eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zamość › Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych, tłuszczy zwierzęcych oraz mięsa drobiowego-wraz z rozładunkiem w magazynach 32 WOG Zamość zlokalizowanych w kompleksach wojskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w ZamościuZamość, Chełm, Hrubieszów, Lublin-w zakresie 2 części.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-11-13

Zamość: Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych, tłuszczy zwierzęcych oraz mięsa drobiowego-wraz z rozładunkiem w magazynach 32 WOG Zamość zlokalizowanych w kompleksach wojskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zamościu: Zamość, Chełm, Hrubieszów, Lublin-w zakresie 2 części.
Numer ogłoszenia: 306228 - 2015; data zamieszczenia: 13.11.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 150381 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: 32 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zamościu, Marszałka Józefa Piłsudskiego 36, 22-400 Zamość, woj. lubelskie, tel. 84 618 15 36, faks 84 618 16 07.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Infrastruktura, logistyka.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych, tłuszczy zwierzęcych oraz mięsa drobiowego-wraz z rozładunkiem w magazynach 32 WOG Zamość zlokalizowanych w kompleksach wojskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zamościu: Zamość, Chełm, Hrubieszów, Lublin-w zakresie 2 części..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych, tłuszczy zwierzęcych oraz mięsa drobiowego - wraz z rozładunkiem w magazynach 32 WOG Zamość zlokalizowanych w kompleksach wojskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zamościu: Zamość, Chełm, Hrubieszów, Lublin - W ZAKRESIE 2 CZĘŚCI.Opis części zamówienia:CZĘŚĆ NR 1: Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych i tłuszczy zwierzęcych, w tym: antrykot wołowy b/k kręg., polędwica wołowa, wołowina zrazowa b/k, udziec cielęcy b/k, karkówka wieprzowa b/k, łopatka wieprzowa b/k, schab wieprzowy b/k, żeberka wieprzowe, szynka wieprzowa b/k, mięso wieprzowe od szynki b/k drobne, wątroba wieprzowa, smalec wieprzowy, słonina, pasztetowa, salceson włoski, salceson ozorkowy, kaszanka z kaszy gryczanej, kiełbasa szynkowa wołowa specjalna, kiełbasa myśliwska, kiełbasa jałowcowa, kiełbasa parówkowa specjalna, parówki specjalne, mortadela specjalna, kiełbasa biała parzona specjalna, kiełbasa podlaska specjalna, kiełbasa wojskowa specjalna, kiełbasa śląska specjalna, kiełbasa toruńska specjalna, kiełbasa zwyczajna specjalna, kiełbasa krakowska parzona specjalna, kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna, kiełbasa krakowska sucha, kiełbasa żywiecka, kabanosy, baleron, polędwica wędzona wieprzowa, polędwica wieprzowa sopocka, szynka wieprzowa wędzona, szynka wieprzowa gotowana, szynka wieprzowa mielona, szynka wieprzowa konserwowa, boczek wędzony parzony b/k, golonka wieprzowa, ogonówka, kiełbasa szynkowa drobiowa, kiełbasa krakowska drobiowa, parówki drobiowe, szynka drobiowa, szynka z indyka, mortadela drobiowa - wraz z rozładunkiem w magazynach 32 WOG Zamość zlokalizowanych w kompleksach wojskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zamościu: Zamość, Chełm, Hrubieszów, Lublin. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - w zakresie CZĘŚCI NR 1 - określają: 1)Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - stanowiący załącznik nr 1a do SIWZ; 2)Wykaz asortymentowo-ilościowy przedmiotu zamówienia wraz z rozdzielnikiem miejsc dostaw - stanowiący załącznik nr 1b do SIWZ.CZĘŚĆ NR 2:Sukcesywne dostawy mięsa drobiowego, w tym: noga z kurczaka, filet z piersi kurczaka, filet z piersi indyka, wątroba z kurczaka, żołądki kurczaka - wraz z rozładunkiem w magazynach 32 WOG Zamość zlokalizowanych w kompleksach wojskowych znajdujących się w rejonie działania 32 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Zamościu: Zamość, Chełm, Hrubieszów, Lublin.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - w zakresie CZĘŚCI NR 2 - określają:1)Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - stanowiący załącznik nr 2a do SIWZ;2)Wykaz asortymentowo-ilościowy przedmiotu zamówienia wraz z rozdzielnikiem miejsc dostaw - stanowiący załącznik nr 2b do SIWZ.UWAGA: Zamawiający zastrzega sobie prawo opcji tj.: Zamawiający gwarantuje złożenie zamówień na dostawę towaru na poziomie nie mniejszym niż 30% maksymalnej wartości umowy brutto. Realizacja dostaw w pozostałym zakresie uzależniona będzie od faktycznych potrzeb odbiorców wynikających ze zmiennej liczby uprawnionych do żywienia żołnierzy.UWAGA: Zamawiający na podstawie art. 24 ust. 2a ustawy Prawo zamówień publicznych WYKLUCZY z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawcę, który w okresie 3 lat przed wszczęciem postępowania, w sposób zawiniony poważnie naruszył obowiązki zawodowe, w szczególności, gdy Wykonawca w wyniku zamierzonego działania lub rażącego niedbalstwa nie wykonał lub nienależycie wykonał zamówienie, co Zamawiający wykaże za pomocą dowolnych środków dowodowych. Zamawiający NIE WYKLUCZY z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawcy, który udowodni, że podjął konkretne środki techniczne, organizacyjne i kadrowe, które mają zapobiec zawinionemu i poważnemu naruszeniu obowiązków zawodowych w przyszłości oraz naprawił szkody powstałe w wyniku naruszenia obowiązków zawodowych lub zobowiązał się do ich naprawienia..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 15.11.20.00 - Drób .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych i tłuszczy zwierzęcych.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.11.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Grzegorz Nowakowski, Zakład Przetwórstwa Mięsnego, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 209831,42 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 205384,20

  • Oferta z najniższą ceną: 205384,20 / Oferta z najwyższą ceną: 205384,20

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.