonowym ze słomką - 1 sztuka; - owoce - np. jabłko, banan, pomarańcza, gruszka, kiwi (owoce powinny być twarde, osczyste, słodkie, dojrzałe) - 1 sztuka; - słodycze - wyroby czekoladowe o gramaturze 48-60 g (np. z nadzieniem, orzechami) - 1 sztuka 5) wykonawca zapewnia, że dostarczone artykuły spożywcze będą należytej jakości oraz dostarczane w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach nie później niż w połowie okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu. 6) Przedmiot zamówienia ma być realizowany dla uczniów Szkoły Podstawowej w Skórcu, Szkoły Podstawowej w Grali-Dąbrowiźnie, Szkoły Podstawowej w Gołąbku, Szkoły Podstawowej w Dabrówce Stanach, w wieku od 6-12 lat. 7) Podwieczorki mają być opakowane i dostarczane w jednorazowych, papierowych opakowaniach. 8) Informacja o ilosci podwieczorków w danym dniu będzie przekazywana w formie elektronicznej lub telefonicznej przez Zamawiającego,Wykonawcy z dwudniowym wyprzedzeniem. 9) Wybór podwieczorków należeć będzie do Zamawiającego z listy stanowiacej załącznik nr 4 do SIWZ, dołączonej do oferty przez Wykonawcę..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.52.20.00 - Usługi dostarczania posiłków do przedsiębiorstw transportowych .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 129108.22 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt finansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Poddziałania 9.1.2 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.09.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Sklep Spożywczo-Przemysłowy Rarytas Grażyna Sitarz, Wodynie ul. Siedlecka 47, 08-117 Wodynie, kraj/woj. mazowieckie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 129108.22
  • Oferta z najniższą ceną: 129108.22 oferta z najwyższą ceną: 188585.05
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.