eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Karpacz › Dostawa mięsa i produktów mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-09-03

Karpacz: Dostawa mięsa i produktów mięsnych
Numer ogłoszenia: 304800 - 2009; data zamieszczenia: 03.09.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej , ul. Wilcza 1, 58-540 Karpacz, woj. dolnośląskie, tel. 075 7619412, faks 075 7616256.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.kruczeskaly.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i produktów mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. KOD CPV Nazwa towaru j.m Orientacyjna wielkość zamówienia na okres 12 miesięcy 1 2 3 5 6 1 15131130-5 Baleron wieprzowy kg 200,00 2 15131220-3 Boczek wieprzowy, gotowany kg 250,00 3 15111200-1 Cielęcina kg 20,00 4 15112100-7 Ćwierci tylne z kurczaka kg 550,00 5 15131500-0 Ćwierci wędzone z kurczaka kg 10,00 6 15113000-3 Golonka kg 500,00 7 15131400-9 Kabanosy wieprzowe kg 30,00 8 15113000-3 Karkówka wieprzowa kg 600,00 9 15131134-3 Kaszanka kg 200,00 10 15131400-9 Kiełbasa biała surowa kg 500,00 11 15131135-0 Kiełbasa golonkowa z indyka kg 200,00 12 15131400-9 Kiełbasa grillowa kg 200,00 13 15131130-5 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa kg 200,00 14 15131130-5 Kiełbasa mortadela kg 110,00 15 15131130-5 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 150,00 16 15131400-9 Kiełbasa śląska kg 150,00 17 15131130-5 Kiełbasa wieprzowa wędzona, pieczona kg 30,00 18 15131400-9 Kiełbasa zwyczajna kg 200,00 19 15131135-0 Kiełbasa żywiecka z indyka kg 80,00 20 15131130-5 Kiełbasa żywiecka wieprzowa kg 180,00 21 15131130-5 Kindziuk kg 50,00 22 15112130-6 Kurczak kg 400,00 23 15131130-5 Łopatka pieczona wieprzowa kg 30,00 24 15131130-5 Łopatka wędzona kg 100,00 25 15113000-3 Łopatka wieprzowa bez kości kg 1300,00 26 15131110-9 Metka cebulowa kg 50,00 27 15131110-9 Metka łososiowa kg 50,00 28 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 60,00 29 15131130-5 Mielonka wieprzowa kg 60,00 30 15113000-3 Mięso gulaszowe, wieprzowe kg 400,00 31 15131130-5 Ogonówka wieprzowa kg 300,00 32 15131400-9 Paróweczki cielęce kg 50,00 33 15131400-9 Parówki śląskie kg 400,00 34 15131310-1 Pasztet pieczony kg 80,00 35 15131310-1 Pasztetowa wieprzowa kg 100,00 36 15131130-5 Pieczeń rzymska kg 60,00 37 15131130-5 Pieczeń wieprzowa kg 50,00 38 15112100-7 Piersi z kurczaka kg 900,00 39 15131135-0 Pierś indycza pieczona kg 150,00 40 15131135-0 Polędwica drobiowa kg 100,00 41 15131130-5 Polędwica sopocka kg 150,00 42 15131135-0 Polędwica z indyka kg 150,00 43 15113000-3 Polędwiczki wieprzowe kg 350,00 44 15112100-7 Porcje rosołowe z kurcząt kg 800,00 45 15131130-5 Rolada wieprzowa kg 60,00 46 15131230-6 Salami kg 200,00 47 15131130-5 Salceson biały kg 80,00 48 15131130-5 Schab pieczony kg 100,00 49 15113000-3 Schab wieprzowy kg 1100,00 50 15131400-9 Serdelki kg 50,00 51 15112100-7 Skrzydła z kurcząt kg 500,00 52 15113000-3 Słonina kg 20,00 53 15113000-3 Szynka wieprzowa - mięso bez kości kg 150,00 54 15131135-0 Szynka biała z indyka kg 100,00 55 15131135-0 Szynka indycza w galarecie kg 50,00 56 15131130-5 Szynka kanapkowa kg 200,00 57 15131130-5 Szynka wiejska kg 200,00 58 15131130-5 Szynka wieprzowa gotowana kg 150,00 59 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 200,00 60 15131135-0 Szynka z indyka kg 150,00 61 15131130-5 Szynkówka wieprzowa kg 60,00 62 15112300-9 Wątroba z kurczaka kg 100,00 63 15131200-7 Wędzonka z łopatki kg 60,00 64 15111100-0 Wołowina bez kości, pieczeniowa kg 600,00 65 15113000-3 Żeberka wieprzowe kg 300,00.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.12.20 - Bekon 15.11.12.00 - Cielęcina 15.11.21.00 - Świeży drób 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.21.30 - Kurczęta 15.13.11.10 - Mięso na wędliny 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.12.30 - Salami 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.11.11.00 - Wołowina .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy: 1. Spełniający warunki określone w przepisie art. 22 ust. 1 ustawy tj. Wykonawcy, którzy: a)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; b)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; c)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; d)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia (na podstawie przepisu art. 24 ust.1 i 2 ustawy). Sposób dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie spełnienia ww. wymienionych warunków - Wykonawca dołączy do oferty oświadczenia i dokumenty wymienione w dziale VI SIWZ. Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana wg formuły: spełnia - nie spełnia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że Wykonawca może ubiegać się o udzielenie zamówienia publicznego na warunkach określonych w art. 22 i art. 24 ustawy Zamawiający żąda złożenia dołączonych do SIWZ następujących dokumentów: 1.aktualny wypis z rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji, potwierdzające dopuszczenie do obrotu prawnego w zakresie objętym zamówieniem lub inny dokument stwierdzający status prawny Wykonawcy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2.decyzja Urzędu Skarbowego o nadaniu numeru NIP; 3.zaświadczenie o nadaniu numeru REGON; 4.wypełniony i podpisany druk formularz ofertowy; 5.szczegółową ofertę cenową, wykaz asortymentowo - ilościowo wraz z formularzem cenowym - załącznik nr 2, w tym: a)nazwę towaru, b)cenę jednostkową netto, c)wartość netto, d)stawkę VAT, e)wartość brutto każdej pozycji, f)podsumowanie wartości netto i brutto towarów wymienionych w załączniku nr 2; 6.szczegółową ofertę cenową, wykaz asortymentowo - ilościowo wraz z formularzem cenowym - załącznik nr 2, w tym: a)oświadczenie, że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy, zgodnie z załączonym drukiem - załącznik nr 3. 7.oświadczenia z art. 22, zgodnie z załączonym drukiem - załącznik nr 4. 8.oświadczenie, że Wykonawca dostarczy towar swoim środkiem transportu i na własny koszt - załącznik nr 5; 9.oświadczenie o sposobie wykonywania zamówienia - samodzielnie lub z udziałem podwykonawców - załącznik nr 6; Złożenie przez Wykonawcę fałszywych lub stwierdzających nieprawdę dokumentów oraz oświadczeń, spowoduje wykluczenie go z postępowania. Dokumenty mogą być przedstawione w formie oryginałów albo kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez dostawcę lub wykonawcę. Brak jakiegokolwiek z określonych w specyfikacji dokumentów lub złożenie go w niewłaściwej formie spowoduje odrzucenie oferty..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kruczeskaly.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ul. Wilcza 1, 58 - 540 Karpacz.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.09.2009 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej ul. Wilcza 1, 58 - 540 Karpacz, Pokój nr 19.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.