eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Ciechanów › Dostawa artykułów ogólnospożywczych , mięsa i jego przetworów oraz mleka dla 12 placówek oświatowych położonych na terenie miasta Ciechanów na 2016 rok

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-11-16

Ciechanów: Dostawa artykułów ogólnospożywczych , mięsa i jego przetworów oraz mleka dla 12 placówek oświatowych położonych na terenie miasta Ciechanów na 2016 rok
Numer ogłoszenia: 307446 - 2015; data zamieszczenia: 16.11.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Obsługi Szkół i Przedszkoli w Ciechanowie , ul. Jesionowa 27, 06-400 Ciechanów, woj. mazowieckie, tel. 0 23 673 72 72, faks 0 23 673 72 72 wew. 31.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów ogólnospożywczych , mięsa i jego przetworów oraz mleka dla 12 placówek oświatowych położonych na terenie miasta Ciechanów na 2016 rok.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy dostawy artykułów ogólnospożywczych :. 1. Ananas w puszce 565g szt 524 2. Aromat waniliowy 10g szt 50 3. Bazylia 10g szt 299,5 4. Biszkopty kg 213 5. Brokuły mrożone 450g kg 745 6. Brukselka 2kg kg 55 7. Brzoskwinia w puszce 850g szt 813 8. Budyń 0.75L szt 2040 9. Bułka tarta kg 562 10. Buraczki mrożone 500g szt 150 11. Chrupki kukur. Krakers 80g szt 80 12. Chrupki kukurydziane 80g szt 2930 13. Chrupki kukurydziane smakowe 80g szt 1535 14. chrzan tarty 180g szt 30 15. Ciastka herbatniki drobne 170g szt 66 16. Ciastka herbatniki maślane 250g szt 66 17. Ciastka kruche kg 221 18. Ciastka owsiane bez jaj i cukru 180g szt 50 19. Cukier kg 2656 20. Cukier czcinowy kg 6 21. Cukier puder 400g szt 304,5 22. Cukier waniliowy 16g szt 758 23. Czosnek granulowany szt 6 24. Deser budyniowy (monte)150g szt 1000 25. Deser sojowy 150g szt 130 26. Drożdze 100g szt 230 27. Dżem bez cukru 280g szt 1395 28. Fasola 500g szt 30,1 29. Fasolka szparagowa mrożona kg 699 30. Filet z dorsza kg 715 31. Filet z łososia wędzonego kg 62,3 32. Filet z mintaja b/skóry kg 717 33. Filet z miruny bez skóry kg 594 34. Filet z miruny ze skórą kg 1793 35. Frytki do piekarnika kg 154 36. Galaretka 0,75L szt 3160 37. Gałka muszkatołowa 10g szt 141,5 38. Goździki 15g szt 185,5 39. Groch połowki 500g kg 225 40. Groszek konserwowy 400g szt 725 41. Herbata ekspresowa 140g szt 518,2 42. Herbata liściasta 100g szt 2615 43. Herbata miętowa 40g szt 396 44. Herbata owocowa 40g szt 403 45. Herbatniki kg 20 46. Imbir 15g szt 162,5 47. Jogurt naturalny 150g szt 9923 48. Jogurt naturalny 370g szt 941,5 49. Jogurt naturalny grecki 150 g szt 622 50. Jogurt owocowy 125g szt 7875 51. Jogurt owocowy 150g szt 8005 52. Jogurt pitny smakowy 200g szt 6720 53. Jogurt z kawałkami owoców 125 g szt 2885 54. Jogurt z kawałkami owoców 150g szt 3160 55. Kakao 100g (Wedel) szt 224 56. Kalafior mrożony 450g szt 362 57. Kasza gryczana 400 g szt 773 58. Kasza jaglana 350g szt 60 59. Kasza jęczmienna 400 g szt 1298,5 60. Kasza kuskus kg 325 61. Kasza manna kg 145 62. Kawa inka 100g szt 264 63. Ketchup Łagodny 250 g bez konserwantów szt 994 64. Kisiel 0,75L szt 3390 65. Kluski śląskie kg 100 66. Knedle z truskawkami 450g szt 380 67. Kolendra 10g szt 24 68. Kompot czarna porzeczka 900g szt 1402 69. Kompot śliwkowy 900g szt 829 70. Kompot truskawkowy 900g szt 1454 71. Kompot wiśniowy 900g szt 1224 72. Koncentrat pomidorowy 190g (Łowicz) szt 3441 73. kopytka mrożone kg 150 74. Kukurydza w puszce 400g szt 368 75. Kurkuma 20g szt 188,5 76. Kwasek cytrynowy 20g szt 929 77. Liść laurowy 6g szt 702 78. Lubczyk 10g szt 178,5 79. Majeranek 8g szt 912 80. Makaron kluseczki 250g szt 293 81. Makaron muszelki 500g szt 624 82. Makaron nitki 500g (prymus) szt 1083 83. Makaron spaghetti 500 g szt 796 84. Makaron świderki 500g(prymus) szt 1798 85. Makaron zacierka 250g szt 200 86. Makrela wędzona szt 115,6 87. Marchew mrożona 450g szt 510 88. margaryna 500g kg 14 89. Masło roślinne 250g szt 158 90. Masło stołowe (minimum 82% zawartości tłuszczu ) kg 2139 91. Maślanka 1,0 L szt 1765 92. Mąka pszenna 500(kurpiowska) kg 2411 93. Mąka ziemniaczana kg 113,8 94. Mieszanka chińska 450g szt 90 95. Mieszanka jarzynowa500g szt 501 96. Mieszanka kompot.6 skł. kg 70 97. Migdały 50g szt 20 98. Miód naturalny 500g szt 5320 99. Mleko ryżowe 1L szt 40 100. Mleko smakowe 200g szt 8920 101. Mleko smakowe 250g szt 5200 102. Mleko sojowe 1L szt 140 103. Mokka Sanko 200g szt 100 104. Morele suszone kg 30 105. Musztarda195g szt 276 106. Napój sojowy L 51 107. Ocet 0,5L L 90 108. Ogórek kiszony 900g szt 284 109. Ogórek konserwowy 900g szt 370 110. Olej 1L (kujawski) szt 1175 111. Oliwa z oliwek 500ml szl 21 112. Oregano 10g szt 269,5 113. Orzech włoski 100g kg 289 114. Paluszki niesolone 260g szt 50 115. Paluszki rybne kg 181 116. Paluszki sezamowe 250 g szt 493 117. Papryka słodka 20g szt 399,5 118. Pasztet sojowy 150b szt 90 119. Pestki z dyni 100g szt 522 120. Pieczywo chrupkie 150g szt 100 121. Pieprz mielony 14g szt 863 122. Pieprz ziarnisty 15g szt 350 123. Pieprz ziołowy szt 317 124. Pierogi z kapustą 450g szt 250 125. Pierogi z mięsem 450g szt 120 126. Pietruszka suszona 7g szt 425,5 127. Płatki Cheerios 250g szt 620 128. Płatki chocapic 225g szt 850 129. Płatki Cookie crisp 250g szt 505 130. Płatki corn-flakes 250g szt 1118 131. Płatki gold-flakes 250g szt 794 132. Płatki gryczane 350g szt 40 133. Płatki jaglane 350g szt 40 134. Płatki jęczmienne kg 309 135. Płatki Lion 225g szt 645 136. Płatki nesquik 250g szt 731 137. Płatki owsiane 400g szt 388 138. Płatki ryżowe 250g szt 482 139. Pomidory w puszce 350g szt 20 140. Proszek do pieczenia 10g szt 311 141. Przecier ogórkowy 290g szt 422 142. Przecier pomidorowy 500g szt 952 143. Przyprawa do kurczaka złocista szt 18 144. Przyprawa do ryb szt 40 145. Pyzy z mięsem 450g szt 890 146. Pyzy ziemniaczane 450g szt 1210 147. Rodzynki100g szt 457 148. Ryż kg 825 149. Ryż 4x100 g szt 162 150. Sannko lekkie 170g szt 100 151. Ser żółty kg 399 152. Serek 4x50g (danonki) szt 3902 153. Serek 4x80g (danonki) szt 3612 154. Serek 90g (bakuś) szt 4940 155. Serek homogenizowany 140g szt 10185 156. Serek homogenizowany 150g szt 6150 157. Serek śmietankowy 150 g (almette) szt 665 158. serek wiejski 150g szt 2784 159. serek wiejski 200g szt 1700 160. Słonecznik -pestki łuskwione 100g szt 550 161. Soda 100g szt 100 162. Sok czarna porzeczka 1L bez cukru szt 1862 163. Sok jabłkowy 1L bez cukru szt 3747 164. Sok karotka 1L bez cukru szt 3885 165. Sok multiwitamina 0,2L bez cukru szt 10000 166. Sok multiwitamina 1L bez cukru szt 2552 167. Sok pomarańczowy 1L bez cukru szt 3589 168. sok wielowarzywny 1L bez cukru szt 1976 169. Sos spaghetti 350 g szt 160 170. Sos vinegrette 10 g szt 36 171. Sól jodowana miałka kg 157 172. Sól sodowo-potasowa 350g szt 632 173. Sucharki delikatesowe 250g szt 360 174. Szczaw konserwowy 300g szt 578 175. Szpinak mrożony 450 g szt 252 176. Szprot w pomidorze 170 g szt 60 177. Śliwki suszone kg 30 178. Śmietana 18% 200ml szt 2862 179. Śmietana 30% 250ml szt 2993 180. Truskawka mrożona 450g szt 1844 181. Twaróg półtłusty kg 1914 182. Tymianek 10g szt 258,5 183. wafle kukurydziane szt 420 184. Wafle ryżowe naturalne 110g szt 2448 185. Wafle sojowe 62g szt 60 186. Wanilia laska szt 50 187. Wiśnia mrożona kg 30 188. Woda niegazowana 0,5L szt 1450 189. Woda niegazowana 1,5L szt 1712 190. Woda niegazowana 5L szt 1025 191. Ziele angielskie 20g szt 634 192. Żelatyna szt 10 193. Żurawina bez cukru kg 217,8 194. Pozostałe nie wymienione Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy dostawy mięsa i jego przetworów : . 1. Boczek surowy kg 14 2. Boczek wędzony kg 51 3. Ćwiartka kurczaka kg 1686,5 4. Filet z kurczaka kg 2359 5. Karkówka b/k kg 476 6. Kiełbasa kanapkowa kg 29 7. Kiełbasa krakowska kg 110 8. Kiełbasa szynkowa kg 179 9. Kiełbasa śląska kg 460 10. Kiełbasa zwyczajna kg 63,5 11. Kiełbasa biała kg 289,5 12. Korpusy kg 850 13. Kości wieprzowe kg 200 14. Kurczak świeży kg 1774 15. Łopatka b/k kg 3561,5 16. Mielonka kg 2 17. Mięso drobne drobiowe kg 24 18. Mięso gulaszowe kg 184 19. Parówki wieprzowe kg 384 20. Parówki z szynki szt 1027 21. Pierś miodowa kg 39,3 22. Podudzie kurczaka kg 1777 23. Polędwica drobiowa kg 91,6 24. Polędwica sopocka kg 111,1 25. Pręga-łata (wołowe) kg 139 26. Schab b/k kg 1868 27. Skrzydełko drobiowe kg 240 28. Słonina kg 20 29. Szynka drobiowa kg 109,8 30. Szynka gotowana kg 185,5 31. Szynka surowa b/k kg 1945 32. Szynka wieprzowa kg 117,9 33. Wątróbka drobiowa kg 380 34. Żeberka paski kg 244 35. Żołądki drobiowe kg 368 36. Skrzydełko z indyka kg 60 37. Udziec wołowy kg 200 38. Udziec z indyka kg 64 39. Pozostałe nie wymienione Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy dostawy mleka :. 1. Mleko foliowane 2% L 39530.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.55.00.00-8, 15.22.10.00-3, 15.51.10.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wymagane jest wykazanie przez wykonawcę - Aktualnej opłaconej polisy, a w przypadku jej braku innego dokumentu potwierdzającego , że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na kwotę co najmniej : zadanie nr 1 - 200000,00zł zadanie nr 2 - 100000,00zł zadanie nr 3 - 50000,00zł

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;
  • opłaconą polisę, a w przypadku jej braku, inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia.

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 80
  • 2 - Utrzymanie niezmienności cen liczona w miesiącach - 20

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zosipciechanow.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Obsługi Szkół i Przedszkoli ul.Jesionowa 27 06-40 Ciechanów.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.11.2015 godzina 12:00, miejsce: Zakład Obsługi Szkół i Przedszkoli ul.Jesionowa 27 06-40 Ciechanów.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa artykułów ogólnospożywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy dostawy artykułów ogólnospożywczych :. 1. Ananas w puszce 565g szt 524 2. Aromat waniliowy 10g szt 50 3. Bazylia 10g szt 299,5 4. Biszkopty kg 213 5. Brokuły mrożone 450g kg 745 6. Brukselka 2kg kg 55 7. Brzoskwinia w puszce 850g szt 813 8. Budyń 0.75L szt 2040 9. Bułka tarta kg 562 10. Buraczki mrożone 500g szt 150 11. Chrupki kukur. Krakers 80g szt 80 12. Chrupki kukurydziane 80g szt 2930 13. Chrupki kukurydziane smakowe 80g szt 1535 14. chrzan tarty 180g szt 30 15. Ciastka herbatniki drobne 170g szt 66 16. Ciastka herbatniki maślane 250g szt 66 17. Ciastka kruche kg 221 18. Ciastka owsiane bez jaj i cukru 180g szt 50 19. Cukier kg 2656 20. Cukier czcinowy kg 6 21. Cukier puder 400g szt 304,5 22. Cukier waniliowy 16g szt 758 23. Czosnek granulowany szt 6 24. Deser budyniowy (monte)150g szt 1000 25. Deser sojowy 150g szt 130 26. Drożdze 100g szt 230 27. Dżem bez cukru 280g szt 1395 28. Fasola 500g szt 30,1 29. Fasolka szparagowa mrożona kg 699 30. Filet z dorsza kg 715 31. Filet z łososia wędzonego kg 62,3 32. Filet z mintaja b/skóry kg 717 33. Filet z miruny bez skóry kg 594 34. Filet z miruny ze skórą kg 1793 35. Frytki do piekarnika kg 154 36. Galaretka 0,75L szt 3160 37. Gałka muszkatołowa 10g szt 141,5 38. Goździki 15g szt 185,5 39. Groch połowki 500g kg 225 40. Groszek konserwowy 400g szt 725 41. Herbata ekspresowa 140g szt 518,2 42. Herbata liściasta 100g szt 2615 43. Herbata miętowa 40g szt 396 44. Herbata owocowa 40g szt 403 45. Herbatniki kg 20 46. Imbir 15g szt 162,5 47. Jogurt naturalny 150g szt 9923 48. Jogurt naturalny 370g szt 941,5 49. Jogurt naturalny grecki 150 g szt 622 50. Jogurt owocowy 125g szt 7875 51. Jogurt owocowy 150g szt 8005 52. Jogurt pitny smakowy 200g szt 6720 53. Jogurt z kawałkami owoców 125 g szt 2885 54. Jogurt z kawałkami owoców 150g szt 3160 55. Kakao 100g (Wedel) szt 224 56. Kalafior mrożony 450g szt 362 57. Kasza gryczana 400 g szt 773 58. Kasza jaglana 350g szt 60 59. Kasza jęczmienna 400 g szt 1298,5 60. Kasza kuskus kg 325 61. Kasza manna kg 145 62. Kawa inka 100g szt 264 63. Ketchup Łagodny 250 g bez konserwantów szt 994 64. Kisiel 0,75L szt 3390 65. Kluski śląskie kg 100 66. Knedle z truskawkami 450g szt 380 67. Kolendra 10g szt 24 68. Kompot czarna porzeczka 900g szt 1402 69. Kompot śliwkowy 900g szt 829 70. Kompot truskawkowy 900g szt 1454 71. Kompot wiśniowy 900g szt 1224 72. Koncentrat pomidorowy 190g (Łowicz) szt 3441 73. kopytka mrożone kg 150 74. Kukurydza w puszce 400g szt 368 75. Kurkuma 20g szt 188,5 76. Kwasek cytrynowy 20g szt 929 77. Liść laurowy 6g szt 702 78. Lubczyk 10g szt 178,5 79. Majeranek 8g szt 912 80. Makaron kluseczki 250g szt 293 81. Makaron muszelki 500g szt 624 82. Makaron nitki 500g (prymus) szt 1083 83. Makaron spaghetti 500 g szt 796 84. Makaron świderki 500g(prymus) szt 1798 85. Makaron zacierka 250g szt 200 86. Makrela wędzona szt 115,6 87. Marchew mrożona 450g szt 510 88. margaryna 500g kg 14 89. Masło roślinne 250g szt 158 90. Masło stołowe (minimum 82% zawartości tłuszczu ) kg 2139 91. Maślanka 1,0 L szt 1765 92. Mąka pszenna 500(kurpiowska) kg 2411 93. Mąka ziemniaczana kg 113,8 94. Mieszanka chińska 450g szt 90 95. Mieszanka jarzynowa500g szt 501 96. Mieszanka kompot.6 skł. kg 70 97. Migdały 50g szt 20 98. Miód naturalny 500g szt 5320 99. Mleko ryżowe 1L szt 40 100. Mleko smakowe 200g szt 8920 101. Mleko smakowe 250g szt 5200 102. Mleko sojowe 1L szt 140 103. Mokka Sanko 200g szt 100 104. Morele suszone kg 30 105. Musztarda195g szt 276 106. Napój sojowy L 51 107. Ocet 0,5L L 90 108. Ogórek kiszony 900g szt 284 109. Ogórek konserwowy 900g szt 370 110. Olej 1L (kujawski) szt 1175 111. Oliwa z oliwek 500ml szl 21 112. Oregano 10g szt 269,5 113. Orzech włoski 100g kg 289 114. Paluszki niesolone 260g szt 50 115. Paluszki rybne kg 181 116. Paluszki sezamowe 250 g szt 493 117. Papryka słodka 20g szt 399,5 118. Pasztet sojowy 150b szt 90 119. Pestki z dyni 100g szt 522 120. Pieczywo chrupkie 150g szt 100 121. Pieprz mielony 14g szt 863 122. Pieprz ziarnisty 15g szt 350 123. Pieprz ziołowy szt 317 124. Pierogi z kapustą 450g szt 250 125. Pierogi z mięsem 450g szt 120 126. Pietruszka suszona 7g szt 425,5 127. Płatki Cheerios 250g szt 620 128. Płatki chocapic 225g szt 850 129. Płatki Cookie crisp 250g szt 505 130. Płatki corn-flakes 250g szt 1118 131. Płatki gold-flakes 250g szt 794 132. Płatki gryczane 350g szt 40 133. Płatki jaglane 350g szt 40 134. Płatki jęczmienne kg 309 135. Płatki Lion 225g szt 645 136. Płatki nesquik 250g szt 731 137. Płatki owsiane 400g szt 388 138. Płatki ryżowe 250g szt 482 139. Pomidory w puszce 350g szt 20 140. Proszek do pieczenia 10g szt 311 141. Przecier ogórkowy 290g szt 422 142. Przecier pomidorowy 500g szt 952 143. Przyprawa do kurczaka złocista szt 18 144. Przyprawa do ryb szt 40 145. Pyzy z mięsem 450g szt 890 146. Pyzy ziemniaczane 450g szt 1210 147. Rodzynki100g szt 457 148. Ryż kg 825 149. Ryż 4x100 g szt 162 150. Sannko lekkie 170g szt 100 151. Ser żółty kg 399 152. Serek 4x50g (danonki) szt 3902 153. Serek 4x80g (danonki) szt 3612 154. Serek 90g (bakuś) szt 4940 155. Serek homogenizowany 140g szt 10185 156. Serek homogenizowany 150g szt 6150 157. Serek śmietankowy 150 g (almette) szt 665 158. serek wiejski 150g szt 2784 159. serek wiejski 200g szt 1700 160. Słonecznik -pestki łuskwione 100g szt 550 161. Soda 100g szt 100 162. Sok czarna porzeczka 1L bez cukru szt 1862 163. Sok jabłkowy 1L bez cukru szt 3747 164. Sok karotka 1L bez cukru szt 3885 165. Sok multiwitamina 0,2L bez cukru szt 10000 166. Sok multiwitamina 1L bez cukru szt 2552 167. Sok pomarańczowy 1L bez cukru szt 3589 168. sok wielowarzywny 1L bez cukru szt 1976 169. Sos spaghetti 350 g szt 160 170. Sos vinegrette 10 g szt 36 171. Sól jodowana miałka kg 157 172. Sól sodowo-potasowa 350g szt 632 173. Sucharki delikatesowe 250g szt 360 174. Szczaw konserwowy 300g szt 578 175. Szpinak mrożony 450 g szt 252 176. Szprot w pomidorze 170 g szt 60 177. Śliwki suszone kg 30 178. Śmietana 18% 200ml szt 2862 179. Śmietana 30% 250ml szt 2993 180. Truskawka mrożona 450g szt 1844 181. Twaróg półtłusty kg 1914 182. Tymianek 10g szt 258,5 183. wafle kukurydziane szt 420 184. Wafle ryżowe naturalne 110g szt 2448 185. Wafle sojowe 62g szt 60 186. Wanilia laska szt 50 187. Wiśnia mrożona kg 30 188. Woda niegazowana 0,5L szt 1450 189. Woda niegazowana 1,5L szt 1712 190. Woda niegazowana 5L szt 1025 191. Ziele angielskie 20g szt 634 192. Żelatyna szt 10 193. Żurawina bez cukru kg 217,8 194. Pozostałe nie wymienione.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.55.00.00-8, 15.22.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 80
    • 2. Utrzymanie niezmienności cen liczona w miesiącach - 20

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa mięsa i jego przetworów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy dostawy mięsa i jego przetworów : . 1. Boczek surowy kg 14 2. Boczek wędzony kg 51 3. Ćwiartka kurczaka kg 1686,5 4. Filet z kurczaka kg 2359 5. Karkówka b/k kg 476 6. Kiełbasa kanapkowa kg 29 7. Kiełbasa krakowska kg 110 8. Kiełbasa szynkowa kg 179 9. Kiełbasa śląska kg 460 10. Kiełbasa zwyczajna kg 63,5 11. Kiełbasa biała kg 289,5 12. Korpusy kg 850 13. Kości wieprzowe kg 200 14. Kurczak świeży kg 1774 15. Łopatka b/k kg 3561,5 16. Mielonka kg 2 17. Mięso drobne drobiowe kg 24 18. Mięso gulaszowe kg 184 19. Parówki wieprzowe kg 384 20. Parówki z szynki szt 1027 21. Pierś miodowa kg 39,3 22. Podudzie kurczaka kg 1777 23. Polędwica drobiowa kg 91,6 24. Polędwica sopocka kg 111,1 25. Pręga-łata (wołowe) kg 139 26. Schab b/k kg 1868 27. Skrzydełko drobiowe kg 240 28. Słonina kg 20 29. Szynka drobiowa kg 109,8 30. Szynka gotowana kg 185,5 31. Szynka surowa b/k kg 1945 32. Szynka wieprzowa kg 117,9 33. Wątróbka drobiowa kg 380 34. Żeberka paski kg 244 35. Żołądki drobiowe kg 368 36. Skrzydełko z indyka kg 60 37. Udziec wołowy kg 200 38. Udziec z indyka kg 64 39. Pozostałe nie wymienione.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 80
    • 2. Utrzymanie niezmienności cen liczona w miesiącach - 20

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mleka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy dostawy mleka :. 1. Mleko foliowane 2% L 39530.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 80
    • 2. Utrzymanie niezmienności cen liczona w miesiącach - 20

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.